104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#3891 v felveszed Somát msnen és átküldi ;) -
#3890 pl, tuti:D
#3888:
google.hu->miniscout 1.3 -
#3889 csak beta verzio van, soma mini scoutot használ -
lacka15 #3888 Üdv. !
Tudnál nekem adni egy normális genie scout-ról linket,mert amit eddig letöltöttem egyikse működött !:S
Köszi szépen előre is !!! -
hamary #3887 értem.. vagy lehet az a gond, hogy 4 éve ugyanaz a windows van a gépen.. :P -
#3886 nem ilyenre kell gondolni, hanem pl memóriahiba, hardware összeakadás, vinyó probléma, memóriatulcsordulás, és még kb kismillio probléma -
hamary #3885 uhh, ez gáz.. :( pedig a minimumot bőven meghaladja a gép.. :/ -
#3884 akkor -
#3883 az eddigi tapasztalatok szerint hardware hiba okozza. -
#3882 nem, az zsilike ő itt kezdett -
hamary #3881 senkinek nem csinálja ezekszerint azt amit nekem? ezért megérte kiadni 9000-et.. -
#3880 a milantol jöttél át a leedshez ugye? -
#3879 köszi megintcsak :D -
#3878 köszi, kipróbálom :) -
#3877 igen, meg kell várnod -
#3876 na nekemislenne kérdésem, leigazoltam Dalla Valle-t és kiirta hogy nemjátszhat nincs szerződése
2010ig kötöttem vele és még mindig nemnevezhető, meccselőzetesnél irja is hogy Lauri Dalla Valle nem jöhet számításba :o
ez miért van ill. mit tudok tenni? megkell várnom amig 16éves lesz? (szeptember 14.) -
#3875 1 hét szabi, utánna 4-5 meccs a tarcsiban -
#3874 nem értem mér nem ír rá senki :S
nagyon nagy grat! isten vagy :) -
hamary #3873 Valaki nem tudja miért van folyton az, hogy kidob a játék, s kiírja, hogy crash dumps ,mappát csinál valahol? -
karajjj #3872 hát de faszok, legalább rólad nevezték volna el... :D -
#3871 persze mire leirtam a kérdést már rájöttem. sry. már megvan a megoldás. -
#3870 ooo eddigi 08as játékom során most nicns formában Huntelaar, pont mikor az Ajaxxal vagyok:D
még üreskapura is mellérugja, most nemtudom hogy kitegyem 1-2meccsre a kezdőböl vagy megadjam neki a bizalmat, mert ha kiteszem valoszinu utana bizonyitani akarna, ha benntartanám akkor meg azlenne hogy ijen teljesitménnyel is játszik, de lehet azlenne ha kiraknám akkor elmenne a kedve és tovább lenne formán kivül... -
#3869 pls help.
be mountolom az FM -et és mindig azt irja ki hogy nem találja a cd-t helyezzem be. de ezt már a főmenüben írja. 8.0.1 patch van rajta
eddig is ezt csinálta de csak ritkán .szal ovlt mikro elfogadta hogy benne van a lemez. micsináljak?? irjam ki dvd-re akkor jó lesz? -
#3868 bebaszna, ugyanis 2 év mire elkészül -
#3867 uj stadionnal ugyis jönnek majd az ujabb sikerek -
#3866 :SSSSSsss nah majd jövőre:) -
#3865 lol stadion akart lenni :D Most keltem még kicsit kóma vagyok :P -
#3864 Na meglepetést okoztam tovább mentünk az uefa kupába!
félidőbe 2:1 az hittem simán tovább juttunk utána még 1 rugtunk áhh simán mondjuk a végén kikaptunk de továbbjuttunk a hazai 3:2vel!!!:D -
#3863 blig nehéz lesz menetelni a bajnokság-ból:S -
#3862 szezont?:D -
#3861 loll!! Aztán a következő szezont arról a hősről nevezzék el aki BL-ig vitte a Torquay-t :) -
#3860 ez tényleg nagy lol! de előfordulhat de lehet rolad kellet volna elnevezni hisz te viszed a csapatott!! majd a köv. stadion a tied lesz!!:D -
gecc ezen beszartam. zsolnai a torquay hőse, stadiont neveznek el róla:D
irl meg mindenki utálja mint a szart:DDD
tény és való, hogy az első 2 feljutást neki köszönhetjük -
#3858 #3840
#3838 -
punkers #3857 megtudnád mondani pontosan hogy hova? -
#3856 #3853
na pont ugyanezt képzeld el azon a 16 meccsen amin kikaptam. nem tudok mit kezdeni semmivel ha a gép akar nyerni -
#3855 vége -
Balázs 17 #3854 jah, de reméljük köv peccs javítja iyleneket:) -
hamary #3853 nevezettek csalónak vagy amibnek akartok, de én úgy kilptem a játékból mint a huzat... 8-20 a lövés arány ide... 2-1-re nyer az ellenfél úgy, hogy 8(!!!) labdát rúgtak ki a góllvonalról. ők meg simán lőnek gólt abból a nyolc kurva helyzetből. MI EZ HA NEM CSALÁS A KURVA ÉLETBE? :@ -
#3852 ijjj Soma....
Csinálj vmit a védelmeddel és jövőre sima ügy.