104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• webibebi
    te kivel vagy?
  • Fabio Capello
    nincs mit :)
  • webibebi
    jólvan bocsi!kkor elolvasom!köszi a tippet;)
  • Fabio Capello
    Hello, továbbra is a FAQ-t tudom javasolni....
  • webibebi
    jó reggelt!lécci írjon le vki iszonyat fiatal játékosokat akik jól fejlődnek!előre is köszi
  • dartonita

Na en az ilyen es ehhez nagyon hasonlo meccsek miatt hagyom abba a lokis mentesem.Rohej.

Ja az elozo jatekosok melle meg eszembe jutott Pablo Piatti aki az egyik legjobban fejlodo szupertini.

Szebb reggelt kollegak!
  • dartonita
    Marvin Angulo(DR-RWB),Sosnin,Putilo,Torje,Bicfalvi(AMLRC),Prudnikov,es foleg Stancu(FC)

Foleg tamado kozeppalyasok,kiveve a ket utolsot,ok csatarok.Magyar csapatokba is neha eljonnek,bar teny hogy 1 ev utan el is vagyodnak nagyobb klubba.Viszont kereshetsz rajtuk egy csomo millio jurot
  • soma22
    nesze, szürke plaja, uj klubot keres, szted van igazolási opcio..20 évesen ilyen értékek...
  • soma22
    miniscout 1.3
  • GTheo
    Mi ez a mini scout?
    Vki dobna egy linket rendes scouthoz? nem is figyeltem h kijött már...
  • soma22
    miniscout tökéletesen üzemel, és még gyorsabb is, csak a keresés macerásabb
  • kraawz
    köszi

nehogymár jó legyen a napom,a scout úgy döntött hogy meghal. bármelyik mentésem betölti,kivéve ezt .csináltam belőle egy 2es mentést is,hátha,azzal is beakad.
  • soma22
  • kraawz
    Nem mellékesen kaptam ~ 4M eurot. Bár most csak 4 játékost lehet igazolni,ebből már kettő kilőve. Szal 2 ifit megpróbálok még elhozni.
  • kraawz

volt itt minden :D

kicsit sok ez az 5500 euro fizetés itt dél-amerikában,de egyik srácnak lejár a szerződése fél éven belül,aki semmit nem játszik és 8000 eurot kap :|
  • GTheo
    Éjjen..... Vmi hibaüzenettel kilépett az fm.... Újrateszem...
    Ez a Red Star nem annyira szimpi végül is, csak pár egész jó játékosuk van,
    miután újra teszem görög létemre kezdek egy görög csapattal, Olympiakossal :)
  • zyndar
    Goitom gyerek nem is olyan rossz :) Megéri a pénzét

• soma22
    vazz, mostani állapotot akartam megnézni, ezért kértem:)
  • kraawz
    majd ha védett pár meccset,dobok képet. most igazoltam le,még meccset sem játszott. Szerintem a Milan ellen fog bemutatkozni.

de itt egy korábbi kép róla,régebbi mentésemből :)
  • soma22
    enyeama egy állat, lökj egy képet légyszives róla
  • kraawz
    Na,a klub vbn egy japán csapatot kaptam. Olyan szürke játékosaik voltak,hogy csak néztem. Megszerzik a vezetést. Aztán észbe kaptunk,22 kapuralövés stb..,2:1 ide. Aztán 94. percben sima beadás,erre büntetőt kapnak 2:2. Aztán büntetőkkel én nyertem. Barros Schelotto pedig bemutatkozott

A döntő a Milan ellen lesz. Sikerült leigazolnom a kapuba Enyeamát :P
  • GTheo
    Barcát inkább hagyjuk, Red Starssal kezdtem, 4. osztály Superleagueben... Elég jó szerb játékosok vannak itt... Milovanovicot vagy Koromant lessétek meg... ;]
  • kraawz
    meg nehogymár barros schelotto 10 szezon után ne a bocából vonuljon vissza ! szal 350 e euroert visszacsábítottam :)
  • kraawz

