104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• fsgh
    nekem még fél év:S:D
  • Gunnersboy
    héhé :DD Flachi nálam is befigyel, tarcsival edz amig nem játszhat, de már csak ~ 1 hónap, utolsó meccsre talán már betudom nevezni
  • fsgh
    igen erre most jöttem rá:DDDd... mind1 ingyen volt ellesz egy darabig itt
  • Mike94
    jah meg még várhatsz egy évet mire játszhat :D
  • fsgh
    áá gecc sikerült és lehet hogy makelele is jön kölcsönbe:D
  • fsgh
    aztaqurva!!:OOO Francesco Flachi csapat nélkül tengődik és lehet meg tudom szerezni:D
  • Gunnersboy
    ha már egyszer feljutok a PL-be akkor biztosis hogy maradok:D
  • Mike94
    de maraggyál ;)
  • Gunnersboy
    championshipben ritka a folyamatos jó játék, 46forduló + kupasorozatok....

én pl eljutottam FA kupa 6. fordulóig, Ligakupa 3. fordulóig, emelett bajnokik, nemkönnyű szó mi szó, de hát ilyen a Championship :)

azér hajrá

(szerk. Már a Leverkusen-nél is jelölt vagyok mint menedzser :D)
  • fsgh
    á fuck:S jó béna vagyok...első szezonom QPR-el és képtelen vagyok folyamatos jó játékot nyújtani...mindig ilyen 3-6 pontokra vagyok a 6. selejtezőt érő helytől...pedig elég jó pléjáim vannak:(
  • Gunnersboy
    na mindjárt vége a szezonnak, jönnek a találgatások:D
    szóba hoztak eddig a Reading-el, Levante-val, Racing-al, Celta Vigo-val, Dortmund-al, MU-val, Sevillaval :DDD
  • Mike94
    jah :D
    Wijnaldum, vass nem drága...
    hamsik, koman és peter kölcsönbe hozhatok és még talán arzo is
    acuna 5m font volt nekem 3. szezonba télen de 9/8cal tolta tavaszi szezont, többi meccsen sérült volt
  • Gunnersboy
    meg hát attol is függ hogy mennyi pénzt kapok majd igazolni....
  • Mike94
    v még talán Koman
  • Mike94
    csatár: Carlos Javier Acuna (Cádiz)
    vkp: Hamsik, Vass
    védő: Breno, César Arzo
    jobb szélső: Wijnaldum, Sergio Peter és talán Milner, v kölcsönbe Walcott
    jobbakat nem tudtam mondani akik el is jönnek majd :(
  • Gunnersboy
    viszont elég nagy erősítés kell majd a PL-re ha feljutom, márpedig tervezem megtartani ezt a 2. helyet :DDD

kell majd csatár, jobbszélső, védekezőkp, meg védők..
  • Gunnersboy
    sima 4-4-2-t játszom az egyik belső kp-t visszanyilazva vkp-nak

igazábol a tactic guide alapján alakitottam a taktikot, előtte kraawzét használtam
  • fsgh
    Mi a taktikod?:D én QPR-el vagyok...kb ott ahol nálad a QPR van:D (csak még az elején...)
  • Gunnersboy
    á, hagyom egyenlőre az ajaxos mentést, Plymouth-oz kedvetkaptam most nagyon, gyors lejátszom ezt a szezont, pillanatnyi helyzet:
  • drucker
    Nálam a legszánalmasabb az a 3 meg nem adott gól volt... mind a hármat természesen a csapatom lőtte... 2 les volt, aminek köze nem volt a leshez XD
  • Utley
    Hihetetlen mennyi meg nem adott gól van az alacsonyabb osztályokba...Dorchester a 2.és 2 elvett gólom miatt reklamáltam...eredménye:"elmeszeltek" 1 derbire
  • Darthmushroom
    Na én mint irtam a fulham-el kezdtem el, féltem h kiesés ellen fogunk küzdeni de eddig nem... remélem igy is marad! Zarete egy állat eddig 12mecs 12gól jó igazolás volt!!

• Darthmushroom
    hmm a két csatár Doudin meg Lindado közül nállam a leeds-nél egyik mindig 40 felett teljesitett utoljára Lindado 50felett! gólokkal ha minden igaz nem lesz gondod!!
  • drucker
    Érdekes... Atletico-s mentésem gond nélkül megy... úgy látszik, hogy játék nem akarta, hogy bajnok legyek Birmingham-mel. :( fenébe :(
  • kraawz
    na,leszedtem fmet,grafikai pekkel mindennel

végül németeknél kezdtem. la liga már nagyon könnyen megy, angol bajnokságot nemszeretem,4 nagycsapat meg 4 pénzzsák.. olaszt megintnem,francia meg holland nincskedv,maradt német

bochummal kezdtem,átlagos német középcsapat.. igazolások nagyon jól sikerültek,sok ifit el tudtam hozni ( doudin,lindado,cabrera és társai) és eljött dzsudzsák is. első évben tisztes helytállás a cél.
  • soma22
    mondtam.

főleg ha beállitod hogy őt gyakran ugrassák ki akkor egy osztályt biztosan köszönhetsz neki
  • Utley
    Nézem ezt a Madjo srácot elég ígéretesnek tünik 14/10 gól a Crawley-ba ...
  • zorrobomber
    En igy szoktam, egyszer ezt mar kibeszeltuk itt vagy ket eve :)
    Ami meg erdekes lehet, hogy bar tovabb jutottam az uefa csoportbol, lehet nem kellett volna, az Atletico Madrid kipicsazott vagy 15-0-val, azota nem is olyan hudejo a moral :D namajd holnap este rakok rola kepet.
  • karajjj
    pont ezt akartam mondani énis, olyan szép magyaros nevük van... :D
  • soma22
    tiszta magyar csapat:D
  • zorrobomber
    Debrecennel felidoben kicsit atalakult a kezdocsapatom, kb most ilyen:

Poleksic - Jiri Liska, Martin Klein, Petr Lukas, Vermes- Leandro, Benjamin, Demjen- Tisza - Delvecchio, Abraham

Tisza veri a legtobb golt iranyito poziciobol, persze Delvecchio golpasszlistan van az elen.
  • kraawz
    windows reinstall?
  • drucker
    Esetleg még vmi tanács?
  • soma22
    madjo-t nézd meg

baromi gyors srác, nálam állandóan 50 gólokat vert bajnokságonként ellenfélként...
  • Utley
    Szerencsére csatár gond jelenleg nincs vezetem a bajnokságot:Leigh Hinds,Alun Armstrong,és a Bristol Cityből kölcsönbe vettem Plummer-t alkotja a támadó sorom krémjét,de köszönöm,hogy segitették meglesem a formát
  • DONGUBA
    en oxfordal kezdtem conferencben....keves penz
  • drucker
    Ugyanúgy alkalmazási hiba! ÁÁÁ de miért...
  • Fabio Capello
    elmész szabadságra -- van akinek már működött így
  • kraawz
    [tölti le fm-et,idegében tegnap szétvágta]
  • soma22
    ha elmész szabira?