104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• GTheo
    Jó hogy elszóltam magamat, most jött 600ezer euro pénz valahogyan, fizu keret emelése 23 ezerrel, átigazolási keret 0... nembaj, ingyen jön Buzsáky a Championshipből( eggyel erősebb bajnokságból lejön...) és Kris Commons a Nottinghamből( a nottingham az első számú kiemelt, commons kezdő balszélső volt ott...) és egy Filipe da Costa nevű gyerek is lehet jön, portugál támadó középpályás... Elég jó csapatom lesz, 20dik helyre vár a média, én erős középmezőnyt mondtam, de ebből még rájátszás is lehetséges...
    [szerk: ha eltudok hozni pár jobb játékost kölcsönbe...(Priskin, Németh, meg egy szélsővédő kéne) ]
  • kraawz
    sok szerencsét hozzá mindenkinek, ittvan:)
  • GTheo
    szintén érdekelne...

Nem nagyon megy megerősíteni a csapatot az 1. Ligára, eddig jött Varga Zoltán és egy szerb középhátvéd ingyen, valszeg ők kezdők lesznek, de ha lenne pénz olyan skót csatárt tudnék elhozni...(Keigan Parker)
    Varga Zoltánban nagyon bízok, elég jó képességei vannak, és most befér irányító posztra mivel átálltam a szezon 2dik fele felé 4-4-2 rombuszra...
    Soma, ugye vmikor júni közepe után vagy júliban adnak még vmi helyezési vagy tvs vagy akármilyen pénzt alsóbb osztályokban? mert elég gyengus az egyenlegem... Nagy volt a prémium nagyon... :S:S:SS
  • miki36
    részletezd pls, akár privátban is
  • karajjj
    engem is!!!!
  • Mor3llo
    de engem érdekelne :O
  • Darkon
    Megoldottam a csapat penzugyi problemait(-12M euroba voltunk) azthiszem jo uzletet kotottunk.

• kraawz
    na,nekem lekerült a gépről az fm,nem részletezem. aki érdekel a taktikám,jelezze valahol,és a holnapi nap folyamán feltöltöm neki.
  • Mor3llo
    Az sztem meg.Még van 5 forduló, megyek 5ponttal, igaz kikaptam a legutóbbi meccsen a Metz-től idegenben 2:1-re, ismétcsak acélos csapattal(kapuralövés: 9-23...ehhez is nc).
  • karajjj
    fúúú, nem irigyellek :S sok sikert a bajnoksághoz, az gondolom meglesz :D
  • peruzzi8
    tudnátok nekem egy olyan csatárt ajánlani aki nagyon brutál jó lesz pár év mulva? hasonló típusú kéne mint a drogba, benzema pl milyen lesz?
  • siederhird
    Azért grat, hogy idáig eljutottál, majd jövőre megnyered
  • Darkon
    Reszvet, nalam is rugdosodnak, Fernandez most tert vissza 1honap utan megint lerugtak, no persze Riquelme is serult csak Zaráte-t le ne rugjak..
  • Mor3llo
    Sajnos nem sikerült a továbbjutás, köszönhetően a drága gépnek.Juninho még régebben 3hónapra kidőlt.Az idegenbeli Arsenal meccs után Kallstrom gyanúsan kapott 3 hét 'pihikét', majd a Lille meccs alatt lesérült Bodmer és Govou is.Hát nem aranyos? Meg lehet nézni a kispadomat, 4 ifista ült rajta.Így jusson tovább az ember ? Vicc...
  • siederhird
    Respect!
  • GTheo
    Igeeen, feljutottunk :) bajnokok is lehettünk volna ha nem csesszük el a Wrexham ellen a végén...
  • siederhird
    Grat! A PAOK elleni meccs nem tartozik a kemények közé?:P
  • Darkon
    Hi, krat mindenkinek!

Talan az ev legnehezebb idoszakan vagyunk tul, 5kemeny meccs es egyet se vesztettunk.

