104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Mike94
    hamár hatos, a newcastle megin jól kezdett 6-1re kikapott az MUtól :D
  • Mike94
    első meccs:
    Reading 3-1 Sunderland
    először tudta megverni a suderlandet :D
    gólszerők:Lulinha, Vela, Lita
    remélem a következő meccsre a pompey ellen már Kanjcar-ral és Taylorral a csapatba n játszhatok :)
    jah és Kanjcar már aláírt a többi Arzo-n múlik
  • karajjj
    na első meccsen kaptam egy laza hatost a csurgói random csapattól :S hajjaj, van egy olyan érzésem, hogy ez nagyon kemény dolog lesz...:S
  • zyndar
    nem jók a képek...
  • LasDen #2037
    Nah hosszabbított velem a klub.......hát megpróbálok összehozni egy bajnoki címet.....talán a védelmen kéne javítani, de azon kívül a csapat nagyjából kész.......
  • zyndar
    Üdv managerek. Eddig csendes figyelőként voltam jelen, grat mindenkinek az eddigi sikerekhez. A Boroval tolom, eddig pont sehogy nem megy :)

Eddigi igazolások:
  • karajjj
    jééééé a csapatnál az általános menedzser a sulim egyik igazgató helyettese
  • Mike94
    ezaz!
    Kranjcar és Taylor akar jönni Arzo-nak mind1 szal ő megy
    ebből a lehető legjobban jöttem ki szerintem :D
  • Mike94
    nah elfogadták az ajánlatot...
    én is így teszek :)
  • Mike94
    hál'istennek nem reading :D
  • karajjj
    na a Real mentés most pihen egy ideig... Kezdtem egyet a barcikával, most töltődik a játék :D kíváncsi vok, hogy meddig fogom bírni... ha nem megy akkor ajax, vagy boro
  • Mike94
    addig nem fogadom el ameddig el nem fogadják az ajánlatom Taylor-ért
  • Mike94
    de pont h kérdés mert akkor lehet megveszem Steven Taylor-t

u.i: az h nincs helyettese az azt jelenti h olyan szintű helyettese nincs mint maga Arzo beugró van
  • Mor3llo
    Ha nincs helyettese, akkor sztem nem kérdés:tartsd meg.
  • Mike94
    grat!
    Benzema nem állat volt... Benzema állat :D
    én pedig azért vagyok tanácstalan, mert ez nagyon jó ajánlat csak nincs Arzonak helyettese
  • Mor3llo
    Itt pedig a Sevilla elleni 1. mérkőzés:) nem bíztuk a véletlenre, sztem 1 jó kis kontrás idegenbeli meccsel már eldőlt a továbbjutás!Benzema állat volt :P
  • Mor3llo
    Ha támadó taktikot játszol, és a mentalitás is támadó, fm 2008-ban már sokkal nagyobb hangsúly jut a védelem ezáltali instabilitására.Érdemes normál mentalitást játsztatni, mert így a támadás-védelem aránya kiegyenlítődik, és egy elég biztos játékos kaphatsz.Ha így se megy, a szélsőknek(attól függ ki ellen játszasz) érdemes a felfutásból visszavenni.
  • Mike94
    csak az a gond h nem tudok belenyúlni az ajánlatba...
    meg akkor muszáj lesz megvenni akit akarok (elárulom) Steven Taylor-t
    mer akkor nem lesz olyan szintű középhátvédem (Arzo<-->Taylor cserébe nem mennek bele)
  • kraawz
    kérj 10et részletre,és accept.
  • Csesza
    Kranjcar nagykirály
  • Mike94
    ...
    Newcastle 5m fontot + Kranjcart ajánlotta C. Arzoért =S
    nem tom h eladjam-e
  • Vincent Salsa
    gratula...:/
  • Mike94
    nem vagy egyedül...
  • zolee90
    Nem tudom, csak én nem tudok normális védekező taktikát találni? Hiába játszunk jól minden meccsen, rúgok 3-at, kapok mellé 5-öt, rúgok kettőt, biztos kapok mellé 3-at. Ráadásul a védelemben nagyon jó értékekkel rendelkező embereim vannak, jó cserékkel, de szinte mindig vmien egyéni hibából kapok gólt....Már kezd elegem lenni :S Amúgy Man. Cityvel vagyok...
  • LasDen #2017

• Mike94
    fmkepek-ről 1xre csak 1képeet tudsz betenni
    am nem tom ki h van vele én mindig max prémiumot adok
  • LasDen #2015
  • LasDen #2014
    hmm képek lemaradtak:

• LasDen #2013
    nah vége a szezonnak....és akkor beszéljenek a képek :D
    tabella:

teljesítmény a bajnokságban:

csapat:

Lehet csak sztem nagy szám, de azé durva, hogy Bent-Berbatov páros együtt összesen 72 gólt rámolt bel :D És Priskin a tavalyi teljesítményét +1 góllal fejelte meg :D Tökéletes tartalék csatár.....A középpálya is alkotott gólok tekintetében is.....Rakitic meg pont kereken 30 gólpasszt osztott ki :D
    Elég jó szezont zártunk és éppen hogy lemaradtunk a 4. helyről...Viszont nemtudom, hogy hosszabbítanak e velem....Ha nem akkor kezdek egyet egy kisebb csapattal....a Leyton Orientet néztem ki, de még változhat.... :D
  • karajjj
    az ajax megfontolandó naggyon jó csapat!
  • miki36
    boro jó csapat, sok jó fiatal játékos is van, emellett a keret is erős
  • Gunnersboy
    udinese, én eddig velük szerttem a legjobban játszani, vagy ajax
  • Mike94
    v még ott van a newcastle, everton is :)
    az igazolásaimat pedig még nem mondom el mer még egy nagy nevet el akarok csábítani(term a védelembe) :P
  • Mike94
    arrgghh én akartam TÉKelni :D
    boro jó, ajánlani tudom a man city-t, tottenham-t (csak ne a readinggel legyél mer akkor jobb leszel mint én :D)
  • karajjj
    segít nekem valaki? :D nemtudok dönteni, hogy melyik csapattal kezdjek... megéri magyar csapattal kezdeni? van reális esély arra, hogy kb 8-10 szezon után nemzetközileg is stabil csapatom legyen? mert akkor elkezdeném a barcikával(most költöztem ide) ha nem akkor a middlesbrough-n gondolkozok... de ha ajánlanátok nekem valamit, hogy hol érdemes kezdeni, azt megköszönném :D
  • Mor3llo
    Nálam pedig Ő jött Toulalan helyére. 6,5millió euróért sztem egyáltalán nem volt rossz üzlet!
  • Mike94
    shakhtar
    hozzám pedig aláírt (nem most) Schmeichel így évekre megoldódtak a kapus gondjaim, mer Bouzanis ha beérik lesz két vadállat kapusom =P
  • 0202milan
    barcelona-lille....2-0..az elsö csoportmeccsemet buktam,de nem baj,lesz még esély a javitásra(anderlecht,sachtar)
  • GanXstaZoleeWrk
    Érdekes Torres nem hagy ki semmit se elvállaltam 2012-ben Spanyol válogatottat Samp mellett és szórja a gólokat mint az állat :) Andorrát idegenben 6-0ra aláztuk.
  • Magic Boy
    Azoknak akik panaszkodnak a sok kihagyott helyzetre!