104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Mno #2726 Én a Leedsbe anno elhoztam kölcsönbe Priskint és Németh K.-t. Ők voltak a csatáraim és jól nyomták. Már rájátszást érő helyen voltam, amikor megérkezett a patch és hagytam a gammát...az újjal is kezdtem, de a patch előtti taktika, amit hosszú ideig kisérleteztem, már nem nagyon vált be.... -
owen20 #2725 ok!Msn-en beszélhetünk erről?hello! -
#2724 Hát nekem rájátcászba sikerült visszajutatnom! utána meg nehezen sikerült bentmaradnunk a bajnokságba!:S De most a 3. szezonba egész jok vagyunk 3.helyen vagyunk majd este hozzok képeket!!!:D
-
owen20 #2723 Másodsorba mesélnék elindultam a Leeds Uniteddel és eddig nagyon jol megy a csapatnak a -15pont ellenére már csak 1pontra vagyok a listavezetőtől és mostmár elég közelségbe érzem a feljutást pedig még csak 20forduló telt el ha a csapat igy játtszik tovább nagy esély lehet a feljutásra!
Kinen milyen emlékei vannak a Leeds-el kapcsolatban?
Sziasztok!Majd mesélek milyen igazolások és milyen eredmények születtek:) -
owen20 #2722 sziasztok!
Előszőr is mindenkitől bocsánatot akarok kérni pár olyan kérdésemért ami után itt "nem komplettnek" néztek!
Még1x bocs érte! -
#2721 Igen, újat kell, mert az adatbázist csak kezdéskor használja a kiinduló állapot legenerálására, utána már végig a mentésből dolgozik.
-
#2720 Hi all! -
Mario Santana #2719 szép estét
grat mindenkinek!
egykérdés nyomja fejem: új játékot kell kezdeni ha megbütykölöm editorban a csapatot, hogy többen látogassanak a meccseimre?
dongguannal 3. évad 11 meccsből 10 győzelem 1 döntetlen 16 meccse vagyok veretlen. -
#2718 Estét urak! Már ha lenne itt valaki, igen kihalt a tápik ma :)
Tudom egy győzelem nem sok, de ilyesmiben nem volt még részem a Boroval. Persze Huth 2-3 hónapra kidőlt...
-
KoniZTE #2717 Merda Inter
-
#2716 Hy all!
Grat Soma. Jók a mezek andrijcar. -
#2715 egy osztállyal feljebb voltak+idegenben:)
-
#2714 én sem, ezért osztottam meg veletek:) -
-
karajjj #2712 loooooooool
ilyet sem láttam még -
#2711 -
#2710 Grat mindenkinek!
Elnézést hogy nem írok oly sűrűn a topikba sajnálatos módon kedvenc egyetemi időszakomban nem jut időm a játékra úgy a következő egy-másfél hétben, de állandóan szemmel tartom az eseményeket (a nagy testvér mindent lát ugyebár.... :D) Szóval amíg nincs lehetőségem játszani, sok sikert és jó eredményt mindenkinek, de igyekszem rendszeresen írni :) -
#2709 nem rossz, grat hozzá :)
főleg h első:)
bár photoshopba nem tom meddig tart egy iet megcsinálni, fireworks-s vok
jah még annyi h nagyon szép meg minden legközelebb sztem off topicba ;)
Atesz is oda tette :) (őt is rég láttam errefelé) -
#2708 Életemben először csinált magamnak mezt. Tegnap kezdtem el megismerni a Photoshopot, mondjuk éjjel 3-ig fennmaradtam :)
-
#2707 Nemrossz :D
Lewis Grabbant lesd meg... elhoztam 3 hónap kölcsönbe, azóta 9 nyert meccs 1x 2vereség bajnokságban... 12meccsen 9et lőtt asszem, elég király játékos kölcsönbe... Crystal Palace tarcsiba van most nálam. Az a baj h már túl sok kölcsön játékosom van... 7en vannak és 1xre csak 5 játszhat...:D -
#2706 kösz, jó éjt
-
#2705 jóéjt minden managernek :) aki pedig játszogat még este,annak sok szerencsét. -
#2704 egyik nagy vételem volt tavaly, ő volt az egyetlen az újak közül aki hozta azt amit vártam:
-
#2703 ennyi erővel magyarhon sem kihivás, és ha csak a bajnokságot vesszük valóban nem az, viszont nem is az ér legtöbbet. ha idény közben ott a bl vagy uefa akkor már a bajnokság is máshogy megy. -
#2702 majd ő eldönti -
#2701 Én csináltam a magyarításhoz Dániát.
Ezért tudom, hogy nekik a legjobb a reputációjuk Dániában.
Nemzetközileg se rosszak.
azért nem tartom őket kihívásnak, mert Dánián belül szinte nincs ellenfelük így a bajnokság (mi a játék nagyrészét kiteszi) unalmas lehet. -
#2700 igazad van,bocs. hülye vagyok én is este már -.-
Most becsúszott egy 1:1 vmi Huracán ellen. 81 percet emberelőnyben játszottunk,28 lövés 21 kaput talál ... Egyszer jötték át térfelükön,persze gól.. Szal 1:1 .. De már megszoktam :D -
#2699 épp ezt akartam leirni de ugy látszik nem jött át. szerintem is jó döntés a koppenhága, csak médzsik irta a.... na mindegy milyét:D -
#2698 sztem pedig jó kihívás,mindegy.
én dél amerikát gyűröm magam alá épp,hihetetlen élvezetes végre kimozdulni Európából. Nem tudom,mért nem jutott eszembe 3 év alatt :) -
#2697 ciao ragazzo :} -
#2696 szevasz hejj:) -
#2695 de európai szinten nullák, szal itt is csak a fiatalok felfedezése az ami szóba jöhet. -
#2694 *reputáció -
#2693 A koppenhága egyeduralkodó szinte Dániában, mivel nekik a legjobb a reutációjuk így sokkal jobbak a lehetőségeik is, mint a többi csapatnak. -
#2692 dán,kobenhavn -
#2691 Svéd, Malmö FF -.- -
#2690 én már lassan ott tartok mindegy kivel kezdek senkivel nem emgy.Ez van sajnos. -
#2689 lille-bolton 1-6....asszem ezt a mentést pihentetem kicsit...felbaszta az agyam
kezdek eggy ujat...csak nem tom melyik ligában,ajánláss? -
#2688 számok alapján nem nagy durci a gyerek... -
#2687 csak az a baj,h a 6 millából elöször csak 2-t fizetnek ki!a többit 24 hónapos részletbe...