104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#3811 Nagyon elfajul ez 2010 felett :P -
#3810 199-es védőért küzdök, de nem akarja hollandiát elhagyni:D -
Balázs 17 #3809 mtk mi más :)) 120e font volt
amikor megláttam PA-jat (196)azthittem bef*sok :D
azóta nemgenerált semmi jó magyart game :( -
#3808 Honnan van egyébként? -
Balázs 17 #3807 eddig 1x lett év ifijátékosa meg bl-ben legjobb játékos 2. helyezett
szeretném világklasszissá kinevelni:P -
Balázs 17 #3806 gulyás gabesz:
-
#3805 elvileg ha feljutunk akkor az mér a pl, de feljutni nem olyan könnyű, baromi nehéz lesz elérnem a rájátszást. -
#3804 Tényleg neked mennyire van messze a PL? :P -
#3803 izgalmas, de idegtépő is. ugyanakkor ha eljutsz a plig garantálom hogy vágni fogod a gammát töviről hegyire:D -
#3802 közben megoldódott -
#3801 ezt nemértem, Dalla Valle egyik meccsről a másikra hirtelen nem nevezhető lett :||||||| hogytudom benevezni? -
#3800 Üdv urak, grat mindenkinek, aki megérdemli és Balázs 17 kíváncsian várom, hogyan szerepel a srác. Hála Somának egyre jobban érdekelne egy igazán kiscsapat angol Conference-ből, azért megnézek még legalább egy szezont a Le Mans-szal. Érdekesebb igazolások:
-
#3799 Értékeiről tolsz egy képet?
Taraabt nálatok is csodagyerek? Eddig 2 évig kölcsönadogattam, de most egyre durvább értékei vannak... Idén marad. -
rohadt nyamvadék bíró miatt nemtudtuk megverni őket -
#3797 Sziasztok! Először is gratulálok a sikerekhez, kitartás a csüggedőknek!
Nos úgy döntöttem (az ismert hibák miatt) hogy amíg nem lesz értelmesen kijavítva a 2008, addig visszatérek a 2007-hez. Ott ugyebár gond volt, hogy pár szezon után annyira erős lesz a csapat, hogy mindent megnyer. Ezért a portugál bajnokság osztályaiba átültettem a világ legjobb csapatait, létrehozva egy Szuperligát, Szuperliga 2-t illetve 4db harmadosztályt.
Első szezonomban nehezne is, de jól állok.
-
#3796 Bakker! Az szép! Magyar csodagyerek! :P Majd behívják angol válogatottba, ha megkapja angol útlevelet aztán ennyi... :) -
Balázs 17 #3795 -
#3794 Na grat mindenkinek! hoztam a leeds 5szezon kezdete képeket szerintem jol sikerültek az igazolások és a felkészülés az első két bajnokin láttszik is mivel őket még nem vertem meg soha!!!
igazolások:
keret:
bari mecs:
mecsek:
-
#3793 én elég kitartó vagyok a readinggel te már csak tudod :D -
#3792 hajrá soma!!!
grat mindenkinek -
#3791 hát necces hogy ebből megint semmi nem lesz, de ha igen tudni fogsz róla:D -
#3790 legyen meg a pl akkor, képeket meg majd rakjad:)
drukkolok -
#3789 plt akarok, és még ma:D
nem vagytok elég kitartóak:D -
#3788 nálam is ilyesmi széria volt, föl is baszta az agyam rendesen...
most pihentetem kicsit, Drift city megy -
#3787 csak az hogy 12 meccs óta az ellenfél mindig 1el többet tud rugni mint mi, és kb 15 gólunkat nem adták meg.csupán ennyi.
és most a crystal palace ellen elborult a bili
-
#3786 :SS na mesélj:) -
karajjj #3785 nekem más kúrta fel az agyam, úgyhogy most pihen az arsenal, mert nincs türelmem hozzá :S -
#3784 kibaszott közel vagyok ahhoz hogy kettévágjak valamit...hihetetlen geciszar köcsög gép, vááááááááá -
#3783 nem:) -
karajjj #3782 én nem... -
#3781 mindenki alszik? -
#3780 Én még itt vagyok!
Grat! -
#3779 Igaz nincs itt senki, de azért mutatom:
-
#3778 jaaaaa,sorry: nem freemail.hu,hanem hotmail.com:S -
#3777 Sajna kicsit abba kell hagynom :P Na majd mutatom a végét
-
#3776 Na így vágunk neki a bajnokság hajrájának, remélem nem fogy el a lendület:
Kupában meg 8 között vagyunk. -
#3775 Üdv urak!
Én is jártam úgy, igaz, csak 4 emberemet vette ki a nevezettek közül és csak 2 volt kezdő közülük. A megoldás az, hogy dec. 31-ig a szürke játékosokkal tudod tolni sajna, aztán újra nevezhetsz. Legalább izgalmas lesz a bajnokság :). A viccet félretéve iszonyat bosszantó lehet, engem az a 4 is kiakasztott. -
#3774 Utolso korben otthon jatszok az Empolival, Slavia Prague meg Munchenbe megy... :) -
#3773 jaajj, latszik hogy nem jartam itt ideje..
es grat all! -
#3772 hali all, reg jartam erre, de most megin tolom, szokasos debrecennel, es gondoltam ez erdekes meccs volt. Uefa kupa csoportkor elso evad, tabelia is rajtavan a kepen
[imgw]http://images.netbag.hu/20080102/1199291177350.jpg[/imgw]