104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Piko888 #1721 Srácok melyik tulajdonságokat kell nézni a segédedzőnél ill a scoutnál? Köszi -
#1720 Meccsközben egyébként soxor nyúltok bele a taktikába ? -
#1719 gyors tempó -> sok helyzet -> kisebb esély a gólra
lassú tempó -> kevés helyzet -> nagyobb esély a gólra.
bár soma uezt írta,de leírom :)
gyors tempóhoz counter style megy,hosszú ill. direkt passzos
lassú tempóhoz rövid passzos,labdatartós,irányítós :D
Én a kettőből hoztam össze egy jól szuperálót. Gyors tempó, ellentámadás,hol direkt,hol rövod passz,irányítóval, néhol labdatartással és letámadással.Mint a nagycsapatok játéka FMben :) -
#1718 ahha, thx -
Neoncsoves #1717 sok szerencsét a real ellen :D -
#1716 BL-csoportom:
-
#1715 ha túl gyors játékot játszol, akkor nagyobb a hiba lehetősége, igy relative a csatárok befejezései is kisebb hatékonysággal müködnek. -
#1714 srácok, az ellen mit lehet tenni, ha egyszerűen 10-15 lövésből jó ha 1 bemegy. pazzini, huntelaar, quagliarella, rocchi 4esből mindenkire általánosan jellemző??? jó edzők adottak, morál rendben de vmiért képtelenek gólt lőni -
#1713 sorry...
jó is lenne nekem annyi zsé...helyreállna a pénzügy+ még igazolhatnák is egy kicsit... -
este talan nekem is jut idom jatszogatni. -
#1711 olvasd el mégegyszer
19+2 + 8 volt a tv-s jogdíj. -
#1710 kb 2 milla,ha bajnok leszek? -
Mario Santana #1709 legdurvább meccsem: 2 éved 2 forduló, a tavalyi bajnok ellen. azt hittem tuti zakó. de njewel egymaga megverte őket.
kitcee-dongguan -
#1708 -
#1707 bl fixen ennyit fizet győztes meccsenként -
Mario Santana #1706 hátjó, megpróbálok berakni ide most pár játékosom képét:
danijel aleksic
njewel
dalla valle
-
#1705 én első helyért cirka 19.25M eurot kaptam. de ez még peccs előtt volt.
most néztem,olympiakost 5:2re vertem BL-ben,600e eurot ért.
meg franciaországban van egy attacking table nevű dolog. Hány gólt lőttél , hányat nyertél stb... Nem tudom pontosan,hogy számol ,de kb2 milliót kapsz. -
#1704 Lille-Metz
tartalékosan(4 alapember hiányzott) is nyert a csapat,ráadásul elönyt is szereztem...a francia ligában a végén a helyezésekért mennyi pénzt kapnak a csapatok(elsö,második stb...) -
#1703 akkor jó -
#1702 írta ő,hogy 3/3 meccs,de nem akarnak vele hosszabbítani,leigazolta dalla vallét és rakott képet 2 csatáráról ( egy kameruni volt az 100 )
nem olvastam utána,így emlékszem. -
#1701 történések, izgalmasabb meccsek, igazolások, büszkeségek stb. vagy végigrohansz a bajnokságon és nincs semmi érdemleges? -
Mario Santana #1700 mire vagy kíváncsi? tabellát raktam fel korábban 2. szezon végéről. -
#1699 leigazoltam én is vass-t...viszonylag olcsün,300 ezer EU-ért...remélem beválik -
Balázs 17 #1698 én ki se tudom választani :( -
#1697 erről a donggusnrol nem tolsz képet? -
Mario Santana #1696 ő tényleg jó, BOLZONI is van ugyanott egy védekezőközéppályás.
szerintem vedd meg őt is, vagy csak nézz rá.
dongguannal most kezdem a 3. szezont! -
#1695 nálam a bresciás karrieremben alapember volt -
#1694 Elgondolkodtam rajta, hogy esetleg leigazolom. A Brescia legértékesebb játékosa a Serie A-ban.
-
#1693 Huh, Benzema megmentette a becsületet :O
-
zsilike #1692 ha valakinél volt ilyen irjon!thx -
#1691 nálam jó -
#1690 kluiverttel nem hosszabitok szerzödést...(nem kell)-helyette fiatalokat játszatok inkább...lyon-lille 0-0...nekem elég volt az x is,visszavettem a vezetést a tabellán... -
#1689 Volt adok-kapok
-
zsilike #1688 patch után valakinek nem szállt el az aktuális edzés hatás?kijelölöm és semmi! -
#1687 ha így is mínuszban vagy, szerintem inkább a játékoskeret csökkentésével foglalkozz.. -
#1686 meg most egy a gondom:olyan jó játékosok igazolhatóak szabadon,de csak 13 ezres fizu-t tok legfeljebb adni...nem lehet ezt vhogy megoldani? -
#1685 de öt meg nem akarnám eladni az a baj...azért,mert eggyik legjobb játékos az egész ligában...vmi megoldás kell...ha lemegy a bajnokság, és pl. -12 millába vok,tuti kirugnak? -
#1684 Sziasztok! Sok sikert mindenkinek! Kezdek belejönni. A bajnokságban elég magabiztosan vezetek au Inter előtt. Őt tőlük csábítottam el, nagyon sokat várok tőle:
-
#1683 hát akkor lehet Makoun lesz belőle :S -
#1682 most vagyok pontosan a felénél...