104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• dartonita
    Turelem a kulcsszo.Erdemes az eladando jatekosokat is jatszatni neha,mert azt aki edzesben van,es aranylag jol is szerepel,sokkal hamarabb el lehet adni mint azt aki csak a B-ben toporog.Atigazolasi osszeg legyen joval kevesebb a realis ertekenel,de neha jatekoscsereket is el szokott fogadni a gep.(plane bizonyos scout-oknal irja hogy pl a klub akivel egyezkedsz milyen posztra akar igazolni)
    Aki senkinek nem kell,erdemes kolcsonlistara tenni,vagy fiokcsapathoz kuldeni,es egy felev,ev mulva ujra megprobalkozni az eladassal.Ha pedig valakit felajanlasz kluboknak,ott kerhetsz kovetkezo eladas utani %ot,visszavasarlasi osszeget stb.Egyebkent ordogi kor-aki jol szerepel,azt meg akarjak venni-aki nem,azt miert akarna barki? :)
  • Fabio Capello
    féláron, vagy 30%os áron általában sok ajánlat befut
  • siederhird
    Hy all és grat mindenkinek!
    Most úgy döntöttem hogy kicsit pihentetem a Siófokos mentésem és Portugáliában kezdtem eggyet a Gil Vicente futballcsapataával.
  • peruzzi8
    Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni abban, hogy hogyan tudok eladni játékost? Felajánlom őket, de senki sem érdeklődik. A dortmunddal vagyok, Frei-t és Pienaart szeretném eladni, sztem nem olyan rossz játékosok hogy ne éreklődjenek irántuk...
  • root01
    milyen taktikot használsz, mert én is a leeds-sel vagyok, de nem megy ennyire jól
  • Darthmushroom
    Ismét egy szép eredményt hoztam tovább mentünk a ligakupába bár azt hittem ezen a mecsen kiesünk! de nem!!:D
  • 0202milan
    off topic...
  • zyndar
    Azaz
  • GTheo
    Erős keret, Delibasicra és Palermora kíváncsi vok hogy fognak termelni :)
    Ez a vlt Barcás Gerard a középpályádon ?
  • dartonita
    Tetszik!Canizares nagy kedvenc regota.Real 3bol erdemes Soldadot elvinni kolcsonbe,eleg gyakran elfogadja az ajanlatot,es ugyes.

Nekem megint van egy erdekes screenem.
    Bukarest?Honnan akaszt le ennyi zst?Micsinalnak ezek masfel ev alatt? :D

• zyndar
    Ja és a keret:

• zyndar
    Nah túl vagyok az átigazolási szezonon. Ami pénz nélkül is izgalmas volt. Mivel nem tudok költeni és az esetleges játékos-eladásokból is csak 10% lenne elérhető, ezért igen sok a túlkoros és nem spanyol játékos a csapatban, viszont mindent összevetve van benne fantázia. Azért jöttek spanyolok is, Gerard meg Canizares és mutatom a 2 argentint, akiktől sokat várok:

• 0202milan
    hello!királyak vagytok,grat mindenkinek!
  • siederhird
    Hy all!
    Grat fartonita, zyndar és darthmushroom.
  • dartonita
    Na elso ev eleg sikeres volt.Duplaztunk,a bajnoksag melle begyujtottuk a magyar kupat is.Az atigazolasi resze mar izgalmasabb volt,Aaritalo-t nem lehetett megtartani,viszont a transfer helyrerazta az anyagi helyzetunket.
    Torje es Stancu folott sokaig ment a huzavona,igy vegulis mind2en maradtak egyelore.Megprobalom belinkelni a masodik ev igazolasait,jo esellyel sikerul megvedeni a bajnoki cimet.
    Nemzetkozi porondon a Rangers es Lisboa vert meg,igy sok sikerunk ott nem volt :S

Sok sikert,jo jatekot mindenkinek :)
  • Milan fan
    Valaki legyen olyan szíves és linkeje be ide a fm2008-hoz tartozo scoutot!(nem a bétát)
  • zyndar
    Hát igen...
  • dartonita
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20071221040621nb1.jpg

Azert a magyar foci nem hazudtolja meg onmagat

• Utley
    Hehe szép ez az este Hull ellen idegenbe 6-1 re nyertünk,és a Leedset is behúztuk 3-2re már a 16. vagyok...Szetela szerintem übercsaszi
  • zyndar
    Fiókcsapat lettünk

• zyndar
    Sikerült a feljutás..... de miért kell ilyen meccseket.. na mindegy

• Utley
    Ajaj valahogy a rajtnál beragadtam a Crewe-al a Championshipbe...Mintegy 7-8 igazolással befürödtem...Most futhatunk a mezőny után...az a közel 60 gól hiányzik amit Campbell termelt 1 szezonba
  • Balázs 17
    ne basszatok fel, hogy ilyenek elmennek magyarba :OOOstancu :O,
  • dartonita
    Hat igazad lehet bar hosszutavra terveztunk,szinte mind moge azert gondold oda a 10-40%os kovetkezo eladasbol szarmazo bevetelt.
    Dzsudzsak es Rudolf eseteben ez 50% :D
  • ZsilKEANE
    Azt a mindenit, micsoda igazolások :O
  • GTheo
    Dzsudzsákért én többet kértem volna, meg talán több bevételt lehetett volna szerezni az eladásokból, de az igazolások nagyon jók !
  • Darthmushroom
    Grat Dartonite! Doudin meg Putilo nállam is játcik! Naon nagy plédák!!:D
  • zyndar
    Na ezt nevezem huszáros hajrának! Jön a playoff

• dartonita

Na talan ez a feltoltes sikerul.

Premium:bajnoksag magas,kupa kozepes,nemzetkozi kupa magas.
  • pepe33
    hali!
    ti milyen prémiumot szoktatok adni a sorozatokra?főleg magyar csapatoknál mert ahogy elnézem a csapatom tejesítményét igencsak befolyásolja.
  • Darthmushroom
    Sikerült a bavur továbbjutotunk!
  • dartonita
    Megkoszonnem.Thx :)
  • Fabio Capello
    semmi problem, töröljem a próbálkozásokat?

Egyébként szép estét mindenkinek!
  • Ars3nal
    na most kurtam fel az agyam ki is kapcsoltam a fakkba
    2 kapufa egy les miatt meg nem adott gól ami nem is volt les és a vége 1-0 és bukta idegenben lőtt góllal, majd jopar nap mulva lehet folytatom a mentést
  • Ars3nal
    ha nyerek az AA Gent lesz az ellenfél mert kiemelt voltam:D
  • Ars3nal
    ETO-Basel 3-2
  • peruzzi8
    Én is a Dortmunddal kezdtem nemrég, most a téli szünetnél tartok 6ak vagyunk. 4 védővel két Vkp-al két szélső kp-al egy támadók középpályással és egy csatárral állok fel. 0202milan! tudnál küldeni képet a felállásodról meg a keretedről?
  • shad0w
    ez igaz lehet, valamint nálam a kaposvár erősödött meg mindig nagyon :)
  • Ars3nal
    tudom mire gondolsz, de hát ez van, általába csak a Debrecen szokott mindig jól szerepelni
  • shad0w
    ezt én értem, én is első évben vittem mindent a fehérvárral (kupa, ligakupa, bajnokság), nem nehéz, sőt. arra gondoltam h pl nézd meg hány pontot szerzett összesen a fehérvár, vagy akár az mtk, diósgyőr, újpest helyezését :)