( ez még csak az opening stage,folytatásról gőzöm nincs )

• MrIncredible
    én élvezem bár már játszanék is, meccseket,de türelem, jót csapatot épít:) mindjárt el is kezdek játszani, csak körbe nézek alaplap ügyben a neten!
  • Darthmushroom
    Hát majd kicsi később visszaigazolom!:d Érkezett még ő:

sajnos munkavállalási miatt kölcsön kell adnom
  • kraawz
    Na aktuális a kérdés. A tavalyi bajnok San Lorenzoval játszok itthon,18. forduló. Legyűröm őket simán 1:0ra,többet nem tudtunk értékesíteni. Nézem,5pontos előny,forduláskor jó lesz.

Erre kapom az üzenetet,hogy megnyertem a bajnokságot :D
  • GTheo
    Köszi szépen, de Barcával kezdtem... Nemtudom még milyen h ennyi erős egy bajnokságban... Majd ha jól megy Lyonnal is lehet kezdek :)
    [ Wycombe picit pihen most... ]
  • kraawz
    mazochista :D
  • Mike94
    mivel nem játszott rendszeresen így nem esik nehezére elhagyni a klubot
  • kraawz
    nagyon :)

Európához képest könnyű,bár kinek mi. A Copa Libertadores lebonyolitasa erdekes. A nyolcaddontoben kapcsolodtam be,es innen egyenes kiesés az egész. Viszont januártól már nincsen,talán csak bajnokság van. Ilyen argentin kupa vagy hasonló nem létezik sajnos. Remélem,nem válik monotonná :)

1 meccs és jön a döntő.
  • MrIncredible
    dehogy a játékról is írjak:) a laptopon kezdtem egyet, mivel ugye a crewe alexandra mentése a pc-n maradt. a Q.P.R. csapatával kezdtem. mivel a csapatalapból hulladék ezét már 4. napja mást nem csinálok, mint a játékosokat nézegetem, és mivel nem vagyok híve a geninek, ezért az összes válogatottat ami lehetséges, minden kontinensről, és kisebb eus és nem eus csapatok játékosait megnézem. nem hangzik szórakoztatónak pedeig az:)van pár gyöngyszem azért:) majd meccsekről tolok képet
  • MrIncredible
    szevasztok!
    mivel az off nem működik itt tennék fel egy off kérdést ha nem haragszotok meg érte. elhoztam a gépem a szerelőtől, és mint kiderült beszart az alaplapom.zárlatos lett állítólag. az lenne kérdésem, hogy nincs valakinek véletlenül egy eladó abit ic7-es alaplapja?kb 7 000 Ft-ot ér!bocsi az offért.
  • zyndar
    Kraawz hogy tetszik Südamerica?
  • Darthmushroom
    De szar Luhinát a Le harve elviszi ingyen pedig igen jo szerződést adtam neki és nem fogadta el!!:S
  • Darthmushroom
    Ingyen jo tartaléknak!:D Hadd nőjön a keret!!:D
  • kraawz
    első meccsen idegenben nyerni... meglesz ez :)

• Balázs 17
    elég gyenge
  • Mor3llo
    Könnyű, Benzema és Ben Arfa nem akar elmenni, mert szeretik a klubbot, Keita már neccesebb, őt vitték volna, de nem engedtem, be is pukkadt.Toulalan pedig már hihetetlen módon menni akart, hát elengedtem.De Toulalan pótolható az érte befolyó összegből.
  • GTheo
    Letöltöttem a Superleague( angol osztályokban vannak a világ legjobb csapatai...) modot, vagy Lyonnal vagy Barcával kezdek eggyet :)
    Egy kérdésem lenne ahoz aki Lyonnal volt már, milyen nehéz megtartani a fiatalabb tehetségeket? (benzema,toulalan,stb)