104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• báttyó02
    most te kóstolgatsz ? AS:DFasds
  • Mor3llo
    ez mi ? :D
  • gabber_saviola
    hát ez cziki
  • kraawz
    Fred-Koné. Kerzhakovot nemszeretem. Össze vissza lövöldöz,nincs szeme a labdáinak. Luis Fabianot meg nemkedvelem 1x :D Bár 4. csatárnak megteszi majd. Meglássuk

Spanyol szuperkupa begyűjtve (1:0,1:1)
    Blbe is bejutottam AEK ellen (2:0,0:0)
    Európai-szk milan elle jön nemsoká
    Klub vb-t meglátjuk,lesz e
    Bajnokságban a cél az 1. hely, de dobogó az elvárás
    Spanyol kupára meg jószokásom szerint **** magas ívről.
  • Mor3llo
    Freddel jó jártál!De egy Kerzhakov-Luis Fabiano-Fred csatársor nem elég ? :D
  • kraawz
    egy meccsről azért ne vonjunk le messze menő következtetéseket. de örülök,hogy bevált neked is. Nem az első ember vagy,aki jelzett,hogy tetszik neki.
  • kraawz
    kiderül nemsokára. kösz siederhid :)

Összesen 27 játékost igazoltam. Nem kell megijedni,nagyrészük ifi. Mivel Sevilla B a LIGA BBVAban tolja,próbáltam oda is erősíteni. Alapkeretben egy nagyobb csere történt, Kanouté elment a cselzihez 18M euroert, es 5M rafizetessel elhoztam Fredet. Ez a Kerzhakov - Luis Fabiano kettős nem szimpatikus, télen egy Huntelaart megpróbálok még elhozni :)
  • 0202milan
    Lille-Metz(elsö meccsem kraawz taktikjával)

nagyon jó taktika...de ha mindig ennyi ember kap majd piros lapot,akkor lassan elfogynak a játékosok(de ez gondolom nem az végett van:D:D)
  • siederhird
    Hy all!
    Grat kraawz és Zyndar!
  • Mor3llo
    próba cseresznye, de sztem működik
  • kraawz
    gyorskérdés,bocsi hogy itt capello:

ha a mentésem laptoprol radobom asztali gépre,működni fog? mert nem uaz a 2 fm van fent a 2 gépen ( netclone meg vmi másik :S )
  • Mor3llo
    nággyon helyes :)
  • kraawz
    Egy jó csapat jó taktikával aranyat érhet, főleg,ha tud cserélni az ember és kitámadni 80.p után :P

• 0202milan
    OFF--alfonso alves a valóságban is el van tiltva a focitól??
  • báttyó02
    hm ez érdekes,de nem ír semmit az eltiltásoknál
    megpróbáltam azt is h uj szereződést kötök,de semmi :(
  • 0202milan
    Lille-Sachtar

jól jütt ez a gyözelem...a visszavágók közül egyedül a barca-t fogadom otthon, a többi meccsem idegenben van...
  • 0202milan
    Paris-Lille

a biró sem tuott már rajtuk jobban segiteni...szép gyözelem
  • kraawz
    [ tölti le az fmet asztali pc-re,megvan új vinyó ]
  • 0202milan
    hello...grat mindenkinek,királyak vagytok!!!2 nap szünet után(munka)végre ma én is betölthetem...
  • kraawz
    ha nem arról van szó,amiról #2222-ben írtak,akkor új szerződéssel megoldható a dolog.
  • zyndar
    Pekked van , mert ő nem a köv. meccstől, hanem a labdarúgástól van eltiltva. Volt valami balhéja, nem tudom, hogy dopping vagy bíróverés vagy bunda, vagy mi, de az global ban. Sajna.
  • báttyó02
    csumi
    hollandiába vagyok,megvettem alfonso alvest,de nem tudom játszatni,mert azt irja h "nem játszhat a köv. meccsen" :\
    most iylenkor mi a rák van? szezon végéig itt fog állni nekem mikor egy raklap pénzt adtam érte?
  • zyndar
    Most nézem csak, hogy #2218-ban rossz a kép, ez a jó, de mostmár tényleg jó éjt.

• Darkon
    Igen o az ingyen jott, Bojan-t meg elengedte a nemnormalis Barca ingyen sajnos nem hozzam hanem a Juvehez ment.
  • zyndar
    na játszottam még egyet :) 2 meccsen 17 kapura tartó lövésből 8 bekapott gól és 4 tizenegyes...

• zyndar
    Köszönjük szépen Mr. Wiley, az FM pihen mára...

• Gunnersboy
    na majd holnap folytatom, jó8 :)
  • Gunnersboy
    nemtudom ki, nemtudom mijen nevenincs csapatbol, scoutom találta :D
  • Gunnersboy
    közép vagy jobb oldali tkp
  • saviola83
    na pazzininek hála 15 perc alatt rúgott 3 gólt nekem a fiorentina.Nem értem mások hogy érnek el jó eredményeket nagy csapat ellen nálam kapott 3 labdát és a védőim sehol nem voltak.
  • karajjj
    na az őszi eredményekről már csak holnap tolok képet, mostmár fáradt vagyok és még van hátra 2 meccsem
  • Magic Boy
    Na látod.
    Hajrá.
  • karajjj
    végülis igaz... :D kipróbálom!
  • Magic Boy
    Végülis annál csak jobb lehet, mintha nem állítassz be semmit nem?
  • Magic Boy
    Mi a posztja?
  • kraawz
    george a szpariból ? :D
  • Gunnersboy

ujdonsült kiszemeltem :)
  • karajjj
    hát én most a barcikával inkább nem erőltetném, mert elég béndzsa a csapat de minden elismerésem...

még három meccs, aztán mutatom az őszi eredményeimet
  • Magic Boy
    Azt kéri, hogy aki kipróbálja az jelezze, hogy nála hogy vált be (aki nincs fönn az Index-en annak a tapasztalatait továbbítom)!
  • karajjj
    hoppppá