104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Mike94
    nah eddigi két meccsem:
    Middlesbrough 1-3 Reading (Aliadiere - Lita2, Lulinha)
    Reading B 4-1 Cardiff (Lulinha, Lita, Ben Arfa, Bojinov - Semshov) itt Ben Arfa és Bojinov kispados volt, sérülés miatt álltak be
    most pedig jön a newcastle elleni meccs
  • GTheo
    Ilyenben nekem ez jött össze: :P

7gól/20perc:P
    Mondjuk ez még 8.0.0-val és anno barcás mentés ami már nincs meg...
  • kraawz
    megvan eddigi rekordom,21 perc alatt 5 gól :)
  • Ars3nal
    én nem tudom, sztem valami bug lehet, prbóálkozz másik ligával, vagy szedj le másik verziót a gameből, ajánlom előtte elolvasásra a FAQ-t
  • 0202milan
    andrade- jermaine defoe- zaráte

3 közül az eggyik jön...sztetek?
  • 0202milan
    hoztam fel pár ifjó ,,titánt,, a b csapatból...és meglepöen nagyon jól teljesitenek
  • andrijcar
    Á bakker. A visszavágó előtt kilépett a játékom mentés nélkül.

Újra kell kezdeni az első meccsel
  • Darkon
    4vedo
    2DMC
    1-1AML-AMR folnyilazva jobb sarokba
    1 Striker

De most ez ugy modosult 4vedo 1dmc 1mc 1amc 1aml 1amr 1striker

AML-AMReknek winger beallitas Strikernek(striker) amc-nek amc stb. Meg meg ilyen finomhangolasok hogy Zarate tavolrol is lohet stb.
  • kraawz
    Psg-vel 11 forduló után vezetem bajnokságot :O
    Falcao nagyon jó igazolás volt,11 meccs 11 gól. Épp ideje volt,hogy lerúgják 2 hónapra.
  • Darkon
    Mindjart csak kiheverem hogy Tottenham 2x is megszivatott
  • lacka15
    Szimpi lenne ha nem lenne ez a gondom vele , már ujrakezdtem velük egyszer mert akkor is ez volt a gond és most is , valaki nem tudja?
  • LasDen #1268
    tottenham is da beszteszt :D
  • 0202milan
    milyen szimpi csapat mindenkinek a villareal...
  • Darkon
    Tottenham-Villareal 4-1 rohadt csitercsapat! 18.a bajnoksagban remelem kiesnek.
  • andrijcar
    Hi! Grat, jól nyomjátok. Gondoltam váltok a Sporoni Ligára. Az MTK-t választottam és elhatároztam, hogy 25 évesnél idősebb játékost nem játszatok, akit pedig lehet, jól pénzért eladok, ha külföldről érdeklődnek. Megnézzük mire lesz elég az FM-ben ez a felfogás. Első tétmecscem a csapattal:
  • lacka15
    Sziasztok !
    Elkezdtem egy szezont a Villareallal ,tök simán ment minden erre a második fordulo előtt amikor állítom össze a csapatomat mindegyikhez oda irja a neve elég hogy "nem" , pedig belett nevezve mindegyik. Nem tudjátok mi lehet a gond?
  • 0202milan
    +rossi meg a mostani edzömeccsenen kapott 4 hétre való sérülést...
  • 0202milan
    rossi tmkp-ként használom...nyomnál egy képet a taktikádról?és a csapat utasitásokról?
  • Darkon
    Johnson,Rossi nem eleg jo?!
  • Darkon
    Tottenham
  • 0202milan
    na...lehet lesz belöle vmi..eladom mavuba-t,+ capdevillat-
  • Mike94
    nem tudtam mennyit kaptál
    akkor vedd meg Gosztonyit :D
    nekem bevállt már első évben is
  • 0202milan
    oké...nekem adtak 1 millát átigazolásra...ezen kivül mavuba-t akarnám eladni
  • DONGUBA
    jo nagyon jo jatekos megeri
  • Mike94
    vedd meg Litát:D
    7-9m font környékén jön
  • 0202milan
    omar andrade bevállt vkinek a 08-ban?mert a köv.szezonban rá akarok hangolódni a 2 csatáros játékra,és öt kipróbálnám...
  • dartonita
    Rovidtavu moraljavitas :
    -uj szerzodes,magasabb penzekkel
    -megadod a jatekosnak hogy tanitson egy fiatalt(nem art ha mondjuk egy tamado kozeppalyast hasonlo poszton szereplo jatekos tanit es nem egy vedo )
    Hosszutavu moraljavitas:
    -lerakod a tarcsiba,ahol jo esetben(es letezo tartalekbajnoksagnal) klasszul szerepel es emelkedik a hangulata
    -sorozatosan nyertes csapat tagja,jo osztalyzatokat kap

Erdemes a tartalekokat is figyelni,mert sok a csiszolatlan gyemant felev,ev utan.
    Sok sikert!
  • GTheo
    van der Vaart 1 hónap sérülés...
    Spurs - Fulham 2-0 (Berbatov,Huszti) Huszti jól pótolta vvVaartot :P
    Mu kikapott az utsó előtti Portsmouthtól, 9 pont az előnyöm és még 8 forduló
    És a munak asszem még 3 rangadó(chelsea,pool,arsenal) nekem meg még asszem csak a pool, bár az se tuti... :P
  • saviola83
    Aki tudja hogy kell átszinezni a játékos tulajdonságoknál a számok színét az légyszi segítsen már nekem priviben vagy itt.Köszi
  • GTheo
    Én sem hittem el.... első percben mennyekben voltam, aztán vezettek, húúú ideges voltam, aztán x és megint vezettek, majd a végén van der Vaart egyenlítő gólja is elég lett volna, jólvan Defoet behozom 5 percre mert Bent szar volt erre :D:D:DDDD
  • Fabio Capello
    soharosszabbat :D
  • GTheo
    Éjjennnnn!!! 3nap után újra FM, így kezdeni :P:P
  • saviola83
    De én most pl leszedtem a sortiról két új skint és a példa bemutatásánál mások a szinek a számoknak.Nekem jó ez a skin is scak a számok színét szeretném megváltoztatni csak nem tom hol lehet.
  • Fabio Capello
    mert ez az alapbeállítás... Steklo Vistánál színezi őket, sajáttapasztalat
  • saviola83
    #1206 erre nem tudjátok esetleg a választ?
  • Darkon
    Ez a moralos dolog tenyleg mukodik de lehet az uj taktikam jobb mert utobbi meccsek 2-0,4-1,4-1 egesz jo csapatok ellen
  • kraawz
    nagyfogás

én első évemet kezdem psg-vel,eddig nagyon jó. A keret hálistennek harmatgyenge,10. helyre várnak. Előre sikerült egy Falcao(7M) - Zarate (4M) párost leigazolni,Gallardo pedig AMCnek megteszi. Még jönne télen 2 brazil,de szerintem csak egy jöhet,mert meglesz 4 FGN plejám. Az egyikük 17 éves AML,Sergio Móta :)
  • Ars3nal
    kezdtem Vauxhall Motorssal, alap caspatból cask egy kapus maradt cserének, keret 90%a magyar
  • LasDen #1241
    nah egy jó hónapon vagyunk túl......a hónap 3. legjobb edzőjének választottak és Robinson lett a hónap játékosa......3 játékosom meg a hónap utánpótlás játékosai lettek.....

• 0202milan
    hello...grat mindenkinek...én is most töltöm