104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#1921 Nah kiestem:) Utolsó meccsemen kikaptam a Kazincbarcikától 1:2-re. Kirugtak, de most leigazolt az ujjonan feljutott csepel, remélem velük sikerül bent maradnom. -
#1920 nekem is ez tűnt fel de gondoltam nem szólok mert csak úgyis énlennék a "hülyegeci" a végén.... -
#1919 valóban érdekes, bár többen is írták h 80-100milla eurókat kapnak igazolni, én a milannal a játék elején kaptam 24et, félévkor még 14et, majd miután a bajnokságban sajnos csak második lettem, de nyertem bl-t, szuperkupát, klubvilágbajnokságot és olasz kupát kaptam 36 millát. ennyi pénzből pedig képtelenség ilyen árban vásárolni, mint ami zsilikénél is van pl henry-t sem aprópénzért adták el az biztos, aztán ott van még villa, nasri, richards, boulahrouz stb. és ahogy látom az alap csapat meghatározó játékosai is többnyire megmaradtak, na meg most még 58 milláért denilson... mindenesetre érdekes.
-
#1918 Már csak egy meccs van hátra a Kazincbarcika ellen:
-
#1917 Ja, megérdemelt döntetlen, mi ? szánalom.......
92.percben egy kb 30méteres lapos lövést védett be Vercoutre.Olyan jó, nekem ilyen mikor van ? 2méterről minden fog a kapusuk...
-
#1916 Upsz a két kép lemaradt:) Szóval a VB selejtező csoport:
És az EB selejtező csoport végeredménye:
-
#1915 Hy mindenkinek/
Grat az eredményekhez.
Én is elkezdtem nyomni a gémet az új patchel és így már nagyon élvezhető.Kezdtem eggyet a magyar válogatottal ahol így végeztem a csoportomban:
Majd a VB selejtezőn ezt a csoportot kaptam:
Majd évvégén kineveztek a Tököl menedzserének. 9 fordulóval a vége előtt az utolsó voltak jelenleg a 14.-k vagyunk(még kieső), de annyi pontunk van mint a 13.-nak úgy hogy reménykedek, bár már csak 3 meccs van hátra abból egy a 13.-kal. És kössz Capallo, hogy válaltad az új Fm fórum házigazda címét. -
#1914 Ha angol 2osztályban akarok kezdeni vagy 1. Ligában akkor melyik országokat érdemes betölteni ? Max 12 ligát töltenék be kb közepes adatbázison, plz gyorsan help :)
Soma! Nem nagyon jött be nekem ez a 4osztály, kezdek picit feljebb és ha ez megy akkor kezdek csak lejjebb... fura h senkit nem ismerek egy csapatból :\ -
#1913 Toulalant megéri eladni 26,5-ért szerintetek ? Valszeg akkor visszahoznám Alou Diarrát. -
#1912 jöttek/mentek...
mindeggyiket a megfigyelö ajánlotta,kivéve zárate-t
Bl Csoport
Tabella az elsö 6-7 forduló után...
a bl csoport megoldható...de ha nem is jutok a legjobb 16 közé,akkor az Uefa kupba szeretnék...(kiesni semmikép)
-
#1911 Kaladze. Nálam remeül játszik. Nem is kerülne sokba -
#1910 nah mekkora szívás......nagy meccs lesz....megyek a MU-hoz.....még egy döntetlent is remélhetnék ha nem lenne az alapemberek egy része sérült v eltiltott.......így nehéz lesz jó eredményt elérni........de megpóbálok mindent......pedig egy jó eredmény most mindennél jobb lenne, hisz sikeresen feljöttem a 4. helyre 5-ös győzelmi szériával (bár a Chelsea 1 meccsel kevesebbet játszott és 2p-tal van lemaradva).......a védelem még mindig nem a legjobb......
César Arzo nem vált be annyira....Woodgate mellé kéne vki aki ugyanolyan jól megállja a helyét....vmi idősebb tapasztalt megbizható játékos (ez azt jelenti hogy várom a tippeket)........bármilyen nemzetiségű lehet, de az angolokat előnyben részesítem...... :D -
#1909 utolsó se rosszabb -
#1908 Óóó...nem lesz sétagalopp......
