104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• drucker
    Közöm nincs a fifához... FM-hez biztos van magyarítás. Kérdezd meg az FMH-n... Ott csak tudnak mondani vmit a fifa magyarosításáról... -.-
  • hamary
    Végül mégiscsak kezdek egy újat. A Francia másodban
  • kriszbig
    a fifához nem szokott csak a fm-hez?
  • zyndar
    Ezzel a taktikkal, nem túl támadó felfogás egyébként xD

• hamary
    nem lesz magyarosítás
  • kriszbig
    hát ezt a fifa oldalra akartam írni!
    elnéztem:kérlek bocsáss meg,vétkeztem!!!!!
  • drucker
    Külön? Itt szó sem esik Fifa Manager-ről... XD Menjél az fmh-ra
  • kriszbig
    Hali!Nincs valakinek véletlenül a FIFA Manager 08-hoz magyar leírása?Vagy hol tudnék hozzájutni?És meg tudja valaki saccolni h kb.mikorra várható a magyarítás?
    Nagyon köszike!
    Van itt külön Fifa Manager fórum is?
  • drucker
    Jah... Gyan vmi überbrutál ember! 3. évét kezdi nálam eddig 101 meccsen 86gólt lőtt és 21 gólpasszt adott. Természetesen csatárként játszatom. Nem gondoltam, hogy ilyen jó lesz, de megcáfolt.
  • karajjj
    jesszusúristen :O nekem 50 misiért ideadták volna de az istenért nem akart jönni
  • hamary
    jaa :D azt hittem kivásároltad... lehet én is kipróbálom a Péccsel
  • drucker
    Ez a poén... ingyen.. :D Addig ajánlagattam neki a szerződéseket mígnem elfogadta... :D meglepődtem, hogy jött a hír 'Bojan aláír...' :D
  • hamary
    értem.. hát majd jobban figyelek.. helyzetarány 8-1 volt nekem :(
  • hamary
    Bojan mennyi volt??? :|
  • karajjj
    Bojant hogy szerezted meg? :D
  • drucker
    Noh ezzel a kerettel vágok neki a 2010/2011-es szezonnak... A média a 6. helyre vár, de szeretném dobogós helyen befejezni a Birmingham-mel.

• GTheo
    Változó... Volt hogy aztmondtam hogy jelentősen jobbat várok, 2-0ról nyertem 3-2re...
  • hamary
    ti szünetben , idegenbeli vezetéstől mint mondtok? 2-0-ra vezettem, s 2-2 lett a vége, mert elégedett voltam...
  • Gunnersboy
    azigen :OOOOo

ezt mind milyen taktikával ? :DDDD
  • kraawz
  • zyndar
    Szerencsétlen Benfica... 2 BL meccsen lőttem nekik 11 gólt

• Just B
    Szeretem a szabályokat
  • soma22
    mert ez a szabály:)
  • Just B
    A játékkal kapcsolatban: Miért nem tudom elhozni az angol ligába Lulinhát? Azt írja hogy brazil U18ast nem hozhatok! Sajnos ez más ligában is így van
  • Gunnersboy
    Na bl csoportkör első meccsét sikerült megyerni idegenben a Spartak Moskva ellen, fu de mekkora csítcsapat ez, kapuig nemjutnak el aztán nézem a statisztikát 2x annyi kapuralövés mint nekem :CC
  • kraawz
    most igazoltam még.. ilyen 120 abilityvel ugrándozott.. ez az év lesz a vízválasztó.. 140 / 179 .. :)
  • hamary
    nekem magyarba csak a angyok vannak betöltve :D de ajánlatos a környező országok bajnokságait szerintem. Meg sokszor nézek játékosokat kolumbiából, s chileből.
  • zyndar
    Üdv urak! Grat Kraawz és Darthmushroom!
    Kraawz---> Látom Stancu annyira nem ficánkol.
  • GTheo
    ismerős, nekem is néha van hogy újat akarok kezdeni aztán mégsem...:D

Fradi mennyire nehéz? 2007ben és a 6ban is kurva sokat fradiztam :)
    Vki leírná h meik bajnokságokat kéne betölteni ha magyarban akarom tolni?
    512 RAMom van... 12 bajnoksággal simán futott a game... Most télen beújítok gép téren, elég gyengus ez a mostani :\
  • hamary
    técedtem, folytatom a Pécset.... :/
  • hamary
    Szaisztok!

Kicsit pihentetem a Pécses mentésem, kezdeni fogok egyet a holland vagy a portugál bajnokságban
  • kraawz
    köszi (végre valaki ,nc ...)

nem tudom,az a 65M euro hova tűnt,amiért játékosokat adtam el,de számlámon ott virít -12M euro. 10ért vettem plejakat,65ért adtam el. Igaz,mindne részletre ment,szal havi 2.5M eurot kapni fogok. Guardado helyére megtaláltam a tökéletes utódot. Sergio Mota ( 8M euro 24re ).. Kb uolyan jó,mint Guardado,PAja is 179 talán.. Aztán 4M eurort sikerült megszereznem Issiar Diat , meg vmi Braaten nevű srác jönne Boltonból 1.4M euroért 24 hónapra. Osvaldo jött Fiorentinából kölcsönbe. Ezt 7.5M eurobol hoztam ki mind :D
  • Darthmushroom
    Na uefa kupát megnyertük bár szorosabb volt mint a liga mecsek!ja és még az év végi keret képet hozztam...amugy grat kraawz. képek:

• Gunnersboy

Huntelaar első meccse a tarcsiban.... még egy jó 2 hétig lent lesz aztán felhozom megin felnőttbe, BL csoportkörben ugysincs nevezve..
  • neB
    Mutatnál róla képet kiváncsivá tettél :D

Nekem Mexikóban generál 180 fölöttiekat meg Dél-Amerikában bár most van itt egy Bissau Guinea-i játékos 175-ös PA 10 meccs 10 gól 7.67-es átlag mondom szép elis hoznám de munkavállalási kéne az meg persze hogy nincs meg...
  • Gunnersboy
    hát, felraktam a 8.0.1-es peccst és uj játékot kelett kezdenem, a Spanyol bajnokság meg nem fekszik nekem annyira :s (attol függetlenül hogy az eredmények jöttek, nem élveztem), aztán angol mentésem van, Olaszon vagy Hollandon gondolkodtam, és a 2. kedvenc, Ajax lett a vége
  • Gunnersboy
    rohadt jatek :-c lassan a B csapattal kell kiállnom mert lesérül mindenki, Caeranse, Rommedahl, Heitinga, Vertonghen + Huntelaar most a tarcsiban van

és BN Capello :)
  • kraawz
    espanyol?
  • Gunnersboy
    jee megjöttem énis, izzitom ajaxot

off: ma sztrájkoltam az iskola ellen, negyed 8kor visszafeküdtem aludni, faterom leigazolja:DD
  • kraawz
    sergio 1 gól híján gólkirály lett, MC/DMCt játszik a srác :D