A kicsik meg folkuzdottek magukat a segunda-ba(!) ami csak a barca ifijenek sikerult ugyhogy jok a kilatasaink utanpotlas teren is.

• siederhird
    Hy all! És grat mindenkinek!
    Nah énm folytatom Magyarországgal és az újonc Csepellel a gémet, remélem sikerül bent maradni velük. Most próbálok összeszedni 11 épkézláb embert:)
  • Balázs 17
    ki ez a csatár, mert kezd idegesíteni? :D
    képet róla
  • GTheo
    Dzsudzsák gyerkőccel mivan?
    taktikád: lerúgjukgyorsazellenfeletésnyerünk?!:D:DDD
    Amúgy grat ;)
    Wycombeval nagyon megyünk, akár első hely is meglehet (H) Sutton nagy állat lett :D:D vágja gólokat rendesen.
  • kraawz
    tessék. gondoltam,h lux jó kapus,de h 7.55 átlaggal véd,az a nemmindegy.

• Fabio Capello
    grat, a realverésről viszont tehetnél be képet.
  • kraawz
    részvétem

közben letoltam gitározgatás közben én is 2 meccset,képett bizonyos emberek miatt most nem teszek.
    Barcelona: Mallorca 2:1 ( Eto'o 2, ill Güiza )
    Mallorca: Real Madrid 1:0 ( Güiza )
  • hamary
    szaisztok.. még távol voltam kezdtem gyet az Arsenallal, s mivel megjöttem úgy döntöttem folytatom azt.. :P
  • kohl
    senki :(
  • soma22
    nincsenek netes szerverek, max egymás ellen tudod tolni.
    ha ilyen vágyaidvannak akkor várd meg a jövő tavaszra igért Fm live-ot, és azzal próbálkozz, az only on-line lesz
  • kohl
    please help!!!
  • karajjj
    neten is meg hálóba is, mért?
  • kohl
    hi! valaki játszott már neten az fmel?
  • soma22
    csak egy ajándék 11-est, és egy öngólnyi előnyt kaptak:

• JackDaniels #2131
    Izgalmasra sikeredett a szezon, különösen a vége.:) Van még egy FA kupa döntő a cselzi ellen a BL-ből kiestünk az elődöntőben a Benfica ellen (0-1;1-1).

• soma22
    azt az oxfordot kaptam akikkel utolsó fordulóban élet halál meccset toltunk.nyertünk 4-2-re, de ennyiszer régen buzreáltam meccs közben a taktikát.
    meglátjuk
  • kraawz
    sok szerencsét a sorsoláshoz
    elég szoros a mezőny,de megvan,ez a lényeg
  • soma22
    és sikerült!
    mehet a rájátszás.
    igaz ippencsak, de kiharcoltuk, pedig az uccsó két meccsen előttünk levő ellenfelet vertünk meg.
    kiváncsi vagyok mit sorsola a gép a feljutásért:
  • punkers
    az első meccsem a schalke ellen
    [IMG][/IMG]
  • Mor3llo
    1gól, hála az égnek, nem a világ vége, bármi lehet még otthon!
  • Ngeri
    Zsilike nem sikerült :( van msn-ed akkor lécci add már meg! segítség kéne:S
  • AdaKiller
    forza lazio, és grt:)
  • MrIncredible
    helló mindenki!
    gratulálok a szép sikerekhez. annyira jó lenne játszani a crewe csapatával, mert nagyon kiváncsi leszek meddig jutok el az fa kupában.azt nem írtam, hogyha túl jutok a cardiff csapatán, sajnos az arsenal következne, akiket már tényleg über siker lenne megfogni. remélem jövő hét végére jólesz a gépem és akkor tolok majd képeket, idényzáráskor. addig gondolkodom, hogy laptopon elkezdek egyet. tegnap betöltöttem egy boltonos játékot, de szerintem nem bírja a gép a huge adatbázist, mert nagyon nagyon lassú lett.
    majd jelentkezem addig is hajrá ól:)