Figyelmetekbe ajánlanám az első párost :D -
Csesza #1907 a 8.0.1-es pecsben nekem benne van dalla valle
mondjuk Dzsudzsákot is leigazoltam -
#1906 őőő mégse vették ki:D
finn bajnokságot be kell tölteni hozzá,de alaposan le lett húzva (szerintem amúgy így lehet a reális) -
Balázs 17 #1905 mert csíter -
#1904 De miért ? :O -
#1903 Aaritalot direkt kivették -
#1902 Ezt már énis néztem, mert nem találtam meg Aaritalot! -
#1901 Ez van, sajna csak ennyit tudtam kihozni a tartalékos csapatból:S lényeg, h megvan a továbbjutás...bár nem vagyok túl büszke, mert rohadt kevés pontnak tartom a 7-et.
-
#1900 bármit is próbáltam a psg-s mentésemmel,ez a crash dumpls megölte
spanyol 2. osztály,las palmas (17. helyre várnak)
a peccsben nincs se dalla valle,se aartitalo. dzsudzsak meg freiburgba ment. -
#1899 csá!grat mindenkinek...én is most töltöm a game-t,és várom a bl sorsolást... -
#1898 Szépen játszott a csapat, teljesen uraltok a meccset, sajnos csak 1x sikerült bevenni a kaput.Nem értem, Vercoutre miért kapott nálam ellenben 8-ast :D kb védenie sem kellett...:) viszont k'vára örülök, h a 2 legfontosabb szélsőm lerúgták a Real elleni meccs előtt
-
mollee #1897 Ez elég furcsa, mivel én is az Interrel voltam és az első évben 80 millió volt az átigazolási keret, a 2. szezonba is és a 3. szezonba is. Igaz nem egész értem, hogy ez hogy működik, mivel ha jól emlékszem az első két évben kaptam 80 milla körül a TV közvetítésekért a 3. évadban viszont egy fillért sem. Jah és a csapat a 3. legtöbbet érő csapat volt azon a listán 300 millióval, az első Barcának viszont 1000 millió volt az értéke -
#1896 Sikerült megszerezni a kapuba Canizarest :) -
faláb #1895 Hát igen eléggé furcsa,az előbb leírt módszerrel a leggazdagabb csapattá tettem az Intert,kaptam bőven pénzt átigazolásokra is,de a Milan és a Roma ilyen 40-50-60 millió eurós nagyságokban igazolt több játékost is,míg én ilyet nem tehettem meg mint leggazdagabb klub. -
ROBBENGECI #1894 Én is a Milannal vok, és 100 Milla fölött kaptam átigazolási keretet... picit gas sztem... -
faláb #1893 Egy tipp:
Ha kértek egy új fiókcsapatot,akkor a klub vezetői eléd raknak 4 klubot,és ha van köztük olyan hogy x összeggel támogatod azt a csapatot,az meg elterjeszti a csapattal kapcsolatos árukat vagy valami ilyesmi,na de a lényeg az hogy így a befektette 5-8 millió euróért cserébe nagyon sok lóvé jön be. -
#1892 Panaszkodik mert nem vontad meg a fizetését... :d Szerintem segíts a problémáján :D -
Solt #1891 b csapat! -
#1890 Árulja el valaki, mit jelent ha egy játékos aggódik az menedzseri fegyelem hiánya miatt...
Mit kéne tenni? -
zsilike #1889 nem vk ideges-peace+chill -
#1888 nézem, két szezon. 2007/2008 és 2008/2009. és nem szállok értelmetlen vitákba. befejeztem -
zsilike #1887 én sem tudom honnan van ennyi cash,de fogy,most meg kell fogni a gazdaságot. -
#1886 te mindig ilyen ideges vagy? -
zsilike #1885 1878.dátumra nézz már rá! -
#1884 nem kötekedés volt. Csak ritkán látok ilyen nagy számokat :D egyébként szép keret. -
zsilike #1883 mi van?2009et irok!elhiheted!nem is értem miért kételkedsz.+játékos eladás is létezik. -
#1882 csak hogy miért ajánlottam zsolnait: