104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• 0202milan
    grat...csak igy tovább
  • soma22
  • siederhird
    Én meg klubbot váltottam. Szerződést kínált a most kiesett Siófok, cél a visszajutás az NB1-be úgy hogy elfogadtam.
  • Milan fan
    Én is így csináltam de nem jött be fél éven keresztül ezt ment és a téli átigazolási időszakban minden jó játékos benyögte hogy el akar menni!:S
  • 0202milan
    lille-nancy 0-1---inkább nem mondok semmit
  • Mor3llo
    najóvan, úgy döntöttem, kezdek egyet az Espanyollal :)
  • miki36
    grat!
    blackburn megvolt, coventry is meglesz!:) hajrá!
  • 0202milan
    thx...csak az a gond,h igazolnom kellene,de senki sem akar eljönni francia ligába...pedig az erösités rámférne
  • siederhird
    Grat szép eredmény.
  • 0202milan
    Rennes-Lille

a fiukat nem törte le az elsö vereség...
    bremo hiánya azér meglátszik...de césra arzo szerz.lejár,magasabb fizut adnák neki,de nem jön el...
  • 0202milan
    nekem meg megvan az elsö vereségem: 21 meccsen át nem kaptam ki...
    lyon-lille 1-0
    nem baj,az elöny igy i még 12 pont...
  • soma22
    köszi, köv ellenfél a coventry
  • 0202milan
    grat...szép eredmény
  • siederhird
    Nagy grat! Nekem véget ért a szezon melyet így zártunk:

Én elégedett vagyaok az eredménnyel, mert ebből a szedett-vettet csapatból többet úgysem lehett volna kihozni. Most nyáron próbálok erősíteni és ha sikerülne úgy erősíteni akkor jövőre harcba akarok lenni a feljutásért.
  • soma22
  • soma22
    ha valakinek nem látszódna a kép:
  • 0202milan
    hello all!grat mindenkinek...
    végül is breno-t eladta az a rohadék elnök...:(pedig mire hoztam mellé volna vkit a védelembe,addigra eladja.Nah mind1,megpróbálom elhozni césar arzo-t
    a bl-ben az inter csapata lesz az ellenfél...
  • soma22
    nekem ilyen a tavalyi verzióban volt, az ideiben még nem találkoztam vele.
  • GTheo
    Nálam most 1. Ligában egyre gyakoribbak az olyan öngólok amikor hazaadja a védő és elmegy a kapus mellett valahogy a kapuba... egy ilyet kaptam eddig 7-8 meccs alatt, de 2 ilyet "rúgtam" :D
  • siederhird
    :) Grat Soma és neked is Koni. Én már a szezon végén járok a Csepellel, a bent maradás már megvan, majd hozok egy képet az évvégi tabelláról.
  • soma22
    Full támadón hátraadtuk a kapusnak, aki felnézett majd 3/4 pályáról kiegyenlített:)
    ilyet sem láttam eddigi pályafutásom alatt
  • KoniZTE
    nem volt csatárom elöl... benzema fáradt,pippo,roni sérült,coppiardi gyenge , Gila mellé beraktam Serginhot, aberrált golt lött xD
  • siederhird
    Reggelt all!
    Arra meg van a megoldás, hogy ne szídjon. Egyszerüen olyan magas árat kérsz érte amit a másik klubb nem fog megadni, ezért visszavonja az ajánlatát és akkor a játékos nem fog beszólni azért, hogy mért utasítottad vissza az ajánlatát.
  • Milan fan
    Nálam szintén ez volt a Debrecennél!+ha bejelentkeztek egy játékosomért egyszerre elégedetlen lett és engem szidott hogy milyen gonosz vagyok hogy nem engedem el őt!:S
  • 0202milan
    ez az egyetlen,ami nekem nem teccik...minden szezonban eladnak egy kulcsjátékosom...de majd holnap kitatlálok vmit az ügy érdekében...
  • Balázs 17
    nekem giles barnes-t adta el nyomorék elnök ááá
  • Mike94
    ment a pm...
  • 0202milan
    soha nem töltöttem be ujra játékos,de most rávisz a kényszer...nem akarom h breno elmenjen...a toulose meccset kell ujra jáccani...
  • 0202milan
    dögöljön meg...:Oigy mindenkit el fog adni...
  • Fabio Capello
    igen. az elök az átig. összeget figyeli csak.
  • 0202milan
    és ha pl:a napokban hossz.meg a szerzödését,és azután adnak ajánlatot,olyankor is elfogadja?
  • Fabio Capello
    új szerződést ajánlasz neki, és reménykedsz hogy a tiedet fogadja el.
  • 0202milan
    óóó...ez lehetetlen...breno-ra tett ajánlatot az elnök sorra elfogadja...ilyen nem léteik...makounk után már öt is eladja??ne lehet ez ellen vmit tenni?
  • 0202milan
    szép jó éstét!grat mindenkinek...

Toulouse-Lille
  • Mike94
    readinggel én se kaptam
    mer irl is bővítik a stadiont és 2009.7.1-én volt az átadás de nem kaptam én se üzit róla
  • Fabio Capello
    Köszönöm mindenkinek!

Mno: én nem kaptam üzenetet arról hogy elkészült volna a bővítés
  • zyndar
    Gratu Capello, mondjuk még 8 gólt igazán kaphattál volna , Utley jövőre sima ügy a feljutás.
  • Taibi
    Szevasztok!
    Sok infót szerzek ebből a topicból, ezért most én is beteszek egy tippet a közösbe. Bár, elképzelhető, hogy írta már valaki korábban.
    Szóval, a játék legelején le lehet igazolni Daniel Carvalho CSKA-ból 1.7-2.0 milió euró körüli összegért. (Gondolom nem kell bemutatnom őt senkinek itt.) De kezdésnél egyből be kell jelentkezni érte, mert hamarosan új szerződést ajánlanak neki, és akkor nő az ára is szerintem.
    Én a G. Bordeaux-val kezdtem és sikerült leigazolnom 1.8M Euróért.
  • Mno
    Capello, bővítették a stadion az első év végén? Az elején azt írják 2008-ra kész, de azt nem mekkora lesz....
  • KoniZTE
    ilyen mezcsomagot mint a tied , honnan lehet letölteni ?