104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Utley #2646
Ezt nem gondoltam volna....Frazier Campbell-t nem tudtam megtartani kölcsönbe(38 gól a bajnokságba esett ki nélküle).Igy átáltunk az 1 csatáros játékra... -
#2645 Ocoróért küzdök hónapok óta, ingyen jönne a watfordba, heti 250 eurós fizetésért, tehát vicc kategória, de nem kap work permitet :S lulinhat és dzsudzsákot viszont sikerült megszereznem, a védelmem viszont még baromi gyenge. ajánlanátok a watford számára is elérhető szélső védőket? :) -
#2644 gratula mindenkinek,aki megérdemli
ha már mindenki meséli a góljait,a minap nálam is született egy pazar gól. Szöglet után kifejeljük a labdát.. Védőm előrevágja,aztán a csatárom és az ellefél védője egy az egy ellen sprintelnek labda után.. Kapusuk kiindul,de látja,hogy csatárom gyorsabb,ezért visszarohan. Lekezeli a labdát a srác, a jobb 16os összekötőről csinál egy cselt,visszahúzza,az ellen védője megáll egy helybe , a visszafutó kapus mellett meg a rövidre bebombázza. Ez Ocoró volt,aki 2 évet húzott le az Interben ,és most nálam játszik :) -
#2643 Skita jól nyomja :D grat!
most nézem, szegednek még csak lövése sem volt, ilyet sem láttam még ebben a játékban... -
#2642 Reggelt mindenkinek!
Grat Gabe,0202milan,Ars3nal és neked is hamary!
Tegnap elkezdődött a szezon a Magyar kupával:
-
#2641 na nekem mára ennyi, jó8 :) -
#2640 Southampton - Plymouth 0-0..... elsővagyok még mindig 3 pontal a S'hampton előtt -
#2639 én is rúgtam már ilyet.képet is tettem róla -
#2638 faszomba ezzel a jatekkal, nemakarja hogy 1. legyek, west brom ellen 0-0, 82. percben nem ők rugnak gólt? utana full tamadoban lepörgeti a meccset :-c -
hamary #2637 ???? -
#2636 nekem meg az a bajom,h nem biztos,h megérem a klubbnál a nyarta...azon gondolkoznak,h adjanaka e uj szerzödést...pedig most is bajnok leszek... -
#2635 nekem az a bajom hogy most erre az évre kaptam kölcsönbe jatekosokat de ha visszamennek, kellene egy csatár mert eddig van den berg van, egy 36 éves barry hayles meg még 2 eddig mellőzött fiatal, de van egy csatárom a tartalákban aki eddig nagyon szépen teljesít, nyáron kiderül milesz, remélem kapok majd elég pénzt -
#2634 grat...
én meg most vertem a parist: lille-Paris 2-0(zárate 2x)
az elöny 14 pont...6 forduló van hátra -
#2633 Coventry - Plymouth 0-1 [Hayles] -
#2632 ochoa semmi áron nem akarja meghosszabitani a szerzödést(2 hónap van hátra belöle)- - ->nem tom mér...
de szerencse még senki nem ajánlott neki... -
Szabi DEMON #2631 Eddig votlam veretlen (eddig 6gy 0d 0v): (nem szeretem az ilyet... 4 egymás utánni meccsen 5 büntető ellenem)
-
#2630 vanbenne valami,
on: izzitom Plymouthot, végre sikerült felverekednem magam 1. helyre de mégcsak mostjönnek huzós meccsen, és még hátravan a 2/3ada, meglátjuk :) -
Szabi DEMON #2629 Vizsgaismétlés mega tudás kurva anyja. :) -
#2628 ismétlés a tudás anyja -
karajjj #2627 tessék csak mert már idegesít a bénaságod -
Balázs 17 #2626 ember annyira láma vagy bakker, csak nevetni tudok, OFFTOPIC érted miaz? -
#2625 nem fogja, mert különben kap mégegyet a felkiáltójele mellé hogy szép szimmetrikus legyen. -
owen20 #2624 utánanéztem de nem találtam pedig végigolvastam -
owen20 #2623 GIGA kitpack part 1-hoz ez a neve? -
#2622 válaszoltak már. keress rá az offtopikban, mások megtalálták talán neked is menni fog -
#2621 hamary for President! -
karajjj #2620 tudsz te olvasni??????????? leírtam, hogy offtopikban olvass vissza, vagy keress de ha meglátogatod a fmhungary.hu-t akkor ott a letöltések között ottvan egy fájl, amit ha bemásolsz akkor eltűnnek
de fogadjunk hogy még vagy kétszer megkérdezed -
#2619 offtopik,visszaolvas,nemkérdez -
#2618 Na, fel a fejjel, biztos nem úgy gondolták ők!Én kérem szépen a képeket, kíváncsi vaok h milyen csapatot alakítasz :) -
Balázs 17 #2617 jobbszélső -
owen20 #2616 sziasztok!
Az a bajom hogy a mezek háta mögött van egy fehér mez ezt hogy lehet eltüntetni ezt az árnyék mezt onnan?
Bocsi de fontos lenne! -
hamary #2615 ne mondj semmit... felraktam pár képet, de máskor nem teszem.. nem azért csináltam, hogy leugassatok, mert eladtam olyan játékost, akit nem éreztem számomra szükségesnek. volt egy tervem, hogy milyen csapatot képzelnék el, ezek között ők nem szerepelnek. ha te kezdessz egyet az Arsenallal, tuti nem adod el őket tudom.. Ahogy azt is tudom, ide képet nem érdemes betenni, mert akkor csak meg a pattogás, hogy "hülye vagy te, Hleb a lehjobb balszéső". lehet... de leszarom. -
#2614 akkor a szokásos :D -
#2613 hát mitnemondjak .. -
#2612 kb 20at -
Balázs 17 #2611 hány magyart vettél? :)) -
#2610 inter-lille 2-0
elmaradt a csoda,KIESTEM...
de nem baj,böszke vagyok igy is a csapatra..(talán ezért lett volna jobb az uefa,mert ott tovább eljutottam volna)
maradt a bajnokság,mert a hazai kupasorozatokból is kiestem... -
#2609 az első bajnoki
-
Balázs 17 #2608 azaz én csapatom :)XD -
#2607 Ez nem volt letolás, csak elmondtam a véleményem, személy szerint... Derby-vel én is kezdtem, azt a mentést pihentetem mostanság... Atletico most fontosabb. :)