104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#2846 QPR? -
reggelt.... -
#2844 nekem ugyanez a problémám de nem csak neten hanem mindig kiírja. -
owen20 #2843 sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy haverommal elkeztünk játtszani neten az fm08-al hamachi segitségével!
Fennvolt a 8.0.1-es patch is meg pár kiegészitő az volt a baj hogy a játékba pár nap után a haveromnál kiirta hogy végzetes hiba a játék és lefagyott és nem tudtuk folytatni!
Valakinek van valami ötlete miért lehetett ez?bocs ha ez is olyan kérdés!de kérlek segitsetek
Hellosztok! -
#2842 Helló. Az lenne a problémám h 2009 be járok és itt mindig javíthatatlan hibával kidob. Mit csináljak?? -
#2841 hello!!!grat mindenkinek...én jelenleg uj játékot akarok kezdeni,de nem tom kivel:S -
#2840 2. helyre odaértünk, még első is lehetett volna, de a feljutás a lényeg, holnap folytatom, először is a csapat megerősítésével -
#2839 áhhá. Honnan tudtad egyébként? -
#2838 Ahaigenpersze
-
#2837 a Herculessel közösen használjátok a stadiont -
#2836 Grat Taibi, sajnos a Lyon igen erős csapat, talán jövőre. Elég furcsa nálam az Alicante-nél, hogy 200 bérletet tervezünk eladni és 30000es a stadion -
#2835 MK Dons-Sheff (1-1) 2-2, h.u. 4-4, büntetőkkel 0-3, 118.ba egyenlítettek ki:S -
Balázs 17 #2834 olyankor szokott egy backup fájlt létrehozni mentés mellé és azzal jó (nálam mindig volt) -
#2833 Sheff-MK Dons 2-2, mákjuk volt, 11-es kiállítás, majd hazai pályán elintézem őket, kölcsönvettem egy tagot Tottenhamből azt írták ő elsz az új Platini valami Taarabt a neve vagy micsda:D -
#2832 Meghalt a játékom
Mentés közben kilépett. Visszatölteni sem tudom. Vezettem az NBI-et
Grat Taibi! -
#2831 grat
FA Kupa 3. forduló Sheff Wed -
Taibi #2830 Szevasztok!
A G. Bordeaux-val 1 szezonon vagyok túl eddig.
A bajnokságban a Lyonnal nem tudtam tartani a lépést, de így is elégedett vagyok, hogy a BL-ben indulhatok majd.
Viszont a francia kupát megnyertem pont a Lyonnal szemben.
A ligakupából hamar kiestem, míg az uefa kupában a nyolcaddöntőig jutottam.
Igazoltam néhány játékost is, pl D. Carvalho-t aprópénzért, de egyelőre nem az igazi, vagy épp Arshavint sok pénzért, aki viszont megéri az árát.
2008 nyarára már van két előre lefixált igazolásom, Jiménez jön a Ternanától (Interben van kölcsönben) 4.2 milióért és S. Mota jön a Sao Pauloból 3.8 millióért. Még 1 kapust mindenképpen kell vennem, illetve ha marad pénz akkor védőt is.
Néhány kép:
-
#2829 MK Dons-Carlisle(League 1) 3-1 gól: Pekic(2) Szakály ill. fasztsemérdekli ki rúgta az ellenfél gólját -
#2828 A penz sem boldogit,lathattad hogy hiaba van 15-20m eurom,egyszeruen senkit nem tudok igazolni,kiveve finneket,neha roman fiatalokat.Veluk pedig a BL-ben eleg sulytalan vagyok :/
Figyelgetem en is az olimpiai csapatokat es onnan szemezgetek.
