104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Balázs 17 #3651 én mennék csak nemvágom mitkell csinálni:D -
Gyureszka #3650 gyertek ti is! -
Gyureszka #3649 megkapod de csak 3-n vagyunk 5-n jelentkeztek kellene még valaki
elég durva mert jó csak kevesen vaagyunk.. -
#3648 nem -
Balázs 17 #3647 eredeti game kell hozá? -
#3646 egy képekkel tarkított beszámolót majd kérnék tőled -
#3645 195.38.125.206 ide jöjjön aki akat
8.0.1 patch kell
Angol liga átalakítót tegyétek be !!
link: http://igfm4.uw.hu/superleague.rar
-
Gyureszka #3644 4-en toljuk online-ba :) valki nemjön még? :D -
#3643 idegenben 3-3at játszottunk, Berbatov utsó 4 meccsén 9et rúgott :)
Bent Berbatov páros 43 meccs 61 gól eddig :)
Van der Vaart sérült most, 2 hónapra lerúgták de Jenas egész jól helyettesíti most...
[szerk: Dawson 1 hónap...] -
Utley #3642 Barnsley-al felekrültünk a Playoffon keresztül...elödöntőbe a Watfordot múltk felül,a döntőbe a Plymouth gárdáját "picsáztuk" ki Premier ligára próbáltam a keretem egyben tartani,ez nagyjából sikerült,és tudtunk igazolni 1-2 arcot.Klubrekordot döntöttem 2.800.000 fontért igazoltam le Darren Ambrose-t,jött még:Solano freen,Vaskó 150.000,Routledge kölcsönbe teljes szezonra,Bouma az Aston Villa-ból 600.000,Charles - André Doudin free,Bailly Logan 575.000,Christián Benítez 1.600.000,és a legnagyobb kedvencem aki 42 bajnoki!!!! gólos volt tavaly,és felbombázta a csapatot a Premiershipbe Frazier Campbell jött teljes szezonra kölcsön. -
#3641 Ez pusztán választás kérdése. Az első draftban elviszik a legjobb stattal rendelkezőket, utána mindenki potenciális sztárokat próbál keresni. Mivel még nem neveltem ki draftost, a kérdésedre nem tudok pontos választ adni, egy szezon múlva válaszolok neked :) -
#3640 REAL MADRID. -
Gyureszka #3639 16:00-tól Online FM Bajnokság Jelentkezni Nálam
MSN: [email protected]
Valószínűleg a Top Team League lesz megoldva az egyenrangúság. -
#3638 Draftoltakból mennyire lesznek jó játékosok?
Mármint az ilyen első 3 draftból általában nagy játékos lesz (lehet)?
[ mert pl NBAben azért elég durvák a draftok általában... ] -
#3637 Espanyol 4-1 Getafe :o)
Tamudo a meccs embere, csereként játszott olyan 30percet, csapott 2-t :DD
félidőben 0-1 volt még oda -
#3636 eléggé korlátolják az igazolási lehetőségeimet. Szerencsére a draftos pléják nem számítanak bele a keretbe, így azért mindig vannak friss játékosok. Amúgy annyira nem vészes, ettől függetlenül nagyon élvezhető sokgólos meccseket játszom :) -
#3635 Nem parások ezek a szabályok? -
#3634 én is szivesen mennék onlinozni
hanyas patch kell.??? dobjatok pls egy linket ahonnan letom szedni a megfelelő patchet
msn: [email protected] -
#3633 Depor 1-1 Espanyol :o 5. vagyok perpill -
#3632 off topic... -
#3631 nekem is lenne...msn:[email protected] -
#3630 Íme az összefoglaló az MLS-ről
használjátok egészséggel :) -
Gyureszka #3629 Capello úr magát nem érdekli? :D -
Gyureszka #3628 még valaki? -
#3627 okés -
Gyureszka #3626 fleveszlek msn-en :) -
#3625 nekem van kedvem hozzá:P -
Gyureszka #3624 hi all!
gondolom tudjátok h lehet függni ezzel neten és kinek lenne kedve nyomni egy szezon-t délután? :) a részeletek kitalálnánk ha lennénk egy páran D: -
#3623 grat,szép eredmény
gunnersboy:neked is grat
töltöm a dortmundot...
az átigazlásokat követöen mondthatom,h elégedett vok az igazolásokkal,cél a bl-böl a továbbjutás(bár a csioportot még nem ismerem),a bajnokságban pedig a bajnoki cim! -
#3622 Bajnok csapat :)
A keret:
A legjobb teljesítmény: Landon Donovan
A legtehetségesebb ifi:
Ezenfelül a díjak:
-Fair play 2. helyezett (Quavas Kirk)
-A legjobb debütáló első helyezett (Josh Tudela)
-A legjobb védő 1-2. hely (Jazic és Roberts)
-A legjobb kapus 1. hely (Joe Cannon)
-Az év edzője 1. hely
-6 játékos az év csapatában (Cannon, Harmse, Jazic, Roberts, Donovan és Beckham)
-A csapat fair-play díjas lett
szerk: nemsoká elkészül a beszámolóm az amerikai bajnokságról, remélem szívesen olvassátok majd :) -
#3621 na, jó ez a taktika, és ha nemmegy a támadóknak, akkor jön szögletböl Igashevich :D
-
nemtom mit nyertem, de jövőre indulhatok a CONCACAFban :) -
#3619 taktika
ez az eggyik taktikám
a másik taktikámnál a csapat instrukciók ugyanazok,csak a felállás más:védelem ugyanaz,1 vkp, 2 középsö középpályás(öket szélre nyilazom) és egy tmpk+2 támadó -
#3618 na átfigyelgettem ezt a tactic guide-t hát voltmit kitalálni :D
eredmény végülis első meccsen: Espanyol - Racing 4-1, ellenfélnek 2 lövése volt egész meccsen, széles játékkal középrepasszokkal igencsak durwamód lehet játszani :D -
#3617 Szép estét, grat mindenkinek! -
#3616 majd teszek képet,de most nincs idöm...pill:D -
peruzzi8 #3615 dortmunddal milyen felállásba nyomod?
-
#3614 hello
még új vagyok itt
2010 ben járok REAL MADRIDDAL vagyok . olvasgatom a híreket mire az egyik: Gefafe menedzseri posztjáról menesztették a menedzsrt és az helyére nagy esélyes Claude Makélélé. nme rossz. már a Gimnastic menedzsere. -
-
karajjj #3612 jaaaa, akkor nemszóltam :D a 2008-ba még nemvoltam szövkap, bár most Ghána felkért, de nem vállaltam el