104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #1601
    jó kérdés......de leifazolták........kár hogy ilyenkor nincs olyan opció hogy leugatom az elnököt, hogy mé adta el...........
  • Mor3llo
    Honnan a francba lehet egy Portsmouthnak 30milliója ? csak nézek ezeken az angol átigazolásokon :O
  • peruzzi8
    Sziasztok! Mostában nem nagyon tudtam követni az eseményeket..., nem tudná valaki megmondani, hogy mikor jön ki a teljes patch körülbelül?
  • LasDen #1598
    Nem is tuttam hogy ilyen is van:

Durva, hogy Filkor és Priskin is bekerült...... :D

Levy lesz*phat egy taliga apró majmot ha elmegy az egyik legfontosabb játékos a csapatból.......b*ssza szájba magát........
  • Utley
    Úgy érzem a Maidenhead-nél sikerült megtalálnom a nyerő taktikát araszolunk fel a táblázaton
  • GTheo
    Dawsont eladtad ? :( Nálam nagyon durva a srác :) Engem a MUval hoztak szóba, de mégse rúgták ki Fergusont, de Wenger már a francia szöv. kap, kirúgták az Arsenaltól.
    #1593: Picit drága Kaboul, de lehet neked megéri... Én pl 15 milláért eladnám, és elhoznám Bodmert 25ért :D Mondjuk Javí Martínez még nem tudta kiszorítani Kaboult... Állat a gyerek, messziről mekkorákat vág néha :D
  • Mike94
    Breno+César Arzo védő kettőst próbálj m eg összehozni nagyon durva
  • LasDen #1594
    Nah vége a szezonomnak......8. helyen végeztem a bajnokságban.....képek holnap...
    Átigazolási fejlemények (május 30 van még csak):
    Dawson 9M €-ért a Portsmouthhoz....
    helyette Brenot szeretném, de még majd meglátom........tettem rá 6millás ajánlatot....
    Talán a védelem megerősödésével eredményesebb 2. szezont zárhatok majd....

Érdekesség, hogy szezon végén Juande Ramos és Fergusson helyzete a Sevillanál és MU-nál eléggé kétséges volt és mind2nél szóbahoztak lehetséges edzőnek :D
  • kraawz
    100 gól? képt

15M euroert leigazoltam Kaboult,jan 1jén csatlakozik. Ha még sikerülne télen 1 EU szintű csatárt elhozni,jövőre BL-győzelem lenne a cél már :)
  • pLau
    Befejeztem első szezonom Marseillel és nagyon jol sikerült.Megnyertem a bajnokságot elég könnyen.Meglett mindkét kupa, francia kupa st etienne ellen 11-esekkel, liga kupa lyon ellen 4-3 ra.És a bl-ből kiestem csoportkörben,de az uefa kupát sikerült megnyerni getafe ellen 11-esekkel.Cissé egy állat zárateval együtt.2-en majdnem 100 gólt lőttek.
  • kraawz
  • 0202milan
    sorry-Lille-Marseille

Tabella a 10.forduló után
  • 0202milan
    Lyon-Marseille
  • kraawz
    Igazolásaim:
    Wijnaldum 1.7M euro
    Pasanen - ingyen
    Lulinha 3.9M euro
    Defour 25M euro
    Lastuvka 4.6M euro

Távozók:
    Didier Digard 3M euro
    Jeremy Clément 3M euro
    Bourillon 8M euro
    Luyindula 150e euro

Hálistennek utolsó nap kaptam üzenetet,hogy a jó anyagi helyzet miatt (20M euro) kapok 7.5M eurot igazolni. Csatárt már csak télen hozok,szóval Kaboult megpróbálom elhozni ennyiből a joker transfer ideje alatt.
  • Mor3llo
    Itt sem sajna 1 gólos előnyt érdemeltünk volna, főleg h volt 1 felsőkapufánk.Remélem a visszavágóra ez nem lesz sovány :S
  • Mike94
    nyugalom, ez hullámvölgy
    az tény h ez már kicsit irreális hullámvölgy de én ezt már átéltem és nem keltem ki magamból :)
    mer pl az is érdekes volt nálam tavaly a readingbe h a 3 most feljutótól ősszel úgy kikaptam mint a huzat olyan védőkettőssel akik mellett a Drogba+Rocchi kettős nem tudott megmozdulni (Ignashevich, van Damme)
  • kraawz
    ismerem mindkettőt :D
    Pelé épp most védett ki 20 lövést, Gervinhotol pedig nem lehetett elvenni a labdát. 0:0
  • Mor3llo
    Hallottatok már a világhírű Gervinhoról ? miiii ?! hogy még nem ? hogy a francba lehet ez ? pedig igen, ő játszott a Lyon ellen!szééétszivatta az egész csapatot! és a Yohann Peléről ? tudjátok...csak szimplán a világ legjobb kapusa...simán.Jöhet tűz víz a kapura, ő mindezek ellen hatásos.kicsit mosolygok már ezen a meccseken.ha ez egy hullámvölgy k**va gyorsan remélem h kijövünk ebből, mert már hihetetlen módon tud idegesíteni, hogy minden jött ment játékos szétszivat.
  • kraawz
    miazhogy? gratula
    12 pont előnyöd már most van,hogy a feljutásért küzdj :)
  • 0202milan
    egyetértek...engem még az i idegesit,h idegenben megszerzem a vezetést,és az ellenfél a köv. 2 támadásából megforditja meccset...
  • soma22
    20 meccs után egész jól állunk, remélem megmarad a jó formánk:

• 0202milan
    off topic
  • Mor3llo
    Komoly néha nem találok erre a játékra szavakat.Az ellenfél csapatában mindig van minimum 2 ember, akik egyszerre képesek kicselezni a komplett védelmem, a világhírű védőimmel egyetemben.Csinálhatok ellenük akármit, még a 20.helyezett csapat 1 embere is szana széjjel tud szivatni.Az én csatáraim ellenben totyognak, 2 méterről felé mellé alá mindenfele lövik csak a kapura nem.Ha pedig kaput talál a lövés, a másik csapat kapusa, aki kb 10 meccsen 50 gólt kap, élete legjobb meccsét produkálja ellenem, mindent kifog, kiszed, kapufára tol.Kicsit kezd idegesíteni már a játék, és piszok módon remélem, hogy egy rohadtul, de rohadtul értelmes peccset adnak ki, mert ha nem, akkor bosszúból eskü nem fogom megvenni a LIVE-ot.Részemről ennyi.
  • Mor3llo
    Mellesleg BL-ben továbbjutottam a csoportból, sajnos csak 2.-ként, a a Chelsea mögött.A Valenciát kaptam...:O
  • Mor3llo
    Na nyomok én is 1 képet.Az 1ik riválisomat vertem a kupában!
  • 0202milan
    Lille-Lyon
    gyönyörü gyözelem...köv.meccs saint etiene-ben!
  • kraawz
    PSG:Lorient 4:1 (Falcao 2 , Zarate , Gallardo )
    Bastia: PSG 1:4 (Falcao 3, Zarate)
    Falcao nemsemmi igazolás volt.Mivel nem jött el se Rubén,se Delgado se
    Palacio,ő benne bítzam meg. 4-5 csillagos volt,most meg félistennek tartják :D
    zsilike: ami jött pm,ötletem nincs -> offtopik
  • kraawz
    hozzám épp most jön. Valszeg Kaboul nem jön,és ő jön. Bár már 25M euroért Samptól. De 7 v 8 csillagos a srác,kellnekem! :D
  • stoner27
    ajánlom mindenkinek, 2007 nyarán a Standard Liege-ből(Belgium),1,5 millióért elhozható,bivaly egy irányitó
  • stoner27
    [IMG]http://multikep.extra.hu/images/defour.jpg[[/IMG]
  • Utley
    1 kapust kéne még szereznem kb 20,000 fontból,és akkor még fel is kerülhetnék
  • Balázs 17
    landon donovan, LA galaxy, ingyen :)
  • 0202milan
    hello!grat mindenkinek...
  • Magic Boy
    Te aztán jól átalakítottad a keretett (én is hasonlóan cselekednék a helyedben).
  • Fabio Capello
    FAQ updated :D bekerült pár új név, még nem végleges a feltöltés, egyenlőre ennyi futotta az időmből. akinek van jó neve, az a nevet, a nemzetiséget és az árat euroban küldje el PMben.
  • pLau
    őt odadják most 5 milláért nemtom elhozom-e mert vaartot 17 ért odadják és elis jön ugyhogy valszeg őt hozom.
  • Mike94
    adatokra nem nagy szám de nálam egy 7. helyezett csapatnál teljesít 7,56-t második évbe és szinte semmit nem fejlődött :D
    annyi h ő az irányító + max távoli lövés és kiugratás vmint a tkp beállítások
  • pLau
    még csak az 1. most vagyok januárba még most elis tudnám hozni vaartot,de lulinhára is tettem, de nincsenek olyan jo adatai még, késöbb biztos jolesz nemtom.
  • Mike94
    1. szezon?
    mer akkor annyiból kijön vaart ha második akkor lulinha mer vaart a második szezonba 25m font :D
  • pLau
    akkor elöl Love meg Cisse jolesz meg ottvan cserének Zárate az ugy jo, de most hogy elvitték nasri-t nagy gondba vagyok kit vegyek helyére tkp posztra.