104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• hamary
    áh, azt nem lehet, tiltja a szabály.. :P

Na annyit akartam:
    Manchester City - Derby County 4-0 Gól Petrov (2, csereként), Kanouté, Gerrrad ( BOMBA )
  • KoniZTE
    Dorge jol nyomja
  • KoniZTE
    Debrecen , 1.év - Bajnoki Cím , Szuperkupa , BL csoportkör
    2.év - a 2. selejtezőkörben könnyű csapatot kaptam vmi Ekranas , a 3. selejtezőkörben azt mint tavaly Shaktar Donyeck .
  • soma22
    kicsit érthetőbben?
  • hamary
    DerbyCounte ellen hál' ISten győzelem.. PEtrv csereként két gólt vágott, Kaqnouté 1-et, Gerrard meg BOMBÁT! 4-0
  • soma22
    bazdmeg a peccsedet si, megnt nem kaptam egy kanyi vasat sem igazolni...akárhogy állitottam a bérköltséget, 0-án áll...
  • soma22
    hát, jo lenne ha igazad lenne, de az eredmények alapján nem hinném, hogy nekem onnan kellene válogatnom idén
  • miki36
    értem én, de ettől függetlenül a gép random generálhat jobb játékost
  • soma22
    még a nem szürkék is kegyetlenek:D
  • miki36
    de ifi illetve tartalékbajnokságban játszott az ifi és tartalékcsapatod, nem?
    ebben az esetben érdemes figyelni a gép által generált "szürke" játékosokat, hátha akad köztük jó:)
  • soma22
    hát itt fiatalok beéréséről nem beszélhetünk, az ifiket elküldtm idény közben a fenébe, semmire nem voltak jok csak a pénzt kapták.

kell egy pár pleja, remélem most adnak már egy kis pénzt igazolni
  • miki36
    hatalmas gratuláció!:))
    ha sikerül egyben tartani a csapatot, na meg ha egy-két fiatal beérik simán meglesz a bentmaradás:)
  • soma22
    kösz, kösz, kösz, ja és ha nem köszöntem meg akkor köszönöm:D
  • hamary
    Kissebb kihagyás után folytattam a ManCitys mentésem - nem tudom mi ütött belém, hogy új szezont akartam kedzeni, talán a hirtelen jött hideg:
    West Brom - Man C 0-0 :( (PL)
    ManC - Roma 2-1 :) (BL)

majd jelentkezek a többi meccsek is.. :)

Soma neked meg:
    GRAT, GRAT, GRAT.. meg nem tudom mondtam-e, de gratulálok ;-)
  • soma22
    No vége lett az idénynek. Év elején úgy gondoltam nagy dolog lesz ha elérem a rájátszást. A kupákra idén nem sokat figyeltem, FA kupában lett volna esély nagyobbat dobbantani de végül nem jött össze, és onnantól tojtam bele.
    A bajnokság álomszerűen indult, és meglepő módon végig kitartott a hihetetlen forma. Azt kell mondjam, hogy az összes igazolás bejött, mindenki növelte a klub szintjét, ami a scout hiányában azért elég jó dolog:)

Egyszóval:bajnokok lettünk, több mint 100 rúgott, kevesebb mint 50 kapott gól 46 meccsen, 104 gyűjtött pont:

Leginkább a remek csatároknak, köztük is zsolnainak köszönhetjük ezt, aki góljaink több mint 1/3-át vállalta magára, folyamatos, megbízható teljesítmény mellett.

mondjuk volt aki kiszolgálja és segítse, Dalla Valle fiatal kora ellenére meghatározó játékossá avanzsálta magát, de mikor nem tudtunk rá számítani, akkor is megfelelően pótolták a társak, ami külön meglepetést okozott.

Jövőre egy osztállyal feljebb, az angol 2. osztályban leszünk jelen.
  • karajjj
    Ave mindenkinek! rég jártam erre :D
    Jelen pillanatban második szezonomat fogom kezdeni a Real Madriddal és pont a Barca ellen... :@ nyáron letisztogattam a keretet, mostmár csak azok vannak, akik játszani is fognak, a többieket meg vagy eladtam, vagy mentek a castillába...

