104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kraawz
    nevezési baki = nem lehetett tovább vinni a mentést

kaptam 40 szürke pleját és kész.. ilyen 8 meg 10:0ra picsáztak el,2 meccs után kidobtam :|
  • gilgames00
    köszi
  • fsgh
    Steklo
  • zyndar
    Üdv urak! Kraawz mi lett a Valenciás mentéseddel? Csak nem a nevezési baki miatt hagytad abba?
    Itt egy kis helyzetjelentés a Le Mansról: tabella, statok, saját nevelésű tehetség és egy uncsi BL meccs, az első egyébként.

• gilgames00
    ez meik skin?
  • fsgh
    Grat!:) látom azzal a skinnel nyomod amivel én:) csak én a fekete háttérrel:)
  • Fabio Capello
    Első meccsem az Aston Villa kispadján:

Igazolások: Huszti, Huntelaar, plusz jött volna egy mexikói tehetség csak sajnos nem kapott munkavállalásit (kapus)
  • fsgh
    á hülye voltam megvan:P
  • fsgh
    miért van az hogy ha fiók csapat akarok lenni és felajánl a vezetőség pl 3 jelöltet akkor csak a legfelsőt tudom ajánlani...szal ott az ajánlat tétel gomb de ha azt megnyomom automatikusan az első csapatot ajánlja aki ott van a listán...szal hogy lehet egy másikat választani? (remélem érthető voltam:P és siesetek a válasszal plz mert most emiatt nem tok továbbmenni:S)
  • zsilike
    Na egy ilyen dolog van nálam h taktikát összerakom,pár játékosnak kijelölöm a speciálisan rá vonatkozó dolgokat,utána LEMENTEM taktiknál!és legközelebb megnézem,semmi!mintha nem mentené!valakinél volt már ilyen?most mindent törlök és ujra rakom a taktikát!hátha!zavaró!
  • kraawz
    [elhozza év végén riquelmet ingyen]
  • zsilike
    2015-től lesz csak érdekes a game!PL reading angol premier győztes volt.kezdenek átalakulni az erőviszonyok!
  • zsilike

remélem sikerül nagycsapatot épiteni 2020-ig!
  • zsilike
  • zsilike

Mivel csatár/ok/kellenek láttam itt LINDADO-t aki beleférne a Getafe profiljába!éedemes megtekinteni 2015ben igy áll nálam a srác,Pino is jó lenne,de drágább!kolumbia!!
  • shad0w
    a 32 éves kakaról dobsz egy képet? :) meg akkor ha nagyon nincs más dolgod vass ádámról is tehetnél be egyet. nem nagyon szoktam eljutni 2015ig, kíváncsi vagyok :)
  • zsilike

Ha a 2016-os igazolásaim jól sikerülnek,és bejön ez a támadó taktika,azért uefát remélek!
  • zsilike
  • zsilike
  • zsilike

Végül ugy döntöttem,h a szenvedő Leeds től eljövök(angol bajnokságot vh nem érzem!)Getafe felkért,h minimum maradjon bent a csapat+következő évben közép csapat legyen!elég erős pléjákkal rendelkeznek+KAKA-t megszereztem-32éves most.Még csatárok kellenek majd!Valoszinü h Kaka benttartja a csapatot
  • soma22
    fmscouton a jobb felső sarok te:D
  • Csesza
    fmfansite? :D
  • hamary
    leigazoltam Dajicot, scoutom szerint nagyszerű igazolás.. :P monnyuk tényleg jóltolja, yannicckot meg rompos amúgy is eladtam
  • soma22
    nincs, mivel a játék maga 1024x768-ra lett megirva mint a leirásokban is olvasható.
  • 4kos
    Nemtud valaki egy skint ami 800x600on is élvezhető?Mert amiket eddig találtam azok inkább 1024-re vannak tervezve és pár dolog nem látszik...
    Köszönöm a válaszokat
  • Mario Santana
    helyzetjelentés: pihen a dongguanos mentésem, elértem a csúcsot nincstovább.
    kezdtem egy újat, angol conference észak, barrow-in-furness-szel.
    kapusom most lőtt gólt. ezenkívül eddig semmi extra 5 meccs 10. hely
    nem igazoltam még senkit, ismerkedek még csak a csapattal
    megyek is vissza
  • kraawz
    adriánt amint eladtam(nyáron megy csak) megtanult focizin. 7 meccs 7 gól :D
  • hamary
    nekem nem megy a miniscout.. hiába kattitnok a loadra semmi se történik.. :P na mindegy :D
  • Balázs 17
    fmscout.com jobbfelső sarok
  • kraawz
    depor:real 2:2 (2x vezettem megint:D)

2. gólt valerón lőtte,első tétmeccse idén.
  • hamary
    fél szezont 27 ponttal a 4. helyen zártam. eéőttem van 3 csapat, mindegyiknek 28 pontja van
  • fsgh
    valaki dobjonmeg egy használható linkel a miniscout-hoz plz!:) mert nem találtam.
  • miki36
    nagyonnemrosszak:)
  • Darthmushroom
    tess:

• kraawz
    most vagyok túl egy ilyen sorozaton , hogy :D

Zaragoza 1:1
    Athletic 2:2
    Valencia 2:1
    Barcelona 1:0
    Sevilla 3:4

Pontegyenlőséggel 2. vagyok Barca ellen,mivel megvertem őket. 1.a Sevilla,5 ponttal mennek. 4. a Real,köv meccs majd velük lesz. De most vmi 2 hét szünet van télre.

Valerón nemrég épült fel végre,a 2 AMCm nagyon balfasz :D
  • pLau
    joeza depor november elején 4.vagyok és általában első félidőben vezet az ellen 1-0ra és a végén ilyen 3-1 meg 4-1 lesz nekem.Riki meg Adrian nagyon jol nyomják.
  • fsgh
    úgy néz ki működik:D
  • miki36
    grat, Valencia ellen is:)
    Valeron mikor épül fel? imádtam a játékát... :)
  • miki36
    :O nagy grat:)
    Lindadoról és Doudinról tehetnél képet:)
  • Darthmushroom
    neked is grat hanyadik vagy a tabelán??