104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
zsilike #3771 figyelni kell a spanyol nevezésnél!,mert könnyen megszivod!de teljesen nem értem a gondodat.irj privibe és együtt kitaláljuk!/mikor jön a hir h leigazoltál vk-t,azonnal csapatszámozás.ott felajánlja mind 3 csapat számozását,minimum ember meg legyen meg,ez nem a gép hibája. -
fordjee #3770 Nekem baszik betölteni, akkor nem tudom, mi lehet a baja. -
#3769 0202milan vmi nem frankó az msn címednél mert azt irja erre: [email protected] hogy érvénytelen. vmit elgépeltél? vagy enm tom. -
KoniZTE #3768 Agüero tényleg fasza center :) Nálam a Real-nál a 13/14 és a 14/15-ös szezonban 77 gólt szerzett és szinte minden dijat megkapott - bármilyen csatárt rakok mellé mind elszürkülnek ( Vela,Bojan,Robinho,Almeida,Messi,Henry stb... )
Most kezdödik a 10.év -
#3767 Senkinek nincs ötlete,ezt a nevezést hogy lehetne megoldani?
Mert nemhogycsak a fő csapat nevezése nincs meg,a Mestallaé sem például. Bugos szar. Eleve,ha nem nevezek 16 pleját,el sem fogadja :S erre.... -
#3766 nekem szó nélkül betölti a 190 megásat is -
fordjee #3765 sziasztok!
az nem lehet, hogy a genie scout 100 mega alatti mentéseket tud kezelni? nekem úgy tűnt. -
#3764 neked legalább nem halt meg a mentésed,mert nem lehet plejákat nevezni :D -
#3763 Elnézést kérek a következő kijelentésért, de a kurva anyját a bírónak. Nem hiszem el hogy ennek engedélyt adtak a játékvezetére.... Hogy lehet négy tizit befújni ellenem... Egy darab helyzetük nem volt csak a tizenegyesek... Természetesen az FA mélyen hallgat az esetről
-
#3762 Nos a CONCACAF Champions League-ben az elődöntőig meneteltünk, a Chivas ejtett ki minket 5:3 összesítésben (1-2;4-1), sebaj majd jövőre :) Bajnokságban négy meccs után veretlenül az élen állunk -
hamary #3761 egy-kettőt azért ide is kirakhatsz :D -
#3760 [email protected] -
#3759 vegyél fel msn-en,ott elküdök mindent,mert nem akarom a fórumot telebombázni képekkel,mert nem egy kép lenne:P -
6600GT #3758 jó..de itt nem találom -
karajjj #3757 szökőév van dicsak? :D -
#3756 nagy grat :)
ez a visszaszámláló meg elég frusztráló így másnaposan :DDD -
#3755 faq -
6600GT #3754 hello! a skineket hova kell rakni? kösszi előre is a helpet. -
#3753 0202milan küldenél egy képet a felállásodról és a csapat utasításokról??
nagyon érdekelne mert szép eredményeket érsz el.
én is mongyuk de én a REAL -lal vagyok és azzal nem nehéz. szal érdekelne. -
#3752 megvan az EU-i szuperkupa is...dortmund-newcastle 1-0(steven taylor öngól:D)
a bl csoportom:real,palermo,monaco...sztem meg kell lenni a továbbjutásnak
amugy a bl mezönye nagyon gyenge(föleg kis csapatok vesznek ebben a szezonban részt...man.utd sincs:S)-egy kis szerencsével sikerülthet a cimvédés:D -
hamary #3751 Na, Pécstől hívtak a BLackburnhöz, két foruló alatt kéne őket megmenteni an kieséstől.. :/ -
#3750 nálam már nem lehet nevezni :D -
#3749 ilyesmi már nekem is volt.én akkor visszamentem a bejövö hirek közé,é saját magamm(nem auto) neveztem a pléjákat...de lehet,h nálad nem ez a gond -
#3748 Gyors segitseg: Letelt a januar,plejak nevezesenel autora nyomtam. Aztan most jon Recre elleni meccs,tele vagyok szurke plejakkal,az osszes jatekosom neve előtt Ineligeble ikon ott virít. Miafaszom?
grat :) -
#3747 :D:D:D
DÖNTÖ:
tabella a bajnokság végén...
ebben az évben minden összejött!hatalmas örömömre!nem gondoltam volna,h megnyerjük a bl-t!
a bajnokság is nagyon jól sikerült,vereség nélkül...
azóta megnyertem már a német liga kupát is...
rengete volt a bevétel,jól is jött...
érkezett van der vaat(20 mill EU) és ilsinho (13 mill EU)..
szval egy sikeres szezon van a hátam mögött...
hamarosan EU-i szuperkupa a newcastle ellen -
hamary #3746 A BL-ben az Inter 12-4-es összesítéssel ment tovább a Zaragoza ellenében -
#3745 bug :DDD -
szkisgyusz #3744 Sziasztok!
Először is Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
Nos itt a nagy ünnepek alatt keztem egyet a Queens Park-kal.Nagy meglepetésemre 3 ponttal maradtunk le a rájátszásról.Több premier ligás csapat kerülgetett,de elutasítottam mindent. A most kezdődőtt szezonban viszont szárnyalunk!9 forduló elteltével holtversenyben a portsmouth csapatával megyünk.A hónap managere lettem!
-
#3743 Boldog újévet mindenkinek. hamarosan jelentkezek a leeds folytatásával!!! -
pLau #3742 Boldog újévet mindenkinek. -
#3741 elsö meccs:
visszavágó:
elsö meccsen nagy mákom volt sahin góljánál...
de még a visszavágón...nagyon szép siker,döntöben az AC MILAN vár rám... -
#3740 BUÉK!
enyém az idei első hsz :) -
#3739 B.Ú.É.K. minden efemesnek:) -
#3738 Ezúton engedjétek meg, hogy házigazdaként mindenkinek boldog, sikerekben gazdag új évet és természetesen FM-sikereket kívánjak. Az éjjel hátralévő része mindenkinek szóljon a bulizásról, mindenki érezze jól magát :) -
#3737 ezekkel a képekkel bucsuzom a 2007-s évtöl!(sztem szép bucsu:D)
mindenkinek sikerekben gazdag(fm sikerekben is:) ) boldog UJ ÉVET KIVÁNOK!!! -
#3736 elsö meccs...
visszavágó...
sikerült...
az elödöntöben szerencse a valencia az ellenfél...másik ágon:milan.man utd. -
#3735 Nos srácok, eljött az év utolsó napja, így ezúton kívánok mindenkinek piszok jó, és BOLDOG ÚJ ÉVET! :) és azért az FM világában is sok sikert! :)
De a mai nap remélem a pityokázásról fog szólni, és nem kockul senki:))) léptem is, sziasztok ;) -
hamary #3734 Itt a tabella! Nagyon szoros :|
-
hamary #3733 igazad van... nem is fogom használni... ezért akarok kijutni az Uefaba, hogy kapjak pénzt, s eladásra ne legyen szükség -
#3732 az nem lehetőség hanem csalás.ha magyarhonban kezdesz ezt el kell fogadni