104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#2926 -
#2925 Hy all!
Grat mindenkinek!
Befejeztem a szezonom a Siófokkal. Az NB2-t simán megnyertem, sőt még némi pluszként a Magyar kupát is elhódítottam a DVTK ellen, tehát jövőre irány az UEFA kupa, majd most nyáron ahoz próbálom megerősíteni a keretet.
Tabella:
-
#2924 a nottingham jó kis csapat...de én most a dortmundra kacsingatok...
egyébként grat mindenkinek -
#2923 gratula én is a crewe-vel vagyok, csak a pc-m közben beszart ezért nem tudom folytatni, pedig már a 6 forduló jött volna a fa kupában. azért ez nem rossz eddig a sunderland man city és a cardiff csapata is megvolt:) remélem neked is sikerül majd valami ilyesmi:) -
#2922 nem vok vmi nagy májer ezér egy feljutásra esélyes csapattal akarok kezdeni :) -
Utley #2921 Köszönöm szépen közbe a Swansea is beleszaladt nálunk a késbe .Tovább majd csak este folytatom.
Nottingham egy remek választás asszem,sok sikert hozzá...Bár egy Doncaster kicsit jobb lenne -
#2920 nagy grat!
lehet én is kezdek a nottingham-mel -
Utley #2919
Bajnokság felénél tartunk... -
Utley #2918
Érdemes meglesni a nézőszámot is.... 10153 férőhelyes a stadion.. -
#2917 ez az év pedig asszem laurié lett, aki középpályásként a csapat gólirálya lett 33 góllal(összesítésben a 2.), de beszéljen ez a kép:
-
#2916 akkor jövőre egy osztállyal feljebb:)
gecinehéz mecs volt, vezettek egy szögletgollal, aztán bunkerfoci, 50. perctől 4-2-4 full attack és a 90. percben jött a megváltás:)
-
#2915 úgy látom a lehető legjobbkor voltak csúcsformában a srácok, ilyen nem volt az elmult 5 évben:
-
#2914 ehhez a meccshez tartozik egy kis keretsztori:
az utolsó fordulóban elérhettük volna a 3. helyet a bajnokságban, mivel az előttem lévők betliztek, én pedig a 17. ellen játszottam idegenben.
1-1 lett a vége, igy rájátszást kell játszani, persze volt 2 meg nem adott gólunk, így joggal szóltam be, el is tiltottak. féltem a wrexhamtől, mivel eddigi meccseinken csak döntetlen született velem a kispadon. a többit képről:
-
#2913 Eto'o is rúgott 10et... :) Ha a középpályásaim közül sokan sérültek akk általában átállok 2 csatárra :)
Meg általában Eto'o rúg egy gólt beállhelyérel Henry és szintén rúg egy gólt... Jó ez így :D De próbálok rotálni, Krkic is mostanában egyre többet játszik, elég jól is... -
#2912 Akkor Henry miért nem kezdő ? :) -
#2911 Utóbbi meccseim:
MU - Barca 2-2 Eto'o Iniesta kiállítva, a végefele 9 emberrel egyenlítettem...
Barca - Shakhtar 2-0 Deco lőtt 1 gólt és kiállította magát...
Barca - Roma 4-1 itt a kép...
AEK - Barca 0-4 Most épp Zambrotta állíttatta ki magát...
