104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#1400 nincs szándékomban folytatni amit még el sem kezdtem :)) de most yo8 óll -
#1399 Az FMM-et nem tudom, hogy mire jó, de az FM Genie Scout csak egy kereső.
Azt meg ki lehet benne iktatni, hogy mutassa a PA értéket. -
#1398 Hogy lenne csít egy olyan program amit az SI anno a hivatalos honlapra is kilinkelt? -
#1397 még mielőtt elindul a vitázás, légy oly kedves az offtopikban folytatni. Köszönöm. -
#1396 és az nem csít ha tudom, hogy kiből nem lesz semmi - és kit lehet megvenni ??? :)) ezzel az erővel az FMM se csít csak 1 "mankó" :)) -
#1395 én sose használtam még......nem mondom, hogy csít v nem, de én szeretem a gémben megtalálni a tehetségeket...... :D -
#1394 hááát - ezzel azért nem teljesen értek 1-et ... -
#1393 még mindig nem csít -
#1392 és nem is kellene használni ... -
#1391 csak javítottam, nem kell mentegetőzni -
#1390 Tudom, hogy egy hete tudni, de a hír mai.
A linket meg sajnálom, hogy elrontottam (észrevettem, de nem vagyok VIP (nem is akarok az lenni) és így nem javíthattam). -
#1389 erről már egy hete tudni, és a link is rossz, helyesen -
#1388 Új hír vasárnap jön az FM Genie Scout 2008! -
#1387 mindenképpen kiemelkedő játékosnak kell lennie legalább klubon belül, ami szerintem egyértelmű is.
Gondolj bele:
csak egy okosabb, tapasztaltabb tud tanítani valakit. -
#1386 télleg , thx :))
és az öregebb játékosnak van vmi spec. skill-je aminek magasnak kell lennie tanítás esetén ??? -
#1385 az fiatalabbnál játékos ráhatás (player interaction) és ott kiválasztod, hogy melyik player lenne jó példa nekije...... -
#1384 azt miképp kell csinálni, hogy az idősebb pléjerek tanítgassák a fiatalabb generációt ??? -
#1383 hát köszi..... .D
Tovább probálkozok.....de ha kiba*nak, akkor folytatom a Spursös mentésem, osztán ha azzal se megyek semmire (bár ott még csak az első évben tartok és nem annyira elveszett) akkor vmi 2. vonalas csapattal kezdek.........v spanyol v angollal...... -
#1382 max holnap, ma már nem tudok, melozom és nincs itt efem -
#1381 Lauri Dalla Valle?
Dobsz egy képet róla? -
#1380 16 évesen benyaltam neki 2x, előző klubbjánál pedig többet igértem+állandó helyet a kezdőben és jött is -
#1379 Sok sikert, de ha igazi FM fílinget akarsz akkor ne nagy csapattal kezdj (a kicsiknél a türelem is több az irányodba). -
#1378 hát úgy nézki......a bajnokság azt hiszem már elúszott (bár matematikailag van rá esély, de...) viszont a BL-ben még reménykedek.......ha az meglenne akkor talán hosszabbítana velem a klub, de 2 nyeretlen évvel semmi esély nem lenne....
most télen hoztam Quagliarellat hátha lendületbe hozza a csapatot.....
-
#1377 Dalla valle, hogy, hogy elment egy ilyen kis csapathoz? -
#1376 Hosszú évek óta ez a leg reálisabb managgerjáték a hibái ellenére (remélhetőleg a patch javítja őket)!
Ezt az is bizonyítja, hogy egy csapattal se lehet biztosra menni (lásd te a Real-lal). -
#1375 remélem, bár jó lenne csontnélkül feljutni, így is elég sok a 46 meccs, a végén már nem nagyon tudtak redukálódni az erőnlétek.
egyébként érdekesség, hogy a középpályán van a legöregebb és legfiatalabb plejáim, vkp-m rob lee, 43 éves, és tkp dalla valle, 17 éves:) -
#1374 grat, jövőre már a rájátszás is meglesz :) -
#1373 ez pedig a tabella. nem voltunk meggyőzőek, de bizakodó vagyok a jövőre nézve. remek edzői stábot szedtem össze, az idén elég nagy bevétel is volt a kupákból, szóval lesz miből erősíteni a védelmet(igen azt, mert valóban gyenge, és nincs is minden posztra csere),illetve szeretnék egy megbízhatóbb kapust a mostaninál, és szélsőket:)
-
#1372 jöttek is a dícséretek bőséggel:
egyszer
kétszer -
#1371 nos megvolt az első sikerélmény, a conference kupát begyűjtöttük mindenki nagy meglepetésére:
-
#1370 először is részvét, aztán a kételkedőknek:
"csak Enyeama kivédte a szemünket... :@" -
#1369 Egy laza első után egy gyilkos második félidő... Kár hogy nem sikerült továbbjutni, pedig messze jobbak voltunk, csak Enyeama kivédte a szemünket... :@
-
#1368 nem ajánlottak még semmit, de ha ajánlanának sem mennék. -
#1367 loál egy év után???? :o Remélem nem fogadod el... szeretnék olyan képet látni majd tőled ahol a Torquay-al :) -
#1366 na ne! ilyen eredmények után szóba hoznak a mu-val?
-
#1365 Na ez megvan. Jön a Villareal (össz. 1-0-ra verte a Schalkét)
-
#1364 sok sikert hozzájuk.... XD
10ből hetedik... valóban győztes csapat :D -
Mario Santana #1363 10-ből 7
de nekik van a legnagyobb stadionjuk, 22ezres, vuuuuu -
#1362 :D
kiírja h a média hanyadik helyre várja őket -
Mario Santana #1361 dongguan lianhua
olyan győztes nevük van. pff
na nézzünk pár meccset