104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kraawz
    sergio 1 gól híján gólkirály lett, MC/DMCt játszik a srác :D
  • kraawz

Érdekes évnek nézünk elébe majd... 2 alapemberem távozik, és kb egy fél csapatnyi ember érkezik ,akik jobbak elvileg,mint a mostani játékosaim..
  • kraawz
    Pasanen is eljött! Mottanak Ottlnek mad Pandernek nyalok,bár nem elég nekik a pénz meg azt mondják,h a Schalkenek pl jobb edzőközpontja van :(
  • kraawz
    utolsó 2 meccstől függetlenül 2.lettem a bajnokságban,hatalmas meglepetésre(média 11. helyre várt,ha vége,hozok képeket)

A legjobb góllövőm elmegy nyáron. A legtöbb assistod adóm elmegy nyáron. A legtöbb MOM-t szerző kapusom csak 2. számú kapus lesz.. A legjobb ratinggel rendelkező plejám Guardado szintén.. Érdekes év lesz.. Főleg BL:D
  • Darthmushroom
    Na most mekk pihenek majd az uefa kupát később lejátcom!!
  • Darthmushroom
    Na grat! 3. lettem a bajnokságba! évcsapatába mikel és lindado bekerült! uefa kupában a döntö everton ellen, fa kupa elődöntö....

• drucker
    Én meg keményen erősítem birminghami keretemet a BL-re... Majd dobok képet.
  • Fabio Capello
    thx, ma tartom :)
  • kraawz
    Barcelona : Deportivo 5:1

elmentem tanulni, 2 körül folytatom :D
  • kraawz
    már megérte betölteni FMet

Maduro aláírt... Almunia , Madura , Riquelme... Már csak Guardadonak kéne maradni...

szerk: guardado aláírt juvéhez.. Egy bal szélsőt meg egy csatárt veszek az árából. Nem tom,valaki tudja e majd pótolni,idén az év középpályása lett:(
  • kraawz
    hát , ha radkém bukta,legalább boldog névnapot (rem ma tartod)

a héten hiányolnak majd,de leszarom :D
  • Fabio Capello
    grat :)

kraawz: nem suliban lenne a helyed? XD (szerk: közbe rájöttem h miért nem vagy ott :P - rábasztam a radkémmel...)
  • kraawz
    jóvagy nagyon:)
  • Darthmushroom
    Na ismét továbbjutotunk az uefába... mellet mikel is rekordot dönt. amugy bajnsokságba 3. vok!

• kraawz
    azt az elnöknél kéne kezdeni. az meg augusto.. szal farka van,azt haggyuk :D most ő örül ennek az 50Mnak.. Bár Guardadonak adtam én is szerződést,kicsi az esélye,h enyémet fogadja el

jóéjt
  • karajjj
    belepumpálsz még pár ezer eurót, aztán vaginális orgazmusa lesz:D
  • kraawz
    holnap estére meghagytam azt a 3 meccset, nagyon el kell kúrnom,hogy ne legyek dobogós. Maduro közel áll az orgazmushoz,de még mindig sok pénzt kér,szal még picit húzom az agyát,hátha lejjebb adja.
  • kraawz
    dede :)
  • karajjj
    az nem a comore szigetek lenne?
  • kraawz
    egy évet bírtak ki .. bár anyagiakhot most nemkicsit jön ez jól ..

• Darthmushroom
    Grat mindenkinek! ujabb két képet hozztam lindado rekord és parazik a leeds h elveszit engem!!

• kraawz
    A gép generált egy 195PA-s Comorosi kapust :DDD

http://en.wikipedia.org/wiki/Comoros

bele tud generálni bazmeg :D
  • kraawz
    enyeama az pontjó oda.

Athleticet 4:1re kiütöttük. Most Valencia-Barca-Real-Almeria jön és vége. A jobb wingerem,aki huszoniksz meccsen rúgott 1 gólt,most egy mesterhármast vágott,nagy reményekkel vágok neki köv 3 meccsnek.
  • 0202milan
    kössz,megvan...
    buzi elnök elfogadta a milan 18 milliós ajánlatát pandevra:2.6 mill. elöször,24 hónapon át 13 milla és a köv.eladás 20%-a!
    eddie johnson-t néztem ki,min helyettess
    azon kivül kell vennem egy jó kapust,mert lazional az nincs:D
  • kraawz
    saját honlapra terrem fel,szerintem tudom a linkjét :)
    azóta van egy annál is durvább.. jelenleg 2. vagyok deporral,6 forduló van. A 4. Sevillaval játszottam itthon. 3:0 ide,kapura sem tudtak lőni :D

ui:adriánt kár volt eladni,már 14 gólos , és az értéke megütötte a 8M eurot. Sebaj,köv eladás 45%a enyém belőle :)

http://xisco.uw.hu/xisco_ownage.tac (ezt próbáld be)
    a mostani taktik durvább ennél,2. online magyar FM kupa után közszemlére teszem azt is.
  • 0202milan
    hy all!grat mindenkinek...
    meguntam a dormundos savemo-t,kicsit félreteszem!most olaszországban szeretnék kezdeni,mégpedig a lazio csapatával.Helyzetjelentés majd késöbb
    kraawz:tudnál linket adni arra a ,,multkori taktikodra,, amit képletekkel számoltál?mert le lett törölve a gép..elöre is thx
  • karajjj
    looooool tetszik a megfogalmazás :D
  • kraawz
    Nyáron ingyen jön Almunia és Riquelme,2 nagy erősítés. Most Ottlnek meg Maduronak nyalom a picsáját,de már kezd kiszáradni a pofám,sehogysemjönnek :\
  • zyndar
    Lesz ez még így se...
  • kraawz
    állat az az ember

14 meccse nem kaptam ki,és 3 kötelező meccsből lehoztam mindhármat. Most jön a 6 durva meccs,ha 6-9 pontot tudnék hozni,dobogós vagyok
  • zyndar
    Nigéria szövetségi kapitányaként megnéztem Martinst, nem is ez a lényeg, de az megint megfigyelhető, hogy Gattuso ismét végiglazsált egy meccset

• kraawz
    jelenleg én is dobogóért küzdök deporral első évben,hatalmas meglepetésre(számomra , mike véleménye nemérdekel:DDD)
  • drucker
    1. évben 7., 2. évben 9. lettem... utolsó 2 meccsen csúszott el a dobogó idén... WHU idegenben egy szánalmas góllal 1-0ra megvert... ott ment el a 3. hely...
  • kraawz
    (Y)

sikerült már dobogóra kerülni?
  • drucker
    2009/2010-es szezon végeredménye:

• karajjj
    na visszaültem az Arsenal kispadjára :D első meccsem a bl-ben a porto ellen volt idegenben, Eduardo vágott egy mestermást meg kaptam egy gól szabiból
  • fsgh
    na végülis a Q.P.R.-el vagyok:) Buzsáky rulz:D

a gép a végén csalt picit de sebaj:D

• miki36
    Donato, és Mauro Silva:)
  • zyndar

Egyébként a Deport eléggé lelakták az utóbbi időben, pedig anno a BL-ben is vitézkedtek. Fran,Tristán, Valerón, megaza 40 éves brazil, akinek nem jut eszembe a neve.... valami Silva.
  • kraawz
    jóezasamassa :)

stancu nálam is ittvan,most kezdem beépíteni,mert ilyen Bodipokból a tököm kivan :D