104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hamary #3731 van=lenne -
hamary #3730 lenne még egy lehetőség... FMM 2.21.. szívem szerint használnám, csak akkor lelkiismeret furdalásom van -
hamary #3729 Nazarith újabb két gólt vágott a Nyíregyházának idegenben :) -
#3728 magyarhonban az ilyenekből kihagynak, hacsak nem vagy kurvaügyes, és nem játszol minden évben bl elődöntőt minimum -
hamary #3727 5 évig szól a szeződésük.. :P tudom lehet a nyomorék elnökség elfog fogadni egy ajánlatott, én akkor sem akarom eladni :D -
#3726 arra befizetek;) -
hamary #3725 öt évig az lesz :P -
#3724 nem a magyar bajnokság nekik a végállomás:P -
hamary #3723 új igazolások:
-
#3722 a barca sosem para. HALA MADRID. -
#3721 Én is azthittem Spurssel hogy para a Barca, nem álltam be védekezni, otthon 2-0ra nyertem is, idegenben 4-2re kikaptam de továbbmentem... picit visszanézel ottvanank a képek. -
#3720 semmivel nem nehezebb,mint a chelsea,hajrá -
#3719 Barcelona-t kaptam...sztem itt vége is... -
megvaaaaan,továbbmentem....
nem akármilyen meccs volt...az utolsó percben nem adtak meg nekik egy gólt(szerencse)
remélem a nyegyeddöntöben könnyebb ellenfelet kapok,igaz,itt már csak nehéz lehet:S -
#3717 volt szived agüeroval lealáztatni a volt csapatát? :D Szadista...:d -
#3716 -
#3715 -
#3714 haggyad míg felnő Dixon. jó lesz ő csatárnak.
vagy hozd el Naismith-et. -
#3713 Intertől csunyán kikaptam, elődöntőig jutottam "csak" BLben...
Bajnokságban nagyon vezet a Chelsea ezt már megnyerik, de tuti 2dik helyem megvan azért :)
Nyáron lehet jön Wesley Sneijder (nem nagoyn játszik a realban...), meg még vmi fiatal csatár srác kéne a csatárduóm mögé... Meg talán 1 jobbhátvéd, bár még jövőre jólesz Chimbonda. -
#3712 nekem perfektóan megy, most is. -
#3711 eddig jóvolt az,mosmár assem :c
pedig ugyanazt csinálom. gamma indít,betölt,miniscout indít,betölt .. és megsemozdul -
#3710 monTTammár, hogy ne szarozzatok azzal a bughalmazzal, miniscout oszt kész -
#3709 köszi, remélem jövőre a feljutásért küzdünk majd.
ezért jo anglia, gecisok bajnokságot kell letudni mire eléred a csúcsát, és a nemzetközi porond mégcsak ezután jön:) -
#3708 van akinek működik a szkáucs? :c -
#3707 nagyvagy :)
jövőre feljutsz :) -
#3706 nos itt a vége.
ahhoz képest ahogy oltuk a szezon 3/4éig, szenzációsnak mondom ezt az eredményt.
ezt az eredményt pedig ennek a sorozatnak köszönhetjük, nagyon jók voltunk a szezon végére.
rengeteg gólt kaptunk, és elég sokat is rúgtunk, így bizakodó vagyok a köv idényre nézve -
#3705 Na, megvan zsinórban két meccs: nyertem Brescia és Lazio ellen, most meg Marseille idegenben félidő 2-1 ide! -
#3704 még idegenben is összejöhetne:)
-
#3703 le a kalappal :) mindig öröm a cselszkiverés :D -
szép volt fiuk...reménykedem,h ez az 1 gólos elöny elég lesz,bár sztem nem... -
#3701 nekem ismét előjött a tavalyi játékban is tapasztalt hullámölgy (bár annak túl hosszú)
Juvéval 3. szezon, a nyáron csak 1 embert igazoltam (Pirlo), tavaly meg vagy 2-t. (nem akartam bonatni a csapategységet) erre most tizenvalahány meccs után 15. vagyok, semmilyen taktikával nem bírok meccset nyerni, azokkal sem amikkel az előző két évben 2. és 4. hely meglett. Viszont BL-ben 3/3-t nyertünk.
Keretem:
Kapusok: Buffon, Mirante
Védők:
bal: Chiellini, Molinaro
jobb: Grygera, Birindelli
közép: Criscito, Barzagli, Andrade, Legrottaglie
Középpálya:
bal: Giovinco, Nedved, Salihamidzic
jobb: Camoranesi, Marchonni
közép: Pirlo, Tiago, C. Zanetti, Nocerino
Csatárok: Del Piero, Trezeguet, Huntelaar, Iaquinta, Palladino
Tavalyi-tavalyelőtti győztes hadrend:
Buffon
Chiellini, Criscito, Barzagli, Grygera
Giovinco, Tiago, Marchisio(elment, helyette Pirlo van), Camoranesi
Trezeguet, Huntelaar
alig bírunk gólt lőni,pedig tavaly jól ment. -
pinnacle #3700 neizgulj ez tényleg egy bug, nekem akkor jött elő mikor véletlen hirtelen kétszer nyomtam le a space-t a csapatkiválasztásnál:)
nekem 33-0 volt az ellenfélnek:)
-
#3699 roll haverom friss fmes Roma-val van, Udinese ellen elkezdi mondjak egy jo taktikát, felvázoltam az enyémet, és igy első percben kapott egy golt és akkor énvagyok a hibás mert tul széles a taktika :DDDDDDDDD
mondom talan nem meccs előtt kelett volna ujtaktikát csinálni 1 nappal :DD -
#3698 kolumbiában és chilében tényleg nagyon penge fiatalok vannak.. -
hamary #3697 kösz.. :) most egy kicsit szarakszok a bajnokságba 10. helyen vagyok, nem lesz nemzetközi kupa szereplés :( Erősítek januérba több kolumbiai és egy Chilei fiatallal.. :D Minőséginél is nagyobb igazolásnak mondta az inscout, remélem úgy is lesz :) -
#3696 ez széééép,grat... -
#3695 nem vmi sokat fox kapni mert alig voltunk... lassu is volt. bajnokság első meccséig jutottunk el. akkor márcsak 2-en voltunk... addig végig igazoltunk :D -
#3694 Hi all grat mindenkinek!! az online bajnokságrol sajnos lemaradtam de várom majd a képeket!!! -
hamary #3693 Ezt nem gondoltam volna.. Nagy-nagy grat a csapatnak!
-
#3692 mivan meselj