104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Jabba
    nincs szándékomban folytatni amit még el sem kezdtem :)) de most yo8 óll
  • Magic Boy
    Az FMM-et nem tudom, hogy mire jó, de az FM Genie Scout csak egy kereső.
    Azt meg ki lehet benne iktatni, hogy mutassa a PA értéket.
  • Magic Boy
    Hogy lenne csít egy olyan program amit az SI anno a hivatalos honlapra is kilinkelt?
  • Fabio Capello
    még mielőtt elindul a vitázás, légy oly kedves az offtopikban folytatni. Köszönöm.
  • Jabba
    és az nem csít ha tudom, hogy kiből nem lesz semmi - és kit lehet megvenni ??? :)) ezzel az erővel az FMM se csít csak 1 "mankó" :))
  • LasDen #1395
    én sose használtam még......nem mondom, hogy csít v nem, de én szeretem a gémben megtalálni a tehetségeket...... :D
  • Jabba
    hááát - ezzel azért nem teljesen értek 1-et ...
  • soma22
    még mindig nem csít
  • Jabba
    és nem is kellene használni ...
  • soma22
    csak javítottam, nem kell mentegetőzni
  • Magic Boy
    Tudom, hogy egy hete tudni, de a hír mai.
    A linket meg sajnálom, hogy elrontottam (észrevettem, de nem vagyok VIP (nem is akarok az lenni) és így nem javíthattam).
  • soma22
    erről már egy hete tudni, és a link is rossz, helyesen
  • Magic Boy
    Új hír vasárnap jön az FM Genie Scout 2008!
  • soma22
    mindenképpen kiemelkedő játékosnak kell lennie legalább klubon belül, ami szerintem egyértelmű is.
    Gondolj bele:
    csak egy okosabb, tapasztaltabb tud tanítani valakit.
  • Jabba
    télleg , thx :))
    és az öregebb játékosnak van vmi spec. skill-je aminek magasnak kell lennie tanítás esetén ???
  • LasDen #1385
    az fiatalabbnál játékos ráhatás (player interaction) és ott kiválasztod, hogy melyik player lenne jó példa nekije......
  • Jabba
    azt miképp kell csinálni, hogy az idősebb pléjerek tanítgassák a fiatalabb generációt ???
  • LasDen #1383
    hát köszi..... .D
    Tovább probálkozok.....de ha kiba*nak, akkor folytatom a Spursös mentésem, osztán ha azzal se megyek semmire (bár ott még csak az első évben tartok és nem annyira elveszett) akkor vmi 2. vonalas csapattal kezdek.........v spanyol v angollal......
  • soma22
    max holnap, ma már nem tudok, melozom és nincs itt efem
  • Magic Boy
    Lauri Dalla Valle?
    Dobsz egy képet róla?
  • soma22
    16 évesen benyaltam neki 2x, előző klubbjánál pedig többet igértem+állandó helyet a kezdőben és jött is
  • Magic Boy
    Sok sikert, de ha igazi FM fílinget akarsz akkor ne nagy csapattal kezdj (a kicsiknél a türelem is több az irányodba).
  • LasDen #1378
    hát úgy nézki......a bajnokság azt hiszem már elúszott (bár matematikailag van rá esély, de...) viszont a BL-ben még reménykedek.......ha az meglenne akkor talán hosszabbítana velem a klub, de 2 nyeretlen évvel semmi esély nem lenne....
    most télen hoztam Quagliarellat hátha lendületbe hozza a csapatot.....
  • Magic Boy
    Dalla valle, hogy, hogy elment egy ilyen kis csapathoz?
  • Magic Boy
    Hosszú évek óta ez a leg reálisabb managgerjáték a hibái ellenére (remélhetőleg a patch javítja őket)!
    Ezt az is bizonyítja, hogy egy csapattal se lehet biztosra menni (lásd te a Real-lal).
  • soma22
    remélem, bár jó lenne csontnélkül feljutni, így is elég sok a 46 meccs, a végén már nem nagyon tudtak redukálódni az erőnlétek.

egyébként érdekesség, hogy a középpályán van a legöregebb és legfiatalabb plejáim, vkp-m rob lee, 43 éves, és tkp dalla valle, 17 éves:)
  • Fabio Capello
    grat, jövőre már a rájátszás is meglesz :)
  • soma22
    ez pedig a tabella. nem voltunk meggyőzőek, de bizakodó vagyok a jövőre nézve. remek edzői stábot szedtem össze, az idén elég nagy bevétel is volt a kupákból, szóval lesz miből erősíteni a védelmet(igen azt, mert valóban gyenge, és nincs is minden posztra csere),illetve szeretnék egy megbízhatóbb kapust a mostaninál, és szélsőket:)
  • soma22
    jöttek is a dícséretek bőséggel:
    egyszer
    kétszer
  • soma22
    nos megvolt az első sikerélmény, a conference kupát begyűjtöttük mindenki nagy meglepetésére:
  • soma22
    először is részvét, aztán a kételkedőknek:
    "csak Enyeama kivédte a szemünket... :@"
  • Fabio Capello
    Egy laza első után egy gyilkos második félidő... Kár hogy nem sikerült továbbjutni, pedig messze jobbak voltunk, csak Enyeama kivédte a szemünket... :@
  • soma22
    nem ajánlottak még semmit, de ha ajánlanának sem mennék.
  • Fabio Capello
    loál egy év után???? :o Remélem nem fogadod el... szeretnék olyan képet látni majd tőled ahol a Torquay-al :)
  • soma22
    na ne! ilyen eredmények után szóba hoznak a mu-val?
  • Fabio Capello
    Na ez megvan. Jön a Villareal (össz. 1-0-ra verte a Schalkét)
  • Fabio Capello
    sok sikert hozzájuk.... XD

10ből hetedik... valóban győztes csapat :D
  • Mario Santana
    10-ből 7
    de nekik van a legnagyobb stadionjuk, 22ezres, vuuuuu
  • Mike94
    :D
    kiírja h a média hanyadik helyre várja őket
  • Mario Santana
    dongguan lianhua
    olyan győztes nevük van. pff