104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• andrijcar
    Otthon támadó felfogásban játszatom a csapatot. Eddig 2 bajnoki 4-0gk.
  • andrijcar
    Fogalmam sincs. Egyszer csak kiírta.

• Ngeri
    Andrijcar hogy lehet banki kölcsönt felvenni?? vagy azt magától csinálja a vezetőség
  • GTheo
    Nem is azzal van a bajom :D csak nemtom, fura h NB2ben FRADIval(!) védekező taktika...
    Eddig bajnokságban 5meccs 5 győzelem 9-1es gólarány, most kaptuk az első gólunkat... Középpályán Isaac Osburne és Gary Holt nagyon durva... Egyébként 4-3-3mat játszatok...
  • Mor3llo
    De nyert :)
  • GTheo
    Fradival NB2ben védekező taktika ? :\\\
    Fradival NB2ben kb ultra támadó taktika kell... én fradival mindig 3-4-3mat nyomtam NB2ben(fm07ben) meg ált NB1ben is...
  • LasDen #1955
    nah a Poolt 2-1-re vertem.... :D
    Elég szarul állnak....a 16. helyen......úgy néz ki Spaletti (v hogy ke írni) gyorsan fog távozni tőlük.....15 mérközést nyomott le náluk..... :D
  • andrijcar
    Megkezdődött az NBII Keleti csoportjában is a küzdelem. Első meccsen a Szolnokhoz látogattam, és a meccs elejétől védekezőre + rövid passzos gyors tempójú kontrajátékra állítottam a fiúkat. Hoztam is a találkozót 2-0-ra. Kupában a legjobb 32 között a BKV vendége leszek.

Az már most látszik, hogy Vituska a balszélen illetve Granát a jobboldalon remekigazolás volt, ráadásul egy fillért sem kell fizetni nekik :D

• GTheo
    Bodmer gecijó :D 07ben nagyon nagy játékos volt... Most is megpróbálom lehet majd spursbe leigazolni... Kül folytatgatom a wycombeot, annyira nem rorssz eddig, bajnokság 2/2 győzelem, 4dik és 6dik médiahelyezett szerint, minket 7dik helyre várnak... majd tolok képet keretről.
  • LasDen #1952
    A nagy mérkőzésen végül kikaptam 4-2-re.....az eredmény nem tükrözi, hogy a évgéig partiban voltunk aztán találtak még 2 gólt....2x egyenlítettünk, ebből 1x ember hátrányból (a 2. félidőt emberhátrányban játszottuk)......a kiállítás után gyorsan vágtak egyet, amire Milner válaszolt (aki a legjobb volt a csapatból), de aztán végül vereség lett....Még nagyobb tétje volt a meccsnek, mer a Chelsea az elmaradt mérkőzését lejátszotta és csak 1 pontot szerzet......
  • Mike94
    a nőknek változhat a véleménye =P
  • Darkon
    A jatekosok viselkedesen van mit javitani pl Saviola aki a jatek kezdete ota 0(2)-s szezonokat jatszik a Realnal eddig 2x erdeklodtem eloszor interested volt most extremly interested utanna a Real elhuzza elotte a mezesmadzagot hogy majd kap lehetoseget jatekra es utanna mar nem erdekli a szerzodes amit ajanlok de ugyanugy nem jatszatjak.
    Valamint Gonzalo Rodrigez nalam hetente valltoztatja allaspontjat menne majd keri a listara helyezeset megadom majd utanna keri hogy vegyem le 1het eltelik megint stb. mar kicsit idegesito.
  • andrijcar
    Rendzete a vezetőség a pénzügyi dolgokat, egyből elkezdtek focizni

• Mor3llo
    Lehet télen még megtartom, hogy kicsit emelkedjen az ára, és nyáron túladok rajta, így több pénzt kicsikarhatok.
  • Mor3llo
    Átlagosan teljesít, vannak szuper jó meccsei, szerencsére borzalmasan nem szokott teljesíteni, tehát egy elég megbízható játékos.
  • Mike94
    jah és hajrá fradista vok =P
  • Mor3llo
    Helyettese Bodmer vagy Fabio Santos.De arra gondoltam hogy visszahozom Alou Diarrát(szvsz jobb mint Mahamadou Diarra).Vass Ádám még fiatal, most egy kész játékos kell a tavaszi BL-re és bajnokságra.Makount meg elvitte a Porto...:@
  • Gunnersboy
    attúl függ hoyg teljesít és ha eladod megvan e a megfelelő embered a pótlására
  • Mike94
    próbáld meg andré alves-t elhozni ingyen van :)
  • Mike94
    ez attól függ mien taktikát játszol, és h ki/mien helyettese van
  • andrijcar
    Nocsak. Jól kezdődik a dolog. :)

Kérj érte 30-at, aztán anyiért szerintem add el. Vedd meg helyette Vass Ádámot vagy Makount.
  • Mor3llo
    Sziasztok!
    Capello,ne add fel, anno énis szívtam a Karlsruhéval sokat 1.osztályban!Andrijcar, Neked meg sok sikert, Fradival csak okosan,ügyesen ám:)

Egyébként, segítsetek.Toulalant eladjam 26,5ért, vagy sem ? Már a Milan kipengetné a pénzt, de elhalasztottam az átigazolást 1 héttel!Véleméény ? :)
  • andrijcar
    Halihó!

A második év végénél abbafejezem a Milan játékoma, mert nem igazi kihívás. Körbenéztem a magyar kluboknál, és mire lettem figyelmes. A Fradi egyenlege -5m euró körül van Bár nem vagyok fradista, gondoltam ez igazi kihívás. Innen feljuttatni és megerősíteni a klubot, idővel pedig új stadiont építeni.

Belevágtam a dologba, és mivel 0 Ft van igazolásra, gyorsan kölcsönvettem 4 NB1-es játékost úgy, hogy ne kelljen fizetni a havi járandóságukat (Vituska, Bíró Péter, Kiss Károly, Granát). Akit külföldieket mind átadólistára tettem. Ezenkívül mindenki eladó jó pénzért

Meglátjuk mire megyek.
  • Solt
  • MrIncredible
    helló mindenki!
    8.0.2-es peccsről tud valaki valamit?megjelenést mondjuk:)
  • GanXstaZoleeWrk
    Ismerős a dolog amig én 85-95 között 10 gólt legalább kapok 1 idényben addig én jó ha 1et tudok lőni a végén.
  • fordjee
    szerintem is simán megvalósítható, Juvéval minusz 10 milában fejeztem be az első évet, és 100-at kaptam kb. amiből 50-ért igazolhattam első évben. És ráadásul nekem csak 5000-es volt a stadionom és nem indultam nemzetközi kupákban. Szóval sztem nem lehetetlen.
  • mollee
    Szerintem simán megvalósítható. Én ugyan az Interrel voltam, az első szezonba csak bajnokságot nyertem, de kaptam 80 millát a TV közvetítésekért, így 90 jutott átigazolásokra, 2. évben szintén hasonló. A 3. évben viszont nemkaptam semmit a TVtől. Szerintem ez lehet az oka annak hogy ki mennyit költhet!
  • Fabio Capello
    Hát körülbelül erre számítottam.... Lenne legalább két győzelmem még, de a gép szokás szerint nem bírja ki hogy nekem jó legyen, ezért megajándékoz pár góllal az utolsó öt percben :@ Ráadásul a Sunderland győztes gólja szabálytalan volt, az FA mélyen hallgat.....
  • siederhird
    Jah:DD Akkor grat a gépnek:P
  • karajjj
    ez a gép érdeme:D csak feltűnt, hogy ötöt gurított a dán vállogatott... hátmég hogy a brazilok ellen
  • siederhird
    :O nem semmi. Grat karajjj!!
  • karajjj
    asszem megtaláltam az új kiszelmetemet a csatár posztra
  • DONGUBA
    nem latod hogy noname jatekos?
  • kraawz
    editor szagú
  • DONGUBA
    ez milyen mar?:PPPP

• LasDen #1925
    én ezé használom a Scoutjaimat...kérek jelentést és ha nem érdekli őket a dolog akkor nem is erőltetem és időt takarítok meg.... :D
  • pLau
    de szeretem ezt a játékot.Bojinovért tettek 20m-os ajánlatot elnök elfogadta.Elano-ra 20m elnök elfogadta.Corluka-ért 20m elnök azt is elfogadja.Bevétel lenne de nemtok kit venni,Quaresmat 45-ért adnák meg minden jo játékost 30 felett adnának oda és ha meg valakiért elfogadják az ajánlatom akkor az meg nemjön el.<3fm08
  • karajjj
    van benne igazság...
  • peruzzi8
    Összeszámoltam, és kb 277millió eurót kellett költeni a játékosokra és ahogy néztem a keretből: dida bonera oddo jankulovski ambrosini és emerson hiányzik (mármint ezek azok a játékosok akikért lehet valami kis pénzt kapni, de nem hiszem hogy túl sokat) ezeket a játékosokat a legjobb esetben is kb 50 millióért lehetne eladni... háááát megmondom őszintén én kételkedek benne hogy ezt a keretet két év alatt össze lehetne hozni! De, ha nem így lenne akkor elnézést kérek...