104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• hamary
    amúgy mivel jól letoltatok kezdtem egyet a Derbyvel.. -.-
  • hamary
    igen, úgy csinálom :)
  • drucker
    Na, szal jah... igen... Arsenal keretéből kezdésnél max 1 über csatár hiányzik és egy über VK... Hleb és Rosicky eladása szerintem egyértelműen téves lépés... Daniel Alves pedig, hm, Sagna és Eboue bőven megfelel WBR-nek. Mind1, nem az én mentésem... :D csináld ahogy akarod. -,-'
  • hamary
    aha... nekem így is megfelelt.
  • Ars3nal
    Adebayor legalabb egy 20as, Rosicky akár 30, Hleb meg egyik legjobb jobbszélső...
  • hamary
    ?
  • 0202milan
    marko basa(középsö védö) már volt vkinek meg??
  • 0202milan
    azt utálom,mikor egy csapt el se jut a kapuig,aztán 30 másodperc alatt megforditja a meccet:st.etienne-lille 3-2...elöny 10 pont
    most köv. a bl visszavágó
  • Balázs 17
    jah meg hleb 5milla :)
    jóhogy ne adtad el fabregast is
  • Balázs 17
    nemvagy normális aztkell mondjam

alves 37milla esélytelen, rosicky 10milla?? háháhháhá

defoe 13milla háháháh bazzz
  • Balázs 17
    hogy kibaxxott jó:)
  • hamary
    ja és havalaki megkérdezné:
    küzdelem a bajnoki címért volt az igéretem
    s pár millával növeltem az átigazolási pénzt, a költségvetés beállításánál.
  • hamary
    itt van, nem tudom mit nem lehet elhinni... nem csak veszek playakat:
  • 0202milan
    ilsinho-ról mi a véleményetek?jó?
  • hamary
    10 millió font, vagy 12, nem emlékszek... eladtam Adebayort, Hlebet, Rosickyt.. :D
  • karajjj
    nincs egy hete, amikor írtam, hogy ilyen gólt kaptam a barcikával az nb2-be
  • zsilike
    Hát ilyet 10 évente látok:Leandreau (már Milanban)saját kapujából hosszan kirugja a labdát,ellenfél 16osán megpattan és pont átpattan az ellenfél kapusán!vk látott már ilyet,képet nem tudtam küldeni,de fel is írták Leandreau nevéhez.
  • karajjj
    érdekes én az offtopikban megtaláltam... keress, mert le van írva! az fmhungaryról kell valamit leszedni
  • Fabio Capello
    akkor passz
  • owen20
    ott nem találtam
  • Fabio Capello
    offtopikban valahol le van írva keress rá, én szeméyl szerint nem tudom.
  • owen20
    sziasztok!
    Egy kérdés de már ég a fejem érte!
    A mezeknél látszik a meznek az árnyéka vagy nem tudom mi valami fehér azt hogy lehet eltüntetni?
    Bocsi
  • Balázs 17
    nem,van egy update mappa és abban van 801 külön
  • Mor3llo
    van egy updates mappa, azon belül van a 801
  • owen20
    bocsi a kérdést megvan a megoldás!
  • owen20
    szia!
    Olyan kérdésem lenne hogy és kérem ne fujjojatok le érte!
    Az a kérdésem hogy felraktam a 8.0.1-es patch-et de a db könyvtába két mappának kéne lennie egy 800 és 801-esnek ez igy van?
  • Balázs 17
    add hozzá, ahoyg elnézem, hogy rosicky kb 20-25milla meg hleb is kb 15milla és adebayor is 16-18milla kb attól függ kiveszi meg szerintem (+pénz
  • karajjj
    na most így állok a téli szünetben, bolhaf*sznyi költségvetéssel és nulla átigazolási kerettel
  • Solt
    akkor, ha feljutsz és játszol liga kupát, akkor írd meg légy szíves, hogy a patch-ben javítva lett-e a liga kupa lebonyolítás! :) köszi...
  • PetruZ
    Ehh, csak mentem még négy fordulót, az utolsó kettőt már - nagy nehezen - de hoztam, most a középmezőnyben tanyázunk, de még mindig rossz a hangulat a csapatnál. Érdekes, hogy ahogy nyertünk, az újságok rögtön rászálltak Heitzmann-ra (a gólfelelősöm), ettől persze letargiába került, és akármit mondok neki, képtelen kikecmeregni a gödörből.
    A taktikával kapcsolatban meg azt hiszem, az a baj, hogy a játékosok nagyon sokáig dédelgetik a labdát és teljes őrültségeket csinálnak. Pl. megy előre a labdával, majd megáll, elkezd balra forogni, majd kb. 270 fok után lepasszolja jobbra - ha tudja, mert általában eddigre letámadják, elveszik a labdát, két gyors passz, és már gólhelyzetben vannak. Normálnál kicsit magasabb (12 körüli) tempót és passzolást játszok, de valami még mindig nem stimmel. Szezon elején próbáltam a slow/short labdatartást, de az katasztrófa volt, a quick/direct-et meg nem merem bepróbálni, félek, hogy túl sok labdát szórnánk el.

Ötlet a két problémára?
  • karajjj
    én nb2-ben tolom a barcikával
  • Solt
    Senki nem játszik a Magyar bajnoksággal? #2530
  • 0202milan
    Lille-Inter

szép volt fiuk...reménykedem:D
  • arminho
    küldjél már egy képet az átigazolásokról is légyszi hamary
  • arminho
    eléggé fura, hogy arsenalban pandev, defoe, dani alves, mati fernández.....
    ugy tudom, hogy az arsenalban nics ennyi pénz................
    pandev: kb 15
    defoe: kb 10
    mati fenandez: kb 20
    dani a.: kb 25
    szerintem arsenalban nincs 70 millio kezdésnél....................
  • GTheo
    Hát mit mondjak, fura ez az arsenal játékos ügyileg, de jó is :)
    Pandev mennyi volt?
  • PetruZ
    Én is kezdtem egyet az egyik kedvenccel, az Amiens-szel, amivel 8.0.0 alatt egyszer már sikerült a feljutás, de most 95%-ban ugyanazzal a csapattal csak szenvedek. Most ment le a 10. forduló (eddig 2-3-5/13-18 a "teljesítményem", a ligakupából is simán kizúgtam), és muszáj volt abbahagynom egy kicsit, mert úgy felhúzott... :)
    Valahogy nem akar menni a taktika, ami a múltkor (sima 4-4-2 diamond, minimális tweak-ekkel), pedig nagyon jó játékosaim vannak, mégis úgy elgázolnak mindig, mint a sz*rt, a csatárok lövéseit meg minden kapus hihetetlen bravúrral kitolja. :/

Akiket megvettem és rendszeresen játszanak is: Álex Fernández (spanyol kiscsapattól), Yahiaoui (free), Oswaldo Chaurant (venezuelai), Karaman Emre (török), Shai Biruk (izraeli; free).
  • hamary
    Na, akkor egy-két kép Arsenalos szezonomból:
    Félszezon/tabella:

A keret és a felállás:

Statisztikák

Bl-be nehezen is, de továbbjutottunk Igazolások bejöttek... :D Folyt köv... :D
  • arminho
    véletlen letöröltem összes mentést :(:(:(:(:(:(:(:(
  • 0202milan
    Lille-Mareille

szép eredmény!
    a félidöben minden játékosnak külön-külön mondtam,h dühös vok rá...és lám-lám:D