104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• GanXstaZoleeWrk
    Szeva, látom belenyúltál a kihivásba :) sok sikert!
  • szanics
    Na üdvözletem!

Otthonról nyomok be majd képeket, elöljáróban annyit, hogy a hatodosztályú kis Cambridge City megindult a felemelkedés útján, a vezetők és a szurkolók nagy meglepetésére! :D

Sok játékost igazoltam nyáron, és a középpályát sikerült nagyon megerősíteni, a védelem stabil, de egy gólvágó még nem ártana. Meg ugye ki kéne nyomni a szezon végén néhány játékost, mert vannak tehetségtelen hülyegyerekek, akik az életben nem fognak játszani. Szerencsére szinte minden játékosnak lejár a szerződése, akkor pedig felszabadul egy kis fizetés, ami sokat segít majd.

A célkitűzések szerények voltak, kétéves terv végén felsőházi helyezést várnak el, most 12 forduló után 6-4-2-vel állunk az 5. helyen, ami ugye play-off pozíció. A csapat egyre erősebb, több játékossal igyekeztem full-time szerződést kötni, hogy jobban lehessen őket edzeni, és ebbe nagyjából a fele azonos fizetésért bele is ment (bug vagy nem, teszek rá :D), ami óta erősebb a csapat, fejlődnek a játékosok.

Szóval az sem kizárt, hogy idén meglesz a feljutás, de a kupákból sajnos már kizúgtam, ami azért gáz, mert az jó kis bevétel lett volna, főleg az FA.

Egyelőre ennyi, majd rakok otthonról képet is!

Csoki!
  • Fabio Capello
    Üdv és grat mindenkinek!

(Én is visszasírom a régi szép Fradis emlékeket...)
  • Mike94
    sajna én 94be születtem így lemaradtam róla
    de legalább uncsitesóm testközelből szemlélte az eseményeket (Telek András)
  • soma22
    azért ez meleg volt, de továbbjutottunk.itt legalább túlteljesítjük az elvárásokat.
  • soma22
    ne is mondd.
    nyilas góljánál a real ellen sírva fakadtam az örömtől, még most is kiráz a hideg ha visszagondolok arra a meccsre.

asszem valahol megvan videokazin:)
  • JackDaniels #1313
    Jó az ilyet látni. Ilyen emberből kellene sok a fradi mellé, nem a sok barom kopasz, kigyúrt kábszeres állatból, akik a "csodálatos közönséget"alkottyák, úgymond, lehet visszajönne az 1994, 1995-ös időszak, amikor egy fiatal csapat(lLisztes és társai) a mennyekbe vitték a IX. kerület csapatát. ON........
  • Magic Boy
    Ez becsülendő.
    Ezek az idők megmutatják, hogy hányan maradnak a sokezer divatfradistából.
    Szerintem, ha feljuttok akkor rendbejön a csapat (és a divatszurkolók is visszatérnek leszólva azokat akik végig kitartottak).
    Na de ez már tényleg nagyon OFF.
  • Mike94
    nah köv meccs pool ellen (érdekes h a pool 2x is egyenlített az elős kihinné a 45. percben ami biztos les volt a 2. is biztos les volt mer arra reklamáltam szokásomhoz híven és hát igazam volt (onnan tom h az 1. les volt mer még nagyobb volt mint a 2.) de viszont arra rájöttem h ebbe az évbe a nagy csapatokkal is fel tudom venni a versenyt mer tavaly a 4 nagy ellen 8 meccsen 1 x-re voltam képes és arra is rájöttem h nagyon jó döntés volt Lulinha-t kezdettől fogva beépíteni a kezdőbe (érdekes Lulinha annyi gólt lőtt mint Lita + Bojinov összesen))
    nah de most már jöjjön a kép:
  • soma22
    legalább nem divatozok arrébb ha szarban vannak.

ez már csak ilyen ha ragaszkodó az ember
  • JackDaniels #1309
    "te is tudod hogy fradi a kedvenc magyar csapatom, "

Szarügy.:))))

Viccvótdeigaz
  • soma22
    te is tudod hogy fradi a kedvenc magyar csapatom, és nekem sem jó, hogy ez van, de egyszerűen itt tartunk, hogy ha valakinek ingyen adnák sem kellene. itt tart ma magyarország.

na de hagyjuk az offot, kicsit játszanom kell már:)
  • Mor3llo
    "egy talicska szarért"
    tényleg szép, mondhatom...
  • Mike94
    köv meccsek:
    Huddersfield 0-1 Reading (Bojinov)
    Reading 1-3 Tottenham alias Cheater Team (Lita)
    Reading 2-0 Preston (Bojinov 2)
  • soma22
    miért kellene szépíteni a valóságot?

Egy ilyen kezdeményezés előbb rakná rendbe bármelyik csapatot mint bármi más.
  • Mor3llo
    nana...
  • Ars3nal
    ilyen alapon alljunk össze és vegyük meg a Fradit most sztem egy talicska szarért megkapnánk jelenlegi állapotában:D
  • Mike94
    az :D
    első szezonjában lőtt 29 bajnoki góljával engem meggyőzött, és még mindig pörög idén is :D
  • 0202milan
    lita a te szemedbe egy igazi gyöngyszem...:D
  • Mike94
    Lita jobban megérte volna Defoe helyett
    v pedig úy h Defoe és akkor nem veszed meg záratét hanem Litát :D
  • 0202milan
    na végül jött defoe és zárate is...
  • 0202milan
    már észrevettem..de thx h szóltál...

