104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• soma22
    perpill zsolnai róbertre gondoltam akit a debrecen zsé csapata ajánlott fel az angol 4. osztályba, és 12 gólt vágott 4 meccsen:)
  • Mike94
    robbants ki verekedést :D
  • LasDen #1358
    én FM 2005 óta mindig a Real kezdek először aztán megyek össze-vissza....de most fordult elő először, hogy nem tuttam semmit sem gyerni az első ávben velük... :D

Amúgy most folytattam kicsit a MAdridos mentést és a bajnokságban a 4. helyere csúsztam.....nem igazán megy a helyzetkihasználás.....Higuaín a lególerősebb 11 góllal (12 v 13 forduló után).....aztán Saviola és Sneijder a legjobbak.....Frednek nem megy a góllövés.......4 gólnál tart csak (10 óra után lőtte be a 4. gólját).....én továbbra is bízok benne.... :D
    Viszont a BL-ben az első hely valószínűleg meglesz, bár a Portoval játszom és a Juve 2p-tal van csak mögöttem.....

A legnagyobb problémám, hogy több játékos utálja a másikat.......Diarra, Saviola utálja Metzeldert.....és Robinho utálja Saviolat.....ilyenkor mit csinálhatok????
  • Mario Santana
    azt hiszem elnézek a hongkongi ligába...
  • Mike94
    legsutább: Priskin, Feczesin, Huszti, Dzsudzsák, Filkor, Gera :D
  • soma22
    a nagy ligákban tutira nincs egyeduralkodó, max azt tudsz csinálni belőlük.
    egyébként ha játékélmény kell akkor minél kisebb csapattal kezdj, ahol még a legsutább magyar kölök is gólkirály lesz:)
  • Fabio Capello
    hol az egyeduralkodó csapatokban a játékélmény? Az élmény pont abból jön ha felküzdöd magad a csúcsig.... egyébként Basel, Dinamo Kiev/Shaktar, Anderlecht
  • Mike94
    Bayern München
  • Mario Santana
    sziasztok, melyik ligában van egyeduralkodó? mert egyáltalán nincs sikerélményem és egy ilyen csapattal tuti lenne. én a baselre gondoltam, ti melyik ligát ajánljátok?
  • Fabio Capello
    Szép estét mindenkinek, és gratuláció mindenkinek aki úgy érzi hogy megérdemli :)
  • soma22
    egyébként meg minden pack-hoz mellékelve van egy readme.
  • Mike94
    de a FAQ 2008s abba már nincs benne a 2007-s
  • kraawz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    6 éve vagy regisztrálva.6 éve nem nagyon volt net,szal mondjuk lett 14 éves korodban. Ma 20 vagy.Ilyen korban a HÖLGGYEL ÉS ÁLLTOK szót illik tudni leírni

Le kell szedni egy ún. facepack-et. De FAQ-ban szépen le van írva (banner)
    oldalak: sortitoutsi.net throw-in.com

• cica
    hé fiuk hogy lehet a Managger 2007-be képeket betenni a játékosoknak. Nekem udvariassak legyetek egy hölgyel áltok szembe...
  • 0202milan
    véglegesen ugy döntöttem,h félre teszem a villarealos mentésem 1-2 hétre,és kezdek eggyet egy kiscsapattal,valszeg BRESCIA
  • Ars3nal
    bocs de most tenyleg annyit ér...egyébként nem utálom a Fradit
  • kraawz
  • 0202milan
    a második félidöben szépitettem az 50 percben,de utána a biró minimum öt gólomat nem adott meg ...oké
    asszem ezt egy kicsit félreteszem,és kezdek eggyet egy kiscsapattal...
  • saviola83
    Még most sem tudtok segíteni abban hogy tudom átszinezni a játékosprofilnál a számok színét?
  • 0202milan
    geci fm...enyema cselezget a félpályánál....1-0millito a aját térfelének 16 osáról egészen a kapuba vezette a labdát...megáll az eszem...
  • Mario Santana
    torres
    majdnem fordított
  • Mario Santana
    emberelőnyben van csak esélyem, bármire is a mu ellen, szörnyű...
  • 0202milan
    ez mit jelent?
    én most töltöm a játékot...felkészülés megvolt,elég jól sikerült....söt,már az elsö bl selejtezö isCszka-Villareal

zaragozában van az elsö bajnokim...x i elég lesz
  • Mario Santana
    sziasztok, így lehet 7 csillagos az edzésed. gondolom sokaknak hasznos lesz.
    http://throw-in.com/?p=18#more-18
  • Mike94
    hullámvölgyszagot érzékelek a szaglószervemmel:
    Reading 1-3 Man City (Lita)
    Reading 1-0 Colchester (2x találtuk el összvissz a kaput)
    Reading 1-1 Norwich (még ennek is örülnöm kellett a végén)
  • Darkon
    Koszi

:(((

(30M-ert adtam el jatekosokat)
  • Magic Boy
    Sok sikert a BL-ben.
  • Darkon
  • Darkon
    Utolso fordulo Murcia-Villareal:
    Sevilla 5. en 4. ket pont a kulonbseg de mivel egymas ellen egy dontetlen es megvertek otthon ezert mindenkepp nyernem kellett
    3-3nal majdnem infarktust kaptam, de meglett a BL indulas
  • Magic Boy
    Én voltam a Glebe Rangers-el, de ez a csapat sokkal nagyobb kihívásnak tűnik.
  • Darkon
    Valaki amugy volt olyan fanatikus hogy eszakirekkel nyomta a 2007-ben lehet pont te voltal?:P
  • Magic Boy
    A csapat amatőr a kezdetekkor úgyhogy találd ki. :)
  • Magic Boy
    Amúgy a legismertem wexfordi születésü játékos Kevin Doyle.
  • Darkon
    Kevin Doyle wexford-i 13M euro kivancsi vagyok mennyi tokevel indul a csapat:)
  • Darkon
    Wexford egy porfeszek, azert megsem egy baszkfold kb 10ezren lakjak ebbol nem lesz Athletic:). Ilyet is csak a hulye irek talalhatnak ki.
  • Darkon
    Place of birth szerint filterezve meg lehet, Player search
  • Magic Boy
    Mi a baj?
  • Darkon
    Te jo isten!
  • atibacsi1977
    Hello! Szkinek vannak már a 2008as menedzserhez?
  • Magic Boy
    Srácok szeretnék kezdeni egyet a Wexford Youths F.C.-vel és ezzel van némi probléma A Wexford Youths Football Club Honlapja) mégpedig az, hogy cél náluk, hogy csak olyan játékosuk legyen aki Wexfordban született (ez a felfogás az egyik oka, hogy kinéztem őket).

A kérdésem az lenne, hogy lehet-e valahogyan keresni a játékban a wexfordi születésüekre?