104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• soma22
    hogy a faszba van ez?mezőnyből bármit belövünk, 11ből meg mindent kihagyunk?
  • peruzzi8
    Azért köszi!
  • Gunnersboy
    Boltont kaptam FA kupa 4. fordulójába....meglátjuk
  • PetruZ
    A labdabirtoklásod általában milyen? Ilyen felállás mellett az ellenfélnek nincs sokkal több helyzete, mint neked (mivelhogy üres a középpálya és 4-4-2 esetén a teljes midfielder rázúdul az egy szem DMC-re)?
  • Csesza
    két külön menedzserként igen
  • Gunnersboy
    nemhiszem
  • peruzzi8
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy: tudok-e úgy játékot kezdeni, hogy egyszerre választok klubot és válogatottat? És egyszerre irányíthatom őket.
    Előre is köszi!
  • Gunnersboy
  • soma22
    asszisztens panaszkodott a kapusposztra, és valljuk meg igaza volt, erre jött ingyen két állathurka kapus, egy holland és egy norvég ingyé, 170+paval, 19 ill. 21 évesek:)
  • zyndar
  • Solt
    én fullra feltolom... :D
  • Gunnersboy
  • zyndar
    nagyon deep. :)
  • Solt
    a védekezési vonalat hova állítod? :)
  • zyndar
    Én meg csináltam egy olyan taktikát, amivel nem kapsz sok gólt, de nem is rúgsz :) Finomítani kell még rajta.

• zyndar
    Mi baja van nekije? Történt valami, amiről lemaradtam?

• Ars3nal
    még csak most indul majd a szezon, majd dobok képet tabellarol par meccs után(majd olyan 11 óra fele^^) amúgy nem kapok sok gólt, még felcsútos fm2007es taktika de zsírul bejön
  • zyndar
    Érdekes felállás, nem kapsz túl sok gólt? Egy képet lécci a tabelláról.
  • Gunnersboy
    Mason utolsó meccsén csapott egy 5öst az u18as bajnokságban :DD
  • Taibi
    Szevasztok, Grat mindenkinek!

Folytattam a Bordeauxval, amiről lejjebb már írtam néhány sort.
    Sikerült a két új irányító mellé (akikről lejjebb van kép is) igazolni egy kapust és egy középhátvédet is, így már készen áll a keretem a szezonra (jött pár fiatal srác is), még 2-3 tartalékot szeretnék elpasszolni az átigazolási idő hátralévő részében.
    A felkészülés jól sikerült, de sajnos ez nem mutatkozott meg a szezon első tét meccsén, a szuperkupa-döntőben 2-0-ra kikaptam (1-0 volt sokáig, a végén kockáztattam, kaptam még egyet).
    A céljaim között van a BL csoportból való továbbjutás (sorsolás még nem volt), a bajnoki címért folyó harcban részt venni (nyerni is akár), a kupában, ligakupában pedig tisztességgel helytállni (kevésbé érdekelnek, főleg a tavalyi kupa-győzelem miatt).

Pár kép:

• Gunnersboy
    szokásosan magyarokkal vegyítve :)

Wolves - Plymouth 1-3
    'Barazite 2x
    'Németh K.
  • Ars3nal
    az idei keret

• 0202milan
    na végül kiválasztottam a nottingham forest csapatát!
    nagyon jó kis csapat sztem...érkeztek:korsós,löw,dalla valle,és a m.u. ból pár fiatal titán(eagles,campell)-cél a feljutás
  • Ars3nal
  • Gunnersboy
    azthiszem megtaláltam Hayles megfelelő utódját, mivel már 35 éves igy az eddig u18ban játszó Mason fog majd jtszani helyette jövőre, eddig 24 meccsen 26 gólt meg 13 aszisztot csapott csupán :O
  • Gunnersboy
    így azért mégis olcsobban megszereztem mint lejárat utan, és ha feljutok akkor nagy erősítést jelentene
  • Csesza
    jah tényleg :D
  • ZsilKEANE
    de fél évig még global ban-en van -.-
  • Csesza
    nagy igazolás!
  • Gunnersboy
  • Gunnersboy
    Scunthrope - Plymouth 1-2

ezzel ideiglenesen feljöttem a 3. helyre, ha a sheffield nyer akkor megin 4. vagyok mert jobb a golkülönbségük..
  • owen20
    oké nem akarok még1et várom a választ nem irok többet!
  • Fabio Capello
    Üdv és grat mindenkinek. Erre az évre vége a vizsgáknak, úgyhogy mostantól gamma :)

owen20: a múltkor is ezt csináltad, ezért virít most ott a felkiáltójel. ne akarj mégegyet mellé. ha valaki tudja, majd megosztja veled.
  • karajjj
    te tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak játszod az értetlenkedőt?????
    nem kell 16-szor leírni, elsőre is látta mindenki, majd ha valaki tudja mi a probléma oka, akkor hidd el, hogy meg fogja osztani veled
  • Gunnersboy
    Yeovil Town-t kaptam FA kupa 3. fordulójában, remélem ott azért jobb teljesitménnyel továbbjutok
  • Gunnersboy
    azert mert óránként leirod mi még nemfogjuk tudni a választ...
  • owen20
    sziasztok!
    Olyan problémám lenne hogy haverommal elkeztünk játtszani neten az fm08-al hamachi segitségével!
    Fennvolt a 8.0.1-es patch is meg pár kiegészitő az volt a baj hogy a játékba pár nap után a haveromnál kiirta hogy végzetes hiba a játék és lefagyott és nem tudtuk folytatni!
    Valakinek van valami ötlete miért lehetett ez?
    Hellosztok!
  • Gunnersboy
    nemhiszem el......nincs egy olyan csatárom aki kiegyensúlyozott teljesítményt tudna nyújtani.......pénzem sincs igazolni szoval tiszta fantaszikus....

Plymouth - Stoke 0-0
  • soma22
    vazze hihetetlen ez a gép:
    amikor menne a gamma akkor a gólvágónak szalagszakadást csinál, és sztenderd kezdők közül fixen 3 sérültem van hónapok óta. mindig ugyanaz a poszt sérül egy egy hullámban, most pl nincs csatárom, 3 hete nem volt védelmem, előtte pedig a középpálya volt kidőlve...nem csoda hogy nem tudunk gólt lőni
  • Gunnersboy
    Notthingam Forest..énvoltam velük jó kis csapatuk van:)