104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar
    Magát a funkciót nem találom, mert az igazolásnál a klubcsapatom jön fel.
  • karajjj
    európán kívül nem nagyon akarnak menni...
  • zyndar
    Válogatotthoz lehet edzőket hozni? Mert nem nagyon sikerül..
  • 0202milan
    ja,és még kölcsönböl visszajött pienaar,nuri sahin
  • 0202milan
    jöttek/mentek

Dortmund-Milan

na,egész jól sikerült az átigazolái szezon,még ilsinhora pályázok
  • zyndar
    Beadtam az önéletrajzomat és tessék :P

• zyndar
    vááá milyen taktik :P nekem is voltak már beteg ötleteim (3-6-1) de ez mindent visz :P
  • hamary
    életben is sok ilyen van, bér tény, elég idegesítő.. de meccs közbe folyamatosan változtatni kell, stb.. lehet a tieid már fáradtak voltak, övéik mlég kevésbé

ui: ha te fordtottálvolna ugyanígy, most nem írtad olna be... én is frdítottam már 3-0-ról is,uccsó percekben
  • Gyureszka
    fúúúú most nagyon felkurt a gép elég is volt mára az FM-ből :@

vezetek 2-0-ra 70-perc... labdabirtoklás 70/80 körül nekem meg minden aztán 3-2-re kikapok :@ na viszlát további jó függést mindenkinek sziasztok
  • Darkon
    Ugylatszik angliaba ez a divat a jatekban
  • hamary
    ilyet már én is betettem Mancitys karrierem elején, de nem sokan döbbentek le.. Akkor a Newcastletől vontak le pontot...
  • Gyureszka
    pedig valameik nap valaki tett be egy ilyen képet :)
  • Darkon
    Ilyetse lattam meg

• Gyureszka
    xD kössz én nem vok valami nagy gamer :D

mitjavítsak rajta? ;)
  • 0202milan
    Tabella

vége a szezonnak...második lettem
    a bayern végül is simán nyerte a bundesligát,de nem baj,én ezzel az eredménnyel is elégedett vok
    eddie johnson gólkirály lett,e.johnson + nelson valdez bekerült az év csapatába ,én pedig a 3. legjobb menedzser lettem
    meglepetésre a bayern leverkusen kiesett...
  • kraawz
    azataktika,jézusisten
  • Gyureszka
    hát elég gány lett a minősége :D nagyítsátok ki úgy áttekinthetőbb :D
  • Gyureszka
    Féltávnál...

A keretben még ott van Aimar csak Ő Másjuban jön át!
  • hamary
    kösz. :D így van , FM nélkül távol az otthontól (Pécelen vagyok jelenleg :D )tényleg kicsit uncsi :)
  • karajjj
    látom unatkoztál :D egyébként nagyon tetszik az írás sok sikert a játékhoz!
  • kraawz
    teljesenaz
  • hamary
    Üdv mindenkinek!

Most mivel - holnapig - nem vagyok FM közelbe, van időm írni egy kis karrier infót :)

2007: június:
    Lemondtam az angol válogtottságot már két éve, s most úgy gondoltam abba hagyom a profi footballt is. Először nem tudtam hogyan folytassam tovább - gondolkoztam, hogy civil életbe keresem meg további kenyeremet, de aztán a legutóbbi edzőm felvilágositott, hogy megvan a tehetségem ahhoz, hogy jó menedzser legyek. Ekkor elgondolkodtam ezen, s igazat adtam neki. Nem jöttek sorra az ajánlatok, hisz még fiatal vagyok - 32 évesen visszavonultam. Júniusban "csendes volt minden" , minden edzőnek nyugodt volt az állása. Júliusban is ugyanez volt a helyzet - ennek oka az, hogy nincs miért kirugják, nem megy a szezon. Augusztus közepén viszont több edző is nyomás alatt volt, nem teljesítette az elvártakat. Köztük volt a Pécsé is... Szimpatikusnak találtam a csapatot - jelentkeztem... Itt kezdődik edzői karrierem.

2007: Augusztus
    Amikor átvettem a Pécs irányítását, a pécsi eggyüttes az NB2 14. helyén szerénykedett, 3 ponttal. Az elvárása a vezetőségnek egyszerű volt , de számomra kevés - legyek meghatározó az NBII-ben. Én futballista életemben maximalista voltam, ne elégedtem meg szinte semmivel, mindig jobbat, többet akartam. Ugyanígy volt a Péccsel is - célom a feljutás volt.
    Első mérkőzésemet a Haladással játszottam, azzal a kerettel ami adva volt - Lengyel kölcsönben nálam volt a Nyíregytől, Halgas volt a jobb középpályára, Rozsi a bal védőnk volt Győrből - ezek voltak az előző edző jó húzásai. Haladás ellen döntetlent játszottam, majd jött 3 győzelem, s 1 vereség az akkor még második Barcs ellen. Ezután egy 10 meccses győzelmi sorozatom volt, majd jött egy 3 döntetlen, s egy kellemetlen vereség - de ekkor már második voltam, egy pontra a Barcstól. Sajnos nincs nálam jelenleg a jegyzőkönyv, de az első helyet drámai küzdelmek döntötték el. Utolsóelőtti forduló után a tabella
    1. Pécs
    2. Barcs

