104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Balázs 17 #2482 azért priskon érdekes, ja ennyi gólt lő, akkor szentem simán 7,09nél jobb átlaga kéne, hogy legyen, meg még 1-2embernek, néha elég érdekesen értékel ez a játék..
pl. ha vmi kis 0 ember beáll és lő egy gólt, mondjuk 5-0nál és 7-1lesz vége, akor ő 8ast kap :) -
Utley #2481
Ha nincs az a majdnem 3 hónapos nyeretlenségi széria....De azért elégedettek vagyunk a szezonnal -
#2480 Hy all!
Grat Capello, Zyndar, kraawz!
A csepellel mi is sok gólt kapunk, de az azért van emrt eelég öreg a védelmem és lassuak, ezért könnyen megelőzik őket a csatárok, de majd nyáron megpróbálok ezen is segíteni. -
Milan fan #2479 Szép!Gratula! -
#2478 Vége az első PL-es szezonomnak (összességében a második szezon) Mit mondhatnék.... Elégedett vagyok :)
Tabella:
Gólkirály/szezon legjobbja:
Számomra a szezon legjobbja:
És a keret:
Ezen kívül Lulinha lett az év felfedezettje, Priskin pedig a szezon igazolása. -
#2477 Nekem sem sikerül összehozni a taktikot.Pedig szinte csak azzaé próbálkozok a játékban addig szinte nem is folyok bele igazio játékba.De sajna nem sikerül:( -
#2476 Thx, meglátjuk
2474: 7 meccs -
#2475 Capello ha megnézed 2468#-at, akkor látható, hogy hasonló cipőben járunk. Én a 4. legtöbb gólt kaptam és az 5. legtöbbet lőttem. A bajnokság végére talán megtaláltam a megfelelő védelmi beállításokat, mondjuk ezt párszor már éreztem az idény során . Nem rudom hol állnak a csúszkáid, de csapat utasításnál defensive line az deep 3as és FB normal felfogás és nem rohangál fel sűrűn és normal closing down, DC szinte minden csúszka minimumon és nem támadnak le, own half közepe, ha segít. -
Utley #2474 Hú srácok valakinél már volt olyan,hogy 16 bajnoki meccs óta képtelen nyerni?Leyton Orient-el tolom,és 12.29.-e óta nem tudunk nyerni....(csak 1 FA kupa diadal volt a Watford ellen)Kiváncsi vagyok kinek mi a "rekordja" -
#2473 első mondatért köszönöm az elismerést, a többire reagálva: a taktikom tartalmaz VKP-t, aki a csapatot tekintve nem is olyan gyenge, és jól teljesít, de sajna ha egyszer átjutnak rajta akkor már bukta. Bár a legutóbbi pár meccsen Bouzanis kivédte a szemüket :D -
#2472 tudom h jól tudsz játszani így túl sok újat valószínűleg nem fogok mondani azzal, h ebben a játékban a védekező középpályás poszt különösen fontos bizonyos taktikáknál. én szinte kivétel nélkül 4 védővel és egy dm-el játszom, attól csaknem függetlenül, h elöl hogyan próbálkozunk. a dm meg ugye nem csak jelentősen lassítja és megszűri a támadásokat, de az ellentámadások építésében is nagyon fontos így, nálam majdnem mindig a dm a meccs embere. szóval aki teheti sztem mindenképpen keressen egy jó dm-et. :) -
#2471 A védelmem egy vicc. 74 gólt kaptunk, 20al többet mint a második legtöbb gólt kapó csapat.... A kapussal nincs problem, Bouzanis nagyon jól véd, a középpálya és a csatársor is jó, mert a legtöbb gólt lövő csapatok listáján meg negyedikek vagyunk. Nem tudok megfelelő védősort kitalálni, már volt minden kezdve a két szélső, három belső védőtől a sima négyvédősön át a totál bunkerfociig... -
#2470 Thx. Azóta kiderült, hogy UEFÁban indulok és jön Flamini bagóért (2,4 M € ) de nagyon kéne még egy csatár, van 21,5 M € átigazolásokra. -
#2469 ez szép eredmény, a west ham az egyetlen aki reálisan még fogható lett volna, na meg pontok alapján max a liverpool, de az azért már necces :) grat! -
#2468 Nyah első szezon vége, sikerült a 4. legtöbb gólt kapni...
