104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#4252 ez is behúzva:
-
#4251 megbánták h lerúgták Adamet :D
-
#4250 4-5-1 szűk játék középre passzolni de sajna rendkívül rossz a helyzetkihasználásunk spk a döntetlenem 14 gy 16 D 2 V -
#4249 Te milyen takitkát használsz? Mert nekem a QPR-el nem nagyon megy -
#4248 Breno meg Arzo sztem cédelembe jöhet és nézd meg Javier Acuna-t :) (csak tipp)
közben Vuoso nálam meg beindult:
-
#4247 QPR helyzetjelentés a 32. forduló után 3. vagyok nagyon szoros az eleje kivéve az előt mert az nagyon elment. -
#4246 oO Lehet eleg lesz :)
mas: sztem meg sose volt ennyire golkeptelen csatarom, akit viszont jatszattam is: Delvecchio 43(10) meccs 9 gol :) -
#4245 42.500.000 €-t kaptam tv-s jogdijak miatt, + éves meghatározás hogy bentmaradok a PL-ben emiatt kaptam 26milliót igazolni, valszeg elég lesz :D -
#4244 közben igy érzékelem hogy zajlik az europa bajnokság, megtehetném hogy lemondok szenegáltól, és akkor egy europai klubot irányítok, jobb is lenne mivel akkor jobban ismerném az adott országot + több esélyem lenne igéretes fiatalokat találni, ráadásul nekik nemkell munkavállalási engedély, namajd meggondolom :) -
#4243 valaki megdobhatna egy taktikkal angol másodosztályhoz:S
ugyemlékszem Kwaarznak van egy jó -
#4242 na Szenegál 3-1 Mali :) 2meccs után 3 pontom van a csoportban, minden meccset jólenne megnyerni, és akkor kijuthatok (csak minden első jut ki a csoportbol, ez a rossz az afrikai részen)
viszont Plymouthban fejlesztik az edzőközpontot -
#4241 szolidan? XD -
#4240 hetvege van ES meg szolidan masnapos is vagyok, idealis FMezo ido :)
loki betolt, szezon utan lehet elmegyek, meghoztatok a kedvem az angol masodosztalyhoz, ha az nem lesz jo lesz lentebb is :) -
#4239 de nincs pénzügyi gond, nincs adósság egy penny se egyenleg is 9m font ami másodosztályba finoman szólva nem rossz -
#4238 Ha pénzügyi gond van akkor levehetnek pénzt
4236: Amikor a játékosok visszajönnek a szabadságról, az új szezon első napján -
#4237 nem tom én még csak pár fordulót toltam le a másodosztályba
am vki tudja h mér volt az h az átigkeretem egyig pillanatról a másikra egyszercsak megfeleződött? :|
de nem baj, íígy is tudtam megfelelő módon erősíteni -
#4236 amugy ha feljutok a PL-be akkor általában mikor szoktak pénzt adni igazolni? az átigazolási időszak 1. napján?
mert ugye most szabadságon vannak a játékosok is... -
#4235 nah én most félre teszem a cm-t és folytatom az efemet
watforddal vok jelenleg majd jönnek képek
már vagy 3 hónapja nem toltam fel egy képet se na nem baj :D -
#4234 wazzeg csak írnom kellett és egyből mki itt van :D -
#4233 nyugimár, kaja utan majd bebököm mitkezdek szenegállal a vb selejtezőkön :DDD [am. majnem mindenki sérült, első meccsen kikaptam kameruntol 1-0ra] -
#4232 én itt vagyok, de nem hiszem hogy a 03/04-es képeimet kéne betenni ide :D Amúgy télleg kissé ki vagyunk halva. Emberek hétvége van! FM time :D -
#4231 ijnye de kihalt ez a topic...
látszik h nincsenek itt a régi arcok... -
#4230 menedzser beállításokban fel tudod venni hogy te irányítsd az ifiket is de a nagycsapatot mindenképp irányítani kell -
#4229 amugy nem tudjátok hogy lehet azt megcsinálni hogy egy nagycsapat ifi csapatát irányítsam CSAK???
szal pl én a REAL Madrid Castilla-val szeretnék managerezni de azzal nem lehetek mert csak a REAL-lal lehetek. meglehet vhogy oldani hogy a nagycsapatot ne írányítsam csak a Castilla-t??? -
#4228 Na QPR-el megvolt az első szezon... Mivel szezon közben volt egy óriási rossz széria:P:S lecúsztam az osztályozós helyekről is pár ponttal:S de nem adom fel inkább bekeményítek:P eddig ők jöttek:
Kenesei,Vieri,Serginho,Morfeo...és még probálom majd elcsábítani Nedvedet,Thuramot,Görlitzt(bár ők még nem karnak jönni de egy kis idő klubb nélkül csak belátásra bírja őket:D:DD) -
#4227 Bocsi, már tárgytalan -
#4226 Lehet, hogy vak vagyok, vagy tudatlan, de nem találom -
zsilike #4225 hát van 3 játékos,aki ok,többi tul fiatal,ifibe 2db játékos(sztárnevelés?)de abba hagyom a nyafogást és feljutok!most 6. vk,az tulzás h ezzel a keretel...,ezzel a kerettel 3. hely nagy mákkal reális!sajna bőven van 3 nálam jobb csapat -
#4224 ft-hez vagyok szokva:SS évek óta azzal nyomom:S
-
#4223 told euróban, és akkor nem vált semmire:D -
#4222 senkinek nem volt problémája a pénz nemmel? mert én mindig forintra állítom de gy idő után mindig átvált másra...Eurora vagy fontra...
valaki valami ötlet?
-
#4221 neveLJ
a saját fizudat nem tudod csökkenteni.
a nincsből kell valamit csinálni, ez a gazdálkodás. ezzel a kerettel pedig simán kellene verni a 2. osztályt szerintem, ha a játékosaid nem tetszenek, akkor nézz körül idős lejártak körül hogy felvezessenek -
zsilike #4220 de nem én gazdálkodom,könyörgöm!még 1 ft ot se adtak mióta itt vagyok! -
zsilike #4219 saját fizumat hogy csökkentsem?mindig a min választom! -
zsilike #4218
Na erröl beszélek. -
#4217 valahogy nevejj ki tehetségeket és add el. mást nem tucc sztem.
lejebb viheted még a fizukat. /sajátodat/.
amugy nem tudjátok hogy lehet azt megcsinálni hogy egy nagycsapat ifi csapatát irányítsam CSAK???
szal pl én a REAL Madrid Castilla-val szeretnék managerezni de azzal nem lehetek mert csak a REAL-lal lehetek. meglehet vhogy oldani hogy a nagycsapatot ne írányítsam csak a Castilla-t??? -
zsilike #4216
25 játékos alkotja a klubbot!összesen,nemtom mi ez a nagy hiány mitől lehet?vk?2040-ig bankkölcsön!350ez euro/hó.a vezetőség célja csak az lehet h lejussunk a 4. ligáig!hálátlan kutyák engem okolnak!1éve vettem át a clubot,egy szerüen patt helyzet krv nehéz!szerintetek érkezhet valami pénzes megmentő,vagy engem rugnak ki megoldás képpen? -
zsilike #4215
Lehet h nem lesz meg?vicc a keretem. -
zsilike #4214 azt én készitettem.ps -
pLau #4213 nekem még mindig a háttér tetszik:)<3