104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#1641 Azta, kicsit Fredet megtuningolták :O
-
#1640 szemezgettem 1 picit:
Stopped a few unrealistic examples of poor first touch. -ez máris jó pontnak tűnik, hisz nem egyszer volt, hogy a csatár 100%-os helyzetben olyan helyre rúgta a labdát, hogy csak néztem!
Made players even more willing to run with ball into space when possible. - ezis hasznosnak tűnik, mert a játékos soxor csak toporgott egy helyben, nem futott, se nem passzolt.Így valószínűleg keresi majd az üres helyeket.
Players get back to kick off position quicker after celebrating goal. - ez is apróság, habár ünnepeltük még nem 1x a gólt, és a kezdőrúgás meg már megvolt...
-
#1639 Na látjátok én ezért vártam a patch-t a játék kezdéssel. -
#1638 Én most játszottam hatalmas meccset a Lyonnal,3:2 lett ide. De alapkeretükből szinte senki nem ment el,csak kicsit durvítottak. Mondjuk egy Palomboval ,egy Jean II Makounnal és pár ien plejával :c -
#1637 Na, már töltöm is a nyú gémt.Marad a Lyon
Pedig milyen szépen vertük ki a Valenciát :( -
Csesza #1636 igazság szerint nem muszály, mert ezek a pecsek kompatibilisek a mentéssel, de tényleg érdemes újat kezdeni :)
nekem is kb. fél évem veszik oda, de lehet kezdek ugyanazzal a csapattal én is -
#1635 én még csak fél éve, azt könnyen behozhatom. -
#1634 Basszus :(:(
bár szvsz szerint maradok Lyonnál akkor :( -
#1633 nem feltétlenül
én pl. folytatom a mentésem,1.5 évet nem hagyok odaveszni. -
Csesza #1632 érdemes -
#1631 Új játékot kell ehhez már kezdeni ? :S -
#1630 Végigolvastam,elég sokat javít remélem.
Bár a 105 mega magáért beszél. -
#1629 Ezen az oldalon minden van.Link, h mit javít a peccs, MINDEN :) -
Utley #1628
Legnagyobb derbi -
zsilike #1627 ugyanezt kéne tudnom! -
Utley #1626 Óriási szezont produkálunkegy halovány kezdés után áttértünk a 3 csatáros játékra onnantól fogva nincs megállásBajnokság végén a 3.helyre értünk oda,és jöhet a Playoff -
#1625 Ez már a hivatalos patch(csak, mert az SI oldalán nincs fönn)? -
Drizzthsz #1624 Jesss! Ma láttam meg én is. :) -
pLau #1623 letöltöttem elakarom inditani kiirja nem win32 alkalmazás.Mit kell csinálni ilyenkor? -
#1622 Köszike...erre vártam -
Vincent Salsa #1621 Patch!:)
FM2008 8.0.1
mirror
torrent -
Mario Santana #1620 megvan a hongkongi FA kupa is! -
Utley #1619 úgy érzem ez a 3 csatáros játék kezd összeérni -
Mario Santana #1618 megnyertem a bajnokságot!
kaptam szerződést...
csőd felé tartunk.. 50ezret osztottam szét mert nyertünk, de csak 16ezret kaptunk a helyezésért.
most jópár játékos elhagyja a klubbot, tök feleslegesek. talán helyreáll a pénzügyihelyzetem.
Njewel lett a gólkirály, az év játékosa. dalla valle is alkotott. meg aleksic is. -
Balázs 17 #1617
eddig nem rossz -
Balázs 17 #1616 ezmég kevés:D
nálam vmelyik mentésebn 65millát pengettek ki érte:D -
Anyás......keményen kűdik...... :D -
Mario Santana #1614 nem akarnak velem szerződést hosszabítani, pedig 7. helyre vártak, erre 2 fordulóval a vége előtt élen állunk és két biztosmeccs jön.
tabi -
#1613 hajrá,hajrá szeressük a chelsea verést :D -
Solt #1612 Kicsi off: Játék közben drukkolni a válogatotnak!! :))) Hajrá Magyarok!! :) -
#1611 grat,és sok szerencsét a chelsea ellen! -
#1610 hurrá...megkaptam a csoportellenfelemet, aki oda-vissza elvert(bár mind2 meccsen nagy sanszom volt, ráadásul egyiken 1 kiállítást is kaptam anno).Remélem a legjobbat ki tudom hozni ebből a sorsolásból.
-
#1609 óóóó igen :D megvan! az egész meccs a kezünkben volt, már a meccs elejétől, Villa kiállítása csak könyített a helyzeten.Egyébként őszintén, Baraja gólja szerintetek megérdemelt volt ? :D Baros beállt, vágott 1 gólt, és a 90.percben egy felsőkapufát.
-
#1608 hajrá,hajrá ;) -
#1607 Ajj, micsoda győzelem(majdnem végig emberhátrányban:)), és micsoda felkészülés a Valencia ellen!!!Remélem kedvet kapnak a srácok 1 kis spanyolveréshez ;)
-
#1606 grat...én is most töltöm!dijon ellen lesz a köv. meccsem(francia kupa) -
hamary #1605 Sziasztok! Régen írtam.. Most, hogy kiismertem a játékot, kezdtem egyet a Fehérvárral.. Remélem jól fog menni.... :) Képeket majd folyamatosan tolok.. :D -
#1604 Megvan, de nem volt könnyű :)
-
#1603 Szeva all!
olyan gondom leen, hogy nem indul el a játék.Mindig kéri az eredeti lemezt.Hiába crack-em meg nem segít, még a yasu futattása sem.Mit kellen etnnem? -
#1602 mondjuk való életben hamarabb küldik el az edzőt, minthogy az leugatná a főnököt :D