104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#2522 grat...csak igy tovább -
#2521 -
#2520 Én meg klubbot váltottam. Szerződést kínált a most kiesett Siófok, cél a visszajutás az NB1-be úgy hogy elfogadtam. -
Milan fan #2519 Én is így csináltam de nem jött be fél éven keresztül ezt ment és a téli átigazolási időszakban minden jó játékos benyögte hogy el akar menni!:S -
#2518 lille-nancy 0-1---inkább nem mondok semmit -
#2517 najóvan, úgy döntöttem, kezdek egyet az Espanyollal :) -
#2516 grat!
blackburn megvolt, coventry is meglesz!:) hajrá! -
#2515 thx...csak az a gond,h igazolnom kellene,de senki sem akar eljönni francia ligába...pedig az erösités rámférne -
#2514 Grat szép eredmény. -
#2513 Rennes-Lille
a fiukat nem törte le az elsö vereség...
bremo hiánya azér meglátszik...de césra arzo szerz.lejár,magasabb fizut adnák neki,de nem jön el... -
#2512 nekem meg megvan az elsö vereségem: 21 meccsen át nem kaptam ki...
lyon-lille 1-0
nem baj,az elöny igy i még 12 pont... -
#2511 köszi, köv ellenfél a coventry -
#2510 grat...szép eredmény -
#2509 Nagy grat! Nekem véget ért a szezon melyet így zártunk:
Én elégedett vagyaok az eredménnyel, mert ebből a szedett-vettet csapatból többet úgysem lehett volna kihozni. Most nyáron próbálok erősíteni és ha sikerülne úgy erősíteni akkor jövőre harcba akarok lenni a feljutásért. -
#2508 -
#2507 ha valakinek nem látszódna a kép:
-
#2506 hello all!grat mindenkinek...
végül is breno-t eladta az a rohadék elnök...:(pedig mire hoztam mellé volna vkit a védelembe,addigra eladja.Nah mind1,megpróbálom elhozni césar arzo-t
a bl-ben az inter csapata lesz az ellenfél... -
#2505 nekem ilyen a tavalyi verzióban volt, az ideiben még nem találkoztam vele. -
#2504 Nálam most 1. Ligában egyre gyakoribbak az olyan öngólok amikor hazaadja a védő és elmegy a kapus mellett valahogy a kapuba... egy ilyet kaptam eddig 7-8 meccs alatt, de 2 ilyet "rúgtam" :D -
#2503 :) Grat Soma és neked is Koni. Én már a szezon végén járok a Csepellel, a bent maradás már megvan, majd hozok egy képet az évvégi tabelláról. -
#2502 Full támadón hátraadtuk a kapusnak, aki felnézett majd 3/4 pályáról kiegyenlített:)
ilyet sem láttam eddigi pályafutásom alatt
-
KoniZTE #2501 nem volt csatárom elöl... benzema fáradt,pippo,roni sérült,coppiardi gyenge , Gila mellé beraktam Serginhot, aberrált golt lött xD
-
#2500 Reggelt all!
Arra meg van a megoldás, hogy ne szídjon. Egyszerüen olyan magas árat kérsz érte amit a másik klubb nem fog megadni, ezért visszavonja az ajánlatát és akkor a játékos nem fog beszólni azért, hogy mért utasítottad vissza az ajánlatát. -
Milan fan #2499 Nálam szintén ez volt a Debrecennél!+ha bejelentkeztek egy játékosomért egyszerre elégedetlen lett és engem szidott hogy milyen gonosz vagyok hogy nem engedem el őt!:S -
#2498 ez az egyetlen,ami nekem nem teccik...minden szezonban eladnak egy kulcsjátékosom...de majd holnap kitatlálok vmit az ügy érdekében... -
Balázs 17 #2497 nekem giles barnes-t adta el nyomorék elnök ááá -
#2496 ment a pm... -
#2495 soha nem töltöttem be ujra játékos,de most rávisz a kényszer...nem akarom h breno elmenjen...a toulose meccset kell ujra jáccani... -
#2494 dögöljön meg...:Oigy mindenkit el fog adni... -
#2493 igen. az elök az átig. összeget figyeli csak. -
#2492 és ha pl:a napokban hossz.meg a szerzödését,és azután adnak ajánlatot,olyankor is elfogadja? -
#2491 új szerződést ajánlasz neki, és reménykedsz hogy a tiedet fogadja el. -
#2490 óóó...ez lehetetlen...breno-ra tett ajánlatot az elnök sorra elfogadja...ilyen nem léteik...makounk után már öt is eladja??ne lehet ez ellen vmit tenni? -
#2489 szép jó éstét!grat mindenkinek...
Toulouse-Lille -
#2488 readinggel én se kaptam
mer irl is bővítik a stadiont és 2009.7.1-én volt az átadás de nem kaptam én se üzit róla -
#2487 Köszönöm mindenkinek!
Mno: én nem kaptam üzenetet arról hogy elkészült volna a bővítés -
#2486 Gratu Capello, mondjuk még 8 gólt igazán kaphattál volna , Utley jövőre sima ügy a feljutás. -
Taibi #2485 Szevasztok!
Sok infót szerzek ebből a topicból, ezért most én is beteszek egy tippet a közösbe. Bár, elképzelhető, hogy írta már valaki korábban.
Szóval, a játék legelején le lehet igazolni Daniel Carvalho CSKA-ból 1.7-2.0 milió euró körüli összegért. (Gondolom nem kell bemutatnom őt senkinek itt.) De kezdésnél egyből be kell jelentkezni érte, mert hamarosan új szerződést ajánlanak neki, és akkor nő az ára is szerintem.
Én a G. Bordeaux-val kezdtem és sikerült leigazolnom 1.8M Euróért. -
Mno #2484 Capello, bővítették a stadion az első év végén? Az elején azt írják 2008-ra kész, de azt nem mekkora lesz.... -
KoniZTE #2483 ilyen mezcsomagot mint a tied , honnan lehet letölteni ?