104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#1480 vagy akkor már lisztes szabadlistáról... -
#1479 Hatem Ben Arfa még olcsóbb, és piszok gyilkos kis játékos! -
zsilike #1478 Belluschi!!!!!!!!!!mindenképpen.13m euro körül elhozható!2év alatt 35m eurora nö az ára!márha kell tkpj! -
#1477 jesús navas
quaresma
silva
rosina -
#1476 a demoban nani egy istencsászár volt -
#1475 Neri Cardozo, Angel Di Maria, Castillo.....bár ők inkább még tehetségek mint kész játékosok..... :D -
#1474 Ki az a sokkal jobb akik eltudsz hozni 28 milláért 2008 nyarán ?
Lennon nem jönne vissza, Guardado 36ért ment a Juvéba, Ribérynél szóba se állnak 28millánál, Artetát meg nem hiszem h elengednék... Most csak így ők jutottak eszembe, mond a többi "jelöltedet".... -
zsilike #1473 minden csapattalkihivás a game!föleg,ha leromlik a morál!pl:kaka csucsmorálja egyikmeccsrölamásikra elszált full pirosba!nemértem.ja és tilos visszatölteni!(vk irta h nem kihivás már a milannal!hát kiváncsi lennék erre!tehát kihivás minden csapattal,ha éveken át viszed!lesz necces szezonod is arra mérget vehetsz!hajrá -
#1472 és hol?hogy? -
Balázs 17 #1471 nani nem éri meg, 28millkáért már veszek egy sokkalta jobb játékost -
#1470 hello mi, grat mindenkinek, valaki mondjon valami topligás csapatot amivel kihívás játszani...peccs mikor jön ki normális? -
#1469 Meg lehet változtatni az arányokat. -
#1468 hogyne lenne. vagy 2 hete linkeltem be kupa felhívást is,de rajtam kívül senki nem jelentkezett.
theo: atombrutál :O -
zsilike #1467 létezik online megmérettetés?fm08 -
zsilike #1466 erös csapat!ha a morál"kiakad"nyerési sorozat vár rád!erösits szép lassan(ugyistudod)!mondjuk angol bajnokság bármilyen full csapattal is nehéz,sok az egyéb tényező!hajrá!! -
#1465 -
#1464 nah izzítom a Spurst..... :D Kapásból egy Chelsea elleni meccsel indítunk..... :D
Jó lenne nyerni, de idegenben nem sok esélyt látok rá.......már a pont szerzés is bravúr lenne.......pont a meccs előtt játszottam velük a FA kupába és ott hazai pályán 3-0-ra kikaptam...... -
zsilike #1463 off topikra ránéznétek!online érdekelne! -
zsilike #1462 pekhart késöbb jo lesz(kiegészitöembernek)!almeida!eröcsatár!caracciolo!mellé egy kistermetü technikás támadót szerezz be!dobnál a keretedröl képet? -
#1461 Hát ja... Most gondolkozok h adjam el Malbranquet és vegyek még 1 atom szélsőt, vagy tartsam meg és ne vegyek senkit... Mondjuk még 1 csatár lehet kéne, Keane 15 milláért ment a Deportivoba... Bár felhoztam Pekhartot a tarcsiból, csak nemtom mennyire lesz jó... -
zsilike #1460 szálkásitsd le a teamet!jo lesz -
#1459 Huhh... a vége pörgős volt de megnyertük :) (érdekes a WBA 6 kör után 2d 4v utolsó helyen :S :D)
-
#1458 Valószínűleg érkezik Nani 28millió euroért, 145ezer euro/hét fizut kért :|||
Eddig jött Koman,Kuszczak,Bouzanis, de lehet jön ingyen Canizares(3dik kapusnak), Nedved(kiegészítő embernek nagyon olcsó...)
"Leltároznom" kéne a csapatból, elég bő a keret :\ -
zsilike #1457 köszi,remélem elkerül a hullámvölgy!08ban a formákra van kiélezve a dolog,ha low a morál,akkor vége!örizzétek a jo morált!ja és ajánlom Hugo Almeidát,elég olcson eljön nem tul technikás,de jó kiegészitő eröcsatár!sokszor kihuzott a szarból,miután Villa-t nem nevezhettem bl-be idén.(érdekes h ugy tudtam bl csoportban ha elsö vagy,könnyebb ellenfelet sorsol,erre barcat megkapom,hát köszi/villa nélkül)nem hinném h idén az enyém lesz a bl,de jövöre majd. -
#1456 az szép, grat! neked is daver -
zsilike #1455
ez a helyzet -
#1454 én is ezeket néztem ki magamnak+még a lille...
francia ligában egy a bajom,h alacsony a fizetési keret(pl lillben van 19 milla átigazolásra,de 125 fizetési keret...) -
#1453 BL. 4 forduló...ETO-Rangers...:D :D
Selejtezőben a Besiktast idegenbe rúgott góllal (1:2, 0:1)-el győztem le, bl selejtező 3. körben meg vmi Stabaek volt az ellenfél, azt meg legyűrtem 1:0, 0:1-el...eddig a csoportmeccsek alatt kikaptam a Benficától 2:0ra, a Lyon-tól 1:0-ra, meg a Rangers-től 3:0-ra, és itt a visszavágón 2:0....igen jó...én is meglepődtem..lol
-
#1452 állat :D hong kong :D
#1451: Ha megengeded,hogy javasoljak, akkor a Saint-Étienne vagy a Monaco csapatát javaslom :P
2006ban Franciaországban volt egy szabály,hogy 4 foreign player lehet a keretben ( fő + tartalék + ifi ) 2007ben nem tudom,hogy volt,de most 2008ban bármennyi fgn pléjrt igazolhatok,de csak 4et nevezhetek főkeretbe. Szal u.az mint spanyolban,csak 3 helyett itt 4 van. Annyi,hogy ott 2 év az állampolgárság,itt 5. Szal aki nem elit ligában akar játszani,Franciaországot és Németországot erősen ajánlom. Hollandiát csak azért nem,mert bonyolult egy kicsit az osztályozó rendszer és nincs benne annyi pénz,mint német vagy francia labdarúgásban.
És akkor egy kis beszámoló. Év elején a Luyindula-Pauleta páros 8 meccsen 1 gólt szenvedett össze,szóval csatárokat kellett néznem. Jött Falcao (7M) és Zarate (4M) eddig 15 ill 11 gólt lőttek 17-14 meccsen. Tartalék kapusom nincs igazán,ezen nyáron változtatni kéne. Középen Camara nem az igazi,Yepes 32 éves és nem akar hosszabbítani. Így megvettem Sidneit és Brenot kb. 10M euroért. Bal oldalra van egy 4 és 5 csillagos védőm és középpályásom,de AMC nem igazán van,és rothen,a bal középpályásom sem hosszabbít,így 7M euroért érkezett Sergio Mota. Még egy 17 éves AMC jött a Botafogobol 400 e pénzért,és így kezdek neki köv. idénynek. A védelem jobb oldalára kellesz egy ember,egy jó AMR vagy AMC kellesz,és egy csatár is. Mivel N'Gog nem érett be,Pauleta pedig visszavonul. -
#1451 asszem kezdek eggyet...eddig a bresciával voltam,10 meccsböl a 2. helyen álltam,de ezt is meguntam...(ki is töröltem)... -
#1450 Huh...kicsit elkragadott a játék......sok tervem volt a téliszünetre így csak folytattam.... :D
Sok játékos távozott és pár érkezett a helyükre........remélem emelik a csapatot.... :D
A Lennon igazolásból az elnök úr kegyesen kihagyott.... :D -
Mario Santana #1449 első évem a dongguan-nál
8ezer fontból vettem 3 játékost, ők húzták a csapatot, meg az egyetlen légiósom. 7. helyre vártak minket, meg is érkeztünk rá.
tabella -
#1448 Kaptam 47 millió eurot átigazolásokra :P
Főleg ha még távoznak emberek, fúú milyen csapat lesz :) -
#1447 egy ilyen kaliberű csatárnál nem csoda a 4/5ös statisztika -
#1446 nagyon bejövős. Hihetetlenül taktikusnak tűnik. Lyon és Marseille,aki kiemelkedik összesen. -
zsilike #1445
Nem az occso kategória,de 6évig garantált a góllövés! -
zsilike #1444 -
#1443 grat...francia ligát én is nézegetem magamnak... -
#1442 Na féltávnál :)
reményeim szerint a kerethez csatlakozik 10M euro környékén farfán. AMC és AMR posztra jólenne :) -
#1441 Na.. November végén a Marseille érdeklődik Pierre-Alain Fraud iránt. 27 éves,teljesen átlagos AMR/AMC. 5.75M euro az értéke,kértem érte 3 + 12M-t megadták az elnökség meg szó nélkül elfogadta :O
Szal a kemény 17 + 3 ifi fős keretemből egy 7.20 teljesítő cserejátékos távozik:(