104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#2806 te kivel vagy? -
#2805 nincs mit :) -
#2804 jólvan bocsi!kkor elolvasom!köszi a tippet;) -
#2803 Hello, továbbra is a FAQ-t tudom javasolni.... -
#2802 jó reggelt!lécci írjon le vki iszonyat fiatal játékosokat akik jól fejlődnek!előre is köszi -
Na en az ilyen es ehhez nagyon hasonlo meccsek miatt hagyom abba a lokis mentesem.Rohej.
Ja az elozo jatekosok melle meg eszembe jutott Pablo Piatti aki az egyik legjobban fejlodo szupertini.
Szebb reggelt kollegak! -
#2800 Marvin Angulo(DR-RWB),Sosnin,Putilo,Torje,Bicfalvi(AMLRC),Prudnikov,es foleg Stancu(FC)
Foleg tamado kozeppalyasok,kiveve a ket utolsot,ok csatarok.Magyar csapatokba is neha eljonnek,bar teny hogy 1 ev utan el is vagyodnak nagyobb klubba.Viszont kereshetsz rajtuk egy csomo millio jurot
-
#2799 nesze, szürke plaja, uj klubot keres, szted van igazolási opcio..20 évesen ilyen értékek...
-
#2798 miniscout 1.3 -
#2797 Mi ez a mini scout?
Vki dobna egy linket rendes scouthoz? nem is figyeltem h kijött már... -
#2796 miniscout tökéletesen üzemel, és még gyorsabb is, csak a keresés macerásabb -
#2795 köszi
nehogymár jó legyen a napom,a scout úgy döntött hogy meghal. bármelyik mentésem betölti,kivéve ezt .csináltam belőle egy 2es mentést is,hátha,azzal is beakad. -
#2794 -
#2793 Nem mellékesen kaptam ~ 4M eurot. Bár most csak 4 játékost lehet igazolni,ebből már kettő kilőve. Szal 2 ifit megpróbálok még elhozni. -
volt itt minden :D
kicsit sok ez az 5500 euro fizetés itt dél-amerikában,de egyik srácnak lejár a szerződése fél éven belül,aki semmit nem játszik és 8000 eurot kap :| -
#2791 Éjjen..... Vmi hibaüzenettel kilépett az fm.... Újrateszem...
Ez a Red Star nem annyira szimpi végül is, csak pár egész jó játékosuk van,
miután újra teszem görög létemre kezdek egy görög csapattal, Olympiakossal :) -
#2790 Goitom gyerek nem is olyan rossz :) Megéri a pénzét
-
#2789 vazz, mostani állapotot akartam megnézni, ezért kértem:) -
#2788 majd ha védett pár meccset,dobok képet. most igazoltam le,még meccset sem játszott. Szerintem a Milan ellen fog bemutatkozni.
de itt egy korábbi kép róla,régebbi mentésemből :) -
#2787 enyeama egy állat, lökj egy képet légyszives róla -
#2786 Na,a klub vbn egy japán csapatot kaptam. Olyan szürke játékosaik voltak,hogy csak néztem. Megszerzik a vezetést. Aztán észbe kaptunk,22 kapuralövés stb..,2:1 ide. Aztán 94. percben sima beadás,erre büntetőt kapnak 2:2. Aztán büntetőkkel én nyertem. Barros Schelotto pedig bemutatkozott
A döntő a Milan ellen lesz. Sikerült leigazolnom a kapuba Enyeamát :P -
#2785 Barcát inkább hagyjuk, Red Starssal kezdtem, 4. osztály Superleagueben... Elég jó szerb játékosok vannak itt... Milovanovicot vagy Koromant lessétek meg... ;] -
#2784 meg nehogymár barros schelotto 10 szezon után ne a bocából vonuljon vissza ! szal 350 e euroert visszacsábítottam :) -
( ez még csak az opening stage,folytatásról gőzöm nincs )
-
#2782 én élvezem bár már játszanék is, meccseket,de türelem, jót csapatot épít:) mindjárt el is kezdek játszani, csak körbe nézek alaplap ügyben a neten! -
#2781 Hát majd kicsi később visszaigazolom!:d Érkezett még ő:
sajnos munkavállalási miatt kölcsön kell adnom -
#2780 Na aktuális a kérdés. A tavalyi bajnok San Lorenzoval játszok itthon,18. forduló. Legyűröm őket simán 1:0ra,többet nem tudtunk értékesíteni. Nézem,5pontos előny,forduláskor jó lesz.
Erre kapom az üzenetet,hogy megnyertem a bajnokságot :D -
#2779 Köszi szépen, de Barcával kezdtem... Nemtudom még milyen h ennyi erős egy bajnokságban... Majd ha jól megy Lyonnal is lehet kezdek :)
[ Wycombe picit pihen most... ] -
#2778 mazochista :D -
#2777 mivel nem játszott rendszeresen így nem esik nehezére elhagyni a klubot -
#2776 nagyon :)
Európához képest könnyű,bár kinek mi. A Copa Libertadores lebonyolitasa erdekes. A nyolcaddontoben kapcsolodtam be,es innen egyenes kiesés az egész. Viszont januártól már nincsen,talán csak bajnokság van. Ilyen argentin kupa vagy hasonló nem létezik sajnos. Remélem,nem válik monotonná :)
1 meccs és jön a döntő. -
#2775 dehogy a játékról is írjak:) a laptopon kezdtem egyet, mivel ugye a crewe alexandra mentése a pc-n maradt. a Q.P.R. csapatával kezdtem. mivel a csapatalapból hulladék ezét már 4. napja mást nem csinálok, mint a játékosokat nézegetem, és mivel nem vagyok híve a geninek, ezért az összes válogatottat ami lehetséges, minden kontinensről, és kisebb eus és nem eus csapatok játékosait megnézem. nem hangzik szórakoztatónak pedeig az:)van pár gyöngyszem azért:) majd meccsekről tolok képet -
#2774 szevasztok!
mivel az off nem működik itt tennék fel egy off kérdést ha nem haragszotok meg érte. elhoztam a gépem a szerelőtől, és mint kiderült beszart az alaplapom.zárlatos lett állítólag. az lenne kérdésem, hogy nincs valakinek véletlenül egy eladó abit ic7-es alaplapja?kb 7 000 Ft-ot ér!bocsi az offért. -
#2773 Kraawz hogy tetszik Südamerica? -
#2772 De szar Luhinát a Le harve elviszi ingyen pedig igen jo szerződést adtam neki és nem fogadta el!!:S -
#2771 Ingyen jo tartaléknak!:D Hadd nőjön a keret!!:D -
#2770 első meccsen idegenben nyerni... meglesz ez :)
-
Balázs 17 #2769 elég gyenge -
#2768 Könnyű, Benzema és Ben Arfa nem akar elmenni, mert szeretik a klubbot, Keita már neccesebb, őt vitték volna, de nem engedtem, be is pukkadt.Toulalan pedig már hihetetlen módon menni akart, hát elengedtem.De Toulalan pótolható az érte befolyó összegből. -
#2767 Letöltöttem a Superleague( angol osztályokban vannak a világ legjobb csapatai...) modot, vagy Lyonnal vagy Barcával kezdek eggyet :)
Egy kérdésem lenne ahoz aki Lyonnal volt már, milyen nehéz megtartani a fiatalabb tehetségeket? (benzema,toulalan,stb)