104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• hamary
    van=lenne
  • hamary
    lenne még egy lehetőség... FMM 2.21.. szívem szerint használnám, csak akkor lelkiismeret furdalásom van
  • hamary
    Nazarith újabb két gólt vágott a Nyíregyházának idegenben :)
  • soma22
    magyarhonban az ilyenekből kihagynak, hacsak nem vagy kurvaügyes, és nem játszol minden évben bl elődöntőt minimum
  • hamary
    5 évig szól a szeződésük.. :P tudom lehet a nyomorék elnökség elfog fogadni egy ajánlatott, én akkor sem akarom eladni :D
  • soma22
    arra befizetek;)
  • hamary
    öt évig az lesz :P
  • kraawz
    nem a magyar bajnokság nekik a végállomás:P
  • hamary
    új igazolások:
  • BBeno2
    a barca sosem para. HALA MADRID.
  • GTheo
    Én is azthittem Spurssel hogy para a Barca, nem álltam be védekezni, otthon 2-0ra nyertem is, idegenben 4-2re kikaptam de továbbmentem... picit visszanézel ottvanank a képek.
  • kraawz
    semmivel nem nehezebb,mint a chelsea,hajrá
  • 0202milan
    Barcelona-t kaptam...sztem itt vége is...
  • 0202milan

megvaaaaan,továbbmentem....
    nem akármilyen meccs volt...az utolsó percben nem adtak meg nekik egy gólt(szerencse)
    remélem a nyegyeddöntöben könnyebb ellenfelet kapok,igaz,itt már csak nehéz lehet:S
  • Fabio Capello
    volt szived agüeroval lealáztatni a volt csapatát? :D Szadista...:d
  • kraawz
  • kraawz
  • BBeno2
    haggyad míg felnő Dixon. jó lesz ő csatárnak.

vagy hozd el Naismith-et.
  • GTheo
    Intertől csunyán kikaptam, elődöntőig jutottam "csak" BLben...
    Bajnokságban nagyon vezet a Chelsea ezt már megnyerik, de tuti 2dik helyem megvan azért :)
    Nyáron lehet jön Wesley Sneijder (nem nagoyn játszik a realban...), meg még vmi fiatal csatár srác kéne a csatárduóm mögé... Meg talán 1 jobbhátvéd, bár még jövőre jólesz Chimbonda.
  • soma22
    nekem perfektóan megy, most is.
  • kraawz
    eddig jóvolt az,mosmár assem :c

pedig ugyanazt csinálom. gamma indít,betölt,miniscout indít,betölt .. és megsemozdul
  • soma22
    monTTammár, hogy ne szarozzatok azzal a bughalmazzal, miniscout oszt kész
  • soma22
    köszi, remélem jövőre a feljutásért küzdünk majd.

ezért jo anglia, gecisok bajnokságot kell letudni mire eléred a csúcsát, és a nemzetközi porond mégcsak ezután jön:)
  • kraawz
    van akinek működik a szkáucs? :c
  • Fabio Capello
    nagyvagy :)

jövőre feljutsz :)
  • soma22
    nos itt a vége.
    ahhoz képest ahogy oltuk a szezon 3/4éig, szenzációsnak mondom ezt az eredményt.

ezt az eredményt pedig ennek a sorozatnak köszönhetjük, nagyon jók voltunk a szezon végére.

rengeteg gólt kaptunk, és elég sokat is rúgtunk, így bizakodó vagyok a köv idényre nézve
  • Zsolti9014
    Na, megvan zsinórban két meccs: nyertem Brescia és Lazio ellen, most meg Marseille idegenben félidő 2-1 ide!
  • 0202milan
    még idegenben is összejöhetne:)
  • Fabio Capello
    le a kalappal :) mindig öröm a cselszkiverés :D
  • 0202milan

szép volt fiuk...reménykedem,h ez az 1 gólos elöny elég lesz,bár sztem nem...
  • Zsolti9014
    nekem ismét előjött a tavalyi játékban is tapasztalt hullámölgy (bár annak túl hosszú)

Juvéval 3. szezon, a nyáron csak 1 embert igazoltam (Pirlo), tavaly meg vagy 2-t. (nem akartam bonatni a csapategységet) erre most tizenvalahány meccs után 15. vagyok, semmilyen taktikával nem bírok meccset nyerni, azokkal sem amikkel az előző két évben 2. és 4. hely meglett. Viszont BL-ben 3/3-t nyertünk.

Keretem:

Kapusok: Buffon, Mirante
    Védők:
    bal: Chiellini, Molinaro
    jobb: Grygera, Birindelli
    közép: Criscito, Barzagli, Andrade, Legrottaglie
    Középpálya:
    bal: Giovinco, Nedved, Salihamidzic
    jobb: Camoranesi, Marchonni
    közép: Pirlo, Tiago, C. Zanetti, Nocerino
    Csatárok: Del Piero, Trezeguet, Huntelaar, Iaquinta, Palladino

Tavalyi-tavalyelőtti győztes hadrend:

Buffon
    Chiellini, Criscito, Barzagli, Grygera
    Giovinco, Tiago, Marchisio(elment, helyette Pirlo van), Camoranesi
    Trezeguet, Huntelaar

alig bírunk gólt lőni,pedig tavaly jól ment.
  • pinnacle
    neizgulj ez tényleg egy bug, nekem akkor jött elő mikor véletlen hirtelen kétszer nyomtam le a space-t a csapatkiválasztásnál:)
    nekem 33-0 volt az ellenfélnek:)
  • Gunnersboy
    roll haverom friss fmes Roma-val van, Udinese ellen elkezdi mondjak egy jo taktikát, felvázoltam az enyémet, és igy első percben kapott egy golt és akkor énvagyok a hibás mert tul széles a taktika :DDDDDDDDD

mondom talan nem meccs előtt kelett volna ujtaktikát csinálni 1 nappal :DD
  • 0202milan
    kolumbiában és chilében tényleg nagyon penge fiatalok vannak..
  • hamary
    kösz.. :) most egy kicsit szarakszok a bajnokságba 10. helyen vagyok, nem lesz nemzetközi kupa szereplés :( Erősítek januérba több kolumbiai és egy Chilei fiatallal.. :D Minőséginél is nagyobb igazolásnak mondta az inscout, remélem úgy is lesz :)
  • 0202milan
    ez széééép,grat...
  • BBeno2
    nem vmi sokat fox kapni mert alig voltunk... lassu is volt. bajnokság első meccséig jutottunk el. akkor márcsak 2-en voltunk... addig végig igazoltunk :D
  • Darthmushroom
    Hi all grat mindenkinek!! az online bajnokságrol sajnos lemaradtam de várom majd a képeket!!!
  • hamary
    Ezt nem gondoltam volna.. Nagy-nagy grat a csapatnak!
  • DONGUBA
    mivan meselj