104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#4012 nevezési baki = nem lehetett tovább vinni a mentést
kaptam 40 szürke pleját és kész.. ilyen 8 meg 10:0ra picsáztak el,2 meccs után kidobtam :| -
#4011 köszi -
#4010 Steklo -
#4009 Üdv urak! Kraawz mi lett a Valenciás mentéseddel? Csak nem a nevezési baki miatt hagytad abba?
Itt egy kis helyzetjelentés a Le Mansról: tabella, statok, saját nevelésű tehetség és egy uncsi BL meccs, az első egyébként.
-
#4008 ez meik skin? -
#4007 Grat!:) látom azzal a skinnel nyomod amivel én:) csak én a fekete háttérrel:) -
#4006 Első meccsem az Aston Villa kispadján:
Igazolások: Huszti, Huntelaar, plusz jött volna egy mexikói tehetség csak sajnos nem kapott munkavállalásit (kapus) -
#4005 á hülye voltam megvan:P -
#4004 miért van az hogy ha fiók csapat akarok lenni és felajánl a vezetőség pl 3 jelöltet akkor csak a legfelsőt tudom ajánlani...szal ott az ajánlat tétel gomb de ha azt megnyomom automatikusan az első csapatot ajánlja aki ott van a listán...szal hogy lehet egy másikat választani? (remélem érthető voltam:P és siesetek a válasszal plz mert most emiatt nem tok továbbmenni:S) -
zsilike #4003 Na egy ilyen dolog van nálam h taktikát összerakom,pár játékosnak kijelölöm a speciálisan rá vonatkozó dolgokat,utána LEMENTEM taktiknál!és legközelebb megnézem,semmi!mintha nem mentené!valakinél volt már ilyen?most mindent törlök és ujra rakom a taktikát!hátha!zavaró! -
#4002 [elhozza év végén riquelmet ingyen] -
zsilike #4001 2015-től lesz csak érdekes a game!PL reading angol premier győztes volt.kezdenek átalakulni az erőviszonyok! -
zsilike #4000
remélem sikerül nagycsapatot épiteni 2020-ig! -
zsilike #3999 -
zsilike #3998
Mivel csatár/ok/kellenek láttam itt LINDADO-t aki beleférne a Getafe profiljába!éedemes megtekinteni 2015ben igy áll nálam a srác,Pino is jó lenne,de drágább!kolumbia!! -
#3997 a 32 éves kakaról dobsz egy képet? :) meg akkor ha nagyon nincs más dolgod vass ádámról is tehetnél be egyet. nem nagyon szoktam eljutni 2015ig, kíváncsi vagyok :) -
zsilike #3996
Ha a 2016-os igazolásaim jól sikerülnek,és bejön ez a támadó taktika,azért uefát remélek! -
zsilike #3995 -
zsilike #3994 -
zsilike #3993
Végül ugy döntöttem,h a szenvedő Leeds től eljövök(angol bajnokságot vh nem érzem!)Getafe felkért,h minimum maradjon bent a csapat+következő évben közép csapat legyen!elég erős pléjákkal rendelkeznek+KAKA-t megszereztem-32éves most.Még csatárok kellenek majd!Valoszinü h Kaka benttartja a csapatot -
#3992 fmscouton a jobb felső sarok te:D -
Csesza #3991 fmfansite? :D -
hamary #3990 leigazoltam Dajicot, scoutom szerint nagyszerű igazolás.. :P monnyuk tényleg jóltolja, yannicckot meg rompos amúgy is eladtam -
#3989 nincs, mivel a játék maga 1024x768-ra lett megirva mint a leirásokban is olvasható. -
#3988 Nemtud valaki egy skint ami 800x600on is élvezhető?Mert amiket eddig találtam azok inkább 1024-re vannak tervezve és pár dolog nem látszik...
Köszönöm a válaszokat -
Mario Santana #3987 helyzetjelentés: pihen a dongguanos mentésem, elértem a csúcsot nincstovább.
kezdtem egy újat, angol conference észak, barrow-in-furness-szel.
kapusom most lőtt gólt. ezenkívül eddig semmi extra 5 meccs 10. hely
nem igazoltam még senkit, ismerkedek még csak a csapattal
megyek is vissza -
#3986 adriánt amint eladtam(nyáron megy csak) megtanult focizin. 7 meccs 7 gól :D -
hamary #3985 nekem nem megy a miniscout.. hiába kattitnok a loadra semmi se történik.. :P na mindegy :D -
Balázs 17 #3984 fmscout.com jobbfelső sarok -
#3983 depor:real 2:2 (2x vezettem megint:D)
2. gólt valerón lőtte,első tétmeccse idén. -
hamary #3982 fél szezont 27 ponttal a 4. helyen zártam. eéőttem van 3 csapat, mindegyiknek 28 pontja van -
#3981 valaki dobjonmeg egy használható linkel a miniscout-hoz plz!:) mert nem találtam. -
#3980 nagyonnemrosszak:) -
#3979 tess:
-
#3978 most vagyok túl egy ilyen sorozaton , hogy :D
Zaragoza 1:1
Athletic 2:2
Valencia 2:1
Barcelona 1:0
Sevilla 3:4
Pontegyenlőséggel 2. vagyok Barca ellen,mivel megvertem őket. 1.a Sevilla,5 ponttal mennek. 4. a Real,köv meccs majd velük lesz. De most vmi 2 hét szünet van télre.
Valerón nemrég épült fel végre,a 2 AMCm nagyon balfasz :D -
pLau #3977 joeza depor november elején 4.vagyok és általában első félidőben vezet az ellen 1-0ra és a végén ilyen 3-1 meg 4-1 lesz nekem.Riki meg Adrian nagyon jol nyomják. -
#3976 úgy néz ki működik:D -
#3975 grat, Valencia ellen is:)
Valeron mikor épül fel? imádtam a játékát... :) -
#3974 :O nagy grat:)
Lindadoról és Doudinról tehetnél képet:) -
#3973 neked is grat hanyadik vagy a tabelán??