104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• peruzzi8
    Nem semmi a kereted zsilike!!! Villa mennyiért jött?
  • Fabio Capello
    Bizakodó vagyok... :) Csak az a szerencsétlen öngól döntött... Sztem nem rossz ez
  • zsilike
    nekem nem kell,
  • andrijcar
    Halihó!

Talán sokakat érdekel. Ma délelőtti hír szerint a 2008-as Genie Scout továbbra is késik. A készítője nem akar időpontot kitűzni, saját elmondása szerint először egy beta lesz kiadva, de teljes időzavarban van, nem nagyon jut energiája a készítésre.

Grat a sikereitekhez!
  • Fabio Capello
    LOL! Sok pénzben reménykedtem na de ez... Oo Most piszkosul gazdagnak érzem magam XD Mindebből 11,25 mehet igazolásokra..
  • owen20
    sziasztok!
    Valakinek sok kiegészitő van fent pl graphic könyvtára kb 4-500mb és arcok mezek stb benne vannak!
    Akinek van ilyen irjon már privibe kérlek!
    Megbeszéljük mit adok érte!
    Hello!
  • zsilike
  • zsilike
  • zsilike
  • Mor3llo
    Ezt a gyönyörű győzelmet meg kell hogy osszam...:) viszlát, St-Etienne;)

Itt pedig a sorozatom, ami ugye a rivális elleni győzelemmel igencsak jól kezdődött...kemény meccsek lesznek!
  • Mor3llo
    A vártnál jobb anyagi helyzet miatt megemelték az átigazolási pízt.13millióról 38 millióra--->Carew is coming back.
  • Mor3llo
    Amint látom, inkább többel :) grat!
  • McFrost
    lefeljtettem a hazai tabellát:
  • McFrost
    Hell!
    Én is játszogatom , több kevesebb sikerrel :)
  • pepe33
    offtopic
  • donatus13
    Hello olyan problémám van hogy miután kilépek elmegy a mentés kiir valamit angolul és utánna a játék nem tölthető be és ennyi ez mitől van?:S
  • stoner27
    hogy lehet eltüntetni a bemásolt mezek mögül a fehér hátteret?remélem értitek mire gondolok:S
  • 0202milan
    kössz szépen,makoun a portóba igazolt...:(
  • soma22
    az is ritka amikor egy vkp fordítja meg a meccset.
    1-szögletből bombafejes
    2-szabadrugást legurították neki és bebombázta

• 0202milan
    ilyen nincs...az elnök elfogadta a porto makounért tett 14 millás ajánlatát...
  • soma22
    ez az idény meglepően jól indul, pedig aztán pénz megint nem volt igazolni.
    meglátjuk meddig tart ki a forma

• saviola83
    Segítsetek lécci.Hogy tudom megcsinálni hogy a középső KP-aim gyorsan indítsák meg a széleket mert nekem állandóan tartogatják a labdát pedig nincs beállítva nekik.
  • Fabio Capello
    thx :) Védelmet mindenképp erősíteni szeretném, nagyon sok gólt kapunk, de ettől függetlenül nem ártana vmi gólérzékeny támadó...

Egyenlőre ennyi a gamma, most indulok vissza Szegedre, este folyt köv :)
  • soma22
    grat, és sok sikert!

ha rám hallgatsz akkor leginkább a védelemre és középpályára figyelsz az erősítéseknél
  • pLau
    fernando belluschi milyen?valakinek valami tapasztalat?Kellene egy jobb középpályás.
  • karajjj
    Megkezdtem a vitézkedést a kupában, nem is rosszul :DDDD
  • LasDen #1815
    ha már Dzsudzsák.....nálam ő már a Newcastleben nyomja és még nyáron vmi német csapattól vették 21milláér .D
  • Fabio Capello
    Nos itt a vége... Nehéz szezon volt, senki nem számított rá, de én megcsináltam! Bennvagyunk a Premier League-ben!!! A vezetőség és mindenki el van ájulva, a riválisok balra-jobbra dícsérnek engem... :) És íme pár kép:
    A rájátszás döntője:

A gólkirályom:

Az asszisztkirály :)

Én lettem az év menedzsere választáson a második, Mawané és Dzsudzsák benn van az év csapatában, Dzsudzsák lett a szezon igazolása. Összességében nagyon elégedett vagyok, mostani feladataim: megerősíteni a keretet a PLre, és jövőre bennmaradni :)
  • 0202milan
    most vok csak igazán pácban...4 alapember(eddie johnson,breno,makoun,ochoa) eu-n kivüli,és nekem pedig eu-n kivüliek a kiszemeltjeim...ajjaj...
  • miki36
    nálam is vannak érdekes dolgok, remélem nem ez lesz egész szezonban:

persze a kapusuk 9essel a meccs embere:

• Mor3llo
    Nos, nagyszerű.Egyszerűen fantasztikus a helyzetkihasználásunk.Mellesleg az a jó, hogy az ellenfél 10kapuralövéséből 5 gól.Nekem 16ból 1 :) h peccs ? vicc...max annyiban változott, hogy a játékosok letámadnak...de néha azt is össze vissza fejetlenül.Tehét kaptam 1 laza ötöst, csak mert kell a önbizalom a BL-re.
  • 0202milan
    ez mért van:
    az fizetési keret 100 ezer eu-val alacsonyabb a megengedetnél
    és csak max 25 ezer eu fizetést tok adni egy kulcsjátékosnak...
  • andrijcar
    Sziasztok!
    A kép önmagáért beszél. Várom az újabb patchet, lehetőleg javítással. A meg nem adott gólok átlaga továbbra is 1/mérkőzés

• LasDen #1808
    wow ez most kicsit sokkolt :D
    FA kupába játszottam a Leicesterrel (ha így ke írni :D).....a meccs után 1 nappal jön egy hír, hogy 14M€-ért leigazoltak vmi brazil kapust........honnan van ezeknek ennyi pézük????
  • 0202milan
    breno már téltö az enyém:Da tavaszi szezont is játszotta már... más javaslat?
    title challenge--az mit jelent?azt,h a bajnoki cimért leszek harcban?
  • Mor3llo
    Breno, ha van pénzed rá.
  • 0202milan
    toto tamuz milyen?
  • 0202milan
    Capello:grat,és sok sikert...

tom,de a középpálya is erösitésre szorul
    a védelembe omar esparzat gondoltam,sztetek?
  • Mor3llo
    Birsa is jó, de csak Briand a kifejezett csatár.
  • Fabio Capello
    Rájátszás elődöntő: Sheffield Utd - Preston összesítésben 2-4 :) A döntőben a másik Sheffield ellen játszom majd.