104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#1881 Már nem azért, de hogy tudtál két szezon alatt majdnem 200 millió eurot elkölteni igazolásokra? Én az összes eddigi játékomban összesen nem kaptam ennyit... -
zsilike #1880
Most "csak" Denilson jött /még nem tudni,h muzsikál,felkészülésen semmit nem mutatott/+pár magyar tartalékba.Meg kell fognom a lovét(szálkásítani a csapatpt(föleg tartalékok)),mert csöd felé megyünk,de ha jön az eredmény,akko'nemgáz. -
#1879 egy keretképet pls -
zsilike #1878
Ez a taktikám,ideje prissiteni a diamond attackon,amit minden csapat 15 éve ismer. -
zsilike #1877
Most találtam! -
#1876 Sokat bíráltam, de most meg kell védenem a játékot. Az utóbbi időben nálam nem volt gond. Az is lehet, hogy a tökéletes taktikát találtam meg a csapathoz, mindenesetre az olasz bajnokságban 32 forduló alatt csak 1 vereségem van és már szinte biztos a bajnoki cím. 8.0.1 patch van feltéve -
#1875 Nekem a sok kihagyott helyzet tűnt fel peccselés óta, na meg hiába van céljátékos beállítva inkább passz helyett 20-25röl lövöldöznek össze vissza állandóan, persze 7-8 kapuralövés után ellenfél támad egyet és gól... -
#1874 Ember társaim, remélem kijön ma az új peccs, mert ez a 8.0.1-es katasztrófa. újra tizenegyes özön, top ziccerek folyamatos kihagyása, egyszóval egy kalap kaki az egész. a béta jobb volt szerintem mint ez. ha ma kijön az új kezdek egyet a Q.P.R- vel. volt vagy van valaki velük? Kiváncsi vagyok mit lehet kihozni Bernie Ecclestone, és Flavio Briattore közös csapatából:)ja és egy francia oldalon találtam egy 11hó 22-i adatbázis frissítést akit érdekel majd leírom, hol található! -
#1873 Kövezzetek meg, vessetek meg érte, de én az utóbbi napokban átálltam a CM-esek közé. :) Bár iszonytató GUI-ja van (nem is látványra, hanem funkcionalitásra, logikusságra), az engine és a taktikai rész szerintem veri az FM-et (és kevésbé bugzik). Továbbiakat Off-ban. :)
-
zsilike #1872 -
zsilike #1871 -
zsilike #1870 nem azért,csak hirtelen nagy volt a különbség'+amig vannak villák,addig irányítanám,5é-10év mulva ugyis más lesz a helyzet' -
#1869 Csak mert nem futkosnak ott is Kakák meg Villák ? ehh... -
zsilike #1868 everton kész csőd!loading milan 3.év.ezt a keretet nem hagyom ott -
Utley #1867
A legnagyobb erősítés,hogy 1 évre aláírt Mellette még rengetegen érkeztek,igaz páran elmentek...Anyagilag 150,000 font van a számlánkon.Taktika kicsit változott:4védő,3középső középpályás,2 támadó szélső,és 1 Center akit a képen látsz,de sajna aprítják rendesen -
#1866 Kiket igazoltál erősítésnek? -
Utley #1865
Vártnál jobb kezdés -
#1864 van megoldás arra,hogy betöltöm gammát és crash dumps hibával ledob?
reinstall nemvoltjó. -
#1863 Valaki Dobna egy képet Szentpéteri Viktor-ról, Micskó Márk-ról, Szauter István-ról és Drozdik Dávid-ról (mind Dunaújváros)? -
#1862 ha jobban átgondolom,akkor nem is kellene vkp,ugyanis vass ádám tökéletes(eddig)...
egy középsö védö kellene breno mellé...11 millám van...(marco andreolli?)??? -
#1861 Igen tökéletes, de a mentalitását nem pont védekezőre állítom,hanem közepes normálon, mert elég hasznos ha előre megy. -
#1860 Sziasztok
Volt már valakinél hogy 1 fillért sem kapott átigazolásra? :D Nállam megvolt ez is, viszont kijöttünk a minuszból rendesen.
