104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#3211 pista:D!
-
karajjj #3210 -
#3209 szíves engedelmeddel
-
karajjj #3208 de pont ezaz, hogy ők nem generált játékosok, hanem teljesen valóságosak, megnéztem a marseille weboldalán az u16-ban télnyleg ott a srác :D -
Csesza #3207 nem szeretem a szarzenált de most így szimpatikus a csapatuk a sok fiatallal, lehet kezdek igy 1et velük :) -
#3206 Fm 2007ben volt a barcás mentésemben amit 2015ig vittem hogy leigazoltam egy Gustavo nevű gyereket 18-19 évesen 40 millió euroért de a srácnak a szöglet, bedobáson kívül minden technikai értéke 16-17 felett volt... ha kell kép betöltöm azt a mentést és megnézem... Egy idő után nagyon durva játékosokat fog generálni a gép... És az egyenlegem 2015ben 1 milliárd euro volt szóval alap keretben nem volt 175-180 ability alatti játékos :D -
karajjj #3205 na most megyek le hídba :D az Arsenalnál alapból ott a 2 hihetetlen jó csatárpáros, akik ugye még eléggé fiatalok, de nekem már megvan a harmadik csatársorom is :D egy 15 meg egy 16 éves gyerek, az egyiket a Marseille-ból igazoltam, ő rúgott 7 meccsen 6 gólt, a másik srác meg alapból ottvolt, ő 9 meccsen 12 gól... -
zsilike #3204 mivan?kamu info!proba szerenxse -
karajjj #3203 na megyeget a szekér...
-
#3202 5 csatár 5 védő :D -
hamary #3201 és mely lenne az? :P -
karajjj #3200 megosztod az egyszerű földi halandókkal? :D -
#3199 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megtalálta a tökéletes taktikát az fm2008 sorozathoz,jelenleg teszteli,kurvajó eredményekkel -
karajjj #3198 hááát beszarok, flamini a 94. percben lő egy gólt, és nem adják meg mert bendtner lesen volt, de kérem flamininak visszegúrították, bendtner meg hozzá se ért a labdához és mikor reklamálok a dolog miatt, még engem oltanak le, hogy a televíziós visszajátszás alapján a bíró helyesen döntött -
hamary #3197 megint kilépett ez a buzi... nem tudom miért van, de idegesítő... lehet folytatom az Arsenalosat.. :/ -
#3196 -
hamary #3195 tudtam, ha beírom, megszakad.. :) Zte - Pécs 3-1 (egyenrangú ellenfelek voltunk ) -
hamary #3194 NB1-e mérleg.: 4/4 győzelem :o És 1. vagyok, remélem bennmaradok.. Továbbra is ez a lényeg. -
#3193 25 millió eurorol indult,uúgy mint villarreal kb.
Csak eladtam 3 játékost,akikre nem volt szükségem,befolyt 15M , meg nyáron ezaz,lett 45M-m. Kaptam 40et igazolni. Jött Baptista (14M) , mert kellett aki tud AMCt meg FCt is játszani,és erős. Agüero meg év végén jön ennyiért 24 havi részletre. Szal csengethetem majd ki a havi 2M eurokat ... Még Manuel Fernandestől kéne jó pénzért megszabadulni ...
-
karajjj #3192 én a balszélemet nem találtam elég átütőnek :D
-
#3191 Nem szegeny a csapat -
#3190 megennélis
(meccs előtt dolgozta ki a betonvédelem taktikját,ami 10 emberrel is adja)
-
#3189 ennél azért több kell,hogy engem megverjen a gép ! :D
-
#3188 A csatárokkal nagy gondjaim vannak. Zigic nem hozza a kötelezőt,Delgadot amilyen erővel elhoztam egyetlen igazolásként,ki is dobom ( 13 m 2 gól ) , Morientes meg 4. számú csatár is maradt sajnos.. Szóval..
-
hamary #3187 olyanjó, hogy nagy itt a nyűzsgés... :P -
hamary #3186 Én is folytatom a Pécses mentésem... Cél a bennmaradás ( remélem meglesz:) ) Csak utálom, hogy mindig kilép, és valami crash dumpsot hoz létre. miért van az? -
#3185 Grat mindenkinek, és Boldog Ünnepeket mindenkinek!! nemsoká hozzom a leeds friss képeit csak még kicsit haladok vele!! -
karajjj #3184 ja akkor egy kicsit rásegítettél a dologra... -
zsilike #3183
Mivel látom h sokan viszik a LEEDS csapatát,hasznos tanácsokat várom(ki hova miért?...Ja és mielött eljöttem a BARCATól,fiktiv igazolásokkal 80m eurót ömlessztettem a ledds kasszájába,tehát nem gáz a lé!remélem jobban jönnek a játékosok,amint feljutok! -
zsilike #3182 Sziasztok!Kellemes ünnepeket mindenkinek!Régen írtam,ugyhogy egy kis karriertörténet:Na mint biztos emlékeztek Milannal kezdtem,Barca utána(mindent nyertem,tehát a sikerlista már adott!(ezért kezdtem nagycsapattal!aztán a Leeds megkeresett h gázba vannak(bajnokság kieső hely,éslepörgött playak)na elvállaltam!megmentettem fél év alatt a csapatot,benn maradt!Most kezdtem a teljes szezont,cél a feljutás 2013-AT irunk!Ki kellett szórnom a csapat 80sz-át(szánalmas volt)elkeztem épitkezni+4-1-3-2taktikot tanítom!nemsoká képeket küldöm a keretről(még erösiteni akarok)nem könnyű!viszont már értem h miért jó közép v kis csapattal lenni!minden meccs egy infarktus és krv izgalmas!!!(birok viszont már a 4. meccsemet csalják el(93.perces tizeneggyesek....kiállitások...Hát ez gáz,de csak leszállnak rólam.+olaszország válogatottját is viszem!azzalmindenok!köszönettel!keret nemsoká!!!!jófmet! -
#3181 10 forduló után:
Kár a rossz rajtért, ha nem csúszik be az a két vereség, sokkal jobban állnánk. -
karajjj #3180 a tavalyi fm-be nagyon ment velük, leigazoltam Del Pierot, balszélsőként játszattam és aranylabdás lett :D aztán mikor a harmadik szezonban Buffon is jött, akkor már szinte verhetetlen voltam, csak volt egy format c-m közben és ugye persze hogy oda volt elmentve a játék... :S nem volt kedvem utánna újrakezdeni..
de most megpróbálom megint :D -
#3179 gyáá most kaptam ki tőlük 2-0ra (mmint Arsenaltól :DD) -
karajjj #3178 na a barcikánál most összehoztam egy egész jó keretet, de egy felkészülési meccset sem tudtam megnyerni, össze kéne szoktatnom a srácokat rendesen, de ehez most nincs nagyon kedvem asszem megy pihenni a mentés, a realos mentés tegnap megadta magát, nem lehet visszatölteni :S
most azon gondolkozok, hogy kezdek egy újat a régi nagy kedvencemmel az arsenallal -
#3177 Üdv és grat mindenkinek!
Töltöm Valenciát, még van egy kis idő az esti nagyvacsoráig -
Utley #3176 Behalok...9.re behoztam a Crwet a Championshipbe,és a Newcastle-nél szóba kerültem,mint menedzser jelölt...Erre kirúgtak a Crewe-ból....Azért ez kabaré.... -
karajjj #3175 akkor az apja a nagyg*** a nagyfater meg a véng*** -
#3174 kiskorába jó lehetett neki a suleeba :D -
#3173 Hollandia -> Excelsior ! Ez kell neked.
És karajjj, hogy becézik? Kisg*** -
#3172 asszem nem vagyok egyedül aki ismeeri :P
am tőlem azér nem hallotok smemit mer nem igen találom a helyem kezdeget újakat nem tom hol állok meg