104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kraawz
    egy elakadásjelzőt kérek neked lassan :)

ui: a fórumon 1 év alatt nagyon kicserélődött a társaság. Holnap este mit szólnátok egy ún. ismerkedős estéhez? Engem pl. érdekel ,ha csak nagyvonalakban is,hogy ki mien ember,hogy néz ki ,mik a céljai stb :)
    Mit szólnátok? Aki tud,este 9re legyen offtopikban.
  • saviola83
    Hogy mondjam meg a hülye szélső hátvédeimnek hogy maradjanak a seggükön és ne futkározzanak előre?Mindig az ellenfél ott indítja a támadást.
  • siederhird
    Nah én mentem mára.
    Jó8 mindenkinek!!
  • Fabio Capello
    Én kérek elnézést....
    A bajnokságokat az UEFA-koefficiensek alapján három kategóriába osztották be: az első kategóriában 2 a szorzószám (1-8. helyezett bajnokság), a másodikban 1,5 (9-21.), ez alatt pedig 1.
    (by NSO)
  • Mor3llo
    ebből futná...
  • Mor3llo
    :DDDDDDDdddddddd
  • siederhird
    Nah jó ha sok a sérülés csak akkor ülne le a cserepadra:P
  • Gunnersboy
    buzsáky 40ről kilőtte a kapufát, szöglet után is lőttünk egyet, nemvolt szerencsénk egyszerűen.... majd jövőre
  • karajjj
    nálam a barcikába pont beférne... :DDDD
  • kraawz
    végülis igazad van. ha hülyegyerek az észt bajnokságbna gurít 40et,akkor neki számoljuk 5ös szorzóval,nem ? :DDDDD
  • zyndar
    Ennyire? :P

• Fabio Capello
    sztem fordítási hiba. Én úgy ismerem, hogy minél "kisebb" a bajnokság, annál nagyobb a szorzó az esélyegyenlőség érdekében.
  • Darkon
    Nalam Jesus Navas piszok gyenge pedig mar jatszattam mindenhogy Winger-kent AMC-kent, amugy jobb kozeppalyas folnyilazva, de nem megy neki, lehet kell meg neki 1ev hogy beleszokjon uj csapataba.
  • siederhird
    Hozzám jöhet Csepelre, gyenge a cserepadom:P
  • zyndar
    Nem akarja vki megvenni Mendietát? :P 1 euróért adom meg egy általam dedikált Boro mezzel! Na?
  • Mor3llo
    Ezek szerint a holland bajnokság erősebb mint a francia ? Az azért elég merész...
  • zyndar
    A bajnokságok erősség szerint be vannak sorolva és egy adott szorzószám tartozik hozzá. 10 gól nem mindenütt ugyanannyi.
  • zyndar
    Megizzadt a MU, sőt....
  • Mor3llo
    Az a koefficiens táblázat mi a rák ?
  • kraawz
    utolsó 2 mondat

Kobenhavn:Sevilla 1:2

Végre felépült Fred és Jesús Navas,első meccsükön betaláltak mindketten.
  • Gunnersboy

mindegy, elégedett vagyok :)
  • Gunnersboy
    88.percben saha továbblőtte a mu-t asszem :SSSSSSs
  • Mor3llo
    Na ezt hogy sikerült kiszámolnia a gépnek...Fred 32-t vágott(ebből 2 BL-gól), Benzema 35-öt(ebből 8 BL-gól...)..Huntelaar 28-at(ebből 1 BL-gól...)...
  • Gunnersboy
    3perc után vezet a MU :||
    edit: 1-1 buzsáky, szereztünk gólt, vannak lövéseink, már elégedett vagyok:)
  • Fabio Capello
    Érdekes jelenséggel találkoztam.. Kicsit olyan jellegű mint IRL a túl volt e a vonalon a labda vagy sem. Priskin ráfejel, elkezd villogni a Preston gól felirat, a következő pillanatban pedig: Ferdinand tisztáz a gólvonalról.... Naszép...
  • Mor3llo
    Igen:) bár az Arsenal ellen estem ki, és ők nyerték a BL-t.Úgy tartja a mondás, a (z idei:PP) legjobbtól nem szégyen kikapni :)
  • Fabio Capello
    offtopikban van linkelve egy.
  • siederhird
    Grat, amint látom az idén a BL-n kíívül mindenhol arattál:)
  • Magic Boy
    elvoileg indulnia kell crack és Yasu nélkül is (nekem úgy megy).
  • KoniZTE
    köszi
    azt szeretném kérdezni hogy van e crack a 8.0.1-es patches ? mert nem akarok semmi féle Yasu-t feltenni és talán igy egyszerübb
  • Mor3llo
    Steklo(backround saját)
  • Mor3llo
    Hú basszus, de rohadt meleg volt a vége...
  • KoniZTE
    helo ! ez milyen skin ?
  • Gunnersboy
    mhmm 4-2re kikaptam statok alapjan nyernem kelett volna, namindegy itthon hazaküldöm őket egy laza 4essel -.-
  • Gunnersboy
    mostmar 4

edit: 4-1 :-cccccccc
    edit2x: 4-2
  • Gunnersboy
    pffff 3-0ra megy a watford az első félidőben :OOOOOOOOOO
  • Darkon
    Csatakozom.

18.meccs ota veretlenek vagyunk(osszesen 29.meccse) csak az a baj nagyon sok az x.
  • Mor3llo
    Coupet is 1 hónap...mia franc van??
  • Mor3llo
    Na hát persze, miért is ne...

Siederherd, nagy grat, előre a VB-re :D
    Capello,Miki, köszi :)
  • Gunnersboy
    közben plymouth 2:0 crystal palace :) [Barazite megin rugott egyet, remélem év végén adnak elég pénzt hogy megtudjam venni, mert eddig csak kölcsönben van tőlem az Arsenaltól]