104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#2322 egy elakadásjelzőt kérek neked lassan :)
ui: a fórumon 1 év alatt nagyon kicserélődött a társaság. Holnap este mit szólnátok egy ún. ismerkedős estéhez? Engem pl. érdekel ,ha csak nagyvonalakban is,hogy ki mien ember,hogy néz ki ,mik a céljai stb :)
Mit szólnátok? Aki tud,este 9re legyen offtopikban. -
#2321 Hogy mondjam meg a hülye szélső hátvédeimnek hogy maradjanak a seggükön és ne futkározzanak előre?Mindig az ellenfél ott indítja a támadást. -
#2320 Nah én mentem mára.
Jó8 mindenkinek!! -
#2319 Én kérek elnézést....
A bajnokságokat az UEFA-koefficiensek alapján három kategóriába osztották be: az első kategóriában 2 a szorzószám (1-8. helyezett bajnokság), a másodikban 1,5 (9-21.), ez alatt pedig 1.
(by NSO) -
#2318 ebből futná...
-
#2317 :DDDDDDDdddddddd -
#2316 Nah jó ha sok a sérülés csak akkor ülne le a cserepadra:P -
#2315 buzsáky 40ről kilőtte a kapufát, szöglet után is lőttünk egyet, nemvolt szerencsénk egyszerűen.... majd jövőre -
karajjj #2314 nálam a barcikába pont beférne... :DDDD -
#2313 végülis igazad van. ha hülyegyerek az észt bajnokságbna gurít 40et,akkor neki számoljuk 5ös szorzóval,nem ? :DDDDD -
#2312 Ennyire? :P
-
#2311 sztem fordítási hiba. Én úgy ismerem, hogy minél "kisebb" a bajnokság, annál nagyobb a szorzó az esélyegyenlőség érdekében. -
#2310 Nalam Jesus Navas piszok gyenge pedig mar jatszattam mindenhogy Winger-kent AMC-kent, amugy jobb kozeppalyas folnyilazva, de nem megy neki, lehet kell meg neki 1ev hogy beleszokjon uj csapataba. -
#2309 Hozzám jöhet Csepelre, gyenge a cserepadom:P -
#2308 Nem akarja vki megvenni Mendietát? :P 1 euróért adom meg egy általam dedikált Boro mezzel! Na? -
#2307 Ezek szerint a holland bajnokság erősebb mint a francia ? Az azért elég merész... -
#2306 A bajnokságok erősség szerint be vannak sorolva és egy adott szorzószám tartozik hozzá. 10 gól nem mindenütt ugyanannyi. -
#2305 Megizzadt a MU, sőt.... -
#2304 Az a koefficiens táblázat mi a rák ? -
#2303 utolsó 2 mondat
Kobenhavn:Sevilla 1:2
Végre felépült Fred és Jesús Navas,első meccsükön betaláltak mindketten. -
mindegy, elégedett vagyok :) -
#2301 88.percben saha továbblőtte a mu-t asszem :SSSSSSs -
#2300 Na ezt hogy sikerült kiszámolnia a gépnek...Fred 32-t vágott(ebből 2 BL-gól), Benzema 35-öt(ebből 8 BL-gól...)..Huntelaar 28-at(ebből 1 BL-gól...)...
-
#2299 3perc után vezet a MU :||
edit: 1-1 buzsáky, szereztünk gólt, vannak lövéseink, már elégedett vagyok:) -
#2298 Érdekes jelenséggel találkoztam.. Kicsit olyan jellegű mint IRL a túl volt e a vonalon a labda vagy sem. Priskin ráfejel, elkezd villogni a Preston gól felirat, a következő pillanatban pedig: Ferdinand tisztáz a gólvonalról.... Naszép... -
#2297 Igen:) bár az Arsenal ellen estem ki, és ők nyerték a BL-t.Úgy tartja a mondás, a (z idei:PP) legjobbtól nem szégyen kikapni :) -
#2296 offtopikban van linkelve egy. -
#2295 Grat, amint látom az idén a BL-n kíívül mindenhol arattál:) -
#2294 elvoileg indulnia kell crack és Yasu nélkül is (nekem úgy megy). -
KoniZTE #2293 köszi
azt szeretném kérdezni hogy van e crack a 8.0.1-es patches ? mert nem akarok semmi féle Yasu-t feltenni és talán igy egyszerübb -
#2292 Steklo(backround saját) -
#2291 Hú basszus, de rohadt meleg volt a vége...
-
KoniZTE #2290 helo ! ez milyen skin ? -
#2289 mhmm 4-2re kikaptam statok alapjan nyernem kelett volna, namindegy itthon hazaküldöm őket egy laza 4essel -.- -
#2288 mostmar 4
edit: 4-1 :-cccccccc
edit2x: 4-2 -
#2287 pffff 3-0ra megy a watford az első félidőben :OOOOOOOOOO -
#2286 Csatakozom.
18.meccs ota veretlenek vagyunk(osszesen 29.meccse) csak az a baj nagyon sok az x. -
#2285 Coupet is 1 hónap...mia franc van?? -
#2284 Na hát persze, miért is ne...
Siederherd, nagy grat, előre a VB-re :D
Capello,Miki, köszi :)
-
#2283 közben plymouth 2:0 crystal palace :) [Barazite megin rugott egyet, remélem év végén adnak elég pénzt hogy megtudjam venni, mert eddig csak kölcsönben van tőlem az Arsenaltól]