Persze leszamitva az elso evet,amikor Lomski,Doudin,Stancu,Torje,Putilo,Sosnin jottek.Oket qrvajol el lehet adni :)
(nameg persze Dzsudzsit meg Matet) -
Solt #2827 Ciao... én voltam... az volt a kérdés, hogy javították-e a ligakupa sorsolást? A 2. körben még mindig ugyanazt a 3 csapatot adja mint az elsőben? -
#2826 FA kupa első forduló
MK Dons-Wrexham 3-0 -
Csesza #2825 elég szoros a tabella első része :) -
#2824 hali grat all
folytatom MK Dons-t, FA kupát nagy reményekkel várom -
#2823 Bárcsak ennyi pénzem lenne
Igazolni azt nem tudok :S Próbálom az egyenlegem korrigálni. Ingyen jöttek emberek (pl Végh a kapuba). Kölcsönbe próbálok játékosokat kérni, mindent a klubjuk fizet. Sajnos támogató klubot eddig még nem sikerült találnom. A saját fiataloknak is bizalmat szavazok, mivel nem marad más. -
#2822 Grat.Nalam fradi csak szenved,sztem kiesnek iden :/
Nem allitanam hogy Debrecenben nincs jatekosmozgas -
#2821 ejj a faszom :ccccc Charlton nanáhogy utolso 10percben rugott 2 gólt |:: namindegy, rajatszast ero hely megvan meg, és 1pontra az első :)
tabell:
-
#2820 játékbeli lebonyolitására gondol e hogy ugyanolyan mint irl? -
#2819 Köszi ;) Most leálltam vele, mert nem volt időm.
Valaki kérte hogy jelentsek a Ligakupáról. Már nem tudom mi volt a kérdés. Jelezze, akire vonatkozik. -
#2818 Meglepően jók vagyunk az NBI-ben. Mondjuk az egyenlegem még mindig -2m körül mozog :S
-
zsilike #2817 kezdetnek yo,i like Photoshop! -
zsilike #2816 no scout!!!!!!!!!!! -
zsilike #2815 Sziasztok,Net gondjaim miatt eltüntem,és még kb 5 nap!Na a lényeg h a "szuper milannal mindent elhoztam,és a BARCA közeledett hozzám,igy 2011ben átvettem,iszonyú sulyos a team,a régi Milanom meg se közeliti,250m eu t fektettem játékos vásárlásra,lepusztitottam anyagilag!ilyenek jöttek:Villa a milánomból,roooney,ronaldo c,essien,chiellini,.....amint tudok küldöm a kerete+eredményeket!ha abbahagyja a szivatásomat a T köcsög fszpo COMédia-senkinek nem ajánlom(de lehet,ha egyszer rendbe lesz akkor jo,nemtom!na mindegy JÓ játékot mindenkinek az ünnepekre!(sikrlistámat is küldöm vmkr -
#2814 üdv, töltöm Plymouth-t -
#2813 Üdv urak!
Mivel kis csapathoz vágyódtam, ezért szerencsét próbálok spanyol 3. osztályban az Alicante gárdájánál. Mondjuk itt nem kis csapat, mert első helyre várnak. Igazság szerint a stadion miatt választottam őket, ami 29500 férőhelyes... -
#2812 Ez még az a skin amit ti is használtatok a 2007-hez, a Metropol. Am köszike szépen... -
owen20 #2811 sziasztok!
Bocsánat a zavarásért!
Valaki nem tudja véletlenül hogy ha online-ba akarok valakivel játtszani és ő a server és én csatlakozom majd elmenti a játékot utánna hogy tudjuk folytatni aki nem server hogy tud ugy csatlakozni hogy tovább folytassa mert ha csatlakozom megint a serverhez de már a kiválasztott csapattal hogy tudom fojtatni?
Hello -
#2810 Tyű de csecse skin.Melyik ez ?
grat a meccshez! -
#2809 Egy kis adok-kapok Man UTD. módra...
MANUTD -
#2808 akkor sok sikert a vizsgáidhoz;) meg aztán a psv-hez:D -
#2807 Preston/PSV, jelenleg a PSV-vel próbálok haladgatni amikor a vizsgaidőszak megengedi.