104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Mike94
    ez is behúzva:
  • Mike94
    megbánták h lerúgták Adamet :D
  • saviola83
    4-5-1 szűk játék középre passzolni de sajna rendkívül rossz a helyzetkihasználásunk spk a döntetlenem 14 gy 16 D 2 V
  • fsgh
    Te milyen takitkát használsz? Mert nekem a QPR-el nem nagyon megy
  • Mike94
    Breno meg Arzo sztem cédelembe jöhet és nézd meg Javier Acuna-t :) (csak tipp)
    közben Vuoso nálam meg beindult:
  • saviola83
    QPR helyzetjelentés a 32. forduló után 3. vagyok nagyon szoros az eleje kivéve az előt mert az nagyon elment.
  • zorrobomber
    oO Lehet eleg lesz :)

mas: sztem meg sose volt ennyire golkeptelen csatarom, akit viszont jatszattam is: Delvecchio 43(10) meccs 9 gol :)
  • Gunnersboy
    42.500.000 €-t kaptam tv-s jogdijak miatt, + éves meghatározás hogy bentmaradok a PL-ben emiatt kaptam 26milliót igazolni, valszeg elég lesz :D
  • Gunnersboy
    közben igy érzékelem hogy zajlik az europa bajnokság, megtehetném hogy lemondok szenegáltól, és akkor egy europai klubot irányítok, jobb is lenne mivel akkor jobban ismerném az adott országot + több esélyem lenne igéretes fiatalokat találni, ráadásul nekik nemkell munkavállalási engedély, namajd meggondolom :)
  • fsgh
    valaki megdobhatna egy taktikkal angol másodosztályhoz:S
    ugyemlékszem Kwaarznak van egy jó
  • Gunnersboy
    na Szenegál 3-1 Mali :) 2meccs után 3 pontom van a csoportban, minden meccset jólenne megnyerni, és akkor kijuthatok (csak minden első jut ki a csoportbol, ez a rossz az afrikai részen)

viszont Plymouthban fejlesztik az edzőközpontot
  • Fabio Capello
    szolidan? XD
  • zorrobomber
    hetvege van ES meg szolidan masnapos is vagyok, idealis FMezo ido :)
    loki betolt, szezon utan lehet elmegyek, meghoztatok a kedvem az angol masodosztalyhoz, ha az nem lesz jo lesz lentebb is :)
  • Mike94
    de nincs pénzügyi gond, nincs adósság egy penny se egyenleg is 9m font ami másodosztályba finoman szólva nem rossz
  • Fabio Capello
    Ha pénzügyi gond van akkor levehetnek pénzt

4236: Amikor a játékosok visszajönnek a szabadságról, az új szezon első napján
  • Mike94
    nem tom én még csak pár fordulót toltam le a másodosztályba
    am vki tudja h mér volt az h az átigkeretem egyig pillanatról a másikra egyszercsak megfeleződött? :|
    de nem baj, íígy is tudtam megfelelő módon erősíteni
  • Gunnersboy
    amugy ha feljutok a PL-be akkor általában mikor szoktak pénzt adni igazolni? az átigazolási időszak 1. napján?

mert ugye most szabadságon vannak a játékosok is...
  • Mike94
    nah én most félre teszem a cm-t és folytatom az efemet
    watforddal vok jelenleg majd jönnek képek
    már vagy 3 hónapja nem toltam fel egy képet se na nem baj :D
  • Mike94
    wazzeg csak írnom kellett és egyből mki itt van :D
  • Gunnersboy
    nyugimár, kaja utan majd bebököm mitkezdek szenegállal a vb selejtezőkön :DDD [am. majnem mindenki sérült, első meccsen kikaptam kameruntol 1-0ra]
  • Fabio Capello
    én itt vagyok, de nem hiszem hogy a 03/04-es képeimet kéne betenni ide :D Amúgy télleg kissé ki vagyunk halva. Emberek hétvége van! FM time :D
  • Mike94
    ijnye de kihalt ez a topic...
    látszik h nincsenek itt a régi arcok...
  • Fabio Capello
    menedzser beállításokban fel tudod venni hogy te irányítsd az ifiket is de a nagycsapatot mindenképp irányítani kell
  • BBeno2
    amugy nem tudjátok hogy lehet azt megcsinálni hogy egy nagycsapat ifi csapatát irányítsam CSAK???

szal pl én a REAL Madrid Castilla-val szeretnék managerezni de azzal nem lehetek mert csak a REAL-lal lehetek. meglehet vhogy oldani hogy a nagycsapatot ne írányítsam csak a Castilla-t???
  • fsgh
    Na QPR-el megvolt az első szezon... Mivel szezon közben volt egy óriási rossz széria:P:S lecúsztam az osztályozós helyekről is pár ponttal:S de nem adom fel inkább bekeményítek:P eddig ők jöttek:
    Kenesei,Vieri,Serginho,Morfeo...és még probálom majd elcsábítani Nedvedet,Thuramot,Görlitzt(bár ők még nem karnak jönni de egy kis idő klubb nélkül csak belátásra bírja őket:D:DD)
  • Peter1
    Bocsi, már tárgytalan
  • Peter1
    Lehet, hogy vak vagyok, vagy tudatlan, de nem találom
  • zsilike
    hát van 3 játékos,aki ok,többi tul fiatal,ifibe 2db játékos(sztárnevelés?)de abba hagyom a nyafogást és feljutok!most 6. vk,az tulzás h ezzel a keretel...,ezzel a kerettel 3. hely nagy mákkal reális!sajna bőven van 3 nálam jobb csapat
  • fsgh
    ft-hez vagyok szokva:SS évek óta azzal nyomom:S
  • soma22
    told euróban, és akkor nem vált semmire:D
  • fsgh
    senkinek nem volt problémája a pénz nemmel? mert én mindig forintra állítom de gy idő után mindig átvált másra...Eurora vagy fontra...

valaki valami ötlet?
  • soma22
    neveLJ

a saját fizudat nem tudod csökkenteni.

a nincsből kell valamit csinálni, ez a gazdálkodás. ezzel a kerettel pedig simán kellene verni a 2. osztályt szerintem, ha a játékosaid nem tetszenek, akkor nézz körül idős lejártak körül hogy felvezessenek
  • zsilike
    de nem én gazdálkodom,könyörgöm!még 1 ft ot se adtak mióta itt vagyok!
  • zsilike
    saját fizumat hogy csökkentsem?mindig a min választom!
  • zsilike

Na erröl beszélek.
  • BBeno2
    valahogy nevejj ki tehetségeket és add el. mást nem tucc sztem.

lejebb viheted még a fizukat. /sajátodat/.

amugy nem tudjátok hogy lehet azt megcsinálni hogy egy nagycsapat ifi csapatát irányítsam CSAK???

szal pl én a REAL Madrid Castilla-val szeretnék managerezni de azzal nem lehetek mert csak a REAL-lal lehetek. meglehet vhogy oldani hogy a nagycsapatot ne írányítsam csak a Castilla-t???
  • zsilike

25 játékos alkotja a klubbot!összesen,nemtom mi ez a nagy hiány mitől lehet?vk?2040-ig bankkölcsön!350ez euro/hó.a vezetőség célja csak az lehet h lejussunk a 4. ligáig!hálátlan kutyák engem okolnak!1éve vettem át a clubot,egy szerüen patt helyzet krv nehéz!szerintetek érkezhet valami pénzes megmentő,vagy engem rugnak ki megoldás képpen?
  • zsilike

Lehet h nem lesz meg?vicc a keretem.
  • zsilike
    azt én készitettem.ps
  • pLau
    nekem még mindig a háttér tetszik:)<3