104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• 0202milan
    hello-grat mindenkinek!!
    elkezdtem eggyet a Lille csapatával!11.helyre várnak bennünket
    átigazolásra kaptam 20 milla körül,de a fizetési keret 135 ezer E!
    eladtam silva-t(neki 10 000 e/ hét volt a fizetése-lényegében azért adtam el,na meg persze jobb kapus kellett!)
    érkezett ochoa,eddie johnson,lauri d valle,breno-télen!
    remélem uefás hely meglesz...

ELSÖ BAJNOKI
  • GTheo
    Visszavettem van der Vaart távoli lövését kevertre, köv meccsen megvertük a Newcastlet 2-0ra, van der Vaart 8ast kapott :)
    Elég jó szezonkezdet eddig, Nani még nem is játszott mivel Olimpián van :S:SS
  • GTheo
    Community Shieldben megvertük a MUt 1-0ra, most az első bajnokin Chelseat idegenben 1-0ra, mind2 gólt Bent rúgta :)
    van der Vaartnak rosszul esett a gyakori távoli lövés beállítás szerintem, mind2 meccsen 5ös osztályzattal cseréltem le...most megpróbálom valahogyan motiválni a srácot...
    Ashley Young leigazolásán gondolkodom még, meg talán de Jongon, van még 38 millám...
  • Mario Santana
    jea éljen éljen. dongguan-nal második szezon első két meccs, két győzelem, egyik a bajnok ellen.
    decemberben jön dalla valle, jiháá.
    lassan beindul a szekér!!
  • Fabio Capello
    grat
  • kraawz
    köszi. 3x mentettünk a 90. percben pontot. Meg megtanultam,hogy lehet utolsó 10-15p-et kibekkelni,így nem nagyon hullajtottam pontokat. Egyedül a hazaipályán 10 emberrel az 1. perctől időhúzásra játszó csapatokkal nem tudok mit kezdeni. De majd a játékosállomány segít :)
  • soma22
    gratula!
    szép a csupán 2 vereség
  • kraawz
    Na itt az első szezonom a PSG csapatával,tökéletesre sikeredett.
    Nyáron érkezik Lulinha aprópénzért. Tartalék kapusom nincs,jobb védő megint nincs, AMR / AMC poszta Obertan és Wijnaldum van kinézve,és csatár is kéne. És mind EUs,mert 4 nem EUsom megvan már ...
    19.25M eurot kaptam 1. helyért,2.4M eurot az attacking tablen ( figyelték h hány meccset nyertem,hány góllal stb ) .. Rengeteg díjat bezsebeltem,nem sorolom,beszéljenek a képek. És visszavonult Pauleta :(

• kraawz
    find is a post of Eugene on fmukraine site, where he says "Scout is not yet ready, I hope to finish work by midnight."

So, I guess midnight is the most likely time to see the new scout getting released ...
  • kraawz
    sajnos nem publikálhatom,ez is csak egy béta verzió

jelenleg még olyan bugja van,hogy ha megy közben msn,kifagy az egész kékhalállal. de ma vagy holnap jön a rendes,én is azt fogom használni. Capellonak súgtam pár számot FAQba,többet nem tehetek,sajnálom.
  • arminho
    honnan van meg? tudsz adni linket??
  • faláb
    Honnan van meg?
  • kraawz
    hivatalosan ma,bár pár embernek már megvan

nekem is pl. :)
  • arminho
    nem tudja valaki mikor jön ki a scout?
  • GTheo
    Nani egy állat :D megszerzi a saját 16osunknál a labdát, balközepet, balvédőt lecselezi, majd a kapust is és góóól :D
    Nagyon mentünk ezen a bari meccsen :P

[ Dortmund pedig de jó csapat (volt), 07ben első vében bajnokságot nyertem velük ]
  • LasDen #1505
    hát az má sajátja......érdeklődj nála :D
  • pLau
    kösz,de ez a háttér is kéne ami zsilikénél van.Ez nincs alapbol bent a skinbe.
  • LasDen #1503
    Enyimé is ilyen.......és zsiliké is....
  • Mor3llo
    Ez a skin nekem is kellene.
  • pLau
    jah azt elfelejtettem:)zsilikének szolt
  • Fabio Capello
    ez most kinek szólt? válasz gomb pls.
  • pLau
    ez melyik skin amit használsz?vagy csak a hátteret cserélted ki?Mert jol néz ki a háttér.
  • Mike94
    helyes =P
    nekem 2m font volt ami nem = 3,8, €val :D
    jah és fontos h már eleve építsd be a kezdőbe és állítsd be irányítónak vmit maxon legyen a kiugratás és a távoli lövés :P
  • kraawz
    Joining Paris Saint-Germain on 1.7.2008
    3.8M euro volt :)

Gallardo úgyis egy fostalicska eddig,bár 1-2 labdjávál már kiütötte az ellenfél védőit,de a kaput nem nagyon tudja eltalálni szegénykém.
  • Mike94
    nah újra előszedtem a readinget, közbe volt egy west bromos "alakításom"
    betöltés utáni első meccs az a.villa ellen otthon Vela 90. percben lőtt góljával nyertem, majd pedig jött ez a meccs (akinek kell egy majdnem vaart szintű tkpk az szálljon rá lulinhára, bajnokságba gólkirályom):

köv meccsek: PL Chelsea, LK MU PL Blackburn PL Sunderland
  • kraawz
    úgy látom,berlusconi papa elég bőkezű :D
  • zsilike
  • zsilike

belluschi!
  • LasDen #1492
    3-2-es győzelem a Pool ellen........ááááh..... :D az első Chelsea ellen pontot rabolok idegenben most meg a meccs előtt 3. Poolt verem hazai pályán.... :D
    Ez a 6. helyig röpített :D

de Guzman 16-os sarkáról akkora gólt lőtt hogy összefostam magam :D
  • Balázs 17
    "zarabbnál szarabb millios kiadásokat.."

belluschi-t én mindig megveszem, ha tudom, mert nagyon nagy, kvárezmát nem érdemes, mert nemteljesít angolban
    jah meg ottvan nasri, ha elnem vitték :)
  • LasDen #1490
    szélsőnek de Guzman is jó, bár a Feyenoord eléggé nehezen engedte el......26 milla meggyőzte őket (40-t kértek :D)........
    v Mosquera a Madridból (jóvan vicc volt.......bár nálam első meccsén akkora gól lőtt... :D)
  • zsilike
    ja értem!belluschi azért nagyonnagy!
  • zsilike
    akkor nincs cash idén.
  • 0202milan
    rámentem,és nekem semmiféle kombinációt nem dob ki...
  • LasDen #1486

Huh........honnan sikerült egyenlíteni......isteni.... :D Hatalmas öröm :D
    Most jön a Pool......hazai pályán jó lenne győzni...... :D
  • soma22
    arra irtam, hogy leszoltátok egy baromi jó üzletért, és nyomtátok neki a szarabbnál szarabb millios kiadásokat...
  • GTheo
    Jesús Navas jó 5let, 23 milla az elengedési záradéka... Ha eltudom passzolni Malbranquet és Routledget akk lehet elhozom, már ha jönne... Quaresma kb Nani árán volt, inkább Nanit hoztam, Quaresmáért volt más jelentkező is... Silva most 50 milla felett megy az Arsenalba(75 millát ajánlottak érte) vagy a Romába ( ők "csaK" 49et), Rosina Barcában van...
    #1478: Belluschit elvitte első évben már a Manchester City.
    #1479: Ben Arfa nemrossz ...

Tudnátok egy olyan szélső hátvédet mondani aki mind2 oldalon tud játszani, kiegészítőembernek...
  • zsilike
    lisztes?ezt viccböl irtad(attolfügg hanyadik ligába.sztm ha nanin gondolkodik+ben arfa,akkor lisztes dodó nem lesz jo.
  • Fabio Capello
    Főnöki iroda- költségvetés beállítása
  • 0202milan
    hogy tom megváltoztatni az arányokat?(fizetls-átig.pénz)