FA kupában 4 között kivert a cselszki, mehetek az Inter-Totóba
-
#2467 Hoiland alapból nálad van vagy igazoltad?
Jöhet majd róla is egy kép.
Amúgy barátságos volt vagy kupa? -
#2466 óhát,majd valamikor hétvégén.
Burghausen:Freiburg 3:1
A Freiburg masszív középcsapat német 2.osztályban. Megszerzik vezetést 6. percben,nagyon örülök. Aztán büntető,1:1. Hoiland elfut,kereszt 2:1. Hoiland megint elfut,lerántják,büntető 3:1. Végét meg kihúztuk :P:D -
#2465 igazolásokról tegyetek ám képet:) -
#2464 jahjah
de nem csak te szerzel 1. osztályú pléjákat hanem énis ám =P -
#2463 csiá!!!
igen ő Hengáj from EFHÁ :D -
#2462 de én -
#2461 rofl te nem hengivagy fhrol? :-c -
#2460 uniteddel vagyok,eddig elég szép,szuperkupát megnyertem a chelsea ellen,bajnokságban 5 meccs-4 győzelem 1 döntetlen 0 vereség -
#2459 ilyen csapattal 2x kiallitas utan csak 1:0? azis a 104. percben :o -
Balázs 17 #2458 hát ez elég szegényes eredmény -
zsilike #2457 szuper kupa,érdekes volt! -
#2456 Középpályán mindenkit lezárok,szélsővédöiket szintén le szoktam.Csatárok pedig attól függ, h mozgékonyak e, gyorsak, jól fejelnek-e stbstb...
egyébként énis nagy gondban vagyok, hogy kivel is kezdjek! -
zsilike #2455 Én nem szoktam specko utasításokat adni az ellenfélre vonatkozóan,ti használjátok?(pl valakire kiemelt örzőt ráállitani,meg ilyesmik...ugytom mai futballban nem nagyon van már külön ráállitanak embert vkre? -
zsilike #2454 ja ETO ingyen jött!de sokat kér. -
#2453 Ha én is kezdek a Német harmadosztálybanban (szemezek egy csapattal ott) akkor bevesztek engem is? -
zsilike #2452 ja eladtam,semmit nem csinált,ezt sorsolta neki a gép,ugy döntöttem,h máshol hagyja ki a büntetőket!32éves volt,lehet h megújul máshol!szoval ehhez a kerethez nem hiányzik,lássuk be!elsö meccemen 3pont t Reggina idegenben,most jön a szuper kupa-atletico ellen.Nem lesz könnyü!!!amugy 05óta milant szoktam vinni,ez a kedvenc csapatom!+magyarországot felveszem,amint lehet!ez jön be -
#2451 mike-al most német 3. osztályban játszogatunk.
Burghausent választottam,aztán ő is :D Szal most uott járunk,mindent megbeszélünk,úgy haladunk. De oan plejákat sikerült fognom pl.,akiket 1. osztályban is megállnák helyüket :P:D -
#2450 Csak 178 cm. Nem olyan nagy állat. Crouch megenné reggelire:D -
#2449 jólnézki... 18as agresszió.... Kidobóember? :D -
#2448 Vele se találkoznék egy sötét utcában :P
-
#2447 3 :DDDDdddd na kb erről beszélek, hogy hol a kihívás nagycsapattal :) -
Milan fan #2446 Nem látom Pirlot.Eladtad?(nagyon nagy játékos) -
Balázs 17 #2445 sok az olasz:) -
Hát nagyon megy eddig az 1. Liga :P
Barazite és Sutton nagyon durvák, eddig mind2en 2meccs 3gól, első meccsen 4-4 a Colchesterrel... -
zsilike #2443 sorry a betük miatt,nemtom miért esett szét,de katt!