104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
sergio 1 gól híján gólkirály lett, MC/DMCt játszik a srác :D -
Érdekes évnek nézünk elébe majd... 2 alapemberem távozik, és kb egy fél csapatnyi ember érkezik ,akik jobbak elvileg,mint a mostani játékosaim.. -
Pasanen is eljött! Mottanak Ottlnek mad Pandernek nyalok,bár nem elég nekik a pénz meg azt mondják,h a Schalkenek pl jobb edzőközpontja van :( -
utolsó 2 meccstől függetlenül 2.lettem a bajnokságban,hatalmas meglepetésre(média 11. helyre várt,ha vége,hozok képeket)
A legjobb góllövőm elmegy nyáron. A legtöbb assistod adóm elmegy nyáron. A legtöbb MOM-t szerző kapusom csak 2. számú kapus lesz.. A legjobb ratinggel rendelkező plejám Guardado szintén.. Érdekes év lesz.. Főleg BL:D -
Na most mekk pihenek majd az uefa kupát később lejátcom!! -
Na grat! 3. lettem a bajnokságba! évcsapatába mikel és lindado bekerült! uefa kupában a döntö everton ellen, fa kupa elődöntö....
-
Én meg keményen erősítem birminghami keretemet a BL-re... Majd dobok képet. -
thx, ma tartom :) -
Barcelona : Deportivo 5:1
elmentem tanulni, 2 körül folytatom :D -
már megérte betölteni FMet
Maduro aláírt... Almunia , Madura , Riquelme... Már csak Guardadonak kéne maradni...
szerk: guardado aláírt juvéhez.. Egy bal szélsőt meg egy csatárt veszek az árából. Nem tom,valaki tudja e majd pótolni,idén az év középpályása lett:( -
hát , ha radkém bukta,legalább boldog névnapot (rem ma tartod)
a héten hiányolnak majd,de leszarom :D
-
grat :)
kraawz: nem suliban lenne a helyed? XD (szerk: közbe rájöttem h miért nem vagy ott :P - rábasztam a radkémmel...) -
jóvagy nagyon:) -
Na ismét továbbjutotunk az uefába... mellet mikel is rekordot dönt. amugy bajnsokságba 3. vok!
-
azt az elnöknél kéne kezdeni. az meg augusto.. szal farka van,azt haggyuk :D most ő örül ennek az 50Mnak.. Bár Guardadonak adtam én is szerződést,kicsi az esélye,h enyémet fogadja el
jóéjt -
karajjj #4038 belepumpálsz még pár ezer eurót, aztán vaginális orgazmusa lesz:D
-
holnap estére meghagytam azt a 3 meccset, nagyon el kell kúrnom,hogy ne legyek dobogós. Maduro közel áll az orgazmushoz,de még mindig sok pénzt kér,szal még picit húzom az agyát,hátha lejjebb adja. -
dede :) -
karajjj #4035 az nem a comore szigetek lenne? 

-
egy évet bírtak ki .. bár anyagiakhot most nemkicsit jön ez jól ..
-
Grat mindenkinek! ujabb két képet hozztam lindado rekord és parazik a leeds h elveszit engem!!
-
A gép generált egy 195PA-s Comorosi kapust :DDD
http://en.wikipedia.org/wiki/Comoros
bele tud generálni bazmeg :D -
enyeama az pontjó oda.
Athleticet 4:1re kiütöttük. Most Valencia-Barca-Real-Almeria jön és vége. A jobb wingerem,aki huszoniksz meccsen rúgott 1 gólt,most egy mesterhármast vágott,nagy reményekkel vágok neki köv 3 meccsnek. -
kössz,megvan...
buzi elnök elfogadta a milan 18 milliós ajánlatát pandevra:2.6 mill. elöször,24 hónapon át 13 milla és a köv.eladás 20%-a!
eddie johnson-t néztem ki,min helyettess
azon kivül kell vennem egy jó kapust,mert lazional az nincs:D -
saját honlapra terrem fel,szerintem tudom a linkjét :)
azóta van egy annál is durvább.. jelenleg 2. vagyok deporral,6 forduló van. A 4. Sevillaval játszottam itthon. 3:0 ide,kapura sem tudtak lőni :D
ui:adriánt kár volt eladni,már 14 gólos , és az értéke megütötte a 8M eurot. Sebaj,köv eladás 45%a enyém belőle :)
http://xisco.uw.hu/xisco_ownage.tac (ezt próbáld be)
a mostani taktik durvább ennél,2. online magyar FM kupa után közszemlére teszem azt is. -
hy all!grat mindenkinek...
meguntam a dormundos savemo-t,kicsit félreteszem!most olaszországban szeretnék kezdeni,mégpedig a lazio csapatával.Helyzetjelentés majd késöbb
kraawz:tudnál linket adni arra a ,,multkori taktikodra,, amit képletekkel számoltál?mert le lett törölve a gép..elöre is thx -
karajjj #4027 looooool tetszik a megfogalmazás :D
-
Nyáron ingyen jön Almunia és Riquelme,2 nagy erősítés. Most Ottlnek meg Maduronak nyalom a picsáját,de már kezd kiszáradni a pofám,sehogysemjönnek :\ -
Lesz ez még így se... 
-
állat az az ember
14 meccse nem kaptam ki,és 3 kötelező meccsből lehoztam mindhármat. Most jön a 6 durva meccs,ha 6-9 pontot tudnék hozni,dobogós vagyok
-
Nigéria szövetségi kapitányaként megnéztem Martinst, nem is ez a lényeg, de az megint megfigyelhető, hogy Gattuso ismét végiglazsált egy meccset 
-
jelenleg én is dobogóért küzdök deporral első évben,hatalmas meglepetésre(számomra , mike véleménye nemérdekel:DDD) -
1. évben 7., 2. évben 9. lettem... utolsó 2 meccsen csúszott el a dobogó idén... WHU idegenben egy szánalmas góllal 1-0ra megvert... ott ment el a 3. hely... -
(Y)
sikerült már dobogóra kerülni? -
2009/2010-es szezon végeredménye:
-
karajjj #4018 na visszaültem az Arsenal kispadjára :D első meccsem a bl-ben a porto ellen volt idegenben, Eduardo vágott egy mestermást meg kaptam egy gól szabiból -
na végülis a Q.P.R.-el vagyok:) Buzsáky rulz:D
a gép a végén csalt picit de sebaj:D
-
Donato, és Mauro Silva:) -

Egyébként a Deport eléggé lelakták az utóbbi időben, pedig anno a BL-ben is vitézkedtek. Fran,Tristán, Valerón, megaza 40 éves brazil, akinek nem jut eszembe a neve.... valami Silva. -
jóezasamassa :)
stancu nálam is ittvan,most kezdem beépíteni,mert ilyen Bodipokból a tököm kivan :D