104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#1279 nah eddigi két meccsem:
Middlesbrough 1-3 Reading (Aliadiere - Lita2, Lulinha)
Reading B 4-1 Cardiff (Lulinha, Lita, Ben Arfa, Bojinov - Semshov) itt Ben Arfa és Bojinov kispados volt, sérülés miatt álltak be
most pedig jön a newcastle elleni meccs -
#1278 Ilyenben nekem ez jött össze: :P
7gól/20perc:P
Mondjuk ez még 8.0.0-val és anno barcás mentés ami már nincs meg... -
#1277 megvan eddigi rekordom,21 perc alatt 5 gól :) -
#1276 én nem tudom, sztem valami bug lehet, prbóálkozz másik ligával, vagy szedj le másik verziót a gameből, ajánlom előtte elolvasásra a FAQ-t -
#1275 andrade- jermaine defoe- zaráte
3 közül az eggyik jön...sztetek? -
#1274 hoztam fel pár ifjó ,,titánt,, a b csapatból...és meglepöen nagyon jól teljesitenek -
#1273 Á bakker. A visszavágó előtt kilépett a játékom mentés nélkül.
Újra kell kezdeni az első meccsel -
#1272 4vedo
2DMC
1-1AML-AMR folnyilazva jobb sarokba
1 Striker
De most ez ugy modosult 4vedo 1dmc 1mc 1amc 1aml 1amr 1striker
AML-AMReknek winger beallitas Strikernek(striker) amc-nek amc stb. Meg meg ilyen finomhangolasok hogy Zarate tavolrol is lohet stb. -
#1271 Psg-vel 11 forduló után vezetem bajnokságot :O
Falcao nagyon jó igazolás volt,11 meccs 11 gól. Épp ideje volt,hogy lerúgják 2 hónapra. -
#1270 Mindjart csak kiheverem hogy Tottenham 2x is megszivatott -
lacka15 #1269 Szimpi lenne ha nem lenne ez a gondom vele , már ujrakezdtem velük egyszer mert akkor is ez volt a gond és most is , valaki nem tudja? -
#1268 tottenham is da beszteszt :D -
#1267 milyen szimpi csapat mindenkinek a villareal... -
#1266 Tottenham-Villareal 4-1 rohadt csitercsapat! 18.a bajnoksagban remelem kiesnek. -
#1265 Hi! Grat, jól nyomjátok. Gondoltam váltok a Sporoni Ligára. Az MTK-t választottam és elhatároztam, hogy 25 évesnél idősebb játékost nem játszatok, akit pedig lehet, jól pénzért eladok, ha külföldről érdeklődnek. Megnézzük mire lesz elég az FM-ben ez a felfogás. Első tétmecscem a csapattal:
-
lacka15 #1264 Sziasztok !
Elkezdtem egy szezont a Villareallal ,tök simán ment minden erre a második fordulo előtt amikor állítom össze a csapatomat mindegyikhez oda irja a neve elég hogy "nem" , pedig belett nevezve mindegyik. Nem tudjátok mi lehet a gond? -
#1263 +rossi meg a mostani edzömeccsenen kapott 4 hétre való sérülést... -
#1262 rossi tmkp-ként használom...nyomnál egy képet a taktikádról?és a csapat utasitásokról? -
#1261 Johnson,Rossi nem eleg jo?! -
#1260 Tottenham
-
#1259 na...lehet lesz belöle vmi..eladom mavuba-t,+ capdevillat- -
#1258 nem tudtam mennyit kaptál
akkor vedd meg Gosztonyit :D
nekem bevállt már első évben is -
#1257 oké...nekem adtak 1 millát átigazolásra...ezen kivül mavuba-t akarnám eladni -
#1256 jo nagyon jo jatekos megeri -
#1255 vedd meg Litát:D
7-9m font környékén jön -
#1254 omar andrade bevállt vkinek a 08-ban?mert a köv.szezonban rá akarok hangolódni a 2 csatáros játékra,és öt kipróbálnám... -
#1253 Rovidtavu moraljavitas :
-uj szerzodes,magasabb penzekkel
-megadod a jatekosnak hogy tanitson egy fiatalt(nem art ha mondjuk egy tamado kozeppalyast hasonlo poszton szereplo jatekos tanit es nem egy vedo )
Hosszutavu moraljavitas:
-lerakod a tarcsiba,ahol jo esetben(es letezo tartalekbajnoksagnal) klasszul szerepel es emelkedik a hangulata
-sorozatosan nyertes csapat tagja,jo osztalyzatokat kap
Erdemes a tartalekokat is figyelni,mert sok a csiszolatlan gyemant felev,ev utan.
Sok sikert!
-
#1252 van der Vaart 1 hónap sérülés...
Spurs - Fulham 2-0 (Berbatov,Huszti) Huszti jól pótolta vvVaartot :P
Mu kikapott az utsó előtti Portsmouthtól, 9 pont az előnyöm és még 8 forduló
És a munak asszem még 3 rangadó(chelsea,pool,arsenal) nekem meg még asszem csak a pool, bár az se tuti... :P -
#1251 Aki tudja hogy kell átszinezni a játékos tulajdonságoknál a számok színét az légyszi segítsen már nekem priviben vagy itt.Köszi -
#1250 Én sem hittem el.... első percben mennyekben voltam, aztán vezettek, húúú ideges voltam, aztán x és megint vezettek, majd a végén van der Vaart egyenlítő gólja is elég lett volna, jólvan Defoet behozom 5 percre mert Bent szar volt erre :D:D:DDDD -
#1249 soharosszabbat :D -
#1248 Éjjennnnn!!! 3nap után újra FM, így kezdeni :P:P -
#1247 De én most pl leszedtem a sortiról két új skint és a példa bemutatásánál mások a szinek a számoknak.Nekem jó ez a skin is scak a számok színét szeretném megváltoztatni csak nem tom hol lehet. -
#1246 mert ez az alapbeállítás... Steklo Vistánál színezi őket, sajáttapasztalat -
#1245 #1206 erre nem tudjátok esetleg a választ? -
#1244 Ez a moralos dolog tenyleg mukodik de lehet az uj taktikam jobb mert utobbi meccsek 2-0,4-1,4-1 egesz jo csapatok ellen -
#1243 nagyfogás
én első évemet kezdem psg-vel,eddig nagyon jó. A keret hálistennek harmatgyenge,10. helyre várnak. Előre sikerült egy Falcao(7M) - Zarate (4M) párost leigazolni,Gallardo pedig AMCnek megteszi. Még jönne télen 2 brazil,de szerintem csak egy jöhet,mert meglesz 4 FGN plejám. Az egyikük 17 éves AML,Sergio Móta :) -
#1242 kezdtem Vauxhall Motorssal, alap caspatból cask egy kapus maradt cserének, keret 90%a magyar -
#1241 nah egy jó hónapon vagyunk túl......a hónap 3. legjobb edzőjének választottak és Robinson lett a hónap játékosa......3 játékosom meg a hónap utánpótlás játékosai lettek.....
-
#1240 hello...grat mindenkinek...én is most töltöm