104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#2001 nah eladtam, eddig érkezett a helyére Bouzanis, de még meg akarom venni Schmeichelt is ő jönne csak az MC nem engedi :@ -
#2000 Enyeamaért az Aston villa 11,5m fontos ajánlatot tett eladjam? =S -
#1999 Liverpool :O
de természetesen nagy grat neked!
nálam meg 2. szezonba (tegnap este fejeztem be) majdnem kizúgott a newcastle ien vételekkel: Kranjcar, Guardado, Riga, Makoun, többre nem emléxek pedig még volt
végig kieső volt csak az utolsó fordulóba előzte meg a norwichot így egy ponttal benn maradt (pedig én szurkoltam h essenek ki, el akartam volna hozni a pléjáit :D) -
#1998 Alakul abajnokság vége.:))
-
#1997 így tovább
hálistennek mallorcás mentés meghalt. kifagyott gamma,aztán betöltöm.. december 1 van,manager nélkül :D iet se basztam még,úgy őszintén :D de 2 hónap veszett el,pár igazolás volt,az meglesz most is és kezdjük... -
#1996 :DDDDDDDDDd
nagy grat Real elleni meccsért ;) -
#1995 Illetve ennek már a visszavágóján is túl vagyunk.:))
-
#1994 Én meg itt járok.:))
-
#1993 Megvertük az eddig veretlen elsőt :PPPP
-
#1992 ...és végülis ez a lényeg:)) -
#1991 A leseket beintik, de ha a manager les azt nem intik.:)))) -
#1990 partjelző beinti ? :| -
#1989 Csak látnád, hogy hogyan megértik egymást...olyan passzokat szoktak adni 1másnak, h csak lesek :) -
#1988 Ha nem is lassúra, de a normál, sztem jó.:) Ilyen csatársorral VB-t lehet nyerni.:)) -
#1987 Ezek szerint műxik.:) -
#1986 Most tettem vissza lassú tempóra:DDD ---->
-
#1985 A tempót vedd visza gyorsról. Gyors tempó=sok helyzet, kevés gól. -
#1984 Vagy a normál szint legteteje, vagy a legelső gyors szint(remélem érted:D)
Ezt a meccset normál tempón játszottam, eredmény sajna ugyanaz.A ziccerek egy az egybe bele a kapusba....
-
#1983 mennyire gyors a tempó? -
#1982 azér a heading nemigenszámít az üreskapusmellégurítóshelyzeteknél -
#1981 decisions
composure
off the ball
technique
accelaration
agility
heading
ezek kb uoan fontosak ,mint a finishing. hiába van 20as befejezése, ha a composure 12 meg decisions 13,nyomás alatt hibázni fog. -
#1980 Erre én is kiváncsi lennék nállam szintén ugyanez van aj ablak helyzetben sem birják belőni a csatárok pedig edzésnél lövés edzés uber maxon van. -
#1979 Na hát komolyan nem tudom h mit csináljak...1 meccsen minimum 5-6db egy-az-egy elleni helyzetet hagyok ki :( a 19-es Fred, és a 18-as befejezésű Briand sorra hagyja ki a ziccereket.Mi a francot állítsak be, hogy végre belőjjék őket ?!?!?!
-
#1978 Ellenféltől függ, milyen taktikát használok. Jelen esetben pl. miden normálra volt állítva. -
#1977 Védekező taktikkal 6ot rúgtál és 4et kaptál ? :DDDDD Az nemgyenge :D:D
Eddig 10 forduló ment el, 20 pontom van, 3dik vagyok... -
#1976 Grat
Közben a világlegjobbja, mindentbelő Nagy Róbert ellenem is parádézott
-
#1975 Jó kezdés-e ? :D -
#1974 Az 1es szeszélyességű lux megkapta labdát , és belevezette zigicbe ... Aztán dzsudzsák elmegy bal szélen,16os széléről bead,güiza befejeli. 92.percben a csereként beállt trejo félpályáról megindul,3 ember kergeti, leadja güizanak,aki hildebrand mellett begurítja :)
-
#1973 Én is fradival vagyok
most kezdtem a 2. évemet.Első évben feljutottam és megnyertem a magyar kupát kis szerencsével.Most épp uefa selejtezőt játszok.Mátyus nálam is válogatott lett:) -
#1972 Mátyust behívták a Válogatottba -
#1971 Kár volt elszólnom magamat, azóta 2x 1 vereség... Kiesett a csapatkapitányom, egyben a középhátvédem pár hétre, máris nem úgy megy a szekér ahogy kéne...
Pénz kéne a csapathoz, álomcsapatot lehetne építeni 2.Ligában is pénzzel :D -
#1970 jah nálam első szezonba az uefába a Honvéd a Nistru-t majd a HSV-t kapta az MTK a mikát, aloki meg az elfsborgot, csak az mtk és a debrecen továbbjutott :P -
#1969 választott csapat a mallorca :) ( tavaly ott töltöttem 2 hetet )
kapusok jók. lux sztem gamma egyik legjobb kapusa,irl is u21 világbajnok,meg 20 évesen már river kapusa volt. cserekapus se rossz
védősorom ami gyengébb,majd erősítünk.
középpálya nagyon erős.. ibagaza arango és társai.. 300k-ért jött dzsudzsi is :D
csatáraim elég középszintűek. güiza victor webó rotálva megy majd... nsue és trejo cserecsatárok,már PAban nincsenek eleresztve annyira.
mivel kb 1 M eurom van számlán,igazolgatni nem tudok. szereztem pár 20 judging PA scoutot,körülnéztem spanyoloknál,és találtam 4-5 ifit,akik kölcsönbe eljöttek :) Barcabol Atleticobol Realbol.. Aztan ha ev vegen lesz penzem,1-2ot hatha el tudok hozni. Nagy úr a pénz ... -
Csesza #1968 ebben is megmutatkozik, hogy mennyire reális a Football Manager sorozat :D -
#1967 Sorry első képfeltöltésem -
#1966 2csapat(Bolton, Braga) IRL is 1 csoportban van a Bayernnel :) -
Csesza #1965 jah innen kötelező, sőt csak győzelemmel, de az a kép annyira torz, hogy valami hihhetetlen :) -
Sorry és a kép
-
#1963 Uefa Csoportkör sorsolás megtörtént ! Sztem innen kötelező a továbbjutás, de tessenek figyelni G jelű csoportot ! Az Evertonon jutottak túl 2-2; 2-1-el -
#1962 na,most is jelentkezett a crash dumps nevű dolog. hihetetlen
újraraktam az egész FMet, más helyre raktam , hátha a vinyóm miatt van(valszeg rossz patriciora masolta). Nezek vmi spanyol kiscsapatot, Osasuna-Racing-Mallorcabol valasztok.