104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#1601 jó kérdés......de leifazolták........kár hogy ilyenkor nincs olyan opció hogy leugatom az elnököt, hogy mé adta el........... -
#1600 Honnan a francba lehet egy Portsmouthnak 30milliója ? csak nézek ezeken az angol átigazolásokon :O -
peruzzi8 #1599 Sziasztok! Mostában nem nagyon tudtam követni az eseményeket..., nem tudná valaki megmondani, hogy mikor jön ki a teljes patch körülbelül? -
#1598 Nem is tuttam hogy ilyen is van:
Durva, hogy Filkor és Priskin is bekerült...... :D
Levy lesz*phat egy taliga apró majmot ha elmegy az egyik legfontosabb játékos a csapatból.......b*ssza szájba magát........ -
Utley #1597 Úgy érzem a Maidenhead-nél sikerült megtalálnom a nyerő taktikát araszolunk fel a táblázaton -
#1596 Dawsont eladtad ? :( Nálam nagyon durva a srác :) Engem a MUval hoztak szóba, de mégse rúgták ki Fergusont, de Wenger már a francia szöv. kap, kirúgták az Arsenaltól.
#1593: Picit drága Kaboul, de lehet neked megéri... Én pl 15 milláért eladnám, és elhoznám Bodmert 25ért :D Mondjuk Javí Martínez még nem tudta kiszorítani Kaboult... Állat a gyerek, messziről mekkorákat vág néha :D -
#1595 Breno+César Arzo védő kettőst próbálj m eg összehozni nagyon durva -
#1594 Nah vége a szezonomnak......8. helyen végeztem a bajnokságban.....képek holnap...
Átigazolási fejlemények (május 30 van még csak):
Dawson 9M €-ért a Portsmouthhoz....
helyette Brenot szeretném, de még majd meglátom........tettem rá 6millás ajánlatot....
Talán a védelem megerősödésével eredményesebb 2. szezont zárhatok majd....
Érdekesség, hogy szezon végén Juande Ramos és Fergusson helyzete a Sevillanál és MU-nál eléggé kétséges volt és mind2nél szóbahoztak lehetséges edzőnek :D -
#1593 100 gól? képt
15M euroert leigazoltam Kaboult,jan 1jén csatlakozik. Ha még sikerülne télen 1 EU szintű csatárt elhozni,jövőre BL-győzelem lenne a cél már :) -
pLau #1592 Befejeztem első szezonom Marseillel és nagyon jol sikerült.Megnyertem a bajnokságot elég könnyen.Meglett mindkét kupa, francia kupa st etienne ellen 11-esekkel, liga kupa lyon ellen 4-3 ra.És a bl-ből kiestem csoportkörben,de az uefa kupát sikerült megnyerni getafe ellen 11-esekkel.Cissé egy állat zárateval együtt.2-en majdnem 100 gólt lőttek. -
#1591 -
#1590 sorry-Lille-Marseille
Tabella a 10.forduló után
-
#1589 Lyon-Marseille -
#1588 Igazolásaim:
Wijnaldum 1.7M euro
Pasanen - ingyen
Lulinha 3.9M euro
Defour 25M euro
Lastuvka 4.6M euro
Távozók:
Didier Digard 3M euro
Jeremy Clément 3M euro
Bourillon 8M euro
Luyindula 150e euro
Hálistennek utolsó nap kaptam üzenetet,hogy a jó anyagi helyzet miatt (20M euro) kapok 7.5M eurot igazolni. Csatárt már csak télen hozok,szóval Kaboult megpróbálom elhozni ennyiből a joker transfer ideje alatt. -
#1587 Itt sem sajna 1 gólos előnyt érdemeltünk volna, főleg h volt 1 felsőkapufánk.Remélem a visszavágóra ez nem lesz sovány :S
-
#1586 nyugalom, ez hullámvölgy
az tény h ez már kicsit irreális hullámvölgy de én ezt már átéltem és nem keltem ki magamból :)
mer pl az is érdekes volt nálam tavaly a readingbe h a 3 most feljutótól ősszel úgy kikaptam mint a huzat olyan védőkettőssel akik mellett a Drogba+Rocchi kettős nem tudott megmozdulni (Ignashevich, van Damme) -
#1585 ismerem mindkettőt :D
Pelé épp most védett ki 20 lövést, Gervinhotol pedig nem lehetett elvenni a labdát. 0:0 -
#1584 Hallottatok már a világhírű Gervinhoról ? miiii ?! hogy még nem ? hogy a francba lehet ez ? pedig igen, ő játszott a Lyon ellen!szééétszivatta az egész csapatot! és a Yohann Peléről ? tudjátok...csak szimplán a világ legjobb kapusa...simán.Jöhet tűz víz a kapura, ő mindezek ellen hatásos.kicsit mosolygok már ezen a meccseken.ha ez egy hullámvölgy k**va gyorsan remélem h kijövünk ebből, mert már hihetetlen módon tud idegesíteni, hogy minden jött ment játékos szétszivat.
-
#1583 miazhogy? gratula
12 pont előnyöd már most van,hogy a feljutásért küzdj :) -
#1582 egyetértek...engem még az i idegesit,h idegenben megszerzem a vezetést,és az ellenfél a köv. 2 támadásából megforditja meccset... -
#1581 20 meccs után egész jól állunk, remélem megmarad a jó formánk:
-
#1580 off topic -
#1579 Komoly néha nem találok erre a játékra szavakat.Az ellenfél csapatában mindig van minimum 2 ember, akik egyszerre képesek kicselezni a komplett védelmem, a világhírű védőimmel egyetemben.Csinálhatok ellenük akármit, még a 20.helyezett csapat 1 embere is szana széjjel tud szivatni.Az én csatáraim ellenben totyognak, 2 méterről felé mellé alá mindenfele lövik csak a kapura nem.Ha pedig kaput talál a lövés, a másik csapat kapusa, aki kb 10 meccsen 50 gólt kap, élete legjobb meccsét produkálja ellenem, mindent kifog, kiszed, kapufára tol.Kicsit kezd idegesíteni már a játék, és piszok módon remélem, hogy egy rohadtul, de rohadtul értelmes peccset adnak ki, mert ha nem, akkor bosszúból eskü nem fogom megvenni a LIVE-ot.Részemről ennyi.
-
#1578 Mellesleg BL-ben továbbjutottam a csoportból, sajnos csak 2.-ként, a a Chelsea mögött.A Valenciát kaptam...:O -
#1577 Na nyomok én is 1 képet.Az 1ik riválisomat vertem a kupában!
-
#1576 Lille-Lyon
gyönyörü gyözelem...köv.meccs saint etiene-ben! -
#1575 PSG:Lorient 4:1 (Falcao 2 , Zarate , Gallardo )
Bastia: PSG 1:4 (Falcao 3, Zarate)
Falcao nemsemmi igazolás volt.Mivel nem jött el se Rubén,se Delgado se
Palacio,ő benne bítzam meg. 4-5 csillagos volt,most meg félistennek tartják :D
zsilike: ami jött pm,ötletem nincs -> offtopik -
#1574 hozzám épp most jön. Valszeg Kaboul nem jön,és ő jön. Bár már 25M euroért Samptól. De 7 v 8 csillagos a srác,kellnekem! :D -
stoner27 #1573 ajánlom mindenkinek, 2007 nyarán a Standard Liege-ből(Belgium),1,5 millióért elhozható,bivaly egy irányitó -
stoner27 #1572 [IMG]http://multikep.extra.hu/images/defour.jpg[[/IMG] -
Utley #1570 1 kapust kéne még szereznem kb 20,000 fontból,és akkor még fel is kerülhetnék -
Balázs 17 #1569 landon donovan, LA galaxy, ingyen :) -
#1568 hello!grat mindenkinek... -
#1567 Te aztán jól átalakítottad a keretett (én is hasonlóan cselekednék a helyedben). -
#1566 FAQ updated :D bekerült pár új név, még nem végleges a feltöltés, egyenlőre ennyi futotta az időmből. akinek van jó neve, az a nevet, a nemzetiséget és az árat euroban küldje el PMben. -
pLau #1565 őt odadják most 5 milláért nemtom elhozom-e mert vaartot 17 ért odadják és elis jön ugyhogy valszeg őt hozom. -
#1564 adatokra nem nagy szám de nálam egy 7. helyezett csapatnál teljesít 7,56-t második évbe és szinte semmit nem fejlődött :D
annyi h ő az irányító + max távoli lövés és kiugratás vmint a tkp beállítások -
pLau #1563 még csak az 1. most vagyok januárba még most elis tudnám hozni vaartot,de lulinhára is tettem, de nincsenek olyan jo adatai még, késöbb biztos jolesz nemtom. -
#1562 1. szezon?
mer akkor annyiból kijön vaart ha második akkor lulinha mer vaart a második szezonba 25m font :D -
pLau #1561 akkor elöl Love meg Cisse jolesz meg ottvan cserének Zárate az ugy jo, de most hogy elvitték nasri-t nagy gondba vagyok kit vegyek helyére tkp posztra.