Hülyék ezek a játékosaim ? :DDD
Henry eszméletlen miket csinál, legtöbbször csereként állt be, és kb mindig rúgott egy gólt, eddig 11et rúgott 17 meccsen úgy hogy csak 4szer volt kezdő és 13szor csere... -
#2910 Deco, Eto'o, Iniesta eltiltva piros lap miatt... Jó előjelekkel indult a meccs de...:P
Nagyok közül még a Bayern, Lyon, Valencia van vissza. MUval[ 9 emberrel 40percet játszottam], Chelseavel, Milannal x-eltem, mindenki mást megvertem... Eddig veretlen vagyok minden sorozatban 17 meccse... ez a 3x kivételével minden győzelem :) -
#2909 hello,grat mindenkinek! -
#2908 kirúgtak mert nem teljesített a csapat az ígéreteimnek megfelelően:S nem küzdöttünk a bajnoki címért és a feljutás is elúszott:c ebben nagy szerepet játszott a nagy sérüléshullám tavasszal:S volt hogy az ifiket is fel kellett hoznom... -
#2907 általába többet van nálunk a labda, egyébként hátrajönnek védekezni a szélsők is meg a tkp is, ugyanaz majdnem mint a sima diamond felállás csak egy kicsit támadóbb -
#2906 köxi:D a skin az asszem a Steklo és FMhungaryről van -
#2905 gratula :)
egy skin nevet ill linket hozzá kaphatok ? -
#2904 Nézd, ha senki nem válszolt a kérdésedre, az azt jelenti hogy sneki nem tzdja a megoldást. nézz fel a fmhungary-ra és ott a fórumban van egy olyan, hogy online játék. ott kérdezd meg!
on
Abbahagytam a qpr mentést mert katasztrófa az a csapat, talán majd jövőre kicsit Briattore, meg Ecclestone összekapja a csapatot. most az evertonnal az egyik kedvenc csaapatommal kezdek, egy elég érdekes taktikét csináltam, kiváncsi vagyok mi lesz belőle. képeket majd tolok az igazolásokról, meg a taktikéról! -
#2903 utolsó figyelmeztetés. vegyél vissza magadból de sürgősen. -
#2902 észrevettük, neked meg mindjárt hoz a jézuska mégegy elakadásjelzőt szerintem...... -
karajjj #2901 na most állítsd le magad szerintem... -
owen20 #2900 miért mondod ezt basszus kulcs már kérdezni se lehet??????????
Mert te olyan okos vagy hogy tudod mindenre a választ amkor meg neked kéne segiteni te sirsz mindenkinek én csak egy egyszerü kérdést tettem fel de látom itt nem segitenek az emberek hanem csak szidják a másikat hogy milyen ...
ez a baj a magyarba hogy nem összefog a másiknak segitene hanem inkább szidja meg lenézi pedig nem ez a helyes ut!
Vegyétek már magatokat észre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Balázs 17 #2899 ez már fáj :)
te még a lámán is túlteszel lassan -_- -
owen20 #2898 sziasztok!
Valaki online fm-ezéssel kapcsolatos kérdésekre tud válaszokat?:)
Sziasztok! -
#2897 Wigan vagy Southampton lesz az ellenfelem a legjobb 16 között -
#2896 nos...vagy egy negyed óráig gondolkodtam a Bolton meccs előtt a csapat felálláson, a taktikán, a cseréken éshát beszéljen helyettem a kép:
első félidő attraktiv támadójátékban sikerült, 2. félidőt védekezésben kontrára játszva, a végén már 4 védővel 2 vkp-val és 4 középpályással játszottam:DD
Mendieta a friss igazolás olyan gólt rugott, feljött szögletnél Jaskelainen is aztán a kipattanót félpályárol beakasztotta :DDDD -
Solt #2895 mivel nem kaptam választ a liga kupás kérdésemre, "mérgemben" kreáltam egy Debrecent... körülnéztem, hogy kiket lehetne igazolni... poénból bepróbálkoztam Zé Elias-nál... aláírt!!!! 30 éves, 11 szeres Brazil válogatott... el sem hiszem... nagyon durva! :) -
peruzzi8 #2894 Tudtátok hogy a játék elején el lehet hozni az Adriano-t!!! az interből kb 13m euróért! Én most igazoltam le! Nagyon megérte! remélem:)) a régebbiekben brutál jó volt -
Solt #2893 próbálj meg szabadságra menni... -
#2892 ez enm igaz enm tudok tovább menni mert ugyanzon a meccs végén mindig kilép javíthatatlan hibával.Miért van ez? -
#2891 tényleg:D -
#2890 3 -
#2889 én nekem eddig az egész szezonban 1 tizim volt, neked meg egy meccsen 2 :DDDD -
#2888 kihagtuk az elsőt, a kipattanora rámozdult mindenki és fujták a következőt:D -
#2887 hogylehet 2 tizit kihagyni UGYANABBAN A PERCBEN?:DDD