104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#4172 nekem még fél év:S:D -
#4171 héhé :DD Flachi nálam is befigyel, tarcsival edz amig nem játszhat, de már csak ~ 1 hónap, utolsó meccsre talán már betudom nevezni -
#4170 igen erre most jöttem rá:DDDd... mind1 ingyen volt ellesz egy darabig itt -
#4169 jah meg még várhatsz egy évet mire játszhat :D -
#4168 áá gecc sikerült és lehet hogy makelele is jön kölcsönbe:D -
#4167 aztaqurva!!:OOO Francesco Flachi csapat nélkül tengődik és lehet meg tudom szerezni:D -
#4166 ha már egyszer feljutok a PL-be akkor biztosis hogy maradok:D -
#4165 de maraggyál ;) -
#4164 championshipben ritka a folyamatos jó játék, 46forduló + kupasorozatok....
én pl eljutottam FA kupa 6. fordulóig, Ligakupa 3. fordulóig, emelett bajnokik, nemkönnyű szó mi szó, de hát ilyen a Championship :)
azér hajrá
(szerk. Már a Leverkusen-nél is jelölt vagyok mint menedzser :D) -
#4163 á fuck:S jó béna vagyok...első szezonom QPR-el és képtelen vagyok folyamatos jó játékot nyújtani...mindig ilyen 3-6 pontokra vagyok a 6. selejtezőt érő helytől...pedig elég jó pléjáim vannak:( -
#4162 na mindjárt vége a szezonnak, jönnek a találgatások:D
szóba hoztak eddig a Reading-el, Levante-val, Racing-al, Celta Vigo-val, Dortmund-al, MU-val, Sevillaval :DDD -
#4161 jah :D
Wijnaldum, vass nem drága...
hamsik, koman és peter kölcsönbe hozhatok és még talán arzo is
acuna 5m font volt nekem 3. szezonba télen de 9/8cal tolta tavaszi szezont, többi meccsen sérült volt -
#4160 meg hát attol is függ hogy mennyi pénzt kapok majd igazolni.... -
#4159 v még talán Koman -
#4158 csatár: Carlos Javier Acuna (Cádiz)
vkp: Hamsik, Vass
védő: Breno, César Arzo
jobb szélső: Wijnaldum, Sergio Peter és talán Milner, v kölcsönbe Walcott
jobbakat nem tudtam mondani akik el is jönnek majd :( -
#4157 viszont elég nagy erősítés kell majd a PL-re ha feljutom, márpedig tervezem megtartani ezt a 2. helyet :DDD
kell majd csatár, jobbszélső, védekezőkp, meg védők.. -
#4156 sima 4-4-2-t játszom az egyik belső kp-t visszanyilazva vkp-nak
igazábol a tactic guide alapján alakitottam a taktikot, előtte kraawzét használtam -
#4155 Mi a taktikod?:D én QPR-el vagyok...kb ott ahol nálad a QPR van:D (csak még az elején...) -
#4154 á, hagyom egyenlőre az ajaxos mentést, Plymouth-oz kedvetkaptam most nagyon, gyors lejátszom ezt a szezont, pillanatnyi helyzet:
-
#4153 Nálam a legszánalmasabb az a 3 meg nem adott gól volt... mind a hármat természesen a csapatom lőtte... 2 les volt, aminek köze nem volt a leshez XD -
Utley #4152 Hihetetlen mennyi meg nem adott gól van az alacsonyabb osztályokba...Dorchester a 2.és 2 elvett gólom miatt reklamáltam...eredménye:"elmeszeltek" 1 derbire -
#4151 Na én mint irtam a fulham-el kezdtem el, féltem h kiesés ellen fogunk küzdeni de eddig nem... remélem igy is marad! Zarete egy állat eddig 12mecs 12gól jó igazolás volt!!
-
#4150 hmm a két csatár Doudin meg Lindado közül nállam a leeds-nél egyik mindig 40 felett teljesitett utoljára Lindado 50felett! gólokkal ha minden igaz nem lesz gondod!! -
#4149 Érdekes... Atletico-s mentésem gond nélkül megy... úgy látszik, hogy játék nem akarta, hogy bajnok legyek Birmingham-mel. :( fenébe :( -
#4148 na,leszedtem fmet,grafikai pekkel mindennel
végül németeknél kezdtem. la liga már nagyon könnyen megy, angol bajnokságot nemszeretem,4 nagycsapat meg 4 pénzzsák.. olaszt megintnem,francia meg holland nincskedv,maradt német
bochummal kezdtem,átlagos német középcsapat.. igazolások nagyon jól sikerültek,sok ifit el tudtam hozni ( doudin,lindado,cabrera és társai) és eljött dzsudzsák is. első évben tisztes helytállás a cél. -
#4147 mondtam.
főleg ha beállitod hogy őt gyakran ugrassák ki akkor egy osztályt biztosan köszönhetsz neki -
Utley #4146 Nézem ezt a Madjo srácot elég ígéretesnek tünik 14/10 gól a Crawley-ba ... -
#4145 En igy szoktam, egyszer ezt mar kibeszeltuk itt vagy ket eve :)
Ami meg erdekes lehet, hogy bar tovabb jutottam az uefa csoportbol, lehet nem kellett volna, az Atletico Madrid kipicsazott vagy 15-0-val, azota nem is olyan hudejo a moral :D namajd holnap este rakok rola kepet. -
karajjj #4144 pont ezt akartam mondani énis, olyan szép magyaros nevük van... :D -
#4143 tiszta magyar csapat:D -
#4142 Debrecennel felidoben kicsit atalakult a kezdocsapatom, kb most ilyen:
Poleksic - Jiri Liska, Martin Klein, Petr Lukas, Vermes- Leandro, Benjamin, Demjen- Tisza - Delvecchio, Abraham
Tisza veri a legtobb golt iranyito poziciobol, persze Delvecchio golpasszlistan van az elen. -
#4141 windows reinstall? -
#4140 Esetleg még vmi tanács? -
#4139 madjo-t nézd meg
baromi gyors srác, nálam állandóan 50 gólokat vert bajnokságonként ellenfélként... -
Utley #4138 Szerencsére csatár gond jelenleg nincs vezetem a bajnokságot:Leigh Hinds,Alun Armstrong,és a Bristol Cityből kölcsönbe vettem Plummer-t alkotja a támadó sorom krémjét,de köszönöm,hogy segitették meglesem a formát -
#4137 en oxfordal kezdtem conferencben....keves penz -
#4136 Ugyanúgy alkalmazási hiba! ÁÁÁ de miért... -
#4135 elmész szabadságra -- van akinek már működött így -
#4134 [tölti le fm-et,idegében tegnap szétvágta] -
#4133 ha elmész szabira?