104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• karajjj
    szép neve van...
  • hamary
    Első két NB1-es meccsem :O

MTK - Pécs 1-2 (1-0)
    Honvéd - Pécs 2-3 (0-3)
  • zyndar

• zyndar
    Helyzetjelentés Spanyolhonból, a másodosztályú bajnokság egyharmadánál:

Nem túl acélos teljesítmény, de azért egy újonctól nem rossz. A gond csak az, hogy összesen 4 ember hajlandó gólt rúgni a keretből. Kupából most fogok kiesni, megkaptam a Sevillát, de legalább jegybevétel lesz.
    Nyugodalmas jó éjszakát urak.
  • Darkon
    Boldog karacsonyt itt is mindenkinek!
  • kraawz
    Cserelni tudni kell :P

• GTheo
    Ilyen nincs, eddig BLben meg Bajnokságban veretlen vagyok, bajnokságot tíz ponttal kb vezetem, a 2 "angol" kupában kiestem, mind2nél a Porto ellen... csak a Portotól kaptam ki idén, tőlük 2x is... igaz h tartalékosak vltunk...
  • Mario Santana
    az tényleg két meccses, mint az olasz kupáé
  • karajjj
    levajazott egy meccset a karcag ellen, játékos meg a tartalék keretbe se volt, úgyhogy felhoztam a vadonatúj ifiket... 6-ot kaptunk csak :D
  • kraawz
    jó menedzsernek szerencséje van
  • Gunnersboy
    üdvözlöm a palit :_ASD:ASD:ASD
  • karajjj
    az normális, hogy az aszisztens akkora szervezi a barátságos meccset, amikor a full csapat még szabin van?

vagy csak én fogtam ki ekkora fatökű aszisztenst?
  • kraawz
    Ha azt mondom,hogy Zigic rúgott 3mat az MUnak,Arizmendi fejelt egyet,Silva pedig 2x eltalálta a kapufát ,az ugye jól hangzik. Mégjobban,ha mondom hogy nem játszott Miguel,Joaquin és Villa.

Csak hogy 2 Zigic gólt elvettek les címen az első 15p-ben,és mindkét Silva lövés kifelé pattant,megkapjuk az amúgy nemrossz 2:0 hazai sikert.
  • karajjj
    na végignyomtam a szezont a barcikával, ez lett a vége
    meg az új rekord, mert eddig e legjobb elért hely a 12. volt...
    ja és anyagilag a béka segge alatt vagyunk :S
  • ZsilKEANE
    Fogadjunk egymással passzolgattak a meccs 90 percéből 50et
  • hamary
    huh... feljutottam
  • zyndar
    Üdv urak, kellemes ünnepeket!
    Itt egy érdekes kép, én ilyet még nem láttam, hogy ennyit legyen játékban a két védekező középpályásom (Osei és Cami)...

• drucker
    Itt a keretem: http://kepfeltolto.hu/i/?6482
    Borja Oubina (Celta Vigo) és Rafael (Lille) már visszatértek a kölcsönből...
  • GTheo
    SuperLeague tabella féltávnál:

Decemberben 5ből 5t nyertünk, én lettem a hónap menedzsere, hónap játékosa Marquez, 2dik Dinho, 3dik Henry... Aranylabda Dinhoé, Év játékosa Zambrotta ... :D
    Nagyon jól megy a szezon, de azért ilyen nehéz bajnokságban nem hiszem h fogom tudni szezonokon át tartani a formát.
  • kraawz
    nem akarom széptszedni a csapatot,de ha muszáj,akkor legalább olasz helyére olasz jöjjön. Meg ha tehetem,spanyol bajnokságból erősítek. Így a riválisok gyengülnek :P
  • hamary
    3. fordulóval a vége előtt létfontosságú győzelem a Komló ellen
    Pécs - Komló 5-0 :cool:
  • Mor3llo
    Boldog karácsonyt minden keves FM-ezőnek! :) de azért igyatok is alkoholt, necsakakockulás mennyen ! :D
  • hamary
    milyen a kereted? :)
  • drucker
    Jaja... köszi... :)
  • Balázs 17
    ezt első évben érted el?

hatalmas grat!!!
  • hamary
    Kisebb hiba a játékban: a Magyar Kupa döntő két meccses.
  • drucker
    Befejeztem az első szezonom a Birmingham-nél... Elég jó ez a helyezés így első évben. (A média 17. helyre várt szezon előtt)

http://kepfeltolto.hu/i/?6371
  • hamary
    remélem.. Pápa ellen idegenben nehezen nyertem.. de most jön a: Komló, Dunaújváros, Mosonmagyaróvár...
  • GTheo
    Misleny kiesett :(
    Hajrá, meglesz a feljutás !
  • hamary
    bocs, 4 fordulóval...
  • hamary
    5 fordulóval a vége előtt... Nem egyszerű...:
  • Csesza
    Riise? Nesmachnyi?
  • kraawz
    viszont a 6:2höz. Ifijeim már most ultrabrutálok , de a főkeretet nem igazán akarom bántani. Edu , Angulo és Gavilánt sikerült eladnom ( mindig így kezdek ). Egyedül talán bal oldalra fogok igazolni, egy Moretti helyett Chiellinit el tudok képzelni,de 30M euroért sem engedik.
  • miki36
    grat, durva csapat lesz itt:)
  • Gyureszka
    grat
  • miki36
    énmeg Nantes-al kezdtem, első évben nagy nehezen meglett a bajnoki cím a másodosztályban és Francia kupadöntő is volt, de uefába nem indulhattunk sajnos... :(
    5 nyeretlen meccs után:

• siederhird
    Boldog Karácsonyt kívánok minden FM rajongónak!
  • kraawz
    "i know a place,where there is no fear"
    ( a vezetőség évközben adott cirka 40M eurot igazolni )

• Gyureszka
    bocs félreérthető FM Hungary-n
  • Gyureszka
    csak írtam FM-n hírben ilyen tehetségeket már vagy 2hete meg a suliba is beraktam és most böngésztem végig :D