104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zsilike
    one-eight-seven
  • fsgh
    Jó kis pléja lesz:D

1kérdés. Miniscouthoz nem tudsz linket adn8i?
  • zsilike

Csak PL,Getafe sokat kér,de tuti h elhozom!!!Rég nem volt ilyen generálás!Igaz nálam 2017van,de biztos mindenkinél lesz ilyesmi!Ezért nem értem h Hasselbaink kipukkadva miért kell neked?persze azt igazolsz akit akarsz,csak egy jótanács.
  • zsilike
    ne haragudj,de miért van szükséged csatalovakra?ráadásul ki van pukkadva!magyar fiatalok lealázzák!csak a név kevés!bocs
  • zsilike
    sziasztok!Villareal-t nem tudtam feljuttatni,de a MAN City szerződést ajánlott!,elfogadtam és BL.be indulunk!mellette csehek(még mindig
  • kraawz

• Mike94
    tudom :D
  • zorrobomber
    sokkal nehezebb csoportkorbe jutni :S
  • Mike94
    hihi
    readinges mentésem negyedik szezonjára a magyar foci olyan világhírű lett h már a bl 1. selejtező körébe is indulnia kellett a bajnoknak XD
  • zorrobomber
  • Mike94
    Javier Acuna, Readingbe harmadik szezon közepén vettem 9/10
    Eddie Johnny papa :)
    Matías Vuoso
    Zárate
  • fsgh
    szüneteltetem picit a QPR-t:D

kezdtem egyet az Angol legalsó ligában!!:DDDd Lewes-el :P áá gec ott olyan pléják vannak hogy rossz nézni:) még jó hogy sok sok Magyar pléja van aki elég hülye hogy eljöjön és jók az értékeik is:P
  • zorrobomber
  • Gunnersboy
    reggelt, hoztam az eddigi igazolásokat:

+ jön majd Dalla Valle (Legati, Leray, Ireland egyenlőre tarcsiban lesznek)

első meccsemet megnyertem volna a Bolton ellen, ha a 90.percben berugjuk a tizit, de nem : SSS igy csak 1-1 lett
  • zyndar
    Üdv urak!
    Le a nagy csapatokkal! Pénztelenséget akarok. 1000 nézőt egy meccsen. Szenvedni akarok! Kezdtem egyet a Buryvel, igaz csak 4. osztály, de megtetszett a logójuk. Jöttek páran kölcsönbe, mutatok 2 saját játékost, akiknek 10 feletti értékeik is vannak. A román srácnak 177 PA-je van, bízok benne. Egyébként svéd manager vagyok és beállítottam az összes játékost Svédországból, Dániából, Norvégiából és Magyarországról, hogy legyen honnan igazolni.

• saviola83
    Srácok tudtopk már olyan progit mint a 2007 hez volt hogy átugorja a játék az intrót és rögtön amenüt hozza be?
  • fsgh
    ő már nálam is nagyon sokáig szabadon igazolható volt...de nem kellett senkinek:DD Én se igazoltam le nagyon lassú volt már
  • Csesza
    :O
  • zorrobomber

jol mutatna a Delvecchio, Hasselbaink csatarkettos
  • Gunnersboy
    + kell balhátvéd is :D
  • Gunnersboy
    jóvagy, én eccerse voltam első :DDD

most viszont naponta 2x valami crash dump hibával kibasz játékból, igy megin visszadobott egyik barátságos meccsem elé, geci : SSSSSS szerencsére igazolások eddigiek megvannak :-c most kb 4 csatár kéne még, mert eddig az összes majdnem kölcsönben volt, vanrá 20millióm:D
  • Mike94
    nah egy kisebb hullámvölgy jött ránk de kezdjük átvészelni, már nem vagyok veretlen, de azér 16 meccs után 8 ponttal húzok, 41 pontom van :)
  • Mike94
    OFF: Dzsudzsák Balázs végig játszott a PSV-ben a Feyenoord ellen az 1-0ra megnyert szuperrangadón :)
  • zorrobomber
    aa, nyomom a szokasos szezonvegi format, az ellenfelek brilliroznak, ellenem lonek 30 meteres kifli/banan alaku bombagolokat, engem allitanak ki a 7. percben, hiba cserelgetem az 5 szuper cseh melak hatvedemet egyik szarabb mint a masik, vaa
  • 00000
    üdv ha felteszem a patchet és utána a legujabb adatbázis frissítést januári akkor a játékben megmaradnak a frissítések(patch) + a datbázis frissítés avgy melyik lesz fent? mert 8.01-et ír ki..
    thx!
  • fsgh
    1 próbát megér...most csak 12. vagyok:S 4 7 4 -es mérleggel:S
  • Mike94
    ill. 10 forduló után ::D
  • Mike94
    :D
    közben menetelek tovább:
    Plymouth 0-1 Watford (McAnuff)
    Wolves 0-1 Watford (Vuoso)
    mind2 meccsen kivédték a szememet de azér 1x csak sikerült betalálni
    7 pont előnyöm van 7 forduló után (9gy,1d)
    köv 3 meccs: bristol (11.), soton (2.), charlton (6.)
    kéne 9 pont :D
    utánuk egyébként a liverpool jön a LKba, ott sztem vége is szakad veretlenségemnek, bár lehet h még hamarabb is
    legutóbbi 8 meccsemen 1 gólt sem kaptam de 20t rúgtam
  • zorrobomber
    ez ilyen szokott lenni, tuti akkor adjak meg amikor nem akarod eladni :)
  • zorrobomber
  • Gunnersboy
    Auxerre benyujtott egy ajánlatot Dzsudzsákért :D
    2,2 M az értéke, kértem érte 7,25öt, megadták, de elutasítottam :D
  • Mike94
    újabb rivális kétvállon:
  • Mike94
    LOL :D
    nálam képes volt a readinges mentésembe az mtk első évbe kizúgni...:D
  • hamary
    Harmadik szezonban kiesett a címvédő Debrecen......
  • Mike94
    1. :)
  • Gunnersboy
    na Szenegálnál lemondtam, most inkább több időt fektetek a csapat erősítésében, ami eddig egész jól megy, és majd később inkább európai csapathoz jelentkeznék
  • hamary
    neked is :) Hányadik vagy ?
  • Mike94
  • Mike94
    LKba is tovább mentünk
  • hamary
    Egyik védőm, ígéretes ( van egy kis esélyem intertotora még, ha nem is sok... ). Na, de a védő: