104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#2766 És még ingyen is érkezik egy játékos
-
#2765 genie scout megmondja -
#2764 Ok, én naon gondolkodok rajta annyit megére igy ha megveszem tudok mellé venni még valakit!! -
#2763 Üdv urak!
West Brom kiesik-e? :S
Darthmushroom: sztem nem rossz és nagyon fiatal, csak mentálisan...,háátt vedd meg. -
#2762 Hy all!
Grat mindenkinek Ars3nal,kraawz, dartmushroom és Gtheo.
A Siófokkal még mindig vezetjük az NB2-t, de már nem vaunk veretlenek. Mostanában kicsi formahanyatlás tapasztalható a csapatnál:S -
#2761 750e megér???
-
#2760 nézz szét argentin,brazil,mexikoi bajnoksagban. -
#2759 Hát Dzsudzsit a vezetőség 5millio fontért atta el szoval még van mert ez a két játékos majdnem 1,5 millio! De maradékból balszélsőt szeretnék! valaki tud ajánlani valakit! -
#2758 mennyi pénzed van? -
#2757 Másik friss igazolás igy jobbszélsőből kileszek csak bal szélső kéne meg dzsudzsit nyáron adta el a vezetőség!!:S
-
#2756 friss igazolás jan.ban csatlakozik!!
-
#2755 Lulinha nálam a PLbe kezdő volt és 7.18t teljesített 37 meccsen de te tod :/
am gratula szép eredmény -
#2754 most probálom majd jan.-ban erősiteni a középpályát 2 jó szélső kéne mondjuk leandro elég jol teljesit Lulinha meg azért játcik keveset mert ritkán játcik még jol tul fiatal meg naon elnyomják! A csatárok meg tényleg fantasztikusak azota lement bár mecs:
Doudin 13mecs 18gól
Hrepka 16mecs 15gól
Lindado meg naon jo csere csatár bár régi játékomba csodagyerek volt még most fiatal ahhoz!!!:D -
#2753 egész jó :)
csatársor nagyon tetszik,védelem is a statok alapján jó,középpályára próbálj meg erősíteni. Amerika tele van kincsekkel :)
Ja és Lulinhat játszasd sztem. Gratula,ez lemaradt. -
#2752 -
#2751 Na most volt időm elhozzni a leeds-s képeket!
most igy állunk:
keret:
-
Mario Santana #2750 jó napot mindenknek!
egy kis reklám következik: danijel aleksic
vegyétek meg, ha kiscsapattal vagytok;)
egy szem csatárként nagyot alakít -
#2749 35 lövés -
#2748 Lol Morecambe utsó, nálam bajnok lett...
Mennyi á.k.-d van még?
nemrossz helyezés, pár meccses győzelmi sorozat és ott vagy a top3ban ;) nekem is ez volt 2.Ligában :D [ 2dik lettem ] -
owen20 #2747 Hellosztok!
Ki játtszott már neten keresztül akár hamacival vagy máshogy?
Valaki tudja hogy lehet?egyik haverommal akarunk neten keresztül járrszani egymással!
Sziasztok! -
#2746 Na,irány a Libertadores kupa döntő .. Négyest csak nem kapok otthon :D
Másik ágon Pachuca:América (MEX) , szal mexikóiak ellen lesz a döntő.
-
#2745 Fulham-MK Dons 4-1
végig idegenbe a kupába első meccset kivéve nehogy teltház legyen:@ -
#2744 -
#2743 Tabelláról tolsz 1 képet?
[ ma már nem játszok, majd holnap kezdhetem a Yeovil elleni meccstől...] -
#2742 hát nem árt:) csak bajnokságba is megtalálhazna már egy kis szerencse -
#2741 néha kell egy kis szerencse is:) -
#2740 következő ellenfél a Fulham
meccshez azért még annyi hogy a két sérülésük idején már nem volt több csere^^
-
#2739 Thx tudom baratsagos de akkor is, inkabb osszeszoktato meccsek ezek, mivel 3uj jatekos jott a kezdo 11-be. Szeretnem oket beepiteni, kb 6-8baratsagos meccs lesz szezon elott. -
#2738 ugyan barimeccs, de öröm ilyet látni:) -
#2737 grat
jöhet a harmadik forduló
-
#2736 Udv! Presztizs meccset szerveztem az eloszezonba, a 80.percig a legerosebb 11 jatszott mindketoldalon. Remelem a szezon is ilyen jo lesz.
-
#2735 végre tudom folytatni egy kicsit
liga kupa elso fordulo: MK Dons-West Brom 0-0 büntetőkkel 3-1 -
#2734 Éljen lefagyott vmiért a gép, nyomhatom újra ezt meg a rákövetkező 3 meccset... :\
Automentés a szerencsém... Ez a meccs előtt mentett. -
#2733 Aztakurva mekkora meccs :| 84dik percben Sutton kap óriási labdát Barazitétől, viszi a kapusra, önzetlenül leadja Stiebernek, aki furán lelassul, 16os sarkáról szabadrúgás, ellenfél középhátvédjét kiállították visszahúzásért vagy miért...McKenna eddig az összes szabadrúgását elrontotta, ezt berúgta :) Ezzel megvertük az üldözőnket is :P
-
Solt #2732 majd kérek szépen tájékoztatást a liga kupáról! :) -
#2731 a hiba a hibaüzenetben van leírva
ezt nem tudod,akkor mi sem tudunk segíteni. am offtopikban szívesen. -
#2730 Megvertük a listavezetőt :P És mi rúgtuk eddig a legtöbb gólt :P Nemrossz azért egy újonctól :P
-
#2729 helló. Srácok az lenne a problémám, hogy játszok egy két meccset és egy hibaüzenettel visszadob a windowsba. Mit csináljak mi lehet a hiba??? -
#2728 Andirjcar meik ez a skin mer teccik.köszi -
#2727 Elkezdődött az új szezon, immár az NBI-ben. Elsőre rögtön utazhattam az Újpesthez a rangadóra. Amint látjátok teltházat hozott a meccs. Többet és veszélyesebben támadtam. A 92. percben Az egyik újpesti védő jobbszélről középre akart passzolni, de pont az egyedül álló Barthát találta meg, aki egy az egyben mehetett a kapussal. Sajnos belelőtte és csak szöglet lett a ziccerből :(
Összességében kezdésnek idegenben nem rossz ez a 0-0.