104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zsilike
    figyelni kell a spanyol nevezésnél!,mert könnyen megszivod!de teljesen nem értem a gondodat.irj privibe és együtt kitaláljuk!/mikor jön a hir h leigazoltál vk-t,azonnal csapatszámozás.ott felajánlja mind 3 csapat számozását,minimum ember meg legyen meg,ez nem a gép hibája.
  • fordjee
    Nekem baszik betölteni, akkor nem tudom, mi lehet a baja.
  • BBeno2
    0202milan vmi nem frankó az msn címednél mert azt irja erre: [email protected] hogy érvénytelen. vmit elgépeltél? vagy enm tom.
  • KoniZTE
    Agüero tényleg fasza center :) Nálam a Real-nál a 13/14 és a 14/15-ös szezonban 77 gólt szerzett és szinte minden dijat megkapott - bármilyen csatárt rakok mellé mind elszürkülnek ( Vela,Bojan,Robinho,Almeida,Messi,Henry stb... )
    Most kezdödik a 10.év
  • kraawz
    Senkinek nincs ötlete,ezt a nevezést hogy lehetne megoldani?

Mert nemhogycsak a fő csapat nevezése nincs meg,a Mestallaé sem például. Bugos szar. Eleve,ha nem nevezek 16 pleját,el sem fogadja :S erre....
  • 9csöves9
    nekem szó nélkül betölti a 190 megásat is
  • fordjee
    sziasztok!
    az nem lehet, hogy a genie scout 100 mega alatti mentéseket tud kezelni? nekem úgy tűnt.
  • kraawz
    neked legalább nem halt meg a mentésed,mert nem lehet plejákat nevezni :D
  • Fabio Capello
    Elnézést kérek a következő kijelentésért, de a kurva anyját a bírónak. Nem hiszem el hogy ennek engedélyt adtak a játékvezetére.... Hogy lehet négy tizit befújni ellenem... Egy darab helyzetük nem volt csak a tizenegyesek... Természetesen az FA mélyen hallgat az esetről

• Fabio Capello
    Nos a CONCACAF Champions League-ben az elődöntőig meneteltünk, a Chivas ejtett ki minket 5:3 összesítésben (1-2;4-1), sebaj majd jövőre :) Bajnokságban négy meccs után veretlenül az élen állunk
  • hamary
    egy-kettőt azért ide is kirakhatsz :D
  • 0202milan
    [email protected]
  • 0202milan
    vegyél fel msn-en,ott elküdök mindent,mert nem akarom a fórumot telebombázni képekkel,mert nem egy kép lenne:P
  • 6600GT
    jó..de itt nem találom
  • karajjj
    szökőév van dicsak? :D
  • Mor3llo
    nagy grat :)
    ez a visszaszámláló meg elég frusztráló így másnaposan :DDD
  • kraawz
    faq
  • 6600GT
    hello! a skineket hova kell rakni? kösszi előre is a helpet.
  • BBeno2
    0202milan küldenél egy képet a felállásodról és a csapat utasításokról??

nagyon érdekelne mert szép eredményeket érsz el.

én is mongyuk de én a REAL -lal vagyok és azzal nem nehéz. szal érdekelne.
  • 0202milan
    megvan az EU-i szuperkupa is...dortmund-newcastle 1-0(steven taylor öngól:D)

a bl csoportom:real,palermo,monaco...sztem meg kell lenni a továbbjutásnak
    amugy a bl mezönye nagyon gyenge(föleg kis csapatok vesznek ebben a szezonban részt...man.utd sincs:S)-egy kis szerencsével sikerülthet a cimvédés:D
  • hamary
    Na, Pécstől hívtak a BLackburnhöz, két foruló alatt kéne őket megmenteni an kieséstől.. :/
  • kraawz
    nálam már nem lehet nevezni :D
  • 0202milan
    ilyesmi már nekem is volt.én akkor visszamentem a bejövö hirek közé,é saját magamm(nem auto) neveztem a pléjákat...de lehet,h nálad nem ez a gond
  • kraawz
    Gyors segitseg: Letelt a januar,plejak nevezesenel autora nyomtam. Aztan most jon Recre elleni meccs,tele vagyok szurke plejakkal,az osszes jatekosom neve előtt Ineligeble ikon ott virít. Miafaszom?

grat :)
  • 0202milan
    :D:D:D

DÖNTÖ:

tabella a bajnokság végén...

ebben az évben minden összejött!hatalmas örömömre!nem gondoltam volna,h megnyerjük a bl-t!
    a bajnokság is nagyon jól sikerült,vereség nélkül...
    azóta megnyertem már a német liga kupát is...
    rengete volt a bevétel,jól is jött...
    érkezett van der vaat(20 mill EU) és ilsinho (13 mill EU)..
    szval egy sikeres szezon van a hátam mögött...
    hamarosan EU-i szuperkupa a newcastle ellen
  • hamary
    A BL-ben az Inter 12-4-es összesítéssel ment tovább a Zaragoza ellenében
  • kraawz
    bug :DDD
  • szkisgyusz
    Sziasztok!
    Először is Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
    Nos itt a nagy ünnepek alatt keztem egyet a Queens Park-kal.Nagy meglepetésemre 3 ponttal maradtunk le a rájátszásról.Több premier ligás csapat kerülgetett,de elutasítottam mindent. A most kezdődőtt szezonban viszont szárnyalunk!9 forduló elteltével holtversenyben a portsmouth csapatával megyünk.A hónap managere lettem!

• Darthmushroom
    Boldog újévet mindenkinek. hamarosan jelentkezek a leeds folytatásával!!!
  • pLau
    Boldog újévet mindenkinek.
  • 0202milan
    elsö meccs:

visszavágó:

elsö meccsen nagy mákom volt sahin góljánál...
    de még a visszavágón...nagyon szép siker,döntöben az AC MILAN vár rám...
  • Mike94
    BUÉK!
    enyém az idei első hsz :)
  • miki36
    B.Ú.É.K. minden efemesnek:)
  • Fabio Capello
    Ezúton engedjétek meg, hogy házigazdaként mindenkinek boldog, sikerekben gazdag új évet és természetesen FM-sikereket kívánjak. Az éjjel hátralévő része mindenkinek szóljon a bulizásról, mindenki érezze jól magát :)
  • 0202milan
    ezekkel a képekkel bucsuzom a 2007-s évtöl!(sztem szép bucsu:D)
    mindenkinek sikerekben gazdag(fm sikerekben is:) ) boldog UJ ÉVET KIVÁNOK!!!
  • 0202milan
    elsö meccs...

visszavágó...

sikerült...
    az elödöntöben szerencse a valencia az ellenfél...másik ágon:milan.man utd.
  • Mor3llo
    Nos srácok, eljött az év utolsó napja, így ezúton kívánok mindenkinek piszok jó, és BOLDOG ÚJ ÉVET! :) és azért az FM világában is sok sikert! :)
    De a mai nap remélem a pityokázásról fog szólni, és nem kockul senki:))) léptem is, sziasztok ;)
  • hamary
    Itt a tabella! Nagyon szoros :|
  • hamary
    igazad van... nem is fogom használni... ezért akarok kijutni az Uefaba, hogy kapjak pénzt, s eladásra ne legyen szükség
  • soma22
    az nem lehetőség hanem csalás.ha magyarhonban kezdesz ezt el kell fogadni