104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Mno
    Én a Leedsbe anno elhoztam kölcsönbe Priskint és Németh K.-t. Ők voltak a csatáraim és jól nyomták. Már rájátszást érő helyen voltam, amikor megérkezett a patch és hagytam a gammát...az újjal is kezdtem, de a patch előtti taktika, amit hosszú ideig kisérleteztem, már nem nagyon vált be....
  • owen20
    ok!Msn-en beszélhetünk erről?hello!
  • Darthmushroom
    Hát nekem rájátcászba sikerült visszajutatnom! utána meg nehezen sikerült bentmaradnunk a bajnokságba!:S De most a 3. szezonba egész jok vagyunk 3.helyen vagyunk majd este hozzok képeket!!!:D
  • owen20
    Másodsorba mesélnék elindultam a Leeds Uniteddel és eddig nagyon jol megy a csapatnak a -15pont ellenére már csak 1pontra vagyok a listavezetőtől és mostmár elég közelségbe érzem a feljutást pedig még csak 20forduló telt el ha a csapat igy játtszik tovább nagy esély lehet a feljutásra!
    Kinen milyen emlékei vannak a Leeds-el kapcsolatban?
    Sziasztok!Majd mesélek milyen igazolások és milyen eredmények születtek:)
  • owen20
    sziasztok!
    Előszőr is mindenkitől bocsánatot akarok kérni pár olyan kérdésemért ami után itt "nem komplettnek" néztek!
    Még1x bocs érte!
  • PetruZ
    Igen, újat kell, mert az adatbázist csak kezdéskor használja a kiinduló állapot legenerálására, utána már végig a mentésből dolgozik.
  • Markov
    Hi all!
  • Mario Santana
    szép estét
    grat mindenkinek!
    egykérdés nyomja fejem: új játékot kell kezdeni ha megbütykölöm editorban a csapatot, hogy többen látogassanak a meccseimre?
    dongguannal 3. évad 11 meccsből 10 győzelem 1 döntetlen 16 meccse vagyok veretlen.
  • zyndar
    Estét urak! Már ha lenne itt valaki, igen kihalt a tápik ma :)
    Tudom egy győzelem nem sok, de ilyesmiben nem volt még részem a Boroval. Persze Huth 2-3 hónapra kidőlt...

• KoniZTE
    Merda Inter
  • siederhird
    Hy all!
    Grat Soma. Jók a mezek andrijcar.
  • soma22
    egy osztállyal feljebb voltak+idegenben:)
  • soma22
    én sem, ezért osztottam meg veletek:)
  • soma22

• karajjj
    loooooooool
    ilyet sem láttam még
  • soma22
  • Fabio Capello
    Grat mindenkinek!

Elnézést hogy nem írok oly sűrűn a topikba sajnálatos módon kedvenc egyetemi időszakomban nem jut időm a játékra úgy a következő egy-másfél hétben, de állandóan szemmel tartom az eseményeket (a nagy testvér mindent lát ugyebár.... :D) Szóval amíg nincs lehetőségem játszani, sok sikert és jó eredményt mindenkinek, de igyekszem rendszeresen írni :)
  • Mike94
    nem rossz, grat hozzá :)
    főleg h első:)
    bár photoshopba nem tom meddig tart egy iet megcsinálni, fireworks-s vok
    jah még annyi h nagyon szép meg minden legközelebb sztem off topicba ;)
    Atesz is oda tette :) (őt is rég láttam errefelé)
  • andrijcar
    Életemben először csinált magamnak mezt. Tegnap kezdtem el megismerni a Photoshopot, mondjuk éjjel 3-ig fennmaradtam :)
  • GTheo
    Nemrossz :D
    Lewis Grabbant lesd meg... elhoztam 3 hónap kölcsönbe, azóta 9 nyert meccs 1x 2vereség bajnokságban... 12meccsen 9et lőtt asszem, elég király játékos kölcsönbe... Crystal Palace tarcsiba van most nálam. Az a baj h már túl sok kölcsön játékosom van... 7en vannak és 1xre csak 5 játszhat...:D
  • soma22
    kösz, jó éjt
  • kraawz
    jóéjt minden managernek :) aki pedig játszogat még este,annak sok szerencsét.
  • soma22
    egyik nagy vételem volt tavaly, ő volt az egyetlen az újak közül aki hozta azt amit vártam:
  • soma22
    ennyi erővel magyarhon sem kihivás, és ha csak a bajnokságot vesszük valóban nem az, viszont nem is az ér legtöbbet. ha idény közben ott a bl vagy uefa akkor már a bajnokság is máshogy megy.
  • kraawz
    majd ő eldönti
  • Magic Boy
    Én csináltam a magyarításhoz Dániát.
    Ezért tudom, hogy nekik a legjobb a reputációjuk Dániában.
    Nemzetközileg se rosszak.
    azért nem tartom őket kihívásnak, mert Dánián belül szinte nincs ellenfelük így a bajnokság (mi a játék nagyrészét kiteszi) unalmas lehet.
  • kraawz
    igazad van,bocs. hülye vagyok én is este már -.-

Most becsúszott egy 1:1 vmi Huracán ellen. 81 percet emberelőnyben játszottunk,28 lövés 21 kaput talál ... Egyszer jötték át térfelükön,persze gól.. Szal 1:1 .. De már megszoktam :D
  • soma22
    épp ezt akartam leirni de ugy látszik nem jött át. szerintem is jó döntés a koppenhága, csak médzsik irta a.... na mindegy milyét:D
  • kraawz
    sztem pedig jó kihívás,mindegy.

én dél amerikát gyűröm magam alá épp,hihetetlen élvezetes végre kimozdulni Európából. Nem tudom,mért nem jutott eszembe 3 év alatt :)
  • gabber_saviola
    ciao ragazzo :}
  • soma22
    szevasz hejj:)
  • soma22
    de európai szinten nullák, szal itt is csak a fiatalok felfedezése az ami szóba jöhet.
  • gabber_saviola
    *reputáció
  • Magic Boy
    A koppenhága egyeduralkodó szinte Dániában, mivel nekik a legjobb a reutációjuk így sokkal jobbak a lehetőségeik is, mint a többi csapatnak.
  • kraawz
    dán,kobenhavn
  • Gunnersboy
    Svéd, Malmö FF -.-
  • saviola83
    én már lassan ott tartok mindegy kivel kezdek senkivel nem emgy.Ez van sajnos.
  • 0202milan
    lille-bolton 1-6....asszem ezt a mentést pihentetem kicsit...felbaszta az agyam

kezdek eggy ujat...csak nem tom melyik ligában,ajánláss?
  • soma22
    számok alapján nem nagy durci a gyerek...
  • 0202milan
    csak az a baj,h a 6 millából elöször csak 2-t fizetnek ki!a többit 24 hónapos részletbe...