104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#3006 hát le tom igazolni miután fellebezek de mecsen nem tudom játcatni mert ott van nme vagy mi röviditve előtte és ezért elküldöm!! -
#3005 rejacalázás:) -
#3004 Ezt fel kellet raknom:)
-
#3003 grat
Stancu egy allat:P -
#3002 látom,ott egy bogdan stancu.. na akkor.. totógyilkos meccs,és nincs lehetetlen
-
#3001 verhető, hajrá -
#3000 Kössz. Most meg naon nagy mákom volt mert az első fordulóra a Hapoel Tel-Aviv csapatát kaptam. A sorsolás előtt azt néztem, hogy ők a leggyengébbek a kiemeltek közül. Úgy érzem, hogy lesz esélyem. Főleg úgy hogy Bajzát is felépül. -
#2999 grat
következő ellenfél micsoda? -
#2998 Sok sikert! Ezután a meccs után a menybe mentem, egy Ft-t nem tettem volna rá, hogy továbbjutunk:
A meccs elején beállítottam a védekezni a cspatot( pedig mindig támadok), majd a gólnál előre küldtem mindekit plusz a szervezőközéppályás helyet behoztam Alves-t 3. csatárnak. -
#2997 a keret
cél a triplázás(bár a ligakupát leszarom:D az csak a cserék játszatására jó:P)
-
#2996 ami valamennyire sikeres azt egy sikeresebbre kell leváltani:)
kezdtem Győrrel képek hamarosan -
#2995 Hy all!
Grat Zsilike, Darthmushrom és Utley!
Nekem itt az ez évi keretem mellyel legalább dobogót várok:
-
#2994 Nem para, amikor a Wycombeval 2. Ligából jutottam fel alig lőttem gólt... Pedig támadó taktika volt meg minden, utána normál taktika, lassú rövidpasszos játékkal, első meccsem 1. Ligában 4-4 lett másodikon 4-0ra nyertünk... Próbálgatni kell a taktikokat... És volt edzőm mondatát mondom még: "Ami valamennyire sikeres azt ne váltsd le" :D 3évig 3-4-3at játszottunk, 3dik év végére bajnoki cím meg is lett... -
#2993 Üdv urak, gratu gomba!
Úgy látom, mindenkinél gólözön, én csinálok vmit rosszul?
-
Zséé #2992 Értem. Köszi! -
#2991 arra direkt vannak ien tipusú fiókcsapatok (többnyire lengyel, belga, v holland)
és akkor eljönnek ha van ien fiókcsapatod, oda kölcsönadod, megkapja azt az állampolgárságot és lám játszhat is :) -
Zséé #2990 Olyat hogy lehet csinálni, hogy ha valaki nem kap munkavállalásit akkor kölcsönadom? Nálam ha valaki nem kapja meg akkor le sem tudom igazolni. Ez a dolog valahogy kimaradt nekem :) -
#2989 Nekem is átírta, de sztem enélkül is el tudsz igazodni :) -
punkers #2988 bocsi hogy leirom megint de valaki tudja erre a választ? -
#2987 Megvolt a nyár sok játékost igazoltam! Bár az a gáz sok nem kapott munkavállalásit ezért kölcsön kellett küldenem őket!!:S
-
zsilike #2986
Sajna a BL döntöben chelsea büntetökkel győzött,igy csak dupla idén -
zsilike #2985
Asszem rá mondják h tehetség! -
#2984 Hi all! Grat mindenkinek! Végre volt időm befejezni a Leedsel a 3. szezon elég jol zártunk! 5éves terv volt a bajnokság megnyerése nekem 3év alatt sikerült! Nyáron a védelmet akarom erősiteni a támadosor brutál, a középpálya viszonylag jo lett csak sokalom a kapott golokat!:S
képek:
-
Mario Santana #2983 igen ő az egyszem csatárom, mögötte két támadóközéppályás. aztán két szélső és egy védekező középpályás valamint a 4 védő simán.
most jön még 3 szerb. majd beépítem őket.
első évben nem volt szar a liga, de mostmár kezdem unni, hogy túl jó vagyok
egy valamit nem értek még, hogy miért nem indulhatok valami ázsia bajnokok ligájában vagy másban, mert van valami kupa még, amiben indul 2 másik hongkongi csapat, de ők szart se nyertek. szóval érdekes, lehet hogy beleszülettek a versenysorozatba.
Boldog Szülinapot Soma! -
Utley #2982
Ez lett a vége....Brutál sok gól -
Utley #2981 Igazából nem egy jó csatárom van...Persze Campbell köztük a legjobb,de Január végéig volt kölcsönbe Lee Barnard ő 27meccsen 19 gólt vert,Maynard 28/12.És Stoke-ból leigazolta Péricardo-t ő 14/12 gólt vert....De ha a csatárok "lazsáltak",akkor középpályámon is volt 2 "klasszis" Bopp 31/9 +Roberts 40/9 -
Mno #2980 és hogy állsz a bajnokságba? gondolom egy ilyen teljesítményt nyújtó csatárral meglesz a feljutás.... -
#2979 elküldenéd a taktikot? :) gzoleekukacfreemail.hu köszi! :)
Nállam jelentős változás akkor jött góllövésben amikor full gyorsra raktam a taktikát végigtámadjuk a meccset igaz helyzetkihasználás lofax de igy legalább nem nyögvenyelős 1:0-ra nyerek hanem 4:2, 3:2, 2:1-ekre :) -
Utley #2978 Sima 4-4-2,de nagyon támadó...Rengeteg gólt szerzünk.viszont sokat is kapunk.... -
Mno #2977 Grat, tényleg jó pléja, de milyen taktikot eszeltél ki számár, hogy így szórja a gólokat?
-
Utley #2976
Úgy érzem a forma nem "kummantotta" el a szezont Igyekszem jövőre is kölcsönbe venni,de már a Championship-be -
zsilike #2975 -
#2974 -
zsilike #2973
Sziasztok 2011ben átvettem a BARCAT(miután a szuperMilanommal mindent nyertem---)Barcanal is sikerült egy szerény keretet összehozni,még 8 meccs és remélem triplázásról adhatok hireket!!!jo gamet everybody! -
zsilike #2972 -
zsilike #2971 -
karajjj #2970 burkina faszó -
#2969 sztem már túl mentünk a határon a hülyeséggel :D
hagyjuk meg a topicot FMnek :P -
#2968 -
#2967 Boldog Szülinapot Soma ! ;]