Mondjuk az érdekes hogy a tavalyi idény kerete van most is kiirva. -
#1859 bodmer nálad mit játszik?vkp-nak jó? -
#1858 nah micsoda sorozat.....5 meccset idegenben játszok.....ebből a Portsmouth ellen 4-1-re nyertem....Milner olyan sunyi gólt lőtt....állították a sorfalat ő meg a rövidbe belőtte..... :D
Aztán jöt a N'castle.......első helyen vannak, úgyhogy durva 5-2-re vertek.....most jön a Charlton ellen.....7-8. helyen stabilan állunk........ :D -
#1857 Laurinyetzet el is hoztam már, Saligák talán jönnek még, most jön be zsé mert eladom Sergio Torrest 250 ezer euroért olaszba vhova...jött még Zombori és Molnár Máté ingyen eddig... -
#1856 Igen, nagyszerűen játszottunk!A Spartak Moszkva szóhoz sem jutott!
-
#1855 hello...grat mindenkinek... -
zsilike #1854 Villa 76m euro volt!bomba keret!seria a veretlenül,igy még nem sikerült soha/no visszatöltés/na de odébbálltam,mert nagyon kö... volt a vezetőség,épphogy megadták volna a szerződést!TRIPLA után+végig nem biztak bennem!tehát eljöttem(krv nagy a nyomás milannal)Eljövetelemkor 4 db edzö+egy figyelö is eljött,az uj csapatomban akarnak dolgozni!(tehát gáz nagyon a vezetöség milanal)tényleg.na de kezdetnek jo,igy megvan a repim.EVERTON-nál elhelyezkedtem,most ezt épitem,nyugottabb lesz itt a maneggelés!eddig ennyi,3.szezonomat kezdem! -
#1853 Grat!!! :)
Itt pedig egy jóhír, a joker átigazolás miatt máris ittvan nálam!Az elnök azonnal elfogadta az ajánlatot :P
-
#1852 zsolnait vedd meg, kökemény.
jo még laurinyetz, valentényi, rob lee, saliga, -
#1851 Hát nem hittem a szememnek... Még most se hiszek :D Oo
-
#1850 Az a szöveg :D:D:D
andrijcar, ne fárassz :D -
#1849 jaj XD -
#1848 Igen, editort könnyeb használni .... ( na jó csak poén volt)
Mellesleg Milánnal mennyiben jársz ? -
#1847 Grat emberek! Látom mindenki kezd ráérezni a 2008-ra.
Találos kérdés:
Melyik a legfiatalabb olasz csapat?
A Genoa. Mert 1 hetes
-
#1846 Soma, 2dik Ligába mennyi pénzt kaptál te átigazolni?
Én most kezdtem eggyet a Wycombe-val, kemény 14ezer euro átigazolási keret :D kiket érdemes 2. Ligába leigazolni ? Nem vágom az ilyen alsó osztályokat... Első évben felkéne jutni ha lehet, média 7dik helyre vár... -
#1845 nah, mivel a f@xom kivan már a readinggel elhatároztam h kezdek egy olyan csapattal akikkel a 2007be annak ellenére h nem mentem élveztem a játékot ez a csapat nem más mint a wigan
még nem tudok mondani célkitűzéseket, mer nem ismerem a pontos keretet és az átigazolásra fordított pénzt sem mer még el se indítottam az efemet
remélem ezúttal több érdemleges dologgal szolgálhatok majd -
#1844 Igazolások:
A negyedik meccsen megvannak az első megszerzett pontjaink :) (Előtte játszottunk a cselszkivel, a readinggel és a WHU-val)
-
#1843 én 26-ért vettem meg.......bár mínuszba is mentem..... -
#1842 így már értem hogyan vette meg anno a Tottenham 23millióért De Guzman-t :D tessék ám erősíteni!