104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #1681
    4-2-re kikaptam a Pooltól idegenben.....első vereség a szezonban...... :D Előtte meg a Wigan ellen döntetlen hazai pályán........
  • Fabio Capello
    Igazad van... ez brutális :D
  • Balázs 17
    ez neked jó?:)
  • Piko888
    Srácok melyik tulajdonságokat kell nézni a segédedzőnél? Köszi
  • zsilike
    sziasztok!az a gondom,h patch után,nem mutatja a játékosok aktuális fejlődését a profilban,hiába jelölöm ki.valaki?
  • cica
    egy top füles mindenkinek h akartok jó középájást --Dejan milovanovic - Red Star Belgrad-érték kb 3millio euro
  • Utley
    köszi szépen
  • soma22
    www.genie.fm

nincs még, ígérgetik de csúszik lassan egy hete. az oldal sem elérhető
  • Utley
    Bocs srácok lehet volt szó a scoutról,de érdekelne,hogy van e már,és ha van akkor,hogy tudom leszedni.
  • Mor3llo
    Te atyavilág :D micsoda felkészülési mérkőzés :D ennyi izgalmat nemtudom mikor éltem át utoljára felkészülési mérkőzésen :D
  • Mor3llo
    A csapatod legnagyobb vesztesége lenne...messze vagy a bajnokság végétől nagyoN(márcsak a prémium miatt kérdezem)?
  • LasDen #1670
    akko az......nemtom megjegyezni a nevét....... :D
  • kraawz
    az rakitic akar lenni ? :D
  • 0202milan
    a bankszámla elég minuszba ment...jean II makoun lesz a vége(el kell adnom valszeg)
  • LasDen #1667
    bár még nincs vége az átigazolási szezonnak, de én már véglegesnek tekintem a csapatot......

Eddig 6 meccs 6 győzelem (Uefa, Bajnokság).......Hát most nagy reményekkel vágok neki a szezonnak :D

Érkeztek:
    Kirkitic (Schalke 14 milla)
    César Arzo (Villarreal 9milla; kösz a tippet)
    Riou (Auxerre 23 milla)
  • 0202milan
    a közel 10 pontos elönyöm elolvadt,a nice átvette a vezetést 1 ponttal!most 3 nagyon nehéz meccsem van...siralmas ez az állapot
  • 0202milan
    oké...ismét egy vereség otthon... lille-lens 0-1...siralmas bazdmeg
  • Mike94
    vedd meg gosztonyi-t :D
  • hamary
    sorry, bevallom nem olvastam vissza csak írtam, mert vettem direkt két csatárt, s az egyik sérült, ő meg nem játszhatott :|
  • 0202milan
    ez jó...a nice kapusa eddig majdnem a legötbb gólt kapta,most meg a lehetetlen is megfogta...a jó.rva életbe...ez nem létezik!lille-nice 1-2!5 meccs óta nem nyertem.a közel 10 pontos elönyömböl lett 2...
  • Mike94
    azér nem mer nem töltötte be a 16 évet és csak 16 éves kortól lehet játszani a felnőtt csapatba
  • soma22
    majd játszhat, türelem, pár meccs.

viszont már volt erről szó ugyanitt, nem is régen...
  • hamary
    Megvettem Dalla Vellet, s egy Nem van a neve mellett, nem játszhat.. miért nem? :@
  • kraawz
    Uh mit néztem. A bal védőm Sylvian Armandnak sok értéke 15 volt,ami sötétkék ugye. A világoskékek a 16 felettiek. Sima bal védő,ránézésre semmi extra. Most meg megnézem,minden világoskék. Kereken 14 értéke ment 16 felé :D !!4
  • Mor3llo
    Akkor ne kezdj újat, folytasd.
  • zsilike
    sziasztok!azt kérezném h a patch mentéskompos?akkor miért javasolt az uj game?3évet buknék
  • hamary
    Látom sokan kezdenek kis csapattal. Előzőbe ( a 2007-es verzióba... :) ) a Dijonnal volt egy jó évem... lehet játszok vellük még egyet, szimpi csapat volt.. még jó, hogy kedztem egyet a Fehérvárral :|
  • lokika28
    tom de most elvan dugva:D meg a graphic cuccok is ugy hogy egy fmf fájlba vannak és nekedkell mappáékat létrehozni...
  • Mor3llo
    Eddig is így volt, csak ott a data mappába kellett másolni :)
  • pLau
    oks sikerült köszi.
  • lokika28
    van egy updates mappa a databan abban van egy update-801es mappa odakell
    nagyon tulbonyolították eztarészét sztem:S
  • pLau
    nkem nincs is 801-es mappa csak 800-as
  • lokika28
    801hez másolod??
  • pLau
    hiába másolom be ujra akkor is ugyanolyan marad
  • Mor3llo
    lang_db-t másoljátok be még1x.
  • tomato33
    gondolom vagy felülirta a magyarositást vagy új kell hozzá....
  • tomato33
    Na ezt vártam:) megis kezdem első játékom a Stuttgarter Kickers-sel:)
  • Just B
    nálam is ez a probléma ha már így felvetette a kolléga
  • pLau
    most hogy felraktam a patchet ilyen nemzet nevek lettek:england,italian,spanien.Ez engem nagyon zavar hogy tom kijavitani?
  • tomato33
    Kicsit nézzetek be az OFFba..köszi
    FULL 8.0.1