104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#2686 simán
-
#2685 Vass Ádám
6.5 millát adnának érte...sztetek eladjam? -
#2684 Nah megnyertük a rangadót is az NB2-ben. Sztem elég erős a csapatom az NB2 mezőnyéhez:)
-
#2683 Hy all!
Grat Zsilike, Zyndar.
Ha Nesta 38 éves neked a játékba akkor Maldini meg Costacortua mindenképpen játszon hisz akkor vannak a legjobb formában:D -
#2682 ettől függetlenül tényleg 2.osztályúak, megnéztem hivatalos honlapon :) -
owen20 #2681 Amugy kinek hogy megy én most keztem ujra elindultam a leeds-el mondom magamnak elég nagy kihivás -15pontról kezdeni aztán majd kiderül mi lesz eddig jol állunk 3meccs 3győzelem!
Sziasztok! -
owen20 #2680 sziasztok!
Olyan kérdésem lenne és ne vegyétek le a fejem érte hogy hogy lehet a gombfocistákat lecserélni olyanokra amik a 2007-es managerben voltak találtam is ilyen patch-et de sajna nem változtatja meg!
Valakinek van valami ötlete mi lehet a baj vagy hova kell pontosan másolni?
Bocs a kérdésért!
Sziasztok! -
zsilike #2679 jó de nem rugtam ki a csapatot!csak volt régebben h igy tettem!most mindenkit kihasználtam,csak kiöregedtek már!nem hiszem h 35 éves seedorfok,meg38éves Nestákat kéne játszatnom. -
#2678 cash a legkönnyebben úgy lesz ha nem veszed meg a sok kispadmelegítő sztárjátékost. Az FMnek nem az a lényege hogy kirúgd a csapatot és megvegyed az álomtizenegyet. Abból kell építkezni ami van. -
#2677 A Dynamo Kiev 2 külön csapatként van bejegyezve,így lehet akár első osztályú csapat is. -
zsilike #2676
Szerkesztettem egy"kisablakot"csinos lett! Gunnersboynak:UDINE 18.sajna most nálam! -
zsilike #2675
Köszi! -
#2674 nem csak érdekelt, olasz bajnokságban az Udinese a kedvencem -
#2673 Lehetne akár Kiev - Kiev2 Uefa döntő.... -
zsilike #2672 16. a Chievo 2010ben,de már 2011 ben!Obbina a legdrágább playaya most.Chievo rajongó vagy? -
zsilike #2671 pato következő évben!jo playa,bár én eladtam,mert tul sok brazil volt! -
#2670 dynamo 2 az másodosztályú, tehát kupát nyert -
#2669 a kép...
-
#2668 Estét urak!
Hogy a t*k*mbe mehet a Dinamo 2 Kiev az Uefa kupába? A Kiev tarcsi is lehet elsöosztályú vagy kupát nyert -
KoniZTE #2667 és Patoval mivan ? mikor játszhat a Milan-ban? mert nekem tél van és még mindig nem engedi ,.. benzema 5 honap out , Gilaaa fasza. BL-ben 16 között Chelsea... Szopnak majd az angolok, höhöhö -
#2666 ok hányadik a chievo? -
zsilike #2665 biztos feltünt márneked is hogy nem minden meccsen van gólözön!+nemkéne!0 3 nál a hibát keresned!(akár milyen csatáraid vannak,asszed h 4 gólt lő mindenki?????ne már -
zsilike #2664 hát igen!haladunk a csőd felé,muszály nyerni a kupákat,h legyen cash!nesta-t nem tudom elhajtani(sok a fizuja)de max fél év és búcsú-most tartalék!Amugy sok fizut adok?vagy ha "kimennek" a részlet lóvék az igazolásokért akkor egyenesbe jövünk?DE mikor?remélem nem lesz gáz a költekező stratégiámból! -
#2663 nemakarlak bantani de mitortent hogy csak 3-góllal nyersz ijen csatárokkal, hátvédként játszatod őket vagymivan??:DDD -
zsilike #2662
Épphogy,de tovább mentünk+bajnokságban hullámvölgy,de januártól feltámadás,most 3.hely -
#2661 Még több olasz, még kevesebb pénz ? ::DDDDDDDD -
#2660 meg is kaptam!!ez az...ujabb 2év -
zsilike #2659 Ja és Villa mellé érkezett Agüero is!mesés párosítás! -
zsilike #2658 megkapod!csak paráztatnak sztm -
zsilike #2657 -
#2656 TABELLA
sikerölt megvédenem a cimem,bajnok lettem!!
a hazai kupákban nagyon gyengén szerepeltem,talán nem is kapok uj szerzödést...
ha maradok,mindenképp szeretném a védelmet erösiteni... -
#2655 tudod hogy van a mondás... -
#2654 nemtudtam mi hiányzik:D -
zsilike #2653 szánalmas vagy -
zsilike #2652 azt adsz el,akit akarsz,volt h lecseréltem aMilant.azokat hozzd,akit szeretsz -
#2651 Jó estét mindenkinek! Grat az eredméynekhez. A Fradival nyomulok az első évben. Épp téli szünet van. Az egyenlegem még mindi -2m euró, bár a kezdeti -4hez képest nem rossz. Természetesen pénzem az nincs semmire, még a szerződéseket is nehezen tudom fizetni.
Azért egy-két kölcsönjátékost januárban is elhoztam, semmibe sem kerülnek. a fizetésüket 100%-ig a klubjuk állja. A bajnokságban vezetek 18 forduló után 5 ponttal. Remélhetőleg nem lesz gond a feljutás. Bartha ontja a gólokat, tuti gólkirály lesz belőle.
Akkor akik jöttek:
[IMG][/IMG] -
#2650 Grat! Lesz az még jobb is a bajnokságban:) -
#2649 Udv&krat!
Barhogy igyekeztem, hihetetlenul eros volt iden(is) a mezony, huszmeccses veretlensegi sorozat ellenere sem tudtam felkapaszkodni a 4.helyre. 30-40Meuro ezzel eluszott de a mostani BL penzbol bevasaroltam: Delgado,M.Torres(Real, vedo), Sami Kuakbi(Marseille, ingyen) 2fiatal kapus, Edgar Andrade, Ricardo Oliviera(ingyen).
BLben elodontoig jutottam aholis a Milan elvert.
-
Balázs 17 #2648 full támadóra nemérdemes tenni, mert nemfog történni semmi, csak az hogy pörög meccs.. elkell fogadni a sok-sok csalást O_o' -
#2647 Grat! Kössz shad0w