Darkon:nem adom el,ugyanis záratenak van más állampolgársága is......egyébként a sevilla kinálja kerzhakovo-t 4 milláér,elhozom...08ban jó?
  • Solt
    nekem eredeti a játék, de nincs uninstall opció... :S le akarom szedni a 2. béta patcht, mert egy kalap ....
  • Mike94
    zárate olasz állampolgársággal is rendelkezik, először nézz szét
  • Darkon
    A csapatkapitanyt eladni szerintem nagyon rossz otlet.(ki is irja tanacskent fel fogja boritani a jatekmeneted)

Nalam van uninstall (programok eltavolitasa)
  • 0202milan
    hello!gratula mindenkinek,jók vagytok...én is most töltöm a villarealos mentésem..de még mindig nem döntöttem el,h kit vegyek meg...
    omar andrade----------zárate--------defoe
    ha jön andrade vagy zárate,akkor már 4 légiós lesz a keretbe, a benevezhetö 3 helyett..de én mégis záratet akarom megvenni,és riquelmét pedig eladni...csak igy oldható meg sajnos...
  • Solt
    Biztos bennem van a hiba, de jól látom, hogy nincs uninstall??? :S
  • Darkon
    Sajat taktikajaval vertem idegenbe a Barcat hoho

hatalmas eredmeny!
  • GanXstaZoleeWrk
    Jelenleg nagyon nehéz magyar csapattal, kb olyan mint irl :) ne add fel szerintem bár 10 szezon tuti kell majd hogy értelmesebb játékosok is jöjjenek nb1be, ne mindig a fiatalokat nevelje csak ki mig el nem viszik őket.
  • dartonita
    Mindegy targytalan,lemondtam.Lokival elso evben bejutottunk a BL csoportkorbe,ott aztan pofozogepek lettunk,a moral a beka segge alatt volt,igy eleg bukdacsolas lett az NB1.Tokom tele,asszm ideje valami nagycsapatnak :/
  • dartonita
    Sracok az mi a bubanattol lehet,hogy szinte kimaxoltam az edzesen a csillagokat,eltelt fel ev,es SENKI nem fejlodott semmit,csak vissza.....
    valami 801 betapatch van fent
  • GanXstaZoleeWrk
    Elővettem a Honvédos mentést ugye első évben neccesen de bajnokok lettünk Debrecennel ment vérre a végén, most meg bejutottunk a BLbe, el se hiszem most aztán van péz :)

Zenit Peterburg-al játszottunk 2-3 kint itthon a megfelelő 1-0.
  • PetruZ
    Ők most biztos live FM-et fognak nyomni. :) (Vagy szét-scout-olják magukat és előre lepörgetik a meccseket a játékban. ;) )
  • owen20
    hellosztok!
    Olyan kérdésem lenne hogy kinek mennyi kiegészitője van mekkora a graphic könyvtára?
    Megoldható lenne hogy ha valaknek már sokminden fentvan elég nagy a graphic könxvtára akkor feltenné azt valahova és le lehetne tölteni?
    Ha ezt megteszi segit neki én is ha tudok!
    Privibe irjatok msn csere stb!
    Hello!
  • GTheo
    King és Dawson nálam rohadt jók hátul... Ha meg vmelyik sérült akk Kaboul száll be hátra... De ő a kezdő Vkpm...
  • rvn
    Hi! 2- év vége van és em akarnak velem szerzödést hosszabitani egy bl egy bajnokság és egy világkupa gyözelem után én naon maradni akarok van valami trükk h hosszabítsanak???
  • JackDaniels #1283
    Én Kinget az első alkalommal eladtam a pícsába.:) A Milan adott érte 19M-t.:D Jól kibaxtak velem.:) Most igazoltam középre Breno-t és Naldo-t.
  • Mike94
    nah Newcastle 2-2 Reading (S. Peter, Bojinov)
    érdekes eddigi newcastle elleni meccseim: 3-3, 1-1 ás most 2-2 :D
    mondjuk most a meccsképe és a statok alapján nekem kellett volna nyernem mer nekik 12/6/6 nekem 15/8/7 és az is furcsa h amint gólt lőttem azonnal kaptam a választ, mintha a gép előre eldöntötte volna h ma ezt a meccset nem nyerem meg
  • Darkon
    Kicsodat?
  • LasDen #1280
    kezd az agyamra menni ez a kurva csapat.......védelem egy nagy lóf*sz.....Ifil és Bale a széleken még megtesz mindent és jól játszanak, de Rocha, Dawson, King középen 0......semmi......az UEFA kupában 3-1-re kikapok egy szar Partizan Beogradtól? ne máá....a Bolton ellen meg végig vezetek és mi van? a 93. percben egyenlítenek.......há mikor máskor........
    Biztos én vagyok a fasz, me más bajnokcspatot csinálna belőle........

Lehet visszatérek a Realos mentésemhez....ott is szarul állok, de ott nem húzom fel magam.......