104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
karajjj #3171 szép neve van...
-
hamary #3170 Első két NB1-es meccsem :O
MTK - Pécs 1-2 (1-0)
Honvéd - Pécs 2-3 (0-3) -
-
#3168 Helyzetjelentés Spanyolhonból, a másodosztályú bajnokság egyharmadánál:
Nem túl acélos teljesítmény, de azért egy újonctól nem rossz. A gond csak az, hogy összesen 4 ember hajlandó gólt rúgni a keretből. Kupából most fogok kiesni, megkaptam a Sevillát, de legalább jegybevétel lesz.
Nyugodalmas jó éjszakát urak. -
#3167 Boldog karacsonyt itt is mindenkinek!
-
#3166 Cserelni tudni kell :P
-
#3165 Ilyen nincs, eddig BLben meg Bajnokságban veretlen vagyok, bajnokságot tíz ponttal kb vezetem, a 2 "angol" kupában kiestem, mind2nél a Porto ellen... csak a Portotól kaptam ki idén, tőlük 2x is... igaz h tartalékosak vltunk... -
Mario Santana #3164 az tényleg két meccses, mint az olasz kupáé -
karajjj #3163 levajazott egy meccset a karcag ellen, játékos meg a tartalék keretbe se volt, úgyhogy felhoztam a vadonatúj ifiket... 6-ot kaptunk csak :D -
#3162 jó menedzsernek szerencséje van -
#3161 üdvözlöm a palit :_ASD:ASD:ASD -
karajjj #3160 az normális, hogy az aszisztens akkora szervezi a barátságos meccset, amikor a full csapat még szabin van?
vagy csak én fogtam ki ekkora fatökű aszisztenst? -
#3159 Ha azt mondom,hogy Zigic rúgott 3mat az MUnak,Arizmendi fejelt egyet,Silva pedig 2x eltalálta a kapufát ,az ugye jól hangzik. Mégjobban,ha mondom hogy nem játszott Miguel,Joaquin és Villa.
Csak hogy 2 Zigic gólt elvettek les címen az első 15p-ben,és mindkét Silva lövés kifelé pattant,megkapjuk az amúgy nemrossz 2:0 hazai sikert. -
karajjj #3158 na végignyomtam a szezont a barcikával, ez lett a vége
meg az új rekord, mert eddig e legjobb elért hely a 12. volt...
ja és anyagilag a béka segge alatt vagyunk :S
-
ZsilKEANE #3157 Fogadjunk egymással passzolgattak a meccs 90 percéből 50et -
hamary #3156 huh... feljutottam -
#3155 Üdv urak, kellemes ünnepeket!
Itt egy érdekes kép, én ilyet még nem láttam, hogy ennyit legyen játékban a két védekező középpályásom (Osei és Cami)...
-
#3154 Itt a keretem: http://kepfeltolto.hu/i/?6482
Borja Oubina (Celta Vigo) és Rafael (Lille) már visszatértek a kölcsönből... -
#3153 SuperLeague tabella féltávnál:
Decemberben 5ből 5t nyertünk, én lettem a hónap menedzsere, hónap játékosa Marquez, 2dik Dinho, 3dik Henry... Aranylabda Dinhoé, Év játékosa Zambrotta ... :D
Nagyon jól megy a szezon, de azért ilyen nehéz bajnokságban nem hiszem h fogom tudni szezonokon át tartani a formát. -
#3152 nem akarom széptszedni a csapatot,de ha muszáj,akkor legalább olasz helyére olasz jöjjön. Meg ha tehetem,spanyol bajnokságból erősítek. Így a riválisok gyengülnek :P -
hamary #3151 3. fordulóval a vége előtt létfontosságú győzelem a Komló ellen
Pécs - Komló 5-0 :cool: -
#3150 Boldog karácsonyt minden keves FM-ezőnek! :) de azért igyatok is alkoholt, necsakakockulás mennyen ! :D -
hamary #3149 milyen a kereted? :) -
#3148 Jaja... köszi... :) -
Balázs 17 #3147 ezt első évben érted el?
hatalmas grat!!!
-
hamary #3146 Kisebb hiba a játékban: a Magyar Kupa döntő két meccses. -
#3145 Befejeztem az első szezonom a Birmingham-nél... Elég jó ez a helyezés így első évben. (A média 17. helyre várt szezon előtt)
http://kepfeltolto.hu/i/?6371 -
hamary #3144 remélem.. Pápa ellen idegenben nehezen nyertem.. de most jön a: Komló, Dunaújváros, Mosonmagyaróvár... -
#3143 Misleny kiesett :(
Hajrá, meglesz a feljutás ! -
hamary #3142 bocs, 4 fordulóval... -
hamary #3141 5 fordulóval a vége előtt... Nem egyszerű...:
-
Csesza #3140 Riise? Nesmachnyi? -
#3139 viszont a 6:2höz. Ifijeim már most ultrabrutálok , de a főkeretet nem igazán akarom bántani. Edu , Angulo és Gavilánt sikerült eladnom ( mindig így kezdek ). Egyedül talán bal oldalra fogok igazolni, egy Moretti helyett Chiellinit el tudok képzelni,de 30M euroért sem engedik. -
#3138 grat, durva csapat lesz itt:) -
Gyureszka #3137 grat -
#3136 énmeg Nantes-al kezdtem, első évben nagy nehezen meglett a bajnoki cím a másodosztályban és Francia kupadöntő is volt, de uefába nem indulhattunk sajnos... :(
5 nyeretlen meccs után:
-
#3135 Boldog Karácsonyt kívánok minden FM rajongónak! -
#3134 "i know a place,where there is no fear"
( a vezetőség évközben adott cirka 40M eurot igazolni )
-
Gyureszka #3133 bocs félreérthető FM Hungary-n -
Gyureszka #3132 csak írtam FM-n hírben ilyen tehetségeket már vagy 2hete meg a suliba is beraktam és most böngésztem végig :D