A Barcsnak egy ponttal volt kevesebb - ha nyertem volna ebbe a forduóba, már bajnok lennék, de kifogott rajtam az idegenbeli szereplés - a Gyirmót nagy falat volt.
    Utolsó forudló -> Pécs - Dunaújváros , Mosonmagyaróvár - Barcs. Hozzá kell tenni a Mosonmvár a tabella alsóbb szakaszában szerénykedett. A mi mecsünk döntetlen lett - de a Mosonmagyaróvár 1-0-ra legyőzte a Barcsot, így elsők lettünk, s feljutottunk az Nb1.be.
    2008: június

Erősítésre volt szükségem, hiszen a kölcsönjátékosok elmentek. Csatárnak olcsón megszereztem - de mégse kezdőként használom - a kieső Kecskeméttől Yannickot. Szerződése lejárt, így hozzám került Mario Bozic - csapatunk legjobbja. A Fehérvárrtól csereüzlettel hozzám került Mohl- egy tehetségesfiatalt adtam érte. Kapuba megvettem Sebőköt, olcsó volt, hálaisten. S megvettem Rozsit bal védőnek - ő is viszonylag olcsó volt, Győrnek nem volt rá szüksége. Legdrágább, s legfeleslegesebb igazolásom nyáron BEnjamin volt a Honvédból - de még lesz idő.

Júliushoz tartozik, hogy szerződésem meghosszaabbították :cool:

2008: augusztus

Elkezdődött az SL. Első fordulóban MTK-t vertem 2-1-re idegenben, pedig vezetett az MTK. Góljainkat a csodacsatár - persze csak számomra - Bozori szerezte. Következő forudló : Honvéd - Pécs 2-3 (0-3). A végén egy hatalmas kapufájuk is volt, de megérdemelten nyertem. Ezután még jött két győzelem, s első voltam a bajnokságban. Majd jött a zete elleni vereség, így csak egy pont volt az előnyöm a 2. szemben, majd a Vasassal egy döntetlen - így már csak 4. vagyok.

Liga kupában jelenleg második vagyok, de még jön két nehéz meccs- csoport:
    Újpest
    Pécs
    Vasas
    Fehérvár

Magyarkupába Negyedik fordulóban vagyok,két alsóbb osztályú csapatot ütöttem, de a negyeddöntőkben a DVSC vár rám...

Nem titkolt szándékom a nemzetközi kupa - habár ez csak álom.Édes álom

Köszönöm, hogy elolvastad szabadságom alatt írt levelem. Holnap visszatérek a klubbhoz, s remélhetőleg sikeres év elő nézünk.

Hamary: 2008. október
  • drucker
    Srácok... az normális, hogy spanyol bajnokságban nem adnak pénzt a szezon végén a helyezésekért? :)
  • Csesza
    már bocs de elég gány a Rating :S

Inter-nél mindjárt kitod hozni max.-ra az összeset (tehát mind1iknek full csillagon kéne lennie)
  • kraawz
    ott a tactic guide,abban le van irva minden,meg1x nem mondom el ugyanazta,amit 10 hsz ezelőtt.

workload= munkabírás,teherbírás..
  • arminho
    mindig 100%-os kondival küldöm őket pályára. a workload pontosan mit jelent? egy dolog hogy gyors a tempó, de csak mért a középső középpályás fárad ki?
  • kraawz
    természetesen az alaves ezzel a 3 ponttal is csont utolsó D:!ete.
  • kraawz
    október 26-ig bírtuk

• Gyureszka
    na változtattam a taktikán meglátjuk Valencia ellen milesz :)
  • Gyureszka
    én meg azt bírom h a kiscsapatok ugye simán megvannak és a kiscsapatok megverik a Real-t ami már alapból furcsa de(mivel én elverem azokat akik elverik a real-t) a Real meg engem 2-3 góllal is elver simán legutóbb 4-2 :| gáz :S
  • miki36
    csak egy-két tanács: -szélességet talán vedd lejjebb, ne a szélekre passzolj, és kicsit lassabbra veheted a tempót

egyébként: #3510
  • kraawz
    na. akkor sorjában

1. attól függ,hogy milyen kondival küldöd pályára ,ez az egyik. Ha gyors játékot játszatsz,sokkal hamarabb fáradnak kettő. Ha mondjuk a Workloadja 2es a plejának,gyorsan fárad. Ha kicsi a Natural Fitness,megint.

2. nálam is ugyanilyen keveset van a labda,és jönnek az eredmények. Ennek is két oka van. A legfőbb oka,hogy counter attackingre játszol. Magyarul te inkább kontrázol,nem tartod a labdát. Aztán a passzolás a másik. Állítsd be,hogy mindenki rövid passzos,near posthoz játékot játsszon,és kész. A letámadást húzd fel maxra,így is meglesz a labda. Meg mondjuk a DMCnél, MCnél és FCnél pipáld ki a Hold up ball tulajdonságot. Hidd el,megjavul.

Ennyit tudtam segiteni,remélem használ.
  • arminho
  • karajjj
    na nekem meg pont az a bajom, hogy labdabirtoklásban messze jobbak vagyunk mindenkinél, meg a gólokat is termeljük szépszámmal, de majdnem ugyanannyit is kapunk :S
  • Gyureszka
    de csak kíváncsi lennék valamire ha nemgond :)
  • arminho
    ez a lényeges, nemde?
  • Gyureszka
    az egész edzői menüpontról adj képet plz :D
  • arminho

hát nem hiszem hogy olyan rosszak lennének...
  • Gyureszka
    a FAQ-ban ajánlottakon kívül valami tehetséges védő-t keresnék :) előre is thx :D
  • Gyureszka
    rosszak esetleg az edzőid? :) elsőnek mikor megláttam a sok képet na mondom valami jó tanácsot hozol.. dehát tévedtem :D