Azon gondolkozok, hogy kezdek egy új gémet a Middlesbrough-val és arra lennék kíváncsi, hogy tolja valaki most velük?
  • AdaKiller
    kösz, tesztelem a leírtakat:D
  • Drizzthsz
    Izgis. Első szezonomban a final peccsel Újpesttel 4. lettem, az utolsó fordulóban még 2. voltam, de a Honvéd lenyomott. Ligakupa az enyém lett oltári mákkal, s az év magyar menedzsere lettem, de még mindig marhára nehéz a játék...
  • GTheo
    Első 30 perc után azthittem simán kikapunk, erre picit megfordítottuk :DDD
    Második félidőben 2 kapuralövésük volt...
  • soma22
    5 meccsel a vége előtt a rájátszás már tutira megvan, egyenlőre 5 pont az előny az élen
  • Mor3llo
    az igen :D lehet majd ránézek majd nyáron.Bár Carew-et akarom visszahozni, kell egy jól fejelő csatár.
  • LasDen #1740

Höhö Bent villant párszor :DDDD
  • Grusi
    Nem vette el. Ne beszeljunk mar hulyesegeket plz, nalam mukodik.
  • Csesza
    *feljebb
  • Csesza
    sztem akkor ha külfüldre akarsz menni, akkor mindenképpen valami 2. v. 3. osztályú csapatot válassz, és utána onnan lehet majd feljenn jutni, de sztem amíg nem nyersz valami uefa kupát példaul akkor nem nagyon fognak kapkodni érted, de próba cseresznye :D
  • Ngeri
    Benficával vagyok és egy meccsen NÉGY játékosomat lerugják és kettős emberhátrányba lettem csoda h kikapok? rögtön fel is mondtam ilyen NINCS+!
  • daver88
    kiscsapattal kezdtem, már 2 éve nyomom az ETO-val, kéccer lettem bajnok, +2x magyar kupa +1x ligakupagyőztes, egyszer meg bejutottam a bl csoportkörbe (igaz idén a a liverpoolt kaptam a bl 3. fordulájába...első meccs 6:0 oda...lol). Gondoltam mostmár ideje váltani, de szinte lehetetlen volt eddig..semilyen külföldi csapat nem ad munkát...igaz nem is nagy a választék, havonta jó ha 1-3 csapat, akinek szüksége lenne új menedzserre...még próbálkozom, hátha sikerül...másnak vannak ilyen tapasztalatai??? könnyen tudott csapatot váltani??
  • kraawz
    Landreauról nem teszek képt, tavaly 7.30,most 7.20as átlaggal véd.

• kraawz
    májkicica,egy csupasz felsőtestes képet haddkérjekmá! :D
  • Mike94
    ja képek kérésre ill. év végén várhatók :P
  • Mike94
    nah én pedig a readinggel hozom a "kis" helyzetjelentésem (csak szöveg lesz):
    most van téli átigazolási szezon és szét akarják kapni a csapatom :S
    aston villa vinné enyeama-t akár 10m font+agbonlahor-ért dee nem adom mer nincs más jó kapusom
    ignashevichet vinné a sampdoria de 5m-t nem akjarnak érte adni (pedig őt adnám mer úgy is csak csere)
    és a lyon pedig vinné Breno-t :/
    8,5m-ért vettem annyi is az ára, hát kértem érte 20m+50%+22m visszavásárlásit
    végrre azon a helyen vok amit szezon előtt kitűztem magamnak (nem a vezetőségnek) h uefa most 6. vok és 3ponttal van előtt az 5. pool vmint 5 ponttal a 4. west ham
    idén az ügyeletes gólvágom Lulinha persze nem lő annyit mint egy csatárnak kéne de így is ő a gólkirályom Litával karöltve
    idén inkább megosztottan lövöm a gólokat és nem Lita szorja
    rem nem voltam hosszú így is sokmindent kifelejtettem :D
  • soma22
    azért szép lett volna everton ellen tolni:)

oda már valoszinüleg deffenziven mentünk volna, itt a 4 csatár vált be, de pl hiába fogtuk az egyszem csatárukat mégis vágott 3-at
  • kraawz
    tejóisten

azért gratula,2 osztály rengeteg.
  • soma22
    vegyes érzelmek:

kegyetlen nagy meccset játszottunk, a csodával határos módon a 117. percben lőtt góljukra is tudtunk válaszolni.

viszont nem értem hogy ilyenkor miért kell elcseszni azzal hogy kihagyja 3 emberem a 11-est.nem mehettem tovább:
  • kraawz
  • soma22
    megvan a lehetőség, hogy az fa kupában pl-es csapat ellen játszak, ehhez nyerni kellene a 2 osztállyal felettünk lévő doncaster ellen. első meccs 1-1 lett, igy jön a visszavóg, amit ha sikerülne megnyerni akkor valoszinüleg az everton lenne az ellenfél.

• soma22
    alapszkinnel is ugyanez a hiba?
  • zsilike
    hát ugy néz ki,h a patch elvette azt a funkciot,h játékosprofilban látszódjon a fejlödés(nem engedi kipipálni a friss változásokat)ujraraktam ugyan az!hát ennyit a patchről
  • soma22

• kraawz
    rengeteget. ált 4-5x :) azért is haladok ien lassan.
    extended részletesség, elég lassú highlights mellett..