104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
zsilike #2442 Na kezdjük a 2010es évet!Henry ment,Eto jött,Villa maradt!meglátjuk h muzsikálnak a srácok. -
Milan fan #2441 Kössz.
Kár mert most kezdtem a Torinoval és ugye közös a stadion a Juvéval.Na mindegy megpróbálkozok azért így is a csapattal.Nagy kihívás lesz.
Van egy LO Bosco nevű 17 éves gyerek és vinné a Juve,Roma,Milan, és az Inter is.Valamit tudnak amit én nem? -
#2440 Lille-Barca---csoport állása
a vereség ellenére is megvan a továbbjutás...talán az uefa jobb lett volna(mert tovább juthatok el),de reménykedem,h laza ellenfelet kapok... -
#2439 Miután szinkronizáltam, amit leírtál : nem. Recreativoval 2007ben volt hasonló, mert ott nem a klubbé a stadion, még bővíteni sem tudtam. -
Milan fan #2438 Egy kérdésem lenne: Volt már olyan aki által irányitott klub stadionja egy másik klubbé is volt magyarul közös tulajdonban,és 1-2 év eltelte után épültek neki a közös helyett egy sajátot stadiont? -
#2437 nekem annyi a az egész fizetési keretem...:D:D:D -
zsilike #2436 175ezer eu hetente! -
#2435 Nem haragszom.
Attól még, hogy kölcsöntaktikával játszom (az előbbi okfejtés alapján sokkal gyengébb, mint a saját) még lehetek jó FM-es.
Nem csak a taktika a lényeg. Az igazolások és az edzés legalább olyan fontosak. -
#2434 Most olvastam vissza a tegnap beszélgetéseteket az offtopikban és nagyon sajnálom, hogy nem tudtam jönni:S Máskor is lehetne egy ilyet csinálni. Kraawz-ról nem is gondoltam volna hogy Selfisch, gondolkoztam is rajta, hogy Self miért nem jár a topikba:D -
KoniZTE #2433 első dij
-
#2432 Nem próbáltál ? az szép...akkor piszok mód nem értem, hogy mit próbálsz itt észt osztani, már ne is haragudj. -
#2431 Mivel igazábol soha se próbáltam így nem. -
#2430 Az max azért van, mert marhára szereti a Barcát...vagy kevés fizut ajánlasz neki. -
#2429 Az asszony lesz a ludas tuti -
zsilike #2428 Hát messit 2010ben sem tudom elhozni a MILAN hoz!nemtom ki irta ezt a hülyeséget,h mindenki eljön!99mil eurot elfogadják,de esze ágában sincs....! -
#2427 Magic Boy, te már az FM 2005-tel is játszottál, ne mondd már, hogy nem "tanultál meg" taktikot csinálni. Ja, nemtom melyik elvetemült írta, hogy matematikai képletekkel hozta össze a taktikáját, ha ez igaz, akkor ide kell a köteg WC papír -
#2426 Kit tanítottak rá? Amúgy azért érzem, hogy hozzászólhatok ehez a dologhoz, mert én is kiscsapatokkal szertek játszani. Legnagyobb eredményem az előző FM-ben a Budaörssel 2010-ben egy UEFA kupa elsőség volt és ha hiszed ha nem az is saját taktikkal. ( Ne vedd kötekedésnek:) ) -
#2425 Fura mód, Lyonnal volt 1 párszor mikor megizzadtam, igaz azért a szezon nagyrésze nem volt annyira nagyon kemény.
A taktik gyártást meg nem tanulni kell, egy kb olyan mintha a játék az élet lenne, és abban tanulnád h hogyan is kell rágni evés közben... -
#2424 engem se tanít senki taktikot készíteni -.-'
magamtól próbálok rájönni
egyébként most te is figyelhetnél mer most amit mondtak nekem abból lehet tanulni és én meg is próbálok... -
#2423 figyelem én 3 szemmel a meccseket de nekem csak a védelmi beállítások nem mennek :C
mer a támadás építéssel sosincs gondom mer szépen feléítjük és lövéssel be is fejezzük a helyzeteinket de vhogy ha a gép jön akkor 3 köteg WC papírt be kell készítenem mer beszarok h nehogy gólt kapjak -.- -
#2422 "játssz saját taktikkal, aztán szólj le másokat. már bocs"
Ez csak akkor lenne jogos, ha valaki felajánlotta volna, hogy megtanít taktikát készíteni és én nem fogadom el, de mivel ez fordítva történt (én szerettem volna megtanuélni, de senki rám se bagózott) így ennek semmilyen alapja nincs.
