104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#2966 -
#2965 sztem nem :D
HBD kedves Soma FM kolléga! :) -
#2964 komoly? -
#2963 bázzeg :D:D:D -
#2962 Ghána Afrikában van :D -
#2961 Afrikaiak euban? oO erdekes lenne.
-
#2960 Estét urak! Isten éltessen sokáig Soma!
Javítsatok ki, ha tévednék, de Ghána az nem eu-s ország?
Csak mert spanyol 3. osztályba igazoltam egyet, és nincs neki másik állampolgársága, szóval bug. -
#2959 köszi mindenkinek! -
#2958 off topic... -
Taibi #2957 Ezt az utolsó 10 hozzászólást nem lehetett volna az offtopicba?
Vagy nektek lehet mindent? -
#2956 HAPPY BIRTHDAY SOMA -
#2955 ó énmeg helptopikba irtam, irom ideis BSZ Soma :D -
#2954 BSZ!:) -
#2953 Soma:Boldog szülinapot -
#2952 Boldog Születésnapot!!!:) -
#2951 heppi börzdéj túúúúú júúúúú, Soma!!! :) -
#2950 csatlakozok a 3 előttem hozzászólóhoz :) -
karajjj #2949 BSz Soma testvér -
#2948 Üdv és grat mindenkinek!
Soma, HBD -
#2947 Bsz soma! -
#2946 na, Arsenalt kaptam FA kupa 6. fordulóban....szómiszó...BASSZAMEG a:da:s_d:sad_:d:dA -
#2945 az a szövetség elvárása hogy ottlegyünk a VB-n hát meglátom mit tudok majd tenni :) -
#2944 eddigi fmes pályafutásom egyik legsikeresebb pillanata szsz ^^.
alig több mind fél éve irányitom a Plymouth-t jelentkeztem a szenegáli válogatottnál megüresedett posztra és ezt az üzenetet kaptam:
természetesen elfogadtam :) -
#2943 sziasztok, FA kupában legjobb 16 között: Southampton - Plymouth 2-3 [van den Berg, Buzsáky, Dzsudzsák]
innentől lesz nehéz, asszem rajtam kivül egy 2.osztályú csapat van márcsak, bár a Boltont is bucsuztattam, meglátjuk kit kapok -
#2942 Hy all!
Grat Soma!
Kössz majd ha gémelek fobok egy képet a keretemről, amellyel ha nem kerülök dobógóra nagyon szégyelni fogom magam. -
#2941 10 forduló után így állunk, semmit nem akarok elkiabálni, már most is volt hullámvölgy(nem tudtunk gólt lőni), de mindenesetre bizakodásra ad okot:
-
#2940 Szep eredmeny a siofokbol ilyen eros csapatot csinalni,grat!
Csodalkozom viszont azon hogy a Kaposvar kiesett,nalam minden evben kurvara erosek/bajnoki cimert mennek :) -
zsilike #2939 dehogyis!nagyon thx h irtad!erre vártam -
#2938 Lehet már ismeritek meg mindenkinek megvan, sőt én is most találtam és csak otthon fogom tudni kipróbálni: FM 08 hangok.
Ha lerágott csont, akkor sorry -
#2937 Az nem semmi. Ő target man egyébként?Vagy ennyire gyenge a hong kongi liga? :P -
punkers #2936 Sziasztok!
Van 1 problémám felraktam a fake.inc-et hogy a német vállogatott játékosok neve meg Kahn neve normális legyen, de az UEFA kupa neve UEFA-pokal lett a bajnokokligája neve pedig UEFA Vereinsmeisterschaft lettm tud valaki valami megoldást?előre is köszi -
Utley #2935 Én marha belementem az FA kupa 4.fordulójába a támadó fociba... Crewe-West Ham 0-4... második csúnya zakóm a szezonba,volt egy Swindon-tól kapott 0-6 is...Még simán vezetem mondjuk a tabellát.... -
Mario Santana #2934 legjobb játékosom, minden díjat bezsebelt
miatta nyertem meg a bajnokságot, a senior challenge shieldet, a fa kupát és a ligakupát.
kuksizd lent hogy hány gólt lőtt -
#2933 Grat. Nekem emg van a Szuper kupa is:
-
Mario Santana #2932 hát gyermekiem, vége a 3. szezonomnak a dongguannál. teljesen beleszoktam a hongkong-i ligába
20 meccses győzelmi sorozatom van és 26 meccse kaptam ki utóljára.
tabi
érkezik 3 szerb, tovább erőssítek.
mindenkinek jó efemet! -
#2931 Egész jól sikerült ez a felkészülési meccs most meg majd jöhet a Szuper kupa:
-
#2930 azt hiszem,nem tőled kértem szívességet -
#2929 Nekem is minden éven ez a kedvencem:) Itt a link:
http://sortitoutsi.net/index.php?page=downloads&area=file&fileid=5442 -
Balázs 17 #2928 sortira nemártana néha felnézni -
#2927 ez a skin van végre fm08hoz is... egy linket kérnékszépen :)