104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#2242 most te kóstolgatsz ? AS:DFasds -
#2241 ez mi ? :D
-
#2240 hát ez cziki -
#2239 Fred-Koné. Kerzhakovot nemszeretem. Össze vissza lövöldöz,nincs szeme a labdáinak. Luis Fabianot meg nemkedvelem 1x :D Bár 4. csatárnak megteszi majd. Meglássuk
Spanyol szuperkupa begyűjtve (1:0,1:1)
Blbe is bejutottam AEK ellen (2:0,0:0)
Európai-szk milan elle jön nemsoká
Klub vb-t meglátjuk,lesz e
Bajnokságban a cél az 1. hely, de dobogó az elvárás
Spanyol kupára meg jószokásom szerint **** magas ívről. -
#2238 Freddel jó jártál!De egy Kerzhakov-Luis Fabiano-Fred csatársor nem elég ? :D -
#2237 egy meccsről azért ne vonjunk le messze menő következtetéseket. de örülök,hogy bevált neked is. Nem az első ember vagy,aki jelzett,hogy tetszik neki. -
#2236 kiderül nemsokára. kösz siederhid :)
Összesen 27 játékost igazoltam. Nem kell megijedni,nagyrészük ifi. Mivel Sevilla B a LIGA BBVAban tolja,próbáltam oda is erősíteni. Alapkeretben egy nagyobb csere történt, Kanouté elment a cselzihez 18M euroert, es 5M rafizetessel elhoztam Fredet. Ez a Kerzhakov - Luis Fabiano kettős nem szimpatikus, télen egy Huntelaart megpróbálok még elhozni :) -
#2235 Lille-Metz(elsö meccsem kraawz taktikjával)
nagyon jó taktika...de ha mindig ennyi ember kap majd piros lapot,akkor lassan elfogynak a játékosok(de ez gondolom nem az végett van:D:D) -
#2234 Hy all!
Grat kraawz és Zyndar! -
#2233 próba cseresznye, de sztem működik -
#2232 gyorskérdés,bocsi hogy itt capello:
ha a mentésem laptoprol radobom asztali gépre,működni fog? mert nem uaz a 2 fm van fent a 2 gépen ( netclone meg vmi másik :S ) -
#2231 nággyon helyes :) -
#2230 Egy jó csapat jó taktikával aranyat érhet, főleg,ha tud cserélni az ember és kitámadni 80.p után :P
-
#2229 OFF--alfonso alves a valóságban is el van tiltva a focitól?? -
#2228 hm ez érdekes,de nem ír semmit az eltiltásoknál
megpróbáltam azt is h uj szereződést kötök,de semmi :( -
#2227 Lille-Sachtar
jól jütt ez a gyözelem...a visszavágók közül egyedül a barca-t fogadom otthon, a többi meccsem idegenben van... -
#2226 Paris-Lille
a biró sem tuott már rajtuk jobban segiteni...szép gyözelem -
#2225 [ tölti le az fmet asztali pc-re,megvan új vinyó ] -
#2224 hello...grat mindenkinek,királyak vagytok!!!2 nap szünet után(munka)végre ma én is betölthetem... -
#2223 ha nem arról van szó,amiról #2222-ben írtak,akkor új szerződéssel megoldható a dolog. -
#2222 Pekked van , mert ő nem a köv. meccstől, hanem a labdarúgástól van eltiltva. Volt valami balhéja, nem tudom, hogy dopping vagy bíróverés vagy bunda, vagy mi, de az global ban. Sajna. -
#2221 csumi
hollandiába vagyok,megvettem alfonso alvest,de nem tudom játszatni,mert azt irja h "nem játszhat a köv. meccsen" :\
most iylenkor mi a rák van? szezon végéig itt fog állni nekem mikor egy raklap pénzt adtam érte? -
#2220 Most nézem csak, hogy #2218-ban rossz a kép, ez a jó, de mostmár tényleg jó éjt.
-
#2219 Igen o az ingyen jott, Bojan-t meg elengedte a nemnormalis Barca ingyen sajnos nem hozzam hanem a Juvehez ment. -
#2218 na játszottam még egyet :) 2 meccsen 17 kapura tartó lövésből 8 bekapott gól és 4 tizenegyes...
-
#2217 Köszönjük szépen Mr. Wiley, az FM pihen mára...
-
#2216 na majd holnap folytatom, jó8 :) -
#2215 nemtudom ki, nemtudom mijen nevenincs csapatbol, scoutom találta :D -
#2214 közép vagy jobb oldali tkp -
#2213 na pazzininek hála 15 perc alatt rúgott 3 gólt nekem a fiorentina.Nem értem mások hogy érnek el jó eredményeket nagy csapat ellen nálam kapott 3 labdát és a védőim sehol nem voltak. -
karajjj #2212 na az őszi eredményekről már csak holnap tolok képet, mostmár fáradt vagyok és még van hátra 2 meccsem -
#2211 Na látod.
Hajrá. -
karajjj #2210 végülis igaz... :D kipróbálom! -
#2209 Végülis annál csak jobb lehet, mintha nem állítassz be semmit nem? -
#2208 Mi a posztja? -
#2207 george a szpariból ? :D -
ujdonsült kiszemeltem :) -
karajjj #2205 hát én most a barcikával inkább nem erőltetném, mert elég béndzsa a csapat de minden elismerésem...
még három meccs, aztán mutatom az őszi eredményeimet -
#2204 Azt kéri, hogy aki kipróbálja az jelezze, hogy nála hogy vált be (aki nincs fönn az Index-en annak a tapasztalatait továbbítom)! -
karajjj #2203 hoppppá