104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hamary #2606 amúgy mivel jól letoltatok kezdtem egyet a Derbyvel.. -.- -
hamary #2605 igen, úgy csinálom :) -
#2604 Na, szal jah... igen... Arsenal keretéből kezdésnél max 1 über csatár hiányzik és egy über VK... Hleb és Rosicky eladása szerintem egyértelműen téves lépés... Daniel Alves pedig, hm, Sagna és Eboue bőven megfelel WBR-nek. Mind1, nem az én mentésem... :D csináld ahogy akarod. -,-' -
hamary #2603 aha... nekem így is megfelelt. -
#2602 Adebayor legalabb egy 20as, Rosicky akár 30, Hleb meg egyik legjobb jobbszélső... -
hamary #2601 ? -
#2600 marko basa(középsö védö) már volt vkinek meg?? -
#2599 azt utálom,mikor egy csapt el se jut a kapuig,aztán 30 másodperc alatt megforditja a meccet:st.etienne-lille 3-2...elöny 10 pont
most köv. a bl visszavágó -
Balázs 17 #2598 jah meg hleb 5milla :)
jóhogy ne adtad el fabregast is -
Balázs 17 #2597 nemvagy normális aztkell mondjam
alves 37milla esélytelen, rosicky 10milla?? háháhháhá
defoe 13milla háháháh bazzz -
Balázs 17 #2596 hogy kibaxxott jó:) -
hamary #2595 ja és havalaki megkérdezné:
küzdelem a bajnoki címért volt az igéretem
s pár millával növeltem az átigazolási pénzt, a költségvetés beállításánál. -
hamary #2594 itt van, nem tudom mit nem lehet elhinni... nem csak veszek playakat:
-
#2593 ilsinho-ról mi a véleményetek?jó? -
hamary #2592 10 millió font, vagy 12, nem emlékszek... eladtam Adebayort, Hlebet, Rosickyt.. :D -
karajjj #2591 nincs egy hete, amikor írtam, hogy ilyen gólt kaptam a barcikával az nb2-be -
zsilike #2590 Hát ilyet 10 évente látok:Leandreau (már Milanban)saját kapujából hosszan kirugja a labdát,ellenfél 16osán megpattan és pont átpattan az ellenfél kapusán!vk látott már ilyet,képet nem tudtam küldeni,de fel is írták Leandreau nevéhez. -
karajjj #2589 érdekes én az offtopikban megtaláltam... keress, mert le van írva! az fmhungaryról kell valamit leszedni -
#2588 akkor passz -
owen20 #2587 ott nem találtam -
#2586 offtopikban valahol le van írva keress rá, én szeméyl szerint nem tudom. -
owen20 #2585 sziasztok!
Egy kérdés de már ég a fejem érte!
A mezeknél látszik a meznek az árnyéka vagy nem tudom mi valami fehér azt hogy lehet eltüntetni?
Bocsi -
Balázs 17 #2584 nem,van egy update mappa és abban van 801 külön -
#2583 van egy updates mappa, azon belül van a 801 -
owen20 #2582 bocsi a kérdést megvan a megoldás! -
owen20 #2581 szia!
Olyan kérdésem lenne hogy és kérem ne fujjojatok le érte!
Az a kérdésem hogy felraktam a 8.0.1-es patch-et de a db könyvtába két mappának kéne lennie egy 800 és 801-esnek ez igy van?
-
Balázs 17 #2580 add hozzá, ahoyg elnézem, hogy rosicky kb 20-25milla meg hleb is kb 15milla és adebayor is 16-18milla kb attól függ kiveszi meg szerintem (+pénz -
karajjj #2579 na most így állok a téli szünetben, bolhaf*sznyi költségvetéssel és nulla átigazolási kerettel
-
Solt #2578 akkor, ha feljutsz és játszol liga kupát, akkor írd meg légy szíves, hogy a patch-ben javítva lett-e a liga kupa lebonyolítás! :) köszi... -
#2577 Ehh, csak mentem még négy fordulót, az utolsó kettőt már - nagy nehezen - de hoztam, most a középmezőnyben tanyázunk, de még mindig rossz a hangulat a csapatnál. Érdekes, hogy ahogy nyertünk, az újságok rögtön rászálltak Heitzmann-ra (a gólfelelősöm), ettől persze letargiába került, és akármit mondok neki, képtelen kikecmeregni a gödörből.
A taktikával kapcsolatban meg azt hiszem, az a baj, hogy a játékosok nagyon sokáig dédelgetik a labdát és teljes őrültségeket csinálnak. Pl. megy előre a labdával, majd megáll, elkezd balra forogni, majd kb. 270 fok után lepasszolja jobbra - ha tudja, mert általában eddigre letámadják, elveszik a labdát, két gyors passz, és már gólhelyzetben vannak. Normálnál kicsit magasabb (12 körüli) tempót és passzolást játszok, de valami még mindig nem stimmel. Szezon elején próbáltam a slow/short labdatartást, de az katasztrófa volt, a quick/direct-et meg nem merem bepróbálni, félek, hogy túl sok labdát szórnánk el.
Ötlet a két problémára?
-
karajjj #2576 én nb2-ben tolom a barcikával -
Solt #2575 Senki nem játszik a Magyar bajnoksággal? #2530 -
#2574 Lille-Inter
szép volt fiuk...reménykedem:D -
arminho #2573 küldjél már egy képet az átigazolásokról is légyszi hamary -
arminho #2572 eléggé fura, hogy arsenalban pandev, defoe, dani alves, mati fernández.....
ugy tudom, hogy az arsenalban nics ennyi pénz................
pandev: kb 15
defoe: kb 10
mati fenandez: kb 20
dani a.: kb 25
szerintem arsenalban nincs 70 millio kezdésnél.................... -
#2571 Hát mit mondjak, fura ez az arsenal játékos ügyileg, de jó is :)
Pandev mennyi volt? -
#2570 Én is kezdtem egyet az egyik kedvenccel, az Amiens-szel, amivel 8.0.0 alatt egyszer már sikerült a feljutás, de most 95%-ban ugyanazzal a csapattal csak szenvedek. Most ment le a 10. forduló (eddig 2-3-5/13-18 a "teljesítményem", a ligakupából is simán kizúgtam), és muszáj volt abbahagynom egy kicsit, mert úgy felhúzott... :)
Valahogy nem akar menni a taktika, ami a múltkor (sima 4-4-2 diamond, minimális tweak-ekkel), pedig nagyon jó játékosaim vannak, mégis úgy elgázolnak mindig, mint a sz*rt, a csatárok lövéseit meg minden kapus hihetetlen bravúrral kitolja. :/
Akiket megvettem és rendszeresen játszanak is: Álex Fernández (spanyol kiscsapattól), Yahiaoui (free), Oswaldo Chaurant (venezuelai), Karaman Emre (török), Shai Biruk (izraeli; free). -
hamary #2569 Na, akkor egy-két kép Arsenalos szezonomból:
Félszezon/tabella:
A keret és a felállás:
Statisztikák
Bl-be nehezen is, de továbbjutottunk Igazolások bejöttek... :D Folyt köv... :D -
arminho #2568 véletlen letöröltem összes mentést :(:(:(:(:(:(:(:( -
#2567 Lille-Mareille
szép eredmény!
a félidöben minden játékosnak külön-külön mondtam,h dühös vok rá...és lám-lám:D