Nem mellékesen egy Milánhoz, Realhoz, Chelsea-hoz, stb.. taktika se kell, mert akkor is nyered a bajnokságot, ha hozzá se nyúlsz csak lépteted az időt.
Ezerszer elmondtam már, hogy nálam a játék csak kikapcsolódás (ennek ellenére elég komolyan vesztem). -
#2421 szép jó estét kivánok!grat mindenkinek... -
#2420 Pontosan. Egy csapathoz mindig kell csinálni egy taktikot úgy az igazi, vagy egy csapatot lehet csinálni egy taktikhoz. Kinek mi. Én mindig megnézem hogy miből kell várat építeni, és ahoz csinálom a taktikot, ezért pl jelenleg más a taktikom Magyarországgal és más a Csepel csapatával. -
#2419 sokat próbálkozol, előbb utóbb ki lehet találni jó taktikot, csak figyelni kell a meccseket:) -
#2418 taktik csapatfüggő lett már szvsz FM-ben, 1taktik igazán csak 1 csapathoz jó! -
#2417 ehh én mindig saját taktikkal játszok és látszik nem is megy =P
(1x kipróbáltam 3-4 meccsen kraawz taktikját de nekem még az se jött be XD) -
#2416 Palermonak, fiorentinának is jó a csatársora, mégsem olyan könnyű velük.
ennyi.
-
#2415 játssz saját taktikkal, aztán szólj le másokat. már bocs -
#2414 amúgyis az Udinesenek jobb a támadószekciója és velük is csak egy 5. helyre voltam képes, és nem 1 éve fmezek csak megmondom -
#2413 ok akkor mondom azthogy atalanta nekem mindegy. -
#2412 Magic boy, pont Te mondod ezt, aki még az életben nem játszottál kb FM2008-ban 1. osztályú csapattal.Én voltam már a Feyenoorddal, és hidd el, mostmár nem leányálom egy olyan szintű csapat irányítása sem.A védelemmel nem lehet mindent megoldani, ráadásul ha jól teljesítenek a csatárok, rögtön viszik a nagyobb csapatok...na mind1 -
#2411 na ha annyira biztos vagy benne akkor kiváncsi lennék mithoznál össze, MERT A VÉDELEM SZAR!!!!! ERŐSITSED MEG MERT SOK AZ A 3 BEKAPOTT GÓL EBBEN AZ ÉVBEN :CCCCCCCcc etc. -
#2410 muszáj volt pont a napoli-t mondani? :D -
#2409 Majdnem lefejeltem a monitort...
-
#2408 Na ne viccelj a Napolinal van az Olaszliga 4.-5. legjobb támadószekciója (itt nem csak a csatárokra gondolok), tehát ha a védelmet megerősíted akkor 3 éven belül világverő csapatot lehet csinálni belőlük. -
#2407 pl ha valaki az Napoliból akar BL-t érő helyen végezni 3 egymást követő éven keresztül azis nagy kihívás akármennyire is első osztályú a csapat... -
#2406 Nem is mondtam, hogy nagy kihívás, azonban én nem arra törekedek, hogy mindenféle argentínt meg brazílt összevásároljak a csapatomba nagy pénzekért, hanem szeretem beépíteni az ifiket, esetleg másik francia játékost igazolok.Magic boy, szvsz nem csak 3. 4. osztályú csapattal kíhívás játszani, egy nem olyan erős bajnokság középcsapatai, esetleg egy erős bajnokság közepes, gyengébb csapatai is ugyanolyan kihívást jelenthetnek.. -
#2405 én régebben kezdtem egy karriert a barcával első év bl,bajnokság és kupa győzelem.aztán 160millából jól bevásároltam.(adriano,arshavin stb.)
aztán eltünt a mentésem és most kezdtem egy új karriert az aek athénnal és a debrecennel.
aekkel bent vagyoka bl-be(celticen jutottam túl) a debrecennel még hátra van a visszavágó.2-6-ról kéne továbbjutni a benfica ellen.
és a végére ajánlok egy játékost:Matias Fernandez azt hiszem a chilei 22éves.nagyon jó kp-s.barcába 8meccs/11gól.
-
Balázs 17 #2404 csá
meglehet nézni azt, hogy ellenem (nem nekem:)) mennyi 11est ítéltek? -
#2403 Hy all!
Grat Zyndar és Zsilike, sok sikert koni!
Jelentem képernyőm lemostam, de most téli szünetben próbálok tevékenykedni drága csapatommal.( Átigazolási keret: 0 Euro, de legalább eddig minden hónapban hasznott hozott a klubb).