104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#2122 sőt, sokkal jobban érdekel, mint a milan... -
#2121 :DDD -
#2120 Valaki megint keményen osztja az észt, pedig amikor sg-n kezdett, képet is papírragasztóval akart beilleszteni a fórumba.:DDDDDDDD -
#2119 Köszönjük építő jellegű hozzászólásod.Én igenis kíváncsi vagyok a meccseire, na ehhez mit fűzöl hozzá ? -
#2118 Vaknak hiába mondod, hogy pirkad..:DDDDDDDDD -
Taibi #2117 A Mallorcával ilyen győzelmeket elérni nem egyszerű, egy Alméria elleni 4-1 is nagy dolog, úgyhogy igencsak van miértje a dolognak... Nem olyan játékosállománnyal gazdálkodhat mint a Milán... -
#2116 msnre luxus feljönni? :D =P -
zsilike #2115 ja!légyszi csak ha van miért akkor küld a pikcsört -
#2114 Üdv mindenkinek, és gratulációm -
zsilike #2113 skint váltsd át eredetibe!ott kipipálod,utána vissza és látni fogod! -
karajjj #2112 ez csak a kazincbarcelona -
#2111 nektek mutatja a profilnál a játékos fejlődését?mer nekem nem..alap skin vn 8.0.1 patchel..ötlet? -
zsilike #2110 müködik!nem is tudtam,h mi a fszért nem löttünk gólt szögletből,EDDIG!jo a taktik corner!!!thx -
zsilike #2109 grat,jol megy neked,nekem is MILAN 4ever.majd jönnek a képeim.Nagyra tartom,h kitartasz egy csapat mellett és nem kezdesz összevissza!hullám völgyben is kitartás!!!üdv everybody -
Csesza #2108 kazincbarcika -
zsilike #2107 real után barca?????????komolytalan! -
#2106 ha most is sok gólt fogok kapni akkor bennem van a hiba nem a védőimben =S
köv két meccs Newcastle, Blackburn -
#2105 sry h csak most írok de tessék (balról jobbra):
Shorey S.Taylor Breno/C.Arzo Halford
nem rossz ez szvsz :)
van másfél millióm még igazolni + ha összejön a Breno üzlet akkor lesz 11,5m fontom egy irányítót igazolni, v akkor kranjcar fog irányítani de legjobban ien középpályát szeretnék:
----------Lulinha-----------
Kranjcar-------J. Milner
----------Harper------------
van két jó fiatal kapusom Schmeichel és Bouzanis vmint 4 jó csatárom: Lita, Papadopoulos, Bojinov és Vela (ő kölcsönbe)
már csak idén vmi nemzetközi kupára hajtok (felső házat igértem) ien kerettel szvsz a BL lenne a reális de az uefával is elégedett lennék :)
jah sry h megint hosszú voltam :) -
Csesza #2104 -
#2103 ha már Inter.......ez is barátságos volt :D
-
#2102 hát,ha majd más is berak olyan képet,ahol idegenben 3:1es vesztésre áll félidőben, és a végén 6:3ra nyer,akkor nem leszek ilyen büszke magamra és nem teszem be. De most joggal lehetek...
btw... tőled látunk képet ? -
faláb #2101 -
faláb #2099 2-0-nál kicsit bennem volt az ideg :D
-
Zenszkij #2098 Minek vágsz be ilyen meccseket, mint ez az Almería meg Recreatívo? Az összes meccset be akarod rakni amit játszol? -
#2097 #2094: deep. talán 4-5 körüli a 20as skálán.
#2095: köszi
ezzel kívánnék jóéjszakát minden menedzsernek. Real kiesőhelyen áll,tőlük most nem félek. Bár jobb védőmet és jobb középpályásom bombaformában,term. lerúgták őket...
[ amugy ha a valo eletben osszejon minden,ugy uljetek le fmezni. en csak vigyorok nehany koron,ami mozog es szamok vannak rairva,es adja es adja es adja :D ] -
#2096 fmhungary...:P :) -
#2095 nem rosszak a statok, csak így tovább -
Solt #2094 a védekezési "vonalat" hová állítod? mélyen védekezel, vagy feltolva? -
#2093 Én mindent megtettem , a csapat is,csak ez a fránya játék gondolta,h kis cumi belefér.
-
#2092 Köv 4 meccsem:
Sevilla Almeria Barcelona Real
Pedig azt hittem, tul vok nehezen.. Atletico Espanyol Villareal.. most jön a durvább hármas. -
#2091 hát. nem büszkélkednék egy ekkora zakóval :D
am grat,tudom h lazioval vaty :c -
kretyás #2090
-
#2089 üdv. a keret itt van,a taktika az online versenyek miatt nem publikus
azóta racingot is idegenben 2:1re vertem,a sevilla jön itthon.
-
#2088 Grat.
Mutatsz egy képet a keretedről? -
#2087 Honnan szedted a 3D-s mezcsomagot?
A 2008-hoz készítették vagy a 2007-hez?
Tudsz adni egy linket? -
#2086 ehhez ugye ? :D:D:D:D:D
-
Taibi #2085 Köszi a gyors választ és grat ehhez a taktikához! -
#2084 4-1-3-2
2 középső védő , 2 szélső védő wingback és full back opciókkal keverve, egy nagyon védekező DMC , 2 winger MR és ML poszton felnyilazva, AMC MC poszton támad. Egy célember max támadó mentalitássa,és egy sima csatár. Ez Güiza,aki eddig 5 meccs 7 gól :D -
#2083 [ hihetetlen büszke a taktikjára és a csapatra is .. 5/5 ]
-
Taibi #2082 Helló!
Milyen felállással játszol? Sima 4-4-2? Vagy rombusz? Esetleg más?
Köszi!