104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Mor3llo
    Azta, kicsit Fredet megtuningolták :O
  • Mor3llo
    szemezgettem 1 picit:
    Stopped a few unrealistic examples of poor first touch. -ez máris jó pontnak tűnik, hisz nem egyszer volt, hogy a csatár 100%-os helyzetben olyan helyre rúgta a labdát, hogy csak néztem!
    Made players even more willing to run with ball into space when possible. - ezis hasznosnak tűnik, mert a játékos soxor csak toporgott egy helyben, nem futott, se nem passzolt.Így valószínűleg keresi majd az üres helyeket.
    Players get back to kick off position quicker after celebrating goal. - ez is apróság, habár ünnepeltük még nem 1x a gólt, és a kezdőrúgás meg már megvolt...
  • Magic Boy
    Na látjátok én ezért vártam a patch-t a játék kezdéssel.
  • kraawz
    Én most játszottam hatalmas meccset a Lyonnal,3:2 lett ide. De alapkeretükből szinte senki nem ment el,csak kicsit durvítottak. Mondjuk egy Palomboval ,egy Jean II Makounnal és pár ien plejával :c
  • Mor3llo
    Na, már töltöm is a nyú gémt.Marad a Lyon
    Pedig milyen szépen vertük ki a Valenciát :(
  • Csesza
    igazság szerint nem muszály, mert ezek a pecsek kompatibilisek a mentéssel, de tényleg érdemes újat kezdeni :)

nekem is kb. fél évem veszik oda, de lehet kezdek ugyanazzal a csapattal én is
  • Mor3llo
    én még csak fél éve, azt könnyen behozhatom.
  • Mor3llo
    Basszus :(:(
    bár szvsz szerint maradok Lyonnál akkor :(
  • kraawz
    nem feltétlenül
    én pl. folytatom a mentésem,1.5 évet nem hagyok odaveszni.
  • Csesza
    érdemes
  • Mor3llo
    Új játékot kell ehhez már kezdeni ? :S
  • kraawz
    Végigolvastam,elég sokat javít remélem.
    Bár a 105 mega magáért beszél.
  • Mor3llo
    Ezen az oldalon minden van.Link, h mit javít a peccs, MINDEN :)
  • Utley

Legnagyobb derbi
  • zsilike
    ugyanezt kéne tudnom!
  • Utley
    Óriási szezont produkálunkegy halovány kezdés után áttértünk a 3 csatáros játékra onnantól fogva nincs megállásBajnokság végén a 3.helyre értünk oda,és jöhet a Playoff
  • Magic Boy
    Ez már a hivatalos patch(csak, mert az SI oldalán nincs fönn)?
  • Drizzthsz
    Jesss! Ma láttam meg én is. :)
  • pLau
    letöltöttem elakarom inditani kiirja nem win32 alkalmazás.Mit kell csinálni ilyenkor?
  • Just B
    Köszike...erre vártam
  • Vincent Salsa
    Patch!:)
    FM2008 8.0.1
    mirror
    torrent
  • Mario Santana
    megvan a hongkongi FA kupa is!
  • Utley
    úgy érzem ez a 3 csatáros játék kezd összeérni
  • Mario Santana
    megnyertem a bajnokságot!
    kaptam szerződést...
    csőd felé tartunk.. 50ezret osztottam szét mert nyertünk, de csak 16ezret kaptunk a helyezésért.
    most jópár játékos elhagyja a klubbot, tök feleslegesek. talán helyreáll a pénzügyihelyzetem.
    Njewel lett a gólkirály, az év játékosa. dalla valle is alkotott. meg aleksic is.
  • Balázs 17

eddig nem rossz
  • Balázs 17
    ezmég kevés:D

nálam vmelyik mentésebn 65millát pengettek ki érte:D
  • LasDen #1615

Anyás......keményen kűdik...... :D
  • Mario Santana
    nem akarnak velem szerződést hosszabítani, pedig 7. helyre vártak, erre 2 fordulóval a vége előtt élen állunk és két biztosmeccs jön.
    tabi
  • Mike94
    hajrá,hajrá szeressük a chelsea verést :D
  • Solt
    Kicsi off: Játék közben drukkolni a válogatotnak!! :))) Hajrá Magyarok!! :)
  • 0202milan
    grat,és sok szerencsét a chelsea ellen!
  • Mor3llo
    hurrá...megkaptam a csoportellenfelemet, aki oda-vissza elvert(bár mind2 meccsen nagy sanszom volt, ráadásul egyiken 1 kiállítást is kaptam anno).Remélem a legjobbat ki tudom hozni ebből a sorsolásból.
  • Mor3llo
    óóóó igen :D megvan! az egész meccs a kezünkben volt, már a meccs elejétől, Villa kiállítása csak könyített a helyzeten.Egyébként őszintén, Baraja gólja szerintetek megérdemelt volt ? :D Baros beállt, vágott 1 gólt, és a 90.percben egy felsőkapufát.
  • Mor3llo
    hajrá,hajrá ;)
  • Mor3llo
    Ajj, micsoda győzelem(majdnem végig emberhátrányban:)), és micsoda felkészülés a Valencia ellen!!!Remélem kedvet kapnak a srácok 1 kis spanyolveréshez ;)
  • 0202milan
    grat...én is most töltöm!dijon ellen lesz a köv. meccsem(francia kupa)
  • hamary
    Sziasztok! Régen írtam.. Most, hogy kiismertem a játékot, kezdtem egyet a Fehérvárral.. Remélem jól fog menni.... :) Képeket majd folyamatosan tolok.. :D
  • Mor3llo
    Megvan, de nem volt könnyű :)
  • sza23
    Szeva all!
    olyan gondom leen, hogy nem indul el a játék.Mindig kéri az eredeti lemezt.Hiába crack-em meg nem segít, még a yasu futattása sem.Mit kellen etnnem?
  • Mor3llo
    mondjuk való életben hamarabb küldik el az edzőt, minthogy az leugatná a főnököt :D