104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• soma22
    simán
  • 0202milan
    Vass Ádám

6.5 millát adnának érte...sztetek eladjam?
  • siederhird
    Nah megnyertük a rangadót is az NB2-ben. Sztem elég erős a csapatom az NB2 mezőnyéhez:)
  • siederhird
    Hy all!
    Grat Zsilike, Zyndar.
    Ha Nesta 38 éves neked a játékba akkor Maldini meg Costacortua mindenképpen játszon hisz akkor vannak a legjobb formában:D
  • Gunnersboy
    ettől függetlenül tényleg 2.osztályúak, megnéztem hivatalos honlapon :)
  • owen20
    Amugy kinek hogy megy én most keztem ujra elindultam a leeds-el mondom magamnak elég nagy kihivás -15pontról kezdeni aztán majd kiderül mi lesz eddig jol állunk 3meccs 3győzelem!
    Sziasztok!
  • owen20
    sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne és ne vegyétek le a fejem érte hogy hogy lehet a gombfocistákat lecserélni olyanokra amik a 2007-es managerben voltak találtam is ilyen patch-et de sajna nem változtatja meg!
    Valakinek van valami ötlete mi lehet a baj vagy hova kell pontosan másolni?
    Bocs a kérdésért!
    Sziasztok!
  • zsilike
    jó de nem rugtam ki a csapatot!csak volt régebben h igy tettem!most mindenkit kihasználtam,csak kiöregedtek már!nem hiszem h 35 éves seedorfok,meg38éves Nestákat kéne játszatnom.
  • Fabio Capello
    cash a legkönnyebben úgy lesz ha nem veszed meg a sok kispadmelegítő sztárjátékost. Az FMnek nem az a lényege hogy kirúgd a csapatot és megvegyed az álomtizenegyet. Abból kell építkezni ami van.
  • Fabio Capello
    A Dynamo Kiev 2 külön csapatként van bejegyezve,így lehet akár első osztályú csapat is.
  • zsilike

Szerkesztettem egy"kisablakot"csinos lett! Gunnersboynak:UDINE 18.sajna most nálam!
  • zsilike

Köszi!
  • Gunnersboy
    nem csak érdekelt, olasz bajnokságban az Udinese a kedvencem
  • zyndar
    Lehetne akár Kiev - Kiev2 Uefa döntő....
  • zsilike
    16. a Chievo 2010ben,de már 2011 ben!Obbina a legdrágább playaya most.Chievo rajongó vagy?
  • zsilike
    pato következő évben!jo playa,bár én eladtam,mert tul sok brazil volt!
  • Gunnersboy
    dynamo 2 az másodosztályú, tehát kupát nyert
  • zyndar
    a kép...

• zyndar
    Estét urak!
    Hogy a t*k*mbe mehet a Dinamo 2 Kiev az Uefa kupába? A Kiev tarcsi is lehet elsöosztályú vagy kupát nyert
  • KoniZTE
    és Patoval mivan ? mikor játszhat a Milan-ban? mert nekem tél van és még mindig nem engedi ,.. benzema 5 honap out , Gilaaa fasza. BL-ben 16 között Chelsea... Szopnak majd az angolok, höhöhö
  • Gunnersboy
    ok hányadik a chievo?
  • zsilike
    biztos feltünt márneked is hogy nem minden meccsen van gólözön!+nemkéne!0 3 nál a hibát keresned!(akár milyen csatáraid vannak,asszed h 4 gólt lő mindenki?????ne már
  • zsilike
    hát igen!haladunk a csőd felé,muszály nyerni a kupákat,h legyen cash!nesta-t nem tudom elhajtani(sok a fizuja)de max fél év és búcsú-most tartalék!Amugy sok fizut adok?vagy ha "kimennek" a részlet lóvék az igazolásokért akkor egyenesbe jövünk?DE mikor?remélem nem lesz gáz a költekező stratégiámból!
  • Gunnersboy
    nemakarlak bantani de mitortent hogy csak 3-góllal nyersz ijen csatárokkal, hátvédként játszatod őket vagymivan??:DDD
  • zsilike

Épphogy,de tovább mentünk+bajnokságban hullámvölgy,de januártól feltámadás,most 3.hely
  • Mor3llo
    Még több olasz, még kevesebb pénz ? ::DDDDDDDD
  • 0202milan
    meg is kaptam!!ez az...ujabb 2év
  • zsilike
    Ja és Villa mellé érkezett Agüero is!mesés párosítás!
  • zsilike
    megkapod!csak paráztatnak sztm
  • zsilike
  • 0202milan
    TABELLA

sikerölt megvédenem a cimem,bajnok lettem!!
    a hazai kupákban nagyon gyengén szerepeltem,talán nem is kapok uj szerzödést...
    ha maradok,mindenképp szeretném a védelmet erösiteni...
  • miki36
    tudod hogy van a mondás...
  • soma22
    nemtudtam mi hiányzik:D
  • zsilike
    szánalmas vagy
  • zsilike
    azt adsz el,akit akarsz,volt h lecseréltem aMilant.azokat hozzd,akit szeretsz
  • andrijcar
    Jó estét mindenkinek! Grat az eredméynekhez. A Fradival nyomulok az első évben. Épp téli szünet van. Az egyenlegem még mindi -2m euró, bár a kezdeti -4hez képest nem rossz. Természetesen pénzem az nincs semmire, még a szerződéseket is nehezen tudom fizetni.

Azért egy-két kölcsönjátékost januárban is elhoztam, semmibe sem kerülnek. a fizetésüket 100%-ig a klubjuk állja. A bajnokságban vezetek 18 forduló után 5 ponttal. Remélhetőleg nem lesz gond a feljutás. Bartha ontja a gólokat, tuti gólkirály lesz belőle.

Akkor akik jöttek:

[IMG][/IMG]
  • siederhird
    Grat! Lesz az még jobb is a bajnokságban:)
  • Darkon
    Udv&krat!

Barhogy igyekeztem, hihetetlenul eros volt iden(is) a mezony, huszmeccses veretlensegi sorozat ellenere sem tudtam felkapaszkodni a 4.helyre. 30-40Meuro ezzel eluszott de a mostani BL penzbol bevasaroltam: Delgado,M.Torres(Real, vedo), Sami Kuakbi(Marseille, ingyen) 2fiatal kapus, Edgar Andrade, Ricardo Oliviera(ingyen).

BLben elodontoig jutottam aholis a Milan elvert.

• Balázs 17
    full támadóra nemérdemes tenni, mert nemfog történni semmi, csak az hogy pörög meccs.. elkell fogadni a sok-sok csalást O_o'
  • siederhird
    Grat! Kössz shad0w