104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#2041 hamár hatos, a newcastle megin jól kezdett 6-1re kikapott az MUtól :D -
#2040 első meccs:
Reading 3-1 Sunderland
először tudta megverni a suderlandet :D
gólszerők:Lulinha, Vela, Lita
remélem a következő meccsre a pompey ellen már Kanjcar-ral és Taylorral a csapatba n játszhatok :)
jah és Kanjcar már aláírt a többi Arzo-n múlik -
karajjj #2039 na első meccsen kaptam egy laza hatost a csurgói random csapattól :S hajjaj, van egy olyan érzésem, hogy ez nagyon kemény dolog lesz...:S -
#2038 nem jók a képek... -
#2037 Nah hosszabbított velem a klub.......hát megpróbálok összehozni egy bajnoki címet.....talán a védelmen kéne javítani, de azon kívül a csapat nagyjából kész....... -
#2036 Üdv managerek. Eddig csendes figyelőként voltam jelen, grat mindenkinek az eddigi sikerekhez. A Boroval tolom, eddig pont sehogy nem megy :)
Eddigi igazolások:
-
karajjj #2035 jééééé a csapatnál az általános menedzser a sulim egyik igazgató helyettese -
#2034 ezaz!
Kranjcar és Taylor akar jönni Arzo-nak mind1 szal ő megy
ebből a lehető legjobban jöttem ki szerintem :D -
#2033 nah elfogadták az ajánlatot...
én is így teszek :) -
#2032 hál'istennek nem reading :D -
karajjj #2031 na a Real mentés most pihen egy ideig... Kezdtem egyet a barcikával, most töltődik a játék :D kíváncsi vok, hogy meddig fogom bírni... ha nem megy akkor ajax, vagy boro -
#2030 addig nem fogadom el ameddig el nem fogadják az ajánlatom Taylor-ért -
#2029 de pont h kérdés mert akkor lehet megveszem Steven Taylor-t
u.i: az h nincs helyettese az azt jelenti h olyan szintű helyettese nincs mint maga Arzo beugró van -
#2028 Ha nincs helyettese, akkor sztem nem kérdés:tartsd meg. -
#2027 grat!
Benzema nem állat volt... Benzema állat :D
én pedig azért vagyok tanácstalan, mert ez nagyon jó ajánlat csak nincs Arzonak helyettese -
#2026 Itt pedig a Sevilla elleni 1. mérkőzés:) nem bíztuk a véletlenre, sztem 1 jó kis kontrás idegenbeli meccsel már eldőlt a továbbjutás!Benzema állat volt :P
-
#2025 Ha támadó taktikot játszol, és a mentalitás is támadó, fm 2008-ban már sokkal nagyobb hangsúly jut a védelem ezáltali instabilitására.Érdemes normál mentalitást játsztatni, mert így a támadás-védelem aránya kiegyenlítődik, és egy elég biztos játékos kaphatsz.Ha így se megy, a szélsőknek(attól függ ki ellen játszasz) érdemes a felfutásból visszavenni. -
#2024 csak az a gond h nem tudok belenyúlni az ajánlatba...
meg akkor muszáj lesz megvenni akit akarok (elárulom) Steven Taylor-t
mer akkor nem lesz olyan szintű középhátvédem (Arzo<-->Taylor cserébe nem mennek bele) -
#2023 kérj 10et részletre,és accept. -
Csesza #2022 Kranjcar nagykirály -
#2021 ...
Newcastle 5m fontot + Kranjcart ajánlotta C. Arzoért =S
nem tom h eladjam-e -
Vincent Salsa #2020 gratula...:/ -
#2019 nem vagy egyedül... -
#2018 Nem tudom, csak én nem tudok normális védekező taktikát találni? Hiába játszunk jól minden meccsen, rúgok 3-at, kapok mellé 5-öt, rúgok kettőt, biztos kapok mellé 3-at. Ráadásul a védelemben nagyon jó értékekkel rendelkező embereim vannak, jó cserékkel, de szinte mindig vmien egyéni hibából kapok gólt....Már kezd elegem lenni :S Amúgy Man. Cityvel vagyok... -
-
#2016 fmkepek-ről 1xre csak 1képeet tudsz betenni
am nem tom ki h van vele én mindig max prémiumot adok -
#2015 -
#2014 hmm képek lemaradtak:
-
#2013 nah vége a szezonnak....és akkor beszéljenek a képek :D
tabella:
teljesítmény a bajnokságban:
csapat:
Lehet csak sztem nagy szám, de azé durva, hogy Bent-Berbatov páros együtt összesen 72 gólt rámolt bel :D És Priskin a tavalyi teljesítményét +1 góllal fejelte meg :D Tökéletes tartalék csatár.....A középpálya is alkotott gólok tekintetében is.....Rakitic meg pont kereken 30 gólpasszt osztott ki :D
Elég jó szezont zártunk és éppen hogy lemaradtunk a 4. helyről...Viszont nemtudom, hogy hosszabbítanak e velem....Ha nem akkor kezdek egyet egy kisebb csapattal....a Leyton Orientet néztem ki, de még változhat.... :D -
karajjj #2012 az ajax megfontolandó naggyon jó csapat! -
#2011 boro jó csapat, sok jó fiatal játékos is van, emellett a keret is erős -
#2010 udinese, én eddig velük szerttem a legjobban játszani, vagy ajax -
#2009 v még ott van a newcastle, everton is :)
az igazolásaimat pedig még nem mondom el mer még egy nagy nevet el akarok csábítani(term a védelembe) :P -
#2008 arrgghh én akartam TÉKelni :D
boro jó, ajánlani tudom a man city-t, tottenham-t (csak ne a readinggel legyél mer akkor jobb leszel mint én :D) -
karajjj #2007 segít nekem valaki? :D nemtudok dönteni, hogy melyik csapattal kezdjek... megéri magyar csapattal kezdeni? van reális esély arra, hogy kb 8-10 szezon után nemzetközileg is stabil csapatom legyen? mert akkor elkezdeném a barcikával(most költöztem ide) ha nem akkor a middlesbrough-n gondolkozok... de ha ajánlanátok nekem valamit, hogy hol érdemes kezdeni, azt megköszönném :D -
#2006 Nálam pedig Ő jött Toulalan helyére. 6,5millió euróért sztem egyáltalán nem volt rossz üzlet!
-
#2005 shakhtar
hozzám pedig aláírt (nem most) Schmeichel így évekre megoldódtak a kapus gondjaim, mer Bouzanis ha beérik lesz két vadállat kapusom =P -
#2004 barcelona-lille....2-0..az elsö csoportmeccsemet buktam,de nem baj,lesz még esély a javitásra(anderlecht,sachtar) -
#2003 Érdekes Torres nem hagy ki semmit se elvállaltam 2012-ben Spanyol válogatottat Samp mellett és szórja a gólokat mint az állat :) Andorrát idegenben 6-0ra aláztuk. -
#2002 Azoknak akik panaszkodnak a sok kihagyott helyzetre!