104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#1681 4-2-re kikaptam a Pooltól idegenben.....első vereség a szezonban...... :D Előtte meg a Wigan ellen döntetlen hazai pályán........ -
#1680 Igazad van... ez brutális :D -
Balázs 17 #1679 ez neked jó?:) -
Piko888 #1678 Srácok melyik tulajdonságokat kell nézni a segédedzőnél? Köszi -
zsilike #1677 sziasztok!az a gondom,h patch után,nem mutatja a játékosok aktuális fejlődését a profilban,hiába jelölöm ki.valaki? -
cica #1676 egy top füles mindenkinek h akartok jó középájást --Dejan milovanovic - Red Star Belgrad-érték kb 3millio euro -
Utley #1675 köszi szépen -
#1674 www.genie.fm
nincs még, ígérgetik de csúszik lassan egy hete. az oldal sem elérhető -
Utley #1673 Bocs srácok lehet volt szó a scoutról,de érdekelne,hogy van e már,és ha van akkor,hogy tudom leszedni. -
#1672 Te atyavilág :D micsoda felkészülési mérkőzés :D ennyi izgalmat nemtudom mikor éltem át utoljára felkészülési mérkőzésen :D
-
#1671 A csapatod legnagyobb vesztesége lenne...messze vagy a bajnokság végétől nagyoN(márcsak a prémium miatt kérdezem)? -
#1670 akko az......nemtom megjegyezni a nevét....... :D -
#1669 az rakitic akar lenni ? :D -
#1668 a bankszámla elég minuszba ment...jean II makoun lesz a vége(el kell adnom valszeg) -
#1667 bár még nincs vége az átigazolási szezonnak, de én már véglegesnek tekintem a csapatot......
Eddig 6 meccs 6 győzelem (Uefa, Bajnokság).......Hát most nagy reményekkel vágok neki a szezonnak :D
Érkeztek:
Kirkitic (Schalke 14 milla)
César Arzo (Villarreal 9milla; kösz a tippet)
Riou (Auxerre 23 milla) -
#1666 a közel 10 pontos elönyöm elolvadt,a nice átvette a vezetést 1 ponttal!most 3 nagyon nehéz meccsem van...siralmas ez az állapot -
#1665 oké...ismét egy vereség otthon... lille-lens 0-1...siralmas bazdmeg -
#1664 vedd meg gosztonyi-t :D -
hamary #1663 sorry, bevallom nem olvastam vissza csak írtam, mert vettem direkt két csatárt, s az egyik sérült, ő meg nem játszhatott :| -
#1662 ez jó...a nice kapusa eddig majdnem a legötbb gólt kapta,most meg a lehetetlen is megfogta...a jó.rva életbe...ez nem létezik!lille-nice 1-2!5 meccs óta nem nyertem.a közel 10 pontos elönyömböl lett 2... -
#1661 azér nem mer nem töltötte be a 16 évet és csak 16 éves kortól lehet játszani a felnőtt csapatba -
#1660 majd játszhat, türelem, pár meccs.
viszont már volt erről szó ugyanitt, nem is régen... -
hamary #1659 Megvettem Dalla Vellet, s egy Nem van a neve mellett, nem játszhat.. miért nem? :@ -
#1658 Uh mit néztem. A bal védőm Sylvian Armandnak sok értéke 15 volt,ami sötétkék ugye. A világoskékek a 16 felettiek. Sima bal védő,ránézésre semmi extra. Most meg megnézem,minden világoskék. Kereken 14 értéke ment 16 felé :D !!4 -
#1657 Akkor ne kezdj újat, folytasd. -
zsilike #1656 sziasztok!azt kérezném h a patch mentéskompos?akkor miért javasolt az uj game?3évet buknék -
hamary #1655 Látom sokan kezdenek kis csapattal. Előzőbe ( a 2007-es verzióba... :) ) a Dijonnal volt egy jó évem... lehet játszok vellük még egyet, szimpi csapat volt.. még jó, hogy kedztem egyet a Fehérvárral :| -
#1654 tom de most elvan dugva:D meg a graphic cuccok is ugy hogy egy fmf fájlba vannak és nekedkell mappáékat létrehozni... -
#1653 Eddig is így volt, csak ott a data mappába kellett másolni :) -
pLau #1652 oks sikerült köszi. -
#1651 van egy updates mappa a databan abban van egy update-801es mappa odakell
nagyon tulbonyolították eztarészét sztem:S -
pLau #1650 nkem nincs is 801-es mappa csak 800-as -
#1649 801hez másolod?? -
pLau #1648 hiába másolom be ujra akkor is ugyanolyan marad -
#1647 lang_db-t másoljátok be még1x. -
tomato33 #1646 gondolom vagy felülirta a magyarositást vagy új kell hozzá.... -
tomato33 #1645 Na ezt vártam:) megis kezdem első játékom a Stuttgarter Kickers-sel:) -
#1644 nálam is ez a probléma ha már így felvetette a kolléga -
pLau #1643 most hogy felraktam a patchet ilyen nemzet nevek lettek:england,italian,spanien.Ez engem nagyon zavar hogy tom kijavitani? -
tomato33 #1642 Kicsit nézzetek be az OFFba..köszi
FULL 8.0.1