104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#2162 Jó hogy elszóltam magamat, most jött 600ezer euro pénz valahogyan, fizu keret emelése 23 ezerrel, átigazolási keret 0... nembaj, ingyen jön Buzsáky a Championshipből( eggyel erősebb bajnokságból lejön...) és Kris Commons a Nottinghamből( a nottingham az első számú kiemelt, commons kezdő balszélső volt ott...) és egy Filipe da Costa nevű gyerek is lehet jön, portugál támadó középpályás... Elég jó csapatom lesz, 20dik helyre vár a média, én erős középmezőnyt mondtam, de ebből még rájátszás is lehetséges...
[szerk: ha eltudok hozni pár jobb játékost kölcsönbe...(Priskin, Németh, meg egy szélsővédő kéne) ] -
#2161 sok szerencsét hozzá mindenkinek, ittvan:) -
#2160 szintén érdekelne...
Nem nagyon megy megerősíteni a csapatot az 1. Ligára, eddig jött Varga Zoltán és egy szerb középhátvéd ingyen, valszeg ők kezdők lesznek, de ha lenne pénz olyan skót csatárt tudnék elhozni...(Keigan Parker)
Varga Zoltánban nagyon bízok, elég jó képességei vannak, és most befér irányító posztra mivel átálltam a szezon 2dik fele felé 4-4-2 rombuszra...
Soma, ugye vmikor júni közepe után vagy júliban adnak még vmi helyezési vagy tvs vagy akármilyen pénzt alsóbb osztályokban? mert elég gyengus az egyenlegem... Nagy volt a prémium nagyon... :S:S:SS -
#2159 részletezd pls, akár privátban is -
karajjj #2158 engem is!!!! -
#2157 de engem érdekelne :O -
#2156 Megoldottam a csapat penzugyi problemait(-12M euroba voltunk) azthiszem jo uzletet kotottunk.
-
#2155 na,nekem lekerült a gépről az fm,nem részletezem. aki érdekel a taktikám,jelezze valahol,és a holnapi nap folyamán feltöltöm neki. -
#2154 Az sztem meg.Még van 5 forduló, megyek 5ponttal, igaz kikaptam a legutóbbi meccsen a Metz-től idegenben 2:1-re, ismétcsak acélos csapattal(kapuralövés: 9-23...ehhez is nc). -
karajjj #2153 fúúú, nem irigyellek :S sok sikert a bajnoksághoz, az gondolom meglesz :D -
peruzzi8 #2152 tudnátok nekem egy olyan csatárt ajánlani aki nagyon brutál jó lesz pár év mulva? hasonló típusú kéne mint a drogba, benzema pl milyen lesz? -
#2151 Azért grat, hogy idáig eljutottál, majd jövőre megnyered -
#2150 Reszvet, nalam is rugdosodnak, Fernandez most tert vissza 1honap utan megint lerugtak, no persze Riquelme is serult csak Zaráte-t le ne rugjak.. -
#2149 Sajnos nem sikerült a továbbjutás, köszönhetően a drága gépnek.Juninho még régebben 3hónapra kidőlt.Az idegenbeli Arsenal meccs után Kallstrom gyanúsan kapott 3 hét 'pihikét', majd a Lille meccs alatt lesérült Bodmer és Govou is.Hát nem aranyos? Meg lehet nézni a kispadomat, 4 ifista ült rajta.Így jusson tovább az ember ? Vicc...
-
#2148 Respect! -
#2147 Igeeen, feljutottunk :) bajnokok is lehettünk volna ha nem csesszük el a Wrexham ellen a végén...
-
#2146 Grat! A PAOK elleni meccs nem tartozik a kemények közé?:P -
#2145 Hi, krat mindenkinek!
Talan az ev legnehezebb idoszakan vagyunk tul, 5kemeny meccs es egyet se vesztettunk.
A kicsik meg folkuzdottek magukat a segunda-ba(!) ami csak a barca ifijenek sikerult ugyhogy jok a kilatasaink utanpotlas teren is.
-
#2144 Hy all! És grat mindenkinek!
Nah énm folytatom Magyarországgal és az újonc Csepellel a gémet, remélem sikerül bent maradni velük. Most próbálok összeszedni 11 épkézláb embert:) -
Balázs 17 #2143 ki ez a csatár, mert kezd idegesíteni? :D
képet róla -
#2142 Dzsudzsák gyerkőccel mivan?
taktikád: lerúgjukgyorsazellenfeletésnyerünk?!:D:DDD
Amúgy grat ;)
Wycombeval nagyon megyünk, akár első hely is meglehet (H) Sutton nagy állat lett :D:D vágja gólokat rendesen. -
#2141 tessék. gondoltam,h lux jó kapus,de h 7.55 átlaggal véd,az a nemmindegy.
-
#2140 grat, a realverésről viszont tehetnél be képet. -
#2139 részvétem
közben letoltam gitározgatás közben én is 2 meccset,képett bizonyos emberek miatt most nem teszek.
Barcelona: Mallorca 2:1 ( Eto'o 2, ill Güiza )
Mallorca: Real Madrid 1:0 ( Güiza ) -
hamary #2138 szaisztok.. még távol voltam kezdtem gyet az Arsenallal, s mivel megjöttem úgy döntöttem folytatom azt.. :P -
kohl #2137 senki :( -
#2136 nincsenek netes szerverek, max egymás ellen tudod tolni.
ha ilyen vágyaidvannak akkor várd meg a jövő tavaszra igért Fm live-ot, és azzal próbálkozz, az only on-line lesz -
kohl #2135 please help!!! -
karajjj #2134 neten is meg hálóba is, mért? -
kohl #2133 hi! valaki játszott már neten az fmel? -
#2132 csak egy ajándék 11-est, és egy öngólnyi előnyt kaptak:
-
#2131 Izgalmasra sikeredett a szezon, különösen a vége.:) Van még egy FA kupa döntő a cselzi ellen a BL-ből kiestünk az elődöntőben a Benfica ellen (0-1;1-1).
-
#2130 azt az oxfordot kaptam akikkel utolsó fordulóban élet halál meccset toltunk.nyertünk 4-2-re, de ennyiszer régen buzreáltam meccs közben a taktikát.
meglátjuk -
#2129 sok szerencsét a sorsoláshoz
elég szoros a mezőny,de megvan,ez a lényeg -
#2128 és sikerült!
mehet a rájátszás.
igaz ippencsak, de kiharcoltuk, pedig az uccsó két meccsen előttünk levő ellenfelet vertünk meg.
kiváncsi vagyok mit sorsola a gép a feljutásért:
-
punkers #2127 az első meccsem a schalke ellen
[IMG][/IMG] -
#2126 1gól, hála az égnek, nem a világ vége, bármi lehet még otthon!
-
#2125 Zsilike nem sikerült :( van msn-ed akkor lécci add már meg! segítség kéne:S -
#2124 forza lazio, és grt:) -
#2123 helló mindenki!
gratulálok a szép sikerekhez. annyira jó lenne játszani a crewe csapatával, mert nagyon kiváncsi leszek meddig jutok el az fa kupában.azt nem írtam, hogyha túl jutok a cardiff csapatán, sajnos az arsenal következne, akiket már tényleg über siker lenne megfogni. remélem jövő hét végére jólesz a gépem és akkor tolok majd képeket, idényzáráskor. addig gondolkodom, hogy laptopon elkezdek egyet. tegnap betöltöttem egy boltonos játékot, de szerintem nem bírja a gép a huge adatbázist, mert nagyon nagyon lassú lett.
majd jelentkezem addig is hajrá ól:)