104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
zsilike #4292 one-eight-seven -
#4291 Jó kis pléja lesz:D
1kérdés. Miniscouthoz nem tudsz linket adn8i? -
zsilike #4290
Csak PL,Getafe sokat kér,de tuti h elhozom!!!Rég nem volt ilyen generálás!Igaz nálam 2017van,de biztos mindenkinél lesz ilyesmi!Ezért nem értem h Hasselbaink kipukkadva miért kell neked?persze azt igazolsz akit akarsz,csak egy jótanács. -
zsilike #4289 ne haragudj,de miért van szükséged csatalovakra?ráadásul ki van pukkadva!magyar fiatalok lealázzák!csak a név kevés!bocs -
zsilike #4288 sziasztok!Villareal-t nem tudtam feljuttatni,de a MAN City szerződést ajánlott!,elfogadtam és BL.be indulunk!mellette csehek(még mindig -
-
#4286 tudom :D -
#4285 sokkal nehezebb csoportkorbe jutni :S -
#4284 hihi
readinges mentésem negyedik szezonjára a magyar foci olyan világhírű lett h már a bl 1. selejtező körébe is indulnia kellett a bajnoknak XD -
#4283 -
#4282 Javier Acuna, Readingbe harmadik szezon közepén vettem 9/10
Eddie Johnny papa :)
Matías Vuoso
Zárate
-
#4281 szüneteltetem picit a QPR-t:D
kezdtem egyet az Angol legalsó ligában!!:DDDd Lewes-el :P áá gec ott olyan pléják vannak hogy rossz nézni:) még jó hogy sok sok Magyar pléja van aki elég hülye hogy eljöjön és jók az értékeik is:P -
#4280 -
#4279 reggelt, hoztam az eddigi igazolásokat:
+ jön majd Dalla Valle (Legati, Leray, Ireland egyenlőre tarcsiban lesznek)
első meccsemet megnyertem volna a Bolton ellen, ha a 90.percben berugjuk a tizit, de nem : SSS igy csak 1-1 lett
-
#4278 Üdv urak!
Le a nagy csapatokkal! Pénztelenséget akarok. 1000 nézőt egy meccsen. Szenvedni akarok! Kezdtem egyet a Buryvel, igaz csak 4. osztály, de megtetszett a logójuk. Jöttek páran kölcsönbe, mutatok 2 saját játékost, akiknek 10 feletti értékeik is vannak. A román srácnak 177 PA-je van, bízok benne. Egyébként svéd manager vagyok és beállítottam az összes játékost Svédországból, Dániából, Norvégiából és Magyarországról, hogy legyen honnan igazolni.
-
#4277 Srácok tudtopk már olyan progit mint a 2007 hez volt hogy átugorja a játék az intrót és rögtön amenüt hozza be? -
#4276 ő már nálam is nagyon sokáig szabadon igazolható volt...de nem kellett senkinek:DD Én se igazoltam le nagyon lassú volt már -
Csesza #4275 :O -
jol mutatna a Delvecchio, Hasselbaink csatarkettos -
#4273 + kell balhátvéd is :D -
#4272 jóvagy, én eccerse voltam első :DDD
most viszont naponta 2x valami crash dump hibával kibasz játékból, igy megin visszadobott egyik barátságos meccsem elé, geci : SSSSSS szerencsére igazolások eddigiek megvannak :-c most kb 4 csatár kéne még, mert eddig az összes majdnem kölcsönben volt, vanrá 20millióm:D -
#4271 nah egy kisebb hullámvölgy jött ránk de kezdjük átvészelni, már nem vagyok veretlen, de azér 16 meccs után 8 ponttal húzok, 41 pontom van :) -
#4270 OFF: Dzsudzsák Balázs végig játszott a PSV-ben a Feyenoord ellen az 1-0ra megnyert szuperrangadón :) -
#4269 aa, nyomom a szokasos szezonvegi format, az ellenfelek brilliroznak, ellenem lonek 30 meteres kifli/banan alaku bombagolokat, engem allitanak ki a 7. percben, hiba cserelgetem az 5 szuper cseh melak hatvedemet egyik szarabb mint a masik, vaa -
00000 #4268 üdv ha felteszem a patchet és utána a legujabb adatbázis frissítést januári akkor a játékben megmaradnak a frissítések(patch) + a datbázis frissítés avgy melyik lesz fent? mert 8.01-et ír ki..
thx! -
#4267 1 próbát megér...most csak 12. vagyok:S 4 7 4 -es mérleggel:S -
#4266 ill. 10 forduló után ::D -
#4265 :D
közben menetelek tovább:
Plymouth 0-1 Watford (McAnuff)
Wolves 0-1 Watford (Vuoso)
mind2 meccsen kivédték a szememet de azér 1x csak sikerült betalálni
7 pont előnyöm van 7 forduló után (9gy,1d)
köv 3 meccs: bristol (11.), soton (2.), charlton (6.)
kéne 9 pont :D
utánuk egyébként a liverpool jön a LKba, ott sztem vége is szakad veretlenségemnek, bár lehet h még hamarabb is
legutóbbi 8 meccsemen 1 gólt sem kaptam de 20t rúgtam -
#4264 ez ilyen szokott lenni, tuti akkor adjak meg amikor nem akarod eladni :) -
#4263 -
#4262 Auxerre benyujtott egy ajánlatot Dzsudzsákért :D
2,2 M az értéke, kértem érte 7,25öt, megadták, de elutasítottam :D -
#4261 újabb rivális kétvállon:
-
#4260 LOL :D
nálam képes volt a readinges mentésembe az mtk első évbe kizúgni...:D -
hamary #4259 Harmadik szezonban kiesett a címvédő Debrecen...... -
#4258 1. :) -
#4257 na Szenegálnál lemondtam, most inkább több időt fektetek a csapat erősítésében, ami eddig egész jól megy, és majd később inkább európai csapathoz jelentkeznék -
hamary #4256 neked is :) Hányadik vagy ? -
#4255 -
#4254 LKba is tovább mentünk
-
hamary #4253 Egyik védőm, ígéretes ( van egy kis esélyem intertotora még, ha nem is sok